atropa_belladonna Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:37 Gratulacje :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:39 a za Myszką? wśród Panów czyli Naszym WALENTYM jest PAN HENRYK także gratulacje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:40 kum, kum pan Henryk!!! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 21:11 heyah !..piekła nie ma! :-) P. zaba_pelagia napisała: > kum, kum > cmok Serdecznie Odwzajemniam. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 21:25 henryk.log napisał: > heyah !..piekła nie ma! :-) > > P. zaba_pelagia napisała: > > kum, kum > > cmok > > Serdecznie Odwzajemniam. ... no to hulaj... PiSiory czekają, żeby ich sPiSiorować.... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 23:47 sclavus napisał: > ... no to hulaj... PiSiory czekają, żeby ich sPiSiorować.. Hej! mnie nie trza dwa razy powtarzać :-) Za: -"PiS da ci czego ojciec i matka nie dali"->z sieci< Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:39 ;-))))))))))))))))))))))))))) mała kropla uroku w morzu skretynienia Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:42 GRATULACJE! no to mysz pokonała "kota" Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 21:02 gratulacje dla pHenia:-0)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wigor22 Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:56 Zoprosomy Mys do Zakupanego na zjzd Walentynkowy w 2007 r.Jako ze dziś jusz zjechali i terozki siedzo i pijo grzańca. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:57 Kurczę, nie lubię walentynek, to i wątek omijałam szerokim łukiem :((( Ale Myszy i panu Heniowi - gratuluję! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 21:25 wiewiorzasta napisała: >Pani Myszy i panu Heniowi - gratuluję! :))))) ☺ tykila ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 20:57 Gratuluję! Zrobiło mi się miło i humor też się poprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Panią WALENTYNKĄ - ☺ Pani MałaSzaraMysz 14.02.06, 21:07 A Pan - Panem Walentym!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MOJE TYPY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panią WALENTYNKĄ - ☺ Pani MałaSzaraMysz 14.02.06, 21:16 ave_duce napisała: > A Pan - Panem Walentym!!! > > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > MOJE TYPY!!! ;P :P :D.. P. a.D:) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 niech żyje mała szara mysz!!!! 14.02.06, 21:08 Przyłączam się z prawdziwą przyjemnością do gratulacji i życzeń dla jednej z sympatyczniejszych bywalczyń tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Keller wygrałam zakład.!! 14.02.06, 21:09 Jak tylko zalozyłeś walentynkowy wątek, zalożyłam się z kimś o kolację w bardzo ładnym miejscu, że będziesz głosowal na asienkę. Wygralam zaklad, jutro ide na kolacje. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Keller wygrałam zakład.!! 15.02.06, 11:26 Sorry,że dzisia ale wczoraj nie mogłem.No cóż nietrudne to było do odgadnięcia, a że z mojego powodu kolacja? życzę przyjemnego wieczoru...i wrażeń. Serdecznie pozdrawiam.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 21:09 A myszce gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Proszę przyjąć me komusze gratulacje! 14.02.06, 21:25 ... w moim przypadku to już ostatnie walentynki zanim mnie zamkną:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_ Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 21:25 gratulacje dla; i p.małej szarej myszy i p.henryka świetny pomysł świetna zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 21:30 keller1 napisał: > gratuluję!!! Gratulacyje dla myszy i henryka i.... jak to dobrze, że wszystkie trolle na banie... Vivat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 23:16 sclavus napisał: > keller1 napisał: > > > gratuluję!!! > > Gratulacyje dla myszy i henryka i... Serdeczne Podziękowania w im. mojej imienniczki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Oo! FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 15.02.06, 00:23 henryk.log napisał: > Brawo :-) Po raz drugi, zapomniałem dodać! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Wielkie szczere apolityczne gratulacje! 14.02.06, 23:13 Dla szanownej zwyciężczyni :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: I oczywiście gratulacje dla Pana Henryka! 14.02.06, 23:18 :-) Jak dla mojej imienniczki, to całymi garściami przyjmuję i przakażę, obiecuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 23:41 Gratuluje zwyciężcom! :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: FORUMOWĄ WALENTYNKĄ MAŁA SZARA MYSZ!!! 14.02.06, 23:49 Przekażę, jak tylko Myszka z norki wynijdzie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Na cześć msm i kolegi Henryka: hip, hip, hurrra!!! 15.02.06, 00:14 Niech Wam rozjaśnia i ociepla zimowe dni: www.polsupply.com.pl/tapety/kwiaty/k9_800.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Na cześć msm i kolegi Henryka: hip, hip, hurr 15.02.06, 00:37 hulaj_dusza napisał: > Niech Wam rozjaśnia i ociepla zimowe dni: > > www.polsupply.com.pl/tapety/kwiaty/k9_800.jpg :-) ..w Podzięce Koledze ode mnie Tykila! ps P. Myszka co innego zapewne zaserwuje, myślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Na cześć msm i kolegi Henryka: hip, hip, hurr 15.02.06, 00:44 Panie Heńku, ja to znam od dawna na pamięć! Ale za "podzielenie się" - dziekuję... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Na cześć msm i kolegi Henryka: hip, hip, hurr 15.02.06, 00:52 hulaj_dusza napisał: > Panie Heńku, > > ja to znam od dawna na pamięć! > Ale za "podzielenie się" - dziekuję... > > ;) :) Przecież wiem:-) Chciałem ino tak od serca, ku Pewnej Pani, Twe Kolego myśli skierować bo mniemam, iż Miłą ci jest ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Na cześć msm i kolegi Henryka: hip, hip, hurr 15.02.06, 01:28 henryk.log napisał: > hulaj_dusza napisał: > > > Panie Heńku, > > > > ja to znam od dawna na pamięć! > > Ale za "podzielenie się" - dziekuję... > > > > ;) > :) > Przecież wiem:-) > Chciałem ino tak od serca, ku Pewnej Pani, Twe Kolego myśli skierować > bo mniemam, iż Miłą ci jest ;P > No i udało się Panu!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Niech nam żyją: malaszaramysz i henryk.log! 15.02.06, 06:29 Baaardzooo sie cieeeszęęę!!!! :))) :))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś