Dodaj do ulubionych

Oszołom, napisz coś od siebie...

22.11.02, 13:52
...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzieży
Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto -
masonem. Po prostu - bądź sobą!
Obserwuj wątek
    • Gość: czyzunia Re: Oszołom, napisz coś od siebie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.02, 13:54
      jak napisze od siebie to ojciec muchomorek nie zaplaci, i jeszcze poleci po
      premii.pa
    • iznota33 Re: Oszołom, napisz coś od siebie... 22.11.02, 15:40
      to jest przecież niemożliwe.Oszołek potrafi tylko PRZEPISYWAĆ i tylko za to mu
      płacą.Tak, dla pieniędzy wszystko...
    • Gość: Ania Re:Masaker.... IP: *.chello.be / 213.46.162.* 22.11.02, 15:48
      masaker napisał:

> ...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzieży
      > Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto -
      > masonem. Po prostu - bądź sobą!

Ja przeczytalam to co ty dzis napisales i usmialam sie do rozpuku.
      Pisz dalej masaker ,nie zaluj sobie.
      Ja tez potrzebuje rozrywki od czasu do czasu ,a oszolek juz mi sie znudzil.
    • Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom, napisz coś od siebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 16:57
      masaker napisał:

> ...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzieży
      > Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto -
      > masonem. Po prostu - bądź sobą!

- tomsą poważne tematy a ty sobie kpiny z tego urządzasz? widać że jeszcze żeś
      nie dorósł do demokracji albo jesteś juz tak zdemoralizowany ze należałoby ci
      odebrać prawa wyborcze
      • Gość: Kraken Re: Oszołom, napisz coś od siebie... IP: *.ipt.aol.com 22.11.02, 17:10
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał:

> masaker napisał:
        >
        > > ...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzież
        > y
        > > Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto -
        > > masonem. Po prostu - bądź sobą!
        >
        > - tomsą poważne tematy a ty sobie kpiny z tego urządzasz? widać że jeszcze
        żeś
        > nie dorósł do demokracji albo jesteś juz tak zdemoralizowany ze należałoby ci
        > odebrać prawa wyborcze
        -Kr. Tak sie zastanawiam,jak do tego doszlo,ze "Oszol" wogole uznany zostal za
        pelnoprawnego obywatela(a moze jednak nie zostal-tylko sie zgrywa)-przeciez
        te "ludzka bidote" nalezaloby cofnac co najwyzej do "starszakow" w jakim zacnym
        przyklasztornym przedszkolu.
      • masaker Re: Oszołom, napisz coś od siebie... 25.11.02, 11:33
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał:

> - tomsą poważne tematy a ty sobie kpiny z tego urządzasz? widać że jeszcze
        > żeś nie dorósł do demokracji albo jesteś juz tak zdemoralizowany ze
        > należałoby ci odebrać prawa wyborcze

Co ty pierdolisz? Miałeś napisać coś śmiesznego, a ty przynudzasz jak stary
        pierdoła.
        W Polsce istnieje wolność słowa, dlatego mogę sobie kpić z czego mi się podoba -
        z Matki-Polki, jedynie słusznej wiary, Młodzieży Wszechpolskiej i innych. A
        co, zabronisz mi?
        I jaki to ma związek z prawami wyborczymi?
        • masaker HALO, Oszołku... 25.11.02, 15:43
          ...co tam ostatnio wyprodukował aktyw Młodych Wszechpolaków?
          • Gość: Xionc Re: HALO, Oszołku... IP: proxy / 213.77.7.* 25.11.02, 15:55
            Ja wiem!!!!!!
            Obligatoryjne rozmnażanie przez podział !!! Rydzyk będzie miał nowe
            pantofelki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka