masaker 22.11.02, 13:52 ...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzieży Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto - masonem. Po prostu - bądź sobą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyzunia Re: Oszołom, napisz coś od siebie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.02, 13:54 jak napisze od siebie to ojciec muchomorek nie zaplaci, i jeszcze poleci po premii.pa Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Oszołom, napisz coś od siebie... 22.11.02, 15:40 to jest przecież niemożliwe.Oszołek potrafi tylko PRZEPISYWAĆ i tylko za to mu płacą.Tak, dla pieniędzy wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Masaker.... IP: *.chello.be / 213.46.162.* 22.11.02, 15:48 masaker napisał: > ...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzieży > Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto - > masonem. Po prostu - bądź sobą! Ja przeczytalam to co ty dzis napisales i usmialam sie do rozpuku. Pisz dalej masaker ,nie zaluj sobie. Ja tez potrzebuje rozrywki od czasu do czasu ,a oszolek juz mi sie znudzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom, napisz coś od siebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 16:57 masaker napisał: > ...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzieży > Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto - > masonem. Po prostu - bądź sobą! - tomsą poważne tematy a ty sobie kpiny z tego urządzasz? widać że jeszcze żeś nie dorósł do demokracji albo jesteś juz tak zdemoralizowany ze należałoby ci odebrać prawa wyborcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Oszołom, napisz coś od siebie... IP: *.ipt.aol.com 22.11.02, 17:10 Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > masaker napisał: > > > ...bo mam ochotę się pośmiać. Napisz, co ostatnio wymyśliliście w Młodzież > y > > Wszechpolskiej, co powiedział Romcio Giertych, kto jest Żydem, a kto - > > masonem. Po prostu - bądź sobą! > > - tomsą poważne tematy a ty sobie kpiny z tego urządzasz? widać że jeszcze żeś > nie dorósł do demokracji albo jesteś juz tak zdemoralizowany ze należałoby ci > odebrać prawa wyborcze ******************* -Kr. Tak sie zastanawiam,jak do tego doszlo,ze "Oszol" wogole uznany zostal za pelnoprawnego obywatela(a moze jednak nie zostal-tylko sie zgrywa)-przeciez te "ludzka bidote" nalezaloby cofnac co najwyzej do "starszakow" w jakim zacnym przyklasztornym przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
masaker Re: Oszołom, napisz coś od siebie... 25.11.02, 11:33 Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > - tomsą poważne tematy a ty sobie kpiny z tego urządzasz? widać że jeszcze > żeś nie dorósł do demokracji albo jesteś juz tak zdemoralizowany ze > należałoby ci odebrać prawa wyborcze Co ty pierdolisz? Miałeś napisać coś śmiesznego, a ty przynudzasz jak stary pierdoła. W Polsce istnieje wolność słowa, dlatego mogę sobie kpić z czego mi się podoba - z Matki-Polki, jedynie słusznej wiary, Młodzieży Wszechpolskiej i innych. A co, zabronisz mi? I jaki to ma związek z prawami wyborczymi? Odpowiedz Link Zgłoś
masaker HALO, Oszołku... 25.11.02, 15:43 ...co tam ostatnio wyprodukował aktyw Młodych Wszechpolaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: HALO, Oszołku... IP: proxy / 213.77.7.* 25.11.02, 15:55 Ja wiem!!!!!! Obligatoryjne rozmnażanie przez podział !!! Rydzyk będzie miał nowe pantofelki!!! Odpowiedz Link Zgłoś