Dodaj do ulubionych

Prezydent niechluj

23.02.06, 09:49
Były już przyciasne, przykrótkie marynareczki, pewnie jeszcze z pierwszej
komunii, ale tym razem Kaczyński przebił sam siebie. Niechlujnie zawiązany
krawat i rozpięty guzik przy kołnierzyku oto szyk IV RP na oficjalnym
spotkaniu z dyplomatami. Na następne spotkanie pewnie zjawi się w bamboszach.
Obserwuj wątek
    • lika78 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 09:55
      Macie, co chcieliście. Ten prezydent jest odbiciem lustrzanym tych, co na niego
      głosowali. Chodzi przykładnie do kościoła, ale obłudą grzeszy bez wyrzutów
      sumienia. Wygląda jak niechluj, ale czuje się z tym dobrze i swojsko. Ceni
      polskość i narodowe dyrdymały, dlatego w żadnym języku poza ojczystym
      komunikowac się nie potrafi, a na salonach międzynarodowych zachowuje się z
      wyraźną niezgrabnością.
      To jest jak z "Misia". to jest nasz mis, na miarę czasów i to nie jest nasze
      ostatnie słowo.
    • venus99 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 09:57
      lud chciał - lud ma.
      • inna57 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 10:03
        To może wybierzemy kogoś innego dla Polaków a tego zostawmy ludowi.
      • marian_koniuszko1313 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 16:09
        Przyfaby sie tez mu logopeda! na konferencji po spotkaniu Rady Gabinetowej
        rozumiałem co 5 slowo. facet belkotal tak niewyraznie, ze az strach!
        • inna57 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 16:16
          Oj do ucywilizowania kaczorów wielu ludzi potrzeba, sam logopeda nie wystarczy,
          ale zaczęłabym od stomatologa.
        • snajper55 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 16:32
          marian_koniuszko1313 napisał:

> Przyfaby sie tez mu logopeda! na konferencji po spotkaniu Rady Gabinetowej
          > rozumiałem co 5 slowo. facet belkotal tak niewyraznie, ze az strach!

Pewnie jakby się nie oblizywał w czasie mówienia, to byś zrozumiał więcej.

S.
    • alara5 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 10:17
      fakt wygląda tak fatalnie że aż wydaje się że śmierdzi....
      nowe standardy, qrna, moralne i estetyczne.
    • t-800 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 10:45
      A pamiętasz Kwaśniewskiego na cmentarzu w Charkowie? To był dopiero chluj!
      • lika78 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 10:52
        t-800 napisał:

> A pamiętasz Kwaśniewskiego na cmentarzu w Charkowie? To był dopiero chluj!

Pamietam i wtedy to koleś zachował się nawet nie jak ch(l)uj, ale poniżej
        krytyki. To był chamski, ale jednak incydent. Generalnie facet miał jak na
        swoje warunki prezencję niezłą, czego pomimo tony patosu i napuszenia o
        urzędujacym prezydencie powiedzieć się nie da.
        p.s. spodziewałam się tu twoje repliki T-800 i się nie zawiodłam;)
        • t-800 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 12:46
          lika78 napisała:

> Pamietam i wtedy to koleś zachował się nawet nie jak ch(l)uj, ale poniżej
          > krytyki. To był chamski, ale jednak incydent.

Takich "incydentów" było wiele.
          • scoutek Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 12:51
            t-800 napisał:
            > Takich "incydentów" było wiele.

wymien
            Charkow mozesz pominac
            • krystian71 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:10
              lotnisko w Kaliszu i wchodzenie przez bagaznik
              • inna57 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:26
                w tym wątku nie rozmawiamy o ochlapusie Kwaśniewskim tylko o niechluju
                Kaczyńskim, widzisz różnicę ? jak nie to popraw beretkę bo się obsunęła.
                • niezalogowany1 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:46
                  inna57 napisała:

> w tym wątku nie rozmawiamy o ochlapusie Kwaśniewskim tylko o niechluju
                  > Kaczyńskim, widzisz różnicę ? jak nie to popraw beretkę bo się obsunęła.

Oni nic nie rozumieją. Im narawdę wydaje się, że skoro Kwqśniewski się uchlał,
                  to Kaczyńska możźe publicznie grzebać prezydentowi przy rozporku. Oni też nie
                  rozumieją tego, że wygląd kaczyńsiego wystawia fatalne świadetwo jego
                  mentalności i dowodzi że on się nie nadaje do sprawowanej funkcji
                • krystian71 a ja zauwazylem,zes gdzies tu swoj zyciorys 23.02.06, 16:56
                  umiescila, a takze w metryke pierwszej damy zajrzala, he,he o prezydencie
                  rozmawiamy...
                  Coz za idiotyczny watek, wystawiajacy swiadectwo autorce.
                  Bidnej szarej myszce, starej i brzydkiej, ale za to z wszystkimo zapietymi
                  guzikami
                  Przynajmniej ma sie czym poszczycic
                  • inna57 Re: a ja zauwazylem,zes gdzies tu swoj zyciorys 23.02.06, 19:30
                    Dziewczynko. Życiorysu nie wklejałam bo to nie miejsce na takie wpisy
                    odpowiadałam jedynie pewnemu równie dobrze jak Ty wychowanemu indywiduum. Ja
                    Was rozumiem, nie wszyscy jesteśle ślepymi beretowcami. To bardzo trudno bronić
                    ludzi którzy swoim wyglądem i zachowaniem dają świadectwo własnego kompletnego
                    dna. Samo zero bez jedynki niestety nic nie znaczy. A w pisie niestety widać
                    tylko zera.
                    • krystian71 co za beznadziejny watek i beznadziejny jego autor 23.02.06, 20:26
                      co jeden wpis to glupszy
                      • inna57 Re: Rozumiem. Prawda na temat idola bardzo boli. 24.02.06, 08:43
            • nabukko Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 19:59
              zatkało dupka
      • www.nasznocnik.pl Masz rację - Kwaśniewski fundował nam po pijaku... 23.02.06, 10:52
        ...i od (wielkiego) święta to, co Kaczyński daje nam na codzień i na trzeźwo ;-)

Poza tym: rozumiem, że przy otłuszczeniu mówienie może być męczące i trzeba
        odsapnąć niemal po każdym słowie, ale czemu ma służyć to cmokanie ?...
        • lika78 Re: Masz rację - Kwaśniewski fundował nam po pija 23.02.06, 11:00
          Popieram. I patrzenie, i słuchanie tego faceta godzi w moje odczucia
          estetyczne. Ech - gdyby przynajmniej mówił do rzeczy, puściłabym pewniie te
          cmokanie, sapanie, fukanie, przydechy mimo uszu. Nie ma jednak na co patrzeć,
          nie ma czego słuchać. Tani kabaret za pieniądze podatnika.
      • frau_blada Literowka Ci sie w chluj zrobila, t-800 23.02.06, 14:53
        :))))))))))))
        • t-800 Re: Literowka Ci sie w chluj zrobila, t-800 23.02.06, 19:50
          Dziękuję za sprostowanie! ;-)

Czuwaj! ;-)
    • bryt.bryt Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 10:55
      inna57 napisała:

> Były już przyciasne, przykrótkie marynareczki, pewnie jeszcze z pierwszej
      > komunii, ale tym razem Kaczyński przebił sam siebie. Niechlujnie zawiązany
      > krawat i rozpięty guzik przy kołnierzyku oto szyk IV RP na oficjalnym
      > spotkaniu z dyplomatami. Na następne spotkanie pewnie zjawi się w bamboszach.

Wczoraj ogladalem fragment "Szkla kontaktowego", gdzie pokazali, jak PRezio bez
      zenady rozluznia sobie krawat pod szyja. Siedzi przy stole z dyplomatami, a
      zachowuje sie, jakby to byla trzecia godzina jakiegos wesela.
      Wstyd, panie PReziu.
      • www.nasznocnik.pl Koszule ma o numer za małe... 23.02.06, 10:57
        ...prezydenturę - o numer za dużą ;-)
      • krystian71 ja tez to widzialem, usmiech politowania 23.02.06, 11:19
        skrytykowalo go dwoch panow siedzacych w rozchelstanych pomietych koszulkach,
        temu drugiemu wystawaly z polbutow biale skarpetki.he,he
        To byl ten sam, ktory rowniez pare tygodni temu skrytykowal nauczycielke z
        olsztynskiego, dla ktorej Kolumb byl Polakiem.
        Pan red stwierdzil, ze wg niego byl Portugalczykiem, jeszcze jedno he,he
        • inna57 Re: ja tez to widzialem, usmiech politowania 23.02.06, 11:23
          nie widzisz różnicy pomiędzy kabareciarzem i prezydentem 36-co milionowego
          kraju ? może masz rację różnica jest niewielka tylko po kiego w takim razie
          mamy go utrzymywać w pałacu za nasze pieniądze, niech jedzie w trasę koncertową
          po Polsce i swoimi występami zapracuje na zakupy Maryśki w GC
          • krystian71 Re: ja tez to widzialem, usmiech politowania 23.02.06, 14:05
            alez ta roznica byla kolosalna.!!!
            Prezydent rozpial sobie guzik , przy okazji przesuwajac krawat.
            To byl caly przekaz informacyjny z tego programu,podsuniety nie przez
            kabareciarza, ale redaktora TVN w wymietoszonej koszuli
        • scoutek Re: ja tez to widzialem, usmiech politowania 23.02.06, 11:43
          krystian71 napisała:

> skrytykowalo go dwoch panow siedzacych w rozchelstanych pomietych koszulkach,
          > temu drugiemu wystawaly z polbutow biale skarpetki.he,he

a oni tez mieli spotkanie z dyplomatami i wystepowali w imieniu RP?
          • bryt.bryt Re: ja tez to widzialem, usmiech politowania 23.02.06, 11:49
            scoutek napisała:

(...)
            > a oni tez mieli spotkanie z dyplomatami i wystepowali w imieniu RP?

Wniosek musi byc konkretny, jak dzialania ministra Ziobro.
            Prowadzacy "Sklo ..." powinni miec obszerna garderobe, biblioteke i pare innych
            narzedzi. Bo jesli w danym momencie nie stanowia wzorca w danej dziedzienie, to
            ich krytyka jest psu na bude.
          • nabukko bardzo mi się podoba scoutek.... 23.02.06, 20:04
            Twoja sygnaturka:-)
    • ave_duce Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 10:56
      inna57 napisała:

> komunii, ale tym razem Kaczyński przebił sam siebie. Niechlujnie zawiązany

I z tzw. reklamówką!

;)
      • piotr7777 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 11:02
        Jasne - a u was biją Murzynów. Wystarczy powiedzieć "Charków".
        Lech Wałęsa też miał przejawy pewnej, hm, naturalności, ale w jego wypadku było
        to zrozumiałe i wybaczelna - wszyscy wiedzieliśmy, że to człowiek z ludu.
        A przy tym budziło sympatię.
        • ave_duce Re: Prezydent niechluj - nie rozumiem, o co ci 23.02.06, 13:22
          chodzi. Możesz jaśniej? Co ma do niechlujnego Prezunia Lesia Charków???

;)

piotr7777 napisał:

> Jasne - a u was biją Murzynów. Wystarczy powiedzieć "Charków".
          > Lech Wałęsa też miał przejawy pewnej, hm, naturalności, ale w jego wypadku
          było
          >
          > to zrozumiałe i wybaczelna - wszyscy wiedzieliśmy, że to człowiek z ludu.
          > A przy tym budziło sympatię.
      • dr3xhab Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 11:03
        A na dodatek ten uśmiech.
        Makabryczne wrażenie.
        Specjaliści od PR powinni mu zakazać uśmiechać się publicznie.

Słusznie - wybrał go lud - i to ten najprostrzy, jeszcze nie "ugładzony" lud.
    • mazuzanka Prezydentowi nalezy podpowiedziec. 23.02.06, 11:03
      Zgodze sie ,ze Prezydent niezbyt dobrze sie prezentuje.Ale czyzby nie mial
      nikogo kto zadba o jego wizerunek.Wystraczyloby zakupic mu nieco wieksze
      marynarki i podpowiedziec panu Prezydentowi ,zeby nie chodzil w rozpietych
      marynarkach .To tak niewiele.
      • nabukko do niektórych ludzi.... 23.02.06, 20:07
        pewne rzeczy nie docierają. Traktuja to jako obrazę. Zwłaszcza zakompleksione
        kurduple.
    • loppe Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 11:10
      nie ma ludzi idealnych
      • loppe Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 11:51
        zamiast skupić się na takich walorach Prezydenta jak jego kaliber moralny i
        intelektualny
        ty wywlekasz taki przyczynkarski motyw krytyczny
        wstyd
        wstyd- za brak umiejętności syntezy
        • scoutek Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 11:53
          loppe napisał:

> zamiast skupić się na takich walorach Prezydenta jak jego kaliber moralny i
          > intelektualny

walory moralny i intelektualny = kultura szeroko rozumiana = obycie = dbanie o
          siebie rowniez
          inaczej cos tu nie gra
    • derduch Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 11:13
      Wiocha wybrała swojaka na prezydenta.
    • magnusg Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzednik w 23.02.06, 11:15
      Charkowie.
      • inna57 Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 11:19
        nie rozmawiamy o poprzedniku. zauważyłeś ? a może beretka się obsunęła ?
        • magnusg Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 11:44
          A ja rozmawiam o kim mi sie podoba.Masz cos przeciwko??
          • inna57 Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 11:46
            załóż sobie wątek i na nim sobie sam ze sobą pogadaj
            • magnusg Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 11:49
              A co?Wstydzisz sie swojego pseudomagisterka na kiwajacych sie nogach?
              • inna57 Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 12:45
                nie oddałam na niego głosu to i wstydzić się nie mam za co, zresztą na tą
                spasłą, niechlujną i niewychowaną kaczkę też nie, jeden oszukiwał że ma
                magisterium drugi że jest profesorem, oddawanie głosów na oszustów nie leży w
                mojej naturze
                • wanda43 Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 13:19
                  Bedzie nowa uczta dla oka.Spotkanie z Prezydentem Francji.
                  • inna57 Re: Pat i Pataszon 23.02.06, 13:27
                    może ktoś to jeszcze pamięta, doskonała para komików
                • krystian71 Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 14:16
                  Profesor - tytuł naukowy nadawany za osiągnięcia naukowe i dydaktyczne
                  pracownikom wyższych szkół i instytutów naukowo-badawczych. W Polsce tytuł ten
                  nadaje Prezydent RP na wniosek Centralnej Komisji Kwalifikacyjnej (CKK). Tytuł
                  ten jest przyznawany w Polsce dożywotnio.

Do 1990 r. istniał tytuł naukowy profesora nadzwyczajnego i zwyczajnego, oba
                  przyznawane przez Przewodniczącego Rady Państwa, ale tytuły te zostały
                  zastąpione tytułem profesora.

Profesor to również nazwa stanowiska pracy na uczelniach wyższych. Profesor, w
                  tym znaczeniu, to samodzielny pracownik naukowy, który kieruje własnym zespołem
                  naukowym, lub jest kierownikiem katedry, instytutu lub innej samodzielnej
                  jednostki uczelnianej. Profesorów uczelnianych dzieli się na "zwyczajnych"
                  lub "nadzwyczajnych". Na stanowisku "profesora zwyczajnego" może być
                  zatrudniony wyłącznie naukowiec z państwowym tytułem profesora. Na
                  stanowisku "profesora nadzwyczajnego" może być zatrudniony naukowiec
                  posiadający stopień doktora habilitowanego
                  Lech Kaczyński jest absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu
                  Warszawskiego. W 1980 uzyskał stopień doktora na Uniwersytecie Gdańskim z
                  zakresu prawa pracy. W 1990 uzyskał stopień doktora habilitowanego. Był
                  profesorem nadzwyczajnym Uniwersytetu Gdańskiego (1996-1999), a obecnie -
                  Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie (od 1999, obecnie na
                  urlopie).
                  • inna57 Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 14:32
                    Doczytaj do końca uregulowania prawne. Tytuł naukowy profesora nadzwyczajnego
                    (nauczyciela akademickiego) przysługuje tylko w czasie kierowania katedrą. Jak
                    jest się na urlopie to się nie kieruje czyli nie jest się profesorem. Proste ?
                    Czy dalej mam Ci tłumaczyć że używanie przez Kaczyńskiego obecnie tytułu
                    profesora jest nadużyciem niegodnym człowieka który sam mieni się prawym i
                    sprawiedliwym.
                    • krystian71 Re: Przynajmniej nie jest pijany jak jego poprzed 23.02.06, 16:52
                      jak sie jest na urlopie nadal sie jest pracownikiem , tylko na urlopie, nawet
                      gdy to jest urlop wychowawczy.
                      Tytuly zwiazane z niektorymi funkcjami (prezydent, premier, marszalek a takze
                      profesor) sa w naszym jezyku honorowe i moga byc i sa dozywotnio uzywane.
                      • inna57 Re: Nabukko trafnie Cię ocenił. 24.02.06, 08:56
                        Przykro mi ale to prawda.
          • nabukko idź magnusg..... 23.02.06, 20:08
            zrób kupę i oddaj mocz.Honorowo!
            • magnusg Re: idź magnusg..... 24.02.06, 10:47
              Pozostawiam takie zachowanie tobie-powodzenia.
      • krystian71 ten mial klase, nawet wsiadajac do bagaznika 23.02.06, 11:20
        nigdy nie poluzowal krawata
        • kahlil Re: ten mial klase, nawet wsiadajac do bagaznika 23.02.06, 12:06
          a krawat na kacu wiązał na .....?
    • ayran Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 12:06
      Nic nie szkodzi. Premier Mecziar też nosił się niespecjalnie estetycznie, a
      nasi południowi sąsiedzi kochali go przez spory kawałek kadencji.
      • soso_soso gandhi chodzil ubrany w biala serwete 23.02.06, 13:30
        Nie mozecie dac czlowiekowi troche czasu by zaistnial jako prezydent? Bambosze,
        krawat - jezeli tylko takich rzeczy mozna sie bedzie czepiac za 5 lat to bedzie
        bardzo dobrze.
        Ta cholerna baba, co zainicjowala ten watek to pewnie jakas czerwona typu
        Danusi Waniek, ktora caly czas mysli czym tu przywalic PiS-owi bo wywalili ja z
        rady nadzorczej. No i znalazla - rozluzniony krawat.

Okropna ta nasza kultura dyskusji i argumentacji. Wstyd. Malostkowosc,
        czepialstwo, magiel. Wstyd, wstyd, wstyd.
        • inna57 Re: Wspaniale wychowany człowieczku 23.02.06, 13:46
          Ta "cholerna baba" ma życiorys lepszy niż Twój kaczy idol i jego kserokopia.
          Nie chowałam się w przytulnej Szwecji w czasie stanu wojennego, mój tatuś nie
          był wykładowcą marksizmu-leninizmu (jak szanowny ojczulek bliźniaków). Moja
          rodzina wie co to znaczy "wyprawa na białe niedźwiedzie". Ja zaś posługuję się
          tytułami które posiadam i otrzymałam za prawdziwy dorobek. Nie czepiam się
          Twojego idola tylko stwierdzam fakt, prezydent, jego brat, jego żona, i całość
          otoczenia wyglądają i zachowują się niechlujnie, brak im szacunku nie tylko do
          gości ale i do samych siebie. Ja wiem awans społeczny to trudna sprawa łatwiej
          wykuć słówka (choć w tej materii też mizeria) niż nauczyć się nosić frak i
          etolę, to udaje się dopiero w trzecim pokoleniu pod warunkiem że się
          poprzednicy przynajmniej starają.
          Nie wymagam od LK żeby wyglądał jak model ale aby zadbał o to aby jego
          wizerunek nie szkodził wizerunkowi Polski.
          A co do rady nadzorczej, nigdy do żadnej nie należałam i nie zamierzam, wyobraź
          sobie że można w tym kraju uczciwie żyć i pracować nie czepiając się u
          politycznej klamki rzeczpospolitej kaczych kolesi.

A co do małostkowości, nie wiem czy wiesz że rzeczy wielkie składają się z
          wielu małych, tak samo jak na duży milion składa się milion małych jedynek.

Wstydź się swoich idoli, bo ja zaczynam się wstydzić za tych którzy wybrali
          takie małe coś na tak poważny urząd.
          • krystian71 Re: Wspaniale wychowany człowieczku 23.02.06, 14:09
            twoj przedmowca ma racje, cos takiego moze napisac tylko upierdliwa baba z
            rownie wyimaginowanym zyciorysem,o ktory cie nikt tu nie pyta,bo kogo
            obchodzi,co robil twoj dziadek
            • nabukko argumentacji jakiej ty używasz krystianie..... 23.02.06, 20:13
              może użyć tylko yntelygent" z awansu społecznego czyli ćwok.Cham chamem na
              wieki wieków amen.
              • krystian71 Re: argumentacji jakiej ty używasz krystianie.... 23.02.06, 20:28
                wiesz , niekoniecznie, ja sie niedowartosciowuje zapietym guzikiem, bo to guzik
                znaczy, a caly ten watekjest zalosny jak jego autorka
        • myniek1 Re: gandhi chodzil ubrany w biala serwete 23.02.06, 14:44
          Ale masz argumentu człowieku. Śmiac się chce.
          Nie ma opcji, ze ktoś kto nie ma klasy się "zainstaluje". Albo potrafisz
          wygladać schludnie, albo nie, to kwestia charakteru.
          Jaoś na pewno ci nie przeszkadzało jak przychrzaniali się do Prezydenta
          Kwaśniewskiego, że jest za gruby, a jak udało mu się zrzucić parę kilo, że nic
          nie robi tylko liczy kalorie.
          Obiektywność godna nasladowania :((
    • titerlitury Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 13:34
      mnie sie styl pałacowo dworsko-plastikowy poprzedniej prezydentury bardzo nie
      podobał, czyłam się zawstydzona i smutna wobec incydentów białoruskichm
      charkowskich i innych. Poprzedni prezydent nie był "moim" prezydentem. Był
      człowiekiem małego formatu, który dzięki odpowiedniej koninkturze i prowi
      został wykreowany na męża stanu i lwa salonowego.

Teraz prezydent został wykreowany na zasadzie antytezy do poprzedniego. Ale
      znów nie jest to "mój" prezydent. Jest marionetką, przykrywką, chorągiewka
      szarej eminencji, która będąc zwykłym posłem ma przydzielona ochronę BORu. I
      tak jak nie podobał mi się plastik poprzedniej głowy państwa, tak nie podoba mi
      się tłustawo-zapocona rubasznośc aktualnej. Prezydent nie może wyglądać
      niechlujnie, źle, niestarannie. Prezydent nie moze paradowac w rozchełstanej
      koszuli i z niedopietym rozporkiem, prezydent musi być elegancki, schludny,
      zadbany. Przecież Lech Kaczyński jest jedynie port-parole swego brata, więc
      mógłby przynajmniej zadbac o to, by będąc fasadą wyglądać jak fasada -
      reprezentacyjnie i zachęcająco.
      Natura nie jest po jego stronie - nikczemny wzrost, nadwaga, wrodzona
      niezgrabność. Ale naet słonia nauczą w cyrku tańczyć... Koszuka w odpowiednim
      rozmiarze, dobrze zawiązany krawat i garnitur uszyty na miare nie sa
      niewygodne, nie przeszkadzają. A mnie przeszkadza, że reprezentuje mnie (wbrew
      mojej woli, ale musze uszanowac demokratyczny wybów większości) zapocony i
      rozchełstany mały grubasek, będący chłopcem na posyłki wego obłakanego brata,
      któremy zona publiczne grzebie przy rozporku.
      • scoutek Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 13:42
        titerlitury napisała:

o to to
        nic dodac nic ujac
      • venus99 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 13:58
        piekne!
      • soso_soso Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:09
        *

titerlitury,

Przed wyborami na prezydenta podobal mi sie Tusk. Po wyborach dziekuje Bogu, ze
        nim nie zostal. Z jego konstrukcja psychiczna - chlop nie nadaje sie na
        prezydenta co teraz jasno widac. I nie potrafi tej opinii zmienic jego dobrze
        zawiazany krawat.

I jeszcze jedno - 'zapocony, maly grubasek' - recze kobieto, ze polski
        prezydent ladnie pachnie. A czepianie sie wzrostu? Czy jestes podobna do Kim
        Basinger? A jezeli nie to czy to ciebie dyskredytuje jako czlowieka?

*
        • titerlitury Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:18
          soso_soso napisał:

Przed wyborami na prezydenta podobal mi sie Tusk. Po wyborach dziekuje Bogu, ze
          >
          > nim nie zostal. Z jego konstrukcja psychiczna - chlop nie nadaje sie na
          > prezydenta co teraz jasno widac.

Mnie zas nie podobał się Kaczyński ani przed wyborami, ani powyborach. Nie
          nadaje się na piastowany urząd ze względu na swoja aparycję (wcale nie bez
          znaczenia, zwazywaszy na fakt, że z mocy Konstytucji urząd Prezydenta RP to
          głownie funkcja reprezentacyjna) ale także i przede wszytkim ze względu na
          cechy osobowości: nieufnośc, chwiejnośc, brak własnego zdania, opieszałość, a
          nade wszytko bycie jedynie wykonawca woli brata.

> I jeszcze jedno - 'zapocony, maly grubasek' - recze kobieto, ze polski
          > prezydent ladnie pachnie. A czepianie sie wzrostu? Czy jestes podobna do Kim
          > Basinger? A jezeli nie to czy to ciebie dyskredytuje jako czlowieka?

Nic nie napisałam o zapachu, bo nie miałam okazji zbadac go organoleptycznie.
          Prezydent po prostu ma wiecznie wilgotne czoło.
          Co do wzrostu, to po prostu jest mały i nikt ani nic tego nie zmieni. Czy
          nazwanie kogoś blondynem jest czepianiem się?
          Zas co do mnie, to nie wiem ile wzrostu ma Kim Basinger, ja mam 177, jestem
          szatynka i ważę 64 kg, więc chyba jej nie przypominam. Z tym, ze przy moich
          warunkach fizycznych nie ubiegam sie o posadę modelki strojów dla niskich, czy
          czołgisty.
          • alara5 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 16:36
            O zapachu pisałam ja.
            Sorry ale jak widzę osobnika pokroju prezunia to mam wrażenie że po prostu musi
            śmierdzieć. Nie da rady inaczej. I nie trzeba tego doświadczyć - wystarczy
            troche wyobraźni.
            Niestety - jak ktoś chodzi w pomietych gajerach, które ewidentnie są za małe i
            poplamione, a na ramionach ma łupież - no to przepraszam ale na pewno nie
            pierze i nie prasuje ubrań - ergo: pewnie nie myje się i śmierdzi.
            Na takiego koleżkę wygląda nasz prezydent i jego najbliższe otoczenie.

A wszyscy zwolennicy prezydenta, którzy tego nie widzą, pewnie są tacy sami.
            Przysięgam - wolałam 100 razy bardziej Kwacha - przynajmniej wyglądał
            estetycznie, miał reprezentacyjną żonę, i jak mówił to nie dość że wyraźnie ale
            jeszcze z sensem. Takiego standardu życzę sobie ja na stanowisku reprezentanta
            naszego kraju na salonach światowych. Tak, tak - ten gość będzie jeździł i na
            salonach przebywał i nas wszystkich reprezentował. O zgrozo....
        • niezalogowany1 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:28
          soso_soso napisał: >
          > Przed wyborami na prezydenta podobal mi sie Tusk. Po wyborach dziekuje Bogu,
          ze
          >
          > nim nie zostal. Z jego konstrukcja psychiczna - chlop nie nadaje sie na
          > prezydenta co teraz jasno widac. I nie potrafi tej opinii zmienic jego dobrze
          > zawiazany krawat.
          >
          > I jeszcze jedno - 'zapocony, maly grubasek' - recze kobieto, ze polski
          > prezydent ladnie pachnie. A czepianie sie wzrostu? Czy jestes podobna do Kim
          > Basinger? A jezeli nie to czy to ciebie dyskredytuje jako czlowieka?
          >
          Wierzę że wąchałeś Kaczyńskiego i podobał ci się jego zapach. Nie zmienia to
          faktu, że to zwykły niechluj, za tórego nam wstyd. Nie mamy pretensji o to, że
          jest niski. mamy pretensje o to, że wygląda jak łajza. On nie rozumie kim jest.
          jemu wydaje się że cały czas jest na swoich partyjnych zebraniach. On
          reprezentuje mój kraj i za te 150 mln budżetu który ma to mógłby sobie chociaż
          koszule uszyć. To nie jest prywatna osoba, kóra sobie może chrząkać, ciamkać i
          ględzić jak u wujcia na imieninach
          Twoja uwaga o założycielce tego wątku dowodzi tylko twojego prymitywizmu.
      • inna57 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:46
        Gratuluję trafnej wypowiedzi, z przyjemnością się pod nią podpisuję. Brawo.
        Pozdrawiam.
    • andrzejg właśnie go słucham 23.02.06, 14:19
      tak mówi jakby sie kończył
      (wybacz prezydencie Lechu)
      ale te bwzdechy sa niepokojące

A.
    • dyrdymaron Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:32
      inna57 napisała:

> komunii,..... . Niechlujnie zawiązany

Ale za to bardzo ładnie się uśmiecha ;)

• piotr7777 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:44
        Oczywistym jest dla każdego, że Lech KAczyński na urząd prezydenta się nie
        nadaje.
        Natomiast ma tylko jedną kwalifikację aby być prezydentem IV RP - jest bratem
        jej głównego kreatora. Który dla realizacj chorych idei może wykończyć
        niemłodego przecież brata.
        • echo_o Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 14:50
          piotr7777 napisał:

> Oczywistym jest dla każdego, że Lech KAczyński na urząd prezydenta się nie
          > nadaje.

```````````````````````````````

Skoro twierdzisz, że 'oczywistym jest dla KAŻDEGO' itd...
          to mówisz również w moim imieniu.
          Wyręcz mnie zatem i wykaż tę oczywistość (że Kaczyński na prezydenta się nie
          nadaje).
          • idiotyzmy-kacze Prezydentura w Polsce jest sprowadzona głównie 23.02.06, 14:56
            do funkcji reprezentacyjnych. "Prezydent" Kaczyński i łażąca z reklamówką-żulówką jego żona mogliby co najwyżej reprezentować sklep monopolowy
            • po_godzinach Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 14:59
              Weź jednak pod uwagę, że Echu i innym to nie przeszkadza.

Dlatego nie można powiedzieć, że wszyscy uważają, że nie nadaje się na
              prezydenta (z powodów, jak w tytułowycm poście).

Niektórym nie przeszkadza, że jest niechlujny i nieporadny.
              • piotr7777 Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:04
                Dobrze - oczywistym jest dla każdego kto uważa, że właściwa prezencja i obycie
                mają jakieś znaczenie przy sprawowaniu tego urzędu. A Lech Kaczyński tych cech
                nie posiada. I nawet jego zwolennicy nie mogą przyznać, że jest inaczej.
                • po_godzinach Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:09
                  No tak, ale są ludzie, którzy uważają, że prezencja nie ma znaczenia. Im zła
                  prezenacja prezydenta nie przeszkadza lub jej nie zauważają.
                  • echo_o Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:29
                    po_godzinach napisała:

> No tak, ale są ludzie, którzy uważają, że prezencja nie ma znaczenia. Im zła
                    > prezenacja prezydenta nie przeszkadza lub jej nie zauważają.

Jeśli ci to za bardzo nie skomplikuje twojego jednowymiarowego świata, to
                    dorzuć sobie jeszcze taką oto możliwość: są ludzie dla których prezencja MA
                    duże znaczenie i dlatego bacznie się jej przyglądają. Zauważają zatem braki w
                    niej. Ci sami ludzie przywiązują jednak większe znaczenie do POGLĄDÓW
                    (ocenianej) osoby publicznej, mając jednocześnie nadzieję, że w zewnętrznym
                    wizerunku owej osoby nastąpi poprawa.
                    • po_godzinach Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:38
                      Hmmm ... chyba nie zrozumiałaś.

Powtarzasz to, co ja właśnie napisałam: że są ludzie, którym zła prezencja nie
                      przeszkadza (w domyśle - przedkładają nad nią poglądy osoby)

Oraz tacy, którzy złej prezencji nie zauważają (w domyśle - nie przywiązują w
                      ogóle wagi do wyglądu).

Potrafisz zrozumieć te dwa zdania?
                      • echo_o Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:48
                        No i masz.
                        Ty znowu swoje...bez zrozumienia moich słów domagasz się zrozumienia swoich
                        uproszczeń. Widzisz płytko, jednowymiarowo, za to autorytarnie, ocennie i w
                        imieniu innych. Współczuję ograniczeń, jakie sama sobie nakładasz :)
                        • po_godzinach Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 16:44
                          Wiesz co, Echo?
                          Powiem krótko i po zołniersku - spadaj, kobieto :)
                          • nabukko a może.... 23.02.06, 20:23
                            spieprzaj dziadówko? to w stylu twojego eleganta.
              • echo_o Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:04
                po_godzinach napisała:

> Weź jednak pod uwagę, że Echu i innym to nie przeszkadza.
                >
                > Dlatego nie można powiedzieć, że wszyscy uważają, że nie nadaje się na
                > prezydenta (z powodów, jak w tytułowycm poście).
                >
                > Niektórym nie przeszkadza, że jest niechlujny i nieporadny.

Znowu to samo!
                Bądź łaskawa nie wypowiadać się w moim imieniu, co mi przeszkadza a co mi nie
                przeszkadza...Co za potworna maniera! Uogólnienia i uzurpowanie sobie prawa do
                mówienia w czyimś imieniu...
                • po_godzinach Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:07
                  Mówiłam wyłacznie w imieniu swoim własnym odnosząc sie do towich publicznie
                  wypowiedzianych słów:
                  "Skoro twierdzisz, że 'oczywistym jest dla KAŻDEGO' itd...
                  to mówisz również w moim imieniu"

tak, jak je zrozumiałam.
                  • echo_o Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:22
                    po_godzinach napisała:

> tak, jak je zrozumiałam.

Informuję cię zatem, że całkowicie fałszywie je zrozumiałaś,
                    ale zakłądając jedynie słuszną (własną) interpretację moich słów
                    wypowiedziałaś się za mnie...
                • ayran znasz ten sowiecki dowcip? 23.02.06, 15:09
                  tylko pointa będzie:
                  "mać, mać, mać..." odpowiedziało jak zwykle echo.
                  Nic osobistego - po prostu śmieszny dowcip mi się przypomniał.
            • inna57 Re: Prezydentura w Polsce jest sprowadzona główni 23.02.06, 15:08
              I jeszcze te małe kłamstewka. A to tytuł którego się nie posiada, a to te
              odjęte latka. Jak mawiała moja ŚP Babka " Dla prawdziwej damy nie jest ujmą
              przyznać się do wieku, ujmą jest na ten wiek wyglądać".
        • dyrdymaron Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 15:07
          piotr7777 napisał:

> Oczywistym jest dla każdego, że Lech KAczyński na urząd prezydenta się nie
          > nadaje.
          ......................................................... - jest bratem
          > jej głównego kreatora. Który dla realizacj chorych idei może wykończyć
          > niemłodego przecież brata.

Nie zrzucałbym odpowiedzialności na brata. Nasz Prezydent bardzo chciał być
          prezydentem i w kampani wyborczej opowiadał te same dyrdymały co jego brat ;)
          • snajper55 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 16:38
            dyrdymaron napisał:

> Nie zrzucałbym odpowiedzialności na brata. Nasz Prezydent bardzo chciał być
            > prezydentem i w kampani wyborczej opowiadał te same dyrdymały co jego brat ;)

Nasz prezydent bardzo chciał wykonać zadanie postawione przed nim przez
            Wielkiego Brata.

S.
    • ghooost Mówią, że lepszy wróbel(ek) w garści... ;-) 23.02.06, 16:29
      .
    • leszab O jejej straszne!!.Jakie to bardzo straszne.Zaraz 23.02.06, 16:30
      O jejej straszne!!.Jakie to bardzo straszne.Wszystkie radia,TV i gazety na
      całym Świecie o niczym innym nie gadają.Akcje na giełdach Świata lecą na łeb.
      • snajper55 Re: O jejej straszne!!.Jakie to bardzo straszne.Z 23.02.06, 16:33
        leszab napisał:

> O jejej straszne!!.Jakie to bardzo straszne.Wszystkie radia,TV i gazety na
        > całym Świecie o niczym innym nie gadają.Akcje na giełdach Świata lecą na łeb.

Nawet jakby bąka przy stole puścił, to giełda nie zareaguje. Tylko wstyd będzie.

S.
      • www.nasznocnik.pl Wprawdzie pieprzysz od rzeczy, ale fajnie... 23.02.06, 16:41
        ...że podbijasz wątek ;-D
    • leszab Prostactwo twoje jest obezwładniające. 23.02.06, 16:47
      Prostactwo twoje jest obezwładniające.Powierzchowność jest dla ciebie
      najważniejsza a serce i mózg praktycznie nie ma znaczenia.
      Najprawdopodobniej wynika to z twoich kompleksów.
      Uważasz na pewno że jesteś bardzo brzydka i tylko nie naganne ciuchy mogą
      odwrucić uwagę od twojej brzydoty.
      Współczuję.
      • inna57 Re: Prostactwo twoje jest obezwładniające. 23.02.06, 16:56
        Przykro mi to mówić ale pieprzysz bez ładu i składu i jako założycielka wątku
        bardzo Cię proszę idź ze swoimi "złotymi myślami" gdzie indziej. Obecny
        prezydent Polski i jego otoczenie są niechlujni, być może pragną się w ten
        sposób przypodobać równie niechlujnemu i źle wychowanemu elektoratowi. Ja
        jednak uważam że jak równać to w górę nie w dół, a ludzie na szczytach władzy
        winni reprezentować sobą coś więcej niż żądzę władzy absolutnej.
        • sawa.com Spoko... spoko... 23.02.06, 20:06
          Obecny prezydent i tak jest gwiazdą elegancji np. na tle innego popularnego a
          w niektórych środowiskach kultowego polityka śp Jacka Kuronia. Podobnie
          nonszalanco nosi się pan Michnik. Do nienajlepiej ubranych należy nasza
          sąsiadka Wielka kanclerzowa Merkel. Kwaśniewski też miał okres kiedy tyl na
          potęgę fatalnie się prezentował. Jest zresztą też niski. Nieco tylko wyższy od
          Kaczyńskiego.
          Przesympatyczny i przystoiny Blair też sprawia wrażenie, że ma przyciasne
          marynarki. Prezentuje taką aparycję zziębniętego studenta.

Więc nie wydziwiajcie. Widać, że prezydent bierze się do roboty. I na to
          patrzmy i o tym rozmawiajmy.
          • nabukko a co to ma do rzeczy!!!???? 23.02.06, 20:26
            nie byli lub nie są głową państwa?
            ----------------------------------------
            jakie jest najmniejsze i najbrzydsze państwo w Europie? Państwo kaczyńscy.
            • sawa.com Re: a co to ma do rzeczy!!!???? 23.02.06, 20:33
              nabukko napisał:

> nie byli lub nie są głową państwa?
              > ----------------------------------------
              > jakie jest najmniejsze i najbrzydsze państwo w Europie? Państwo kaczyńscy.

Zapominasz, że Kuroń chciał być prezydentem. Kwaśniewski miał okres wielkiej
              otyłości. Marynarki na nim leżały fatalnie. Oczu z nalanej tłuszczem twarzy nie
              było widać. Nie wyjeżdżał za granicę, nie licząc Charkowa i jakieś pojedyncze
              wypady.
              Jeszcze kilka wyjazdów Kaczyńskiego i Kwaśniewski będzie w swoim prezentowaniu
              nas za garnicą pod kreską.

Prawdę powiedziawszy jestem zdumiona jak mizerne miał osiągnięcia w
              peregrynacjach poprzednik Kaczyńskiego.
          • krystian71 Re: Spoko... spoko... 23.02.06, 20:34
            do tej biedniutkiej ciamajdy co do niczego wiecej sie nie nadaje,oprocz
            stworzenia takiego watku i tak nic nie dptrze.
            Wiadomo Kuron z Michnikiem wiecej maja zarzutow niz tylko niechlujny wyglad i
            malo kto im zarzuca ,ze tak sie drapali na wizji ,ze wszyscy odbiorcy dostawali
            swiadu, podobnie jak Kaluzynski.
            Kto by na to zwracal uwage.
            Co do Walesy i Kwasa, racja, obydwoje przerastaja Kaczke moze o dwa centymetry,
            zecz w tym,ze ta niemota o tym nie wie.Na zywo ich nie widziala, a ich
            przeciwnicy mieli przez lata do nich bardziej merytoryczne zarzutu, wiec sie
            niedojda nie dowiedziala
      • porannakawa Leszabie - Prostactwo twoje jest obezwładniające. 23.02.06, 20:21
        leszab napisał:

>Powierzchowność jest dla ciebie
        > najważniejsza a serce i mózg praktycznie nie ma znaczenia.

Powierzchowność jest ważna gdyż powierzchowność jest odbiciem wnętrza
        niechlujnego mentalnego.
        Mentalne niechlujstwo ma odbicie zewnętzne.
        Mózg i srece?
        Mózg bity cholesterolem i cukrzycą nie pracuje sprawnie.
        Serce otłuszczone i pozatykane złogami łoju i cholesterolem nie funkcjonuje
        sprawnie nie dostarczając tlenu do narządów a mózgu przedewszystkiem.
        (popatrz na Ważniejszego Bliżniaka i na jego Ksero - niscy, otyli i nieruchawi -
        tak jak ta cała tymaczasowa banda dookoła nich.
        Nie tylko niechlujstwo zewnętrzne ale także wewnętrzne.
        To samo niechlujstwo z mózgiem i sercem.
    • wesoly31 Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 20:08
      ano niechluj
      nie ma to jak prezio Alex z golenia w Charkowie
      • hrabia.m.c Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 20:40
        Co klasa to klasa ,nawet w Charkowie po pijaku.
        a kurdupel na trzeżwo klasy nie trzyma,
        NIECHLUJ! i tyle .,amoże nie wykreślic?
    • krystian71 Super dupny watek-czuje sie podbudowany 23.02.06, 20:41
      gdy widze idiotke co juz do czego innego przyczepic sie nie umie.
      Znaczy sie, tak trzymac, Kaczka , twoi przeciwnicy cienko przeda
      • porannakawa Re: Super dupny watek-czuje sie podbudowany 23.02.06, 21:29
        krystian71 napisała:

> gdy widze idiotke co juz do czego innego przyczepic sie nie umie.
        > Znaczy sie, tak trzymac, Kaczka , twoi przeciwnicy cienko przeda

Krystianku - ja rozumiem Ciebie - ty po prostu nie widzisz konieczności bycia
        uporządkowanym wewnętrznie i co za tym idzie zewnętrznie.
        Tak jak niejaki gosieski - bezkrytycznie naśladujesz zapewnie sposób bycia i
        wyglądu oraz mentalnie pisiorków naczelnych.
        Przyczepić się?
        Wystarczająco przyczepialiśmy się za lenistwo i to, że będąc gołodupcami
        prywatnie teraz zabrali się za zarządzanie Polską jako gołodupcy mentalnie i
        fizycznie.
        Polsko - Ty nad poziomy wylatuj - gołodupcy wskażą Ci drogę!
        Za bardzo nie musimy patrzeć gołodupcom na ręce - mamy na to swoich ludzi,
        którzy robią to profesjonalnie i przed mikrofonami i kamerami punktują
        gołodupców że hej!
        A oni podskakują na krótkich nóżkach (jak zwykle u kaczuszki) i bredzą od pół
        roku o tym , że PO po przegranej dwuprocentowej jest oszołomiona.
        Gołodupców wygrana dwuprocentowa oszołomiła i dotąd z tego nie mogą się otrząsnąć.
        Efekty - a właściwie brak efektów widać gołym okiem.
        Gołodupcy to nie tylko kategoria zewnętrzna - gołodupcy to także kategoria mentalna!
        • krystian71 a oprocz tego belkotu to o co chodzi.W punktach 23.02.06, 21:52
          moze
      • inna57 Re: Zabrakło argumentów, pozostały inwektywy. 24.02.06, 09:11
    • pkt4a Re: Prezydent niechluj 23.02.06, 21:31
      Ale Maria trzyma fason :)
      wiadomosci.onet.pl/3981,21,6,0,1,pokaz.html
      • sawa.com Kłamstwo w zywe oczy! 23.02.06, 21:51
        Jeśli ktoś twierdzi, że ten człowiek obok papieża jest niechlujem, to
        koniecznie jest potrzebny okulista.

wiadomosci.onet.pl/3981,21,3,0,1,pokaz.html
        • krystian71 POpaprancy cienko przeda. nie ma sie czym 23.02.06, 21:57
          przekmowac, a raczej cieszyc,ze juz nie maja sie czego przyczepic
          Kazali im spiewac w chorze, tresc i melodie podali.
          I zasuwaja tak od 100 dni, nie baczac na realia, jak ten twoj przedmowca, bog z
          nim i nie wazne jaki ma nick , bo i tak nic nie znaczy i malo kogo to interesuje
        • hrabia.m.c Re: Kłamstwo w zywe oczy! 23.02.06, 22:03
          zakadanie mycki na spotkanie z papierzem to nie niechlujstwo.
    • sawa.com Re: Kłamstwo w zywe oczy! 23.02.06, 22:13
      pkt4a napisał:

> pewnie że kłamstwo. proszę luknąć. garniturek cacy ,buciki też ładne. czepiają
      > się i czepiają.
      > www.joemonster.org/i/k/prezydent.jpg

Czy z tobą coś nie tak! Nie widzisz, że to pic i fotomontaż! Eee, naprawdę
      jesteś taki gapa, ze dajesz się nabrać na tak prymitywne sztuczki?
      • soso_soso Re: Kłamstwo w zywe oczy! 24.02.06, 10:25
        Jasnie Pani Zalozycielka tego watku, godna wielkiego szacunku sadzac po
        przytoczonym zyciorysie i budzacych respekt sugestiach tak naprawde jest tylko
        sfrustrowanym robakiem, ktory nie potrafi przyjac do wiadomosci porazki,
        podobnie jak jej idol Tusk czy inni tego pokroju ludzie. Te wszystkie inwektywy
        pod adresem Prezydenta podawane z pelna powaga swiadcza znakomicie o
        zalozycielce watku i jej podobnym. Dziekuje Bogu, ze moge byc z daleka od
        kraju, w ktorym z cala powaga traktuje sie podobnie chore watki. Zenada. Jezeli
        ktos chowa sie za profesorskie tytuly czy martyrologiczna przeszlosc i z
        takiego schowka wykrzykuje inwektywy o wzroscie prezydenta czy jego braku
        higieny to wystawia sobie najgorsze z mozliwych swiadectwo, takze i swiadectwo
        taniosci kraju, z ktorego pochodzi bo na dodatek spotyka sie chorem
        poplecznikow zamiast zostac zignorowanym z niesmakiem lub przywolanym do
        porzadku.
        Dobra Polske musza budowac ludzie trafiajac na opor wlasnie takiej nikczemnej
        konstrukcji mentalnej 'inteligencji'.

Plakac sie chce z zalu.
        • konopielka80 Re: Kłamstwo w zywe oczy! 24.02.06, 10:43
          A propos niechlujów...Dla mnie gorszym niechlujem jest Gosiewski..Dla mnie ten człowiek jest estetycznie nie do przyjęcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka