marchefka9 01.03.06, 18:22 Dlaczego jesteście atk samo niemrawi jak PD? Sen zimowy?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.szabo No chyba tak ;-) Zresztą przy tej pogodzie to nie 01.03.06, 21:15 dziwota ;-)) Dopiero od wczoraj słońce nam się pojawia na niebie. A co do niemrawości - masz niestety rację. Ale może Tobie uda się nas rozruszać? Zapraszam na forum! Na wstępie chciałbym Ci zadać pytanie - jako zachęta do dyskusji - uważasz że na polskiej scenie politycznej jest miejsce dla PD? Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Jest tu ktoś? 01.03.06, 21:35 Jestem całkiem mrawa, ale ostatnio nie mam za dużo czasu na internet :) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.szabo Aktywność pozainternetowa też jest mile 01.03.06, 22:17 widziana ;-) Bez względu na dziedzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Aktywność pozainternetowa też jest mile 01.03.06, 22:57 A Wy, Szabo, jesteście w partii, czy tylko sympatyzujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.szabo Melduję, że jestem członkiem. Dumnym członkiem. 01.03.06, 23:10 Choć ostatnio z powodu pewnych zawirowań mało aktywnym członkiem, natomiast ciagle aktywnym internetowym aktywistą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.szabo A towarzyszka Nefil to czy aby koszerna, znaczy 01.03.06, 23:37 się nasza? Czy tylko sympatyczka? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: A towarzyszka Nefil to czy aby koszerna, znac 02.03.06, 17:38 Towarzysz Nefil. Hehe Sympatyk, ale bardzo krytyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.szabo Może być i towarzysz nefil ;-) A i krytycyzmu nigd 02.03.06, 18:27 y nie dość. Wdupowłazy zawsze się znajdą, gorzej z rzetelnymi krytykami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Może być i towarzysz nefil ;-) A i krytycyzmu 08.03.06, 20:43 Najbardziej pożytecznym jest krytyk, kiedy się z sympatyka przeistoczy w członka. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.szabo Ostatnio mamy nadmiar politykow ktorzy przeistacza 09.03.06, 08:55 ja sie w czlonki... :-( Takze moze zakonczyc juz ta transformacje i zaczac na przyklad przeistaczanie sie w pozytecznych obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś