04.03.06, 15:21
O co tyle halasu z tym Marianem Buczkiem?
Obserwuj wątek
    • www.nasznocnik.pl Podobno mają go ekshumować, żeby... 04.03.06, 15:24
      ...zdekomunizować ;-D
    • mali_bu Re: M. Buczek 04.03.06, 15:24
      Ultrakatolicy uwiesili się na nikomu niewinnej kalekiej dziewczynce. Smutne.
      • kropek_oxford To f a r y z e u s z e, nie zas katolicy;z zadnym 04.03.06, 15:28
        chrzescijanstwem nic wspolnego to nie ma - obrona malej nie jest szczera, bo
        przeciez dotad NIC o tym dzieciaku nie mowili, nie podejmowali zadnych akcji by
        jej i jej pomyslom pomoc etc. To tylko "swietna okazja", by Szczuce przykopac,
        choc osoba inteligentna zarznelaby ja juz jako krytyczke literacka:)))
        • skin.polski Re: To f a r y z e u s z e, nie zas katolicy;z z 04.03.06, 15:30
          gdyby tak było to ona niewystępowała by w miediach ojdyra matka powiedziała by
          dosć..
          • kropek_oxford Mala jest tylko w Radyju, sam ja zreszta pare lat 04.03.06, 15:41
            temu tam przez przypadek slyszalem, gdy zrodzil sie malej pomysl tych kolek.
            Nie wiedzialem, ze jast kaleka i - poza niemilym wrazeniem egzaltacji
            religijnej (ale do tolerowania u takiej dzierlatki - w tym wieku dziewuszki
            ekscytuja ie wszystkim) - mala wywarla na mnie korzystne wrazenie jako nad wiek
            inteligentna. Sadze jednak, ze dla tego dzieciaka moznaby o wiele wiecej
            zrobic. I dla jej inicjatyw, bo - o ile pamietam - te jej kolka wcale nie mialy
            polegac li tylko na odmawianiu rozanca;)
        • karlin Kropnięty, zdecydujcie się 04.03.06, 15:36
          Albo "oni nic o tym dziecku nie mówili" albo "to dziecko wykorzystują".

Chociaż, kogo ja o to proszę...

:)
          • kropek_oxford Do wystepu Szczuki, Kopniety, guzik o niej mowili, 04.03.06, 15:44
            a jeszcze mniej dla niej zrobili - a teraz kazdy niedowiarek, co pod "prawice"
            sie podpisal i modli sie pod figura o ewentualny elektorat ( razem z trzecia
            zona i piata kochanka - jak Dornio) mala sobie ryja wyciera:)))
        • leje-sie Odsluchalem rzeczonego fragmentu 04.03.06, 15:45
          i z przykroscia stwierdzam, ze Szczuce sztuka sie nie udala. Rozwleczone to,
          puenta siadla jak zakalec, w dykteryjce samej brak rytmu, a zamiast parodii
          jest mizdrzenie sie.

Ale Szczuka jest bardzo atrakcyjna (widzialem ja w jakims programie
          telewizyjnym) w typie szekspirowskiej Kasi i faceci, ktorzy nawet pomarzyc nie
          moga, ze beda ja poskramiali wyja z wscieklosci i piana im leci z pyska.

Na dewocje i bigoterie konskiej dawki sakazmu i ironii potrzeba - ot tak, jak
          to zrobil Mark Twain w Tomku Sawyerze.

Wiedza ci "obrazeni w uczuciach religijnych", ze "Przygody Tomka Sawyera" sa
          lektura szkolna w klasie piatej?

Szczuke na stos, bo czarownica, a na podpalke Twaina.
          • snajper55 Re: Odsluchalem rzeczonego fragmentu 04.03.06, 16:25
            leje-sie napisał:

> i z przykroscia stwierdzam, ze Szczuce sztuka sie nie udala.

To może napiszesz nieuświadomionemu o co ten cały hałas ? :)

S.
            • leje-sie Chya o to, 04.03.06, 16:37
              ze Szczuka zamordowala anekdote.

Nie wiadomo bylo, czy pariodiuje dewocyjna grafomanie, czy opowiada o swoim
              zyciu erotycznym (tez niezbyt udatnie).

Do boju obroncy poczetego dowcipu.
              • leje-sie O Marianie Buczku uczono 04.03.06, 16:48
                w szkolach, ze po zwolnieniu z wiezienia we wrzesniu 39 r natychmiast na
                ochotnika zglosil sie do wojska.

Ale nie uczono, ze najpierw poszedl do burdelu.
    • antithesis fakt, nie popisala sie pani Szczuka 04.03.06, 17:07
      A jej dyskusja z tym "yntelygentnym" panem jest na poziomie plotkahskich kolek
      podwohkowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka