leje-sie 04.03.06, 15:21 O co tyle halasu z tym Marianem Buczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.nasznocnik.pl Podobno mają go ekshumować, żeby... 04.03.06, 15:24 ...zdekomunizować ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: M. Buczek 04.03.06, 15:24 Ultrakatolicy uwiesili się na nikomu niewinnej kalekiej dziewczynce. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To f a r y z e u s z e, nie zas katolicy;z zadnym 04.03.06, 15:28 chrzescijanstwem nic wspolnego to nie ma - obrona malej nie jest szczera, bo przeciez dotad NIC o tym dzieciaku nie mowili, nie podejmowali zadnych akcji by jej i jej pomyslom pomoc etc. To tylko "swietna okazja", by Szczuce przykopac, choc osoba inteligentna zarznelaby ja juz jako krytyczke literacka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: To f a r y z e u s z e, nie zas katolicy;z z 04.03.06, 15:30 gdyby tak było to ona niewystępowała by w miediach ojdyra matka powiedziała by dosć.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Mala jest tylko w Radyju, sam ja zreszta pare lat 04.03.06, 15:41 temu tam przez przypadek slyszalem, gdy zrodzil sie malej pomysl tych kolek. Nie wiedzialem, ze jast kaleka i - poza niemilym wrazeniem egzaltacji religijnej (ale do tolerowania u takiej dzierlatki - w tym wieku dziewuszki ekscytuja ie wszystkim) - mala wywarla na mnie korzystne wrazenie jako nad wiek inteligentna. Sadze jednak, ze dla tego dzieciaka moznaby o wiele wiecej zrobic. I dla jej inicjatyw, bo - o ile pamietam - te jej kolka wcale nie mialy polegac li tylko na odmawianiu rozanca;) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Kropnięty, zdecydujcie się 04.03.06, 15:36 Albo "oni nic o tym dziecku nie mówili" albo "to dziecko wykorzystują". Chociaż, kogo ja o to proszę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Do wystepu Szczuki, Kopniety, guzik o niej mowili, 04.03.06, 15:44 a jeszcze mniej dla niej zrobili - a teraz kazdy niedowiarek, co pod "prawice" sie podpisal i modli sie pod figura o ewentualny elektorat ( razem z trzecia zona i piata kochanka - jak Dornio) mala sobie ryja wyciera:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Odsluchalem rzeczonego fragmentu 04.03.06, 15:45 i z przykroscia stwierdzam, ze Szczuce sztuka sie nie udala. Rozwleczone to, puenta siadla jak zakalec, w dykteryjce samej brak rytmu, a zamiast parodii jest mizdrzenie sie. Ale Szczuka jest bardzo atrakcyjna (widzialem ja w jakims programie telewizyjnym) w typie szekspirowskiej Kasi i faceci, ktorzy nawet pomarzyc nie moga, ze beda ja poskramiali wyja z wscieklosci i piana im leci z pyska. Na dewocje i bigoterie konskiej dawki sakazmu i ironii potrzeba - ot tak, jak to zrobil Mark Twain w Tomku Sawyerze. Wiedza ci "obrazeni w uczuciach religijnych", ze "Przygody Tomka Sawyera" sa lektura szkolna w klasie piatej? Szczuke na stos, bo czarownica, a na podpalke Twaina. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odsluchalem rzeczonego fragmentu 04.03.06, 16:25 leje-sie napisał: > i z przykroscia stwierdzam, ze Szczuce sztuka sie nie udala. To może napiszesz nieuświadomionemu o co ten cały hałas ? :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Chya o to, 04.03.06, 16:37 ze Szczuka zamordowala anekdote. Nie wiadomo bylo, czy pariodiuje dewocyjna grafomanie, czy opowiada o swoim zyciu erotycznym (tez niezbyt udatnie). Do boju obroncy poczetego dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie O Marianie Buczku uczono 04.03.06, 16:48 w szkolach, ze po zwolnieniu z wiezienia we wrzesniu 39 r natychmiast na ochotnika zglosil sie do wojska. Ale nie uczono, ze najpierw poszedl do burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis fakt, nie popisala sie pani Szczuka 04.03.06, 17:07 A jej dyskusja z tym "yntelygentnym" panem jest na poziomie plotkahskich kolek podwohkowych. Odpowiedz Link Zgłoś