b.krakus Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 14:33 wojewódzki, big brather, teraz my, bar, ciao darwin, co z tą polską? Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 14:43 Zapomniałes o Forum Kraj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 14:45 ale to jest osobna, nie "autorska" kategoria... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 16:40 "Ekonomia, Kapitał, Gospodarka" Z tych trzech, w audycji można znaleźć tylko odniesienia do "Kapitału". Marksa, rzecz jasna. Poszukiwania ekonomii i gospodarki w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Tu się muszę zgodzić. 05.03.06, 14:35 Dla kogo to jest? Drobiu jednozwojowego? Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus jak można na tej samej antenie… 05.03.06, 14:50 gromko ubolewać nad stanem i przyszłością narodu, a zaraz potem ten sam naród ogłupiać rozrywką dla ćwierćinteligentów?! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ale Szymon Majewski nie jest głupi. 05.03.06, 14:51 Robi kasę. Tego typu widowiska odpowiadają na zapotrzebowanie społeczne. Ambitne programy w dobie komercji nie mają szans. Miała tym się zajmować tzw "TV publiczna", ale pomiędzy TVP1, TVP2 i TVP3 a telewizją publiczną jest taka sama różnica, jak pomiędzy domem, a domem publicznym. Producenci tych programów robia to bo z tego maja pieniądze i tyle. Zmieni się zapotrzebowanioe, zto zmienia sie programy. Z tego samego powodu okazują się te wszystkie "Naj", "Gale" i inne badziewie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: Ale Szymon Majewski nie jest głupi. 05.03.06, 14:55 ano właśnie, żeby chociaż telewizja publiczna była „ponad” tym całym ogłupiającym i szkodliwym (!) badziewiem… Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Toruńska sekta radiowo-telewizyjna 05.03.06, 18:28 Przykład Chwili dla Debili. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lech w orędziu do ..no wklasnie? 05.03.06, 16:48 Majewski nie musi się martwić ,mamy w nadmiarze kretynówn na stolcach wysokich. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Lech w orędziu do ..no wklasnie? 05.03.06, 17:03 Ten greps z flaga w tle byl słaby. Powinno być widac tylko głowę i serdelki na biurku. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus na forum jest coś a w życiu ktoś.Nie wiem czy 05.03.06, 17:32 powinienem wymieniac nicka i nazwisko, czy nie narusze ustawy o ochronie danych personalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: dr_wancker to osoba publiczna? 05.03.06, 18:32 wczorajszy wysiłek- rozmowa o inteligencji i tolerancji-tak mnie osłabił,ze nie kojarze dr.wanckera w zaden sposób. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Sorry ... dr_szwancker ... chochlik drukarski 05.03.06, 18:40 > wczorajszy wysiłek- rozmowa o inteligencji i tolerancji-tak mnie osłabił, Ale się opłacił. Przekonałeś mnie że inteligencja może być gradowana. Gradacja niska - mniejsza ilość przetworzonych i przyswojonych informacji. Gradacja wyższa - większa ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Sorry ... dr_szwancker ... chochlik drukarski 05.03.06, 18:46 wspomniany przez ciebie dr_ szwancker ma bardzo niska gradacje i ilość przetwarzanych przez tego osobnika informacji to pojedycze bity. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Powojnie bitowi 05.03.06, 18:57 homosovieticus napisał: > wspomniany przez ciebie dr_ szwancker ma bardzo niska gradacje i ilość > przetwarzanych przez tego osobnika informacji to pojedycze bity. Rozumiem ze ty przetwarzasz podwojne bity. No coz, nasi wschodni sasiedzi - soviety, zawsze wszystko mieli 2 razy wieksze, szybsze i lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
create Niewiem 05.03.06, 18:18 Ale ja lubie jego bezgraniczną głupotę i dobrze się przy niej relaksuje. A ta głupota o której mówisz jest na b. profesjonalnym poziomie. Więc konkludując wolę profesjonalnie zrobioną glupotę od tej byle jakiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Re: Niewiem 05.03.06, 18:21 > A ta głupota o której mówisz jest na b. profesjonalnym poziomie ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 18:36 Miej pretensje to ludu. Gdyby ten na to nie reflektował, na pewno by takiego badziewia nie wypuszczano. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 19:00 Ja jestem tym ludem do cholery. Wiem że to badziewie i to oglądam, zresztą to chyba jedyne badziewie jakie oglądam Ale nadal będę obstawał przy tym że jest to badziewie profesjonalnie zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 19:09 Hmm, skoro jesteśmy zgodni, że to badziewie, to po co marnować na to czas? Jeżeli inni oglądacze Majewskiego są podobnego zdania to dlaczego po prostu tego nie oglądać? Wówczas macherzy z TVN-u zmuszeni byliby przecież to zapodania czegoś bardziej ambitnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 19:21 Może operę jakąś puszczą, albo przynajmniej teatr... Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 19:38 Na czas Majewskiego wyłączam swoje ambicje. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: czy jest coś głupszego od szymona majewskiego 05.03.06, 20:05 rzeczywiście, w tym jest jakiś niepojęty magnetyzm.... Odpowiedz Link Zgłoś