07.03.06, 17:50
serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3197221.html?i=7
:D
Obserwuj wątek
    • smok5 Cha chachacha 07.03.06, 17:52
      kto kurna jest? skórzana wiedźma z prezerwatywą w mordzie?
      • zhureck To twarz Polskiej Lewicy :) 07.03.06, 17:58
        • smok5 źle wróżę tej lewicy 07.03.06, 18:03
          z takimi "twarzami". A pomyśleć Leppera się czepiają.
          • great.one Re: źle wróżę tej lewicy 07.03.06, 18:06
            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/w59n1z6ra49j8xhe.html
          • gniewko_syn_ryba A to Hamas, czy Hezbollah ??? 07.03.06, 18:19
            serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3197221.html?i=2
          • atropa_belladonna Re: źle wróżę tej lewicy 07.03.06, 19:49
            smok5 napisał:

> z takimi "twarzami". A pomyśleć Leppera się czepiają.

Można się czepiać jednego i drugiego ;)
      • mariner4 Twój idol, 07.03.06, 20:03
        nowy oberklawisz szybko z nią zrobi porządek!
        Gdzie masz honor Smoku?
        M.
    • nielubiegazety2 Czy posłanka Senyszyn przeżuwa czy dmucha 07.03.06, 17:54
      w męski środek antykoncepcyjny?
      • zhureck Re: Czy posłanka Senyszyn przeżuwa czy dmucha 07.03.06, 17:57
        Pojęcia nie mam, ale fajnie by było gdyby już tego z, za przeproszeniem, ust
        nie zdejmowała :)
      • my.uczennice.vii.liceum poslanka czuje pustke i tesknote 07.03.06, 18:02
        Takze nie lubi kaczek, ale tylko czarnych.
        Nie dosc, ze feministka, to na dodatek rasistka.
    • www.nasznocnik.pl Hehe - ten jest dobry ;-D 07.03.06, 17:54
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3197221.html?i=3
      • great.one a ten ??? 07.03.06, 17:58
        www.youtube.com/watch?v=014ii1ugwqA
      • kropek_oxford A jesli ta panna jest "freak" to wiem,czemu zhurek 07.03.06, 18:46
        baby nie ma i pod widmo swej "gabrysi" musi sie na forum onanizowac:
        serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3197221.html?i=1
        Moze nie miss polonia, ale calkiem normalna dziewucha, inne - podobnie.
        • trouble_maker "Ten wąsik, ach, ten wąsik..." ;-) /bt 07.03.06, 19:31
          .
        • zhureck Re: A jesli ta panna jest "freak" to wiem,czemu z 07.03.06, 19:42
          Ten, za przeproszeniem, pasztet? Też masz gust, Gabciu :(
    • zhureck Ten antykaczy wojownik wymiata :) 07.03.06, 19:53
      www.prawy.pl/index.php?dz=galeria&cat=73&id=194
      • zhureck "Nie ma równości bez społecznej własności" 07.03.06, 19:55
        Toż to zwykli bolszewicy!
      • wiewiorzasta Re: Ten antykaczy wojownik wymiata :) 07.03.06, 20:02
        Kurczę, gdybym była młodsza...

;)))))))
    • wiewiorzasta Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 19:55
      kobieta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2718131
      kobieta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2718090

niż takich chłopaków - mimo, żem heteroseksualna:
      www.maziarz.pl/fotografia.php?popap=1&id=1759
      • atropa_belladonna Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 19:57
        I słusznie, chłopaczki koszmarne ;)
        • wiewiorzasta Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 20:00
          Ci też fajni :)))

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Manifie_pojawili_sie_953833.jpg
          • atropa_belladonna Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 20:02
            Następne łyse mięśniaki, bleeee ;)
            • wiewiorzasta Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 20:06
              atropa_belladonna napisała:

> Następne łyse mięśniaki, bleeee ;)

E tam, nie znasz się - toż to strażnicy rodziny i tradycji

www.maziarz.pl/fotografia.php?popap=1&id=1749
              • atropa_belladonna Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 20:12
                Lepiej żeby z ta obrona rodziny poprzestali na słownych deklaracjach i nie
                przechodzili do czynu, niech te zmutowane geny wyginą ;)
                • wiewiorzasta Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 20:15
                  atropa_belladonna napisała:

> Lepiej żeby z ta obrona rodziny poprzestali na słownych deklaracjach i nie
                  > przechodzili do czynu, niech te zmutowane geny wyginą ;)

Sądząc po pryszczach na buźkach, chyba im rozmnożenie nie grozi :)))
              • mamablues Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 21:55
                wiewiorzasta napisała:

> E tam, nie znasz się - toż to strażnicy rodziny i tradycji

Bój się Boga, kobieto, kolekcjonujesz te potworności?;)
                • wiewiorzasta Re: Ja tam wolę takie dziewczyny 07.03.06, 22:03
                  mamablues napisała:

> Bój się Boga, kobieto, kolekcjonujesz te potworności?;)

Z dziką rozkoszą :))) Taka ze mnie perwersiara ;)
      • obraza.uczuc.religijnych Ci chłopcy to lewaccy agenci. 07.03.06, 19:57
        Natomiast panny to monarchiści-agenci wpływu.
        • wiewiorzasta Re: Ci chłopcy to lewaccy agenci. 07.03.06, 20:01
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Natomiast panny to monarchiści-agenci wpływu.

MonarchisTKI i agenTKI :)))))))))
          • obraza.uczuc.religijnych Nie ucz księdza dzieci robić. 07.03.06, 20:02
            • wiewiorzasta :))))))))))))))))))))) OK. Poprawię się :))) 07.03.06, 20:03

• zhureck O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:00
        Coś ucichli po manifie w Myślenicach :)
        • wiewiorzasta Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:02
          zhureck napisał:

> Coś ucichli po manifie w Myślenicach :)

A co? Nie mieli kogo kamieniami obrzucić? Bidulki... :(
          • zhureck Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:09
            Kamieniami, Hitlerami tudzież ałszwicami rzucają pewnikiem prowokatorzy
            opłacani przez środowiska lewicowe. Chłopaki z ONR, choć ekstremiści, do takich
            metod się nie uciekają.
            • atropa_belladonna Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:13
              zhureck napisał:

> Kamieniami, Hitlerami tudzież ałszwicami rzucają pewnikiem prowokatorzy
              > opłacani przez środowiska lewicowe. Chłopaki z ONR, choć ekstremiści, do takich
              >
              > metod się nie uciekają.

:))) A świstak siedzi i zawija w te sreberka
              • zhureck Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:25
                A Ty widziałaś jakiegoś ONR-owca (o Wszechpolakach i NOP-ie już nawet nie
                wspomniam) rzucającego kamieniami?
                • atropa_belladonna Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:27
                  Na żywo nie miałam okazji, nie chodzę na manify :)
                  • zhureck Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:29
                    Sama widzisz!
                    • atropa_belladonna Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:33
                      To, że ja na żywo czegoś nie widziałam, nie znaczy że owo zjawisko nie istnieje ;)
                • wiewiorzasta Ja dostałam! Od Młodzieńca z Wszechpolandii! 07.03.06, 20:41
                  zhureck napisał:

> A Ty widziałaś jakiegoś ONR-owca (o Wszechpolakach i NOP-ie już nawet nie
                  > wspomniam) rzucającego kamieniami?

Dwa lata temu w trakcie Manify.
                  Stała gromadka z wielkim transparentem z napisem "Młodzież Wszechpolska" przy
                  pomniku Kardynała Wyszyńskiego - krzyczeli np. "obóz pracy dla lesbijek,
                  eutanazja dla pedałów", potem zaczęli czymś rzucać - pewnie częściej lodem
                  (dostała koleżanka), bo więcej było, ale ja dostałam czymś ciężkim w ramię -
                  kawałek lodu nie mógł być, bo lód za lekki, a mimo puchowej kurtki zabolało.
                  • obraza.uczuc.religijnych To byli lewaccy prowokatorzy. 07.03.06, 20:43
                    A Ty jestes monarchistką.
                    • wiewiorzasta Re: To byli lewaccy prowokatorzy. 07.03.06, 20:44
                      obraza.uczuc.religijnych napisał:

> A Ty jestes monarchistką.

Admin! proszę skasować takie obelgi!!!

:))))))))))))))))
                      • obraza.uczuc.religijnych Pewien członek MW widział jak się przebierasz 07.03.06, 20:45
                        i z monarchistki stałaś się Kazimierą Szczuką.
                        • wiewiorzasta Nie dość, że agresywni, to jeszcze 07.03.06, 21:08
                          podglądacze???

FUJ!
                          • my.uczennice.vii.liceum Kto powiedzial FUJ! ? 07.03.06, 22:23
                            podglądacze???
                  • zhureck Re: Ja dostałam! Od Młodzieńca z Wszechpolandii! 07.03.06, 22:08
                    Baju, baju... :) Ja też przedwczoraj widziałem jak dwie feminazistki i jeden
                    pederasta okładały pewną babcię w moherze gumowymi fallusami.
                    • wiewiorzasta Re: Ja dostałam! Od Młodzieńca z Wszechpolandii! 07.03.06, 22:13
                      zhureck napisał:

> Baju, baju... :)

Tak jak ty można reagować do bólu, ale faktow się przez to zmieni. Przykro mi,
                      okruszku.

> Ja też przedwczoraj widziałem jak dwie feminazistki i jeden
                      > pederasta okładały pewną babcię w moherze gumowymi fallusami.

To dlaczego nie zareagowałeś i nie zawiadomiłeś organów?
                      • zhureck Re: Ja dostałam! Od Młodzieńca z Wszechpolandii! 07.03.06, 22:47
                        wiewiorzasta napisała:

> zhureck napisał:
                        >
                        > > Baju, baju... :)
                        >
                        > Tak jak ty można reagować do bólu, ale faktow się przez to zmieni. Przykro mi,
                        > okruszku.

Wysoce wątpliwe świadectwo ma niewiele wspólnego z zaistniałym faktem!

>
                        > > Ja też przedwczoraj widziałem jak dwie feminazistki i jeden
                        > > pederasta okładały pewną babcię w moherze gumowymi fallusami.
                        >
                        > To dlaczego nie zareagowałeś i nie zawiadomiłeś organów?

Bo takiego zdarzenia nie było, podobnie jak owego "faktu" ciężkiego poranienia
                        Twojej szanownej osoby przez członka Młodzieży Wszechpolskiej.
                        • wiewiorzasta Re: Ja dostałam! Od Młodzieńca z Wszechpolandii! 07.03.06, 23:04
                          zhureck napisał:

> Wysoce wątpliwe świadectwo ma niewiele wspólnego z zaistniałym faktem!

Bla bla bla...

> Bo takiego zdarzenia nie było, podobnie jak owego "faktu" ciężkiego poranienia
                          > Twojej szanownej osoby przez członka Młodzieży Wszechpolskiej.

A czy mówiłam cokolwiek o "cieżkim poranieniu"? Gdyby było ciężkie, nie
                          odpuściłabym i złożyła zawiadomienie na policji. Napisałam, że uderzenie mnie
                          zabolało mimo grubej, puchowej kurtki - niestety nawet siniaka nie miałam.
                          Ale - gdyby młodzieniec miał lepsze oko - dostałabym w twarz.

Możesz sobie zaklinać rzeczywistość, jeśli lubisz, ale nie zmienia to faktów,
                          których byłam, jakby nie patrzeć - ofiarą - MW rzucała dwa lata temu m.in.
                          kamieniami i mogła kogoś poważnie skrzywdzić, np. jakieś jakieś dziecko
                          narodzone (których już wtedy była gromadka na Manifie).
            • wiewiorzasta :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 07.03.06, 20:14
              zhureck napisał:

> opłacani przez środowiska lewicowe. Chłopaki z ONR, choć ekstremiści, do takich
              >

Obśmiałam się jak norka :))))))))))))))))))))
              • obraza.uczuc.religijnych Nie mówiłem? 07.03.06, 20:23
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38062296&a=38069670
                • wiewiorzasta Heh :) Mówiłeś :))) 07.03.06, 20:36

• zhureck Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 07.03.06, 20:24
                No bo to w sumie zabawne jest, jak lewica rozpaczliwie stara się zaistnieć.
                Gdyby nie było tam owych prowokatorów skandujących coś o Żydach i gazie (btw,
                to samo hasło powtarza się na każdej manifie - czy nie czas wymyśleć już coś
                innego?), większość mediów spędy te po prostu by olała. A tak, są opłacani
                antykosmici i naziole - jest i klangor na całą Polskę :)
                • wiewiorzasta Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))) 07.03.06, 20:35
                  zhureck napisał:

> No bo to w sumie zabawne jest, jak lewica rozpaczliwie stara się zaistnieć.
                  > Gdyby nie było tam owych prowokatorów skandujących coś o Żydach i gazie (btw,
                  > to samo hasło powtarza się na każdej manifie - czy nie czas wymyśleć już coś
                  > innego?), większość mediów spędy te po prostu by olała. A tak, są opłacani
                  > antykosmici i naziole - jest i klangor na całą Polskę :)

Fajna teoria, tylko trochę się kupy nie trzyma, bo - w jaki sposób
                  chłopcy-oenrenowcy istnieją pomiędzy Marszami czy Manifami? Jakieś działania,
                  akcje, cokolwiek?

Nie mówiąc o tym, że ich obrażasz, bo sami się chwalą na swoich stronach
                  internetowych 'aktywnością' na Manifach i Marszach równości, nie mówiąc o tym,
                  że chłopczyk, który jakiś czas temu 'błysnął' wypowiedzią przed kamerami (TVN
                  bodajże) o słuszności działań Hitlera w stosunku do homoseksualistów zotsał
                  rozpoznany jako aktywny wówczas czlonek MW.
                  • zhureck Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 07.03.06, 20:48
                    Odpowiadasz na :
                    wiewiorzasta napisała:

> zhureck napisał:
                    >
                    > > No bo to w sumie zabawne jest, jak lewica rozpaczliwie stara się zaistnie
                    > ć.
                    > > Gdyby nie było tam owych prowokatorów skandujących coś o Żydach i gazie (
                    > btw,
                    > > to samo hasło powtarza się na każdej manifie - czy nie czas wymyśleć już
                    > coś
                    > > innego?), większość mediów spędy te po prostu by olała. A tak, są opłacan
                    > i
                    > > antykosmici i naziole - jest i klangor na całą Polskę :)
                    >
                    > Fajna teoria, tylko trochę się kupy nie trzyma, bo - w jaki sposób
                    > chłopcy-oenrenowcy istnieją pomiędzy Marszami czy Manifami?

A co mają do tych płatnych prowokatorów ONR-owcy!

Jakieś działania,
                    > akcje, cokolwiek?
                    >
                    > Nie mówiąc o tym, że ich obrażasz, bo sami się chwalą na swoich stronach
                    > internetowych 'aktywnością' na Manifach i Marszach równości,

Nie wiem co mają na stronach, bo od dawna ich nie odwiedzam. Faktem jest, iż
                    przy okazji manif pokazują tylko Wszechpolakow, a o ONR głośno było ostatnio
                    kiedy świętowali rocznicę zajazdu Adama Doboszyńskiego w Myślenicach, czyli
                    jakiś czas temu.

nie mówiąc o tym,
                    > że chłopczyk, który jakiś czas temu 'błysnął' wypowiedzią przed kamerami (TVN
                    > bodajże) o słuszności działań Hitlera w stosunku do homoseksualistów zotsał
                    > rozpoznany jako aktywny wówczas czlonek MW.

Bzdura, gość nie był z MW.
                    • wiewiorzasta Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 07.03.06, 21:16
                      zhureck napisał:

> A co mają do tych płatnych prowokatorów ONR-owcy!

Nie wiem, może tych chłopców: onr-pomorze.hostar.pl/
                      faktycznie ktoś opłaca. Chyba nikt normalny za darmo nie dałby robić z seibie
                      takiego kretyna.

> Nie wiem co mają na stronach, bo od dawna ich nie odwiedzam. Faktem jest, iż
                      > przy okazji manif pokazują tylko Wszechpolakow, a o ONR głośno było ostatnio
                      > kiedy świętowali rocznicę zajazdu Adama Doboszyńskiego w Myślenicach, czyli
                      > jakiś czas temu.

To chyba mało ostatnio widziałeś :))))))))))
                      img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Manifie_pojawili_sie_953833.jpg
                      > Bzdura, gość nie był z MW.

Był z MW, nawet miał jakieś problemy w macierzystym kółku - został wywalony czy
                      coś... Nie chce mi się szukać (mam ciekawsze zajęcia), ale zaszumiało swojego
                      czasu. Tak samo jak inny nadgorliwiec z Wrocławia, który groźby karalne wysyłał
                      esemesem z komputera na komórkę organizatora marszu "solidarności z Poznaniem".
                      • zhureck Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) 07.03.06, 22:05
                        wiewiorzasta napisała:

> zhureck napisał:
                        >
                        > > A co mają do tych płatnych prowokatorów ONR-owcy!
                        >
                        > Nie wiem, może tych chłopców: onr-pomorze.hostar.pl/
                        > faktycznie ktoś opłaca. Chyba nikt normalny za darmo nie dałby robić z seibie
                        > takiego kretyna.
                        >
                        > > Nie wiem co mają na stronach, bo od dawna ich nie odwiedzam. Faktem jest,
                        > iż
                        > > przy okazji manif pokazują tylko Wszechpolakow, a o ONR głośno było ostat
                        > nio
                        > > kiedy świętowali rocznicę zajazdu Adama Doboszyńskiego w Myślenicach, czy
                        > li
                        > > jakiś czas temu.
                        >
                        > To chyba mało ostatnio widziałeś :))))))))))
                        > img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Manifie_pojawili_sie_953833.jpga

Ale w mediach, przy okazji manif, mówi się tylko o Wszechpolakach.

> > Bzdura, gość nie był z MW.
                        >
                        > Był z MW, nawet miał jakieś problemy w macierzystym kółku - został wywalony
                        czy
                        > coś... Nie chce mi się szukać (mam ciekawsze zajęcia), ale zaszumiało swojego
                        > czasu.

Nie był - sprawa była wtedy wyjaśniana. To TVN dał błędny podpis pod
                        materiałem, a GW-niarze to rozdmuchali.
                        • wiewiorzasta Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))) 07.03.06, 22:31
                          zhureck napisał:

> Ale w mediach, przy okazji manif, mówi się tylko o Wszechpolakach.

No to najwyraźniej Interii.pl nie można zaliczyć do mediów...

> Nie był - sprawa była wtedy wyjaśniana. To TVN dał błędny podpis pod
                          > materiałem, a GW-niarze to rozdmuchali.

TVN nie dała podpisu, że jest z MW w realcji, mało tego - chłopak po nagraniu
                          twierdził, że nie należy do żadnej organizacji. Został rozpoznany nieco później
                          i wtedy zrobił się szum.

No i co z kolesiem wywalonym chwilę temu z wrocławskiego kółka MW za to, że dał
                          się przyłapać na normalnej działalności? ;) Też się nie zaciągał? :)))
                          • zhureck Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) 07.03.06, 22:43
                            wiewiorzasta napisała:

> zhureck napisał:
                            >
                            > > Ale w mediach, przy okazji manif, mówi się tylko o Wszechpolakach.
                            >
                            > No to najwyraźniej Interii.pl nie można zaliczyć do mediów...

Wskaż mi ze trzy popularne media, które wspomniały o ONR i wtedy zaczniemy
                            mówić o mediach w liczbie mnogiej.

>
                            > > Nie był - sprawa była wtedy wyjaśniana. To TVN dał błędny podpis pod
                            > > materiałem, a GW-niarze to rozdmuchali.
                            >
                            > TVN nie dała podpisu, że jest z MW w realcji, mało tego - chłopak po nagraniu
                            > twierdził, że nie należy do żadnej organizacji. Został rozpoznany nieco
                            później
                            > i wtedy zrobił się szum.

Dała, dała, nawet później MW domagała się sprotstowania, bezskutecznie zresztą.

>
                            > No i co z kolesiem wywalonym chwilę temu z wrocławskiego kółka MW za to, że
                            dał
                            > się przyłapać na normalnej działalności? ;) Też się nie zaciągał? :)))

Wywalili, czyli takich zachowań nie tolerują. Nie widzę problemu.
                            • wiewiorzasta Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) 07.03.06, 23:07
                              zhureck napisał:

> Wskaż mi ze trzy popularne media, które wspomniały o ONR i wtedy zaczniemy
                              > mówić o mediach w liczbie mnogiej.

Żurek, proszę, nie zachowuj się paranoidalnie...
                              Jak ci żal oenrenowców, że mają małe przebicie w mediach, to zostań ich rzecznikiem.

> Dała, dała, nawet później MW domagała się sprotstowania, bezskutecznie zresztą.

Ciekawe dlaczego... Ale niech ci będzie...

> > No i co z kolesiem wywalonym chwilę temu z wrocławskiego kółka MW za to,
                              > że
                              > dał
                              > > się przyłapać na normalnej działalności? ;) Też się nie zaciągał? :)))
                              >
                              > Wywalili, czyli takich zachowań nie tolerują. Nie widzę problemu.

Nie tolerują przyłapania przez policję na normalnej działalności? Dzięki :))))
            • kontrasygnata Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:30
              zhureck napisał:

> opłacani przez środowiska lewicowe. Chłopaki z ONR, choć ekstremiści, do
              takich
              >

oj, ja znam więcej takich akcji. np. 'prowokatorzy opłacani przez środowiska
              lewicowe' ubrani w moherowe berety krzyczeli do nieznalskiej 'ty k.urwo' pod
              siedzibą sądu.
              • zhureck Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 20:33
                > oj, ja znam więcej takich akcji.

Z ONR-u?

np. 'prowokatorzy opłacani przez środowiska
                > lewicowe' ubrani w moherowe berety krzyczeli do nieznalskiej 'ty k.urwo' pod
                > siedzibą sądu

Między rzucaniem ku..mi, a wysyłaniem do gazu czy naruszeniem osobistej
                nietykalności jest jakościowa różnica. Także w świetle kodeksu karnego.
                • kontrasygnata Re: O, chopcy z oeneru! 07.03.06, 22:51
                  nie miałam na mysli kodeksu karnego lecz dyszące miłosierdziem i dobrocią
                  mohery, które pięknym staropolskim słowem 'k.urwa' okazują bliźniemu szacunek.
      • gniewko_syn_ryba A to pani, czy pan ?... 07.03.06, 20:05
        www.maziarz.pl/fotografia.php?popap=1&id=1752/Manifa_w_Sopocie_-_Marsz_Feministek
        P.S. Odbierz gazetkową pocztę - masz prezencik na Dzień Kobiet !!! :)))
        • wiewiorzasta Znam tylko jednego faceta 07.03.06, 20:09
          z równie gustowną biżuterią na palcach - ale on nie lubi 'manifestować' w tłumie
          :))

PS. Nie ma :(
          • gniewko_syn_ryba Re: Znam tylko jednego faceta 07.03.06, 20:16
            wiewiorzasta napisała:

> PS. Nie ma :(

????????? Niemożliwe - sprawdź jeszcze raz pocztę otrzymaną, a jak nie będzie to
            podaj jakiś alternatywny adres. Może mejle GW też cenzuruje... ?
            • wiewiorzasta Re: Znam tylko jednego faceta 07.03.06, 20:22
              gniewko_syn_ryba napisał:

> ????????? Niemożliwe - sprawdź jeszcze raz pocztę otrzymaną, a jak nie będzie t
              > o
              > podaj jakiś alternatywny adres. Może mejle GW też cenzuruje... ?

Dojdzie, jak ma dojść, chyba że mówisz o 'lewej wewiórze' :) To dostałam rano,
              nawet odpisać zdążyłam.
              • gniewko_syn_ryba Re: Znam tylko jednego faceta 07.03.06, 20:40
                wiewiorzasta napisała:

> Dojdzie, jak ma dojść, chyba że mówisz o 'lewej wewiórze' :)

Tak, właśnie... :)))

> To dostałam rano, nawet odpisać zdążyłam.

Ja też :)
    • obraza.uczuc.religijnych To może być prawicowość. 07.03.06, 22:08
      Względnie powikłania po członkostwie w nszz solimarność.
    • wesoly3333 Re: Freaks. 07.03.06, 22:34
      za wielu na tej manifie calej to ich tam nie ma

co widac:
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3197221.html?i=0
      a wyborcza rejwach robi jakby pol Polski tam bylo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka