Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc... Next

01.04.13, 17:55
Witam
Juz kilka razy zamawialam ubrania na stronie Next .uk niegdy nie mialam problemu, przesylka dociarala w ciagu 3 lub 4 dni ; jednak ostatnim razem zlozylam zamowienie 22 marca , zaraz dostalam tez maila potwierdzajacego czyli ok. Pieniadze sciagneli z konta 26 marca ale nie dostalam maila z nr przesylki wiec nie moge jej sledzic a paczki nadal nie mam....Jako ze mieszkam we Francji nie moge wejsc na swoje konto Next i sprawdzic statusu ale boje sie ze juz zamowienia raczej nie otrzymam no i pieniadze przepadly..;
Mam pytanie czy komus tak sie trafilo ? czy mozliwe az takie opoznienie bez zadnej informacji? nie moge tez zadzwonic do DHL bo przeciez nie mam nr przesylki..;
Co robic?
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: Prosze o pomoc... Next 01.04.13, 18:14
      Po prostu napisz do biura obslugi klienta, nie wiem, nad czym tu dywagowac.
    • patatajowa Re: Prosze o pomoc... Next 01.04.13, 18:21
      pieniadze sciagaja w dniu wysyłki,czyli wysłali we wtorek 26.to tylko 3 dni.po drodze mamy swieta,nie wiem jak u ciebie ale u nas jeszcze sa wink moze jeszcze nie panikuj.jak do konca tygodnia nie dostaniesz wtedy interweniuj.
      nie rozumiem-jak pieniadze moga przepasc??? przeciez to przesyłki kurierskie,rejestrowane a nie zwykłe i to nie PP wink nawet jesli nie masz nr sledzenia to ma go next.odbierajac przesyłke musisz podpisac odbiór.nie podpisalas tzn ze nie odebralas paczki-nie odebrałaś to kase zwracaja.
    • ewelajnawrocek Re: Prosze o pomoc... Next 01.04.13, 18:28
      A moze jeszcze nie wysłali..ja jak raz składałam zamowienie to pokazywalo ze wysylka za 4 tygodnie..ostatecznie nie kupiłam, ale wiem ze przy wyprzedazach bywaja takie terminy
    • tosieuda Re: Prosze o pomoc... Next 01.04.13, 18:53

alexandraja napisała:

Co robic?

Poczekać
      • alexandraja nadal nic...:( 05.04.13, 13:16
        Napisalam juz do nich dwa maile i zero odpowiedzi jak i rowniez brak paczki... chyba sie juz wiecej nie skusze na zakupy w Next. Nawet dzwonilam do DHL bo mozliwe jest znalezienie paczki nawet bez numeru podajac tylko nazwisko i adres. Niestety nie ma ...Sprawdzalam na stronie ubrania ktore zamowilam: dostepne - przesylka do 3 dni...
        • malinkowa81 Re: nadal nic...:( 05.04.13, 15:49
          A zadzwonić nie można do nexta?
        • lucyna_1980 Re: nadal nic...:( 05.04.13, 19:24
          Napisz do nich na ich profilu na Facebooku... szybko reagują.
          Jest jeszcze infolinia - możesz zadzwonić (obie formy kontaktu w j. ang)
          • uranka80 Re: nadal nic...:( 05.04.13, 19:45
            byc moze faktycznie dlatego ze byly swieta,ja kupywalam koszulki dla mego synka tyle ze w c&a przed swietami i tez dopiero wczoraj dostalam przesylke z tym ze dostalam wiadomosc iz w dni swiateczne samochody ciezarowe maja zakaz jazdy
            • julinka0 Re: nadal nic...:( 06.04.13, 12:57
              Chyba faktycznie "coś" się musiało wydarzyć. Ja zamawiałam ubranka we wtorek wieczorem (2.04) i w piątek już odebralam paczkę. Maila potwierdzajacego zamówienia otrzymałam dosłownie za parę minut. Ale nr paczki dopiero po dwóch dniach czyli w czwartek. Dzwoń i pytaj.
              • alexandraja Re: nadal nic...:( 06.04.13, 13:51
                dzwonilam i kazali napisac maila. Napisalam to odpisali po 3 dniach ze musza to sparawdzic i dadza znac co dalej i ewentualnie kazali dzwonic. wiec zadzwonilam i kazali napisac wszystko w mailu... mam wrazenie ze krece sie wkolo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka