ksiaze-ciemnogrodu 08.03.06, 19:03 zapowiada ostra rozprawe z ukladem okraglostolowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych No to Lechu "karykatura" Kaczyński pójdzie 08.03.06, 19:04 siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: No to Lechu "karykatura" Kaczyński pójdzie 08.03.06, 19:27 obraza.uczuc.religijnych napisał: > siedzieć. Kot z domu, myszy grasuja! Odpowiedz Link Zgłoś
lolowedzynski Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 19:26 Przed chwilą skasowałem tą szczekaczkę.Wytrzymałem pół godziny wysłuchując wygłupów Ziobry i prok.kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-ciemnogrodu Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 20:41 no tak..diabeł widac boi się dwóch rzeczy: święconej wody i prawdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 20:47 nie ma diabła a prawda tez nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 20:48 Skoro prawda to "zgodność sądów z rzeczywistością" to - jeśli przyjmiemy, że nie ma prawdy to nie ma też rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-ciemnogrodu Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 20:53 no to w czym my w takim razie jesteśmy? w zawieszeniu? nad czym? Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 20:56 Kolega Rzewuski ma chyba jakąś odpowiedź na Twoje pytanie. To człowiek nie bojący się iść wbrew utartym szlakom myśli ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 20:58 jestesmy w matrixie nie wiedziałes? Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 21:00 No proszę. A kto jest agentem Brownem? Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 21:02 Oj pomyliłeś się stary. Ja jestem z Syjonu. Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Zbigniew Ziobro w radiu Maryja 08.03.06, 21:10 Kolego, ja - w przeciwieństwie do Ciebie - jestem po tej dobrej stronie mocy. Innymi słowy: w odwiecznym konflikcie dobra ze złem jestem po właściwej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill "Układ Okrągłostołowy"? 08.03.06, 20:54 Że to niby ci panowie?: ma.blox.pl/resource/lechu.jpg pl.wikipedia.org/wiki/Rozmowy_w_Magdalence pl.wikipedia.org/wiki/Okrągły_Stół_(historia_Polski) Zanczy się Ziobro rozprawi się z Kaczyńskim i z Kiszczakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-ciemnogrodu Re: "Układ Okrągłostołowy"? 08.03.06, 20:57 Lech kaczyński został tam wykiwany..poza tym on nie pali a właśnie w palarni zapadały najwazniejsze decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: "Układ Okrągłostołowy"? 08.03.06, 21:00 Lech kaczyński został tam wykiwany..poza tym on nie pali a właśnie w palarni > zapadały najwazniejsze decyzje to Lecha tak łatwo wykiwac ? byle robotnik i to w dodatku cienki bolek tak oszukał Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Wykiwany? 08.03.06, 21:03 A ja coś pamiętam, że po Okrągłym Stole barcia Kaczyńscy zajęli wysokie stanowiska państwowe i stowrzyli dwa pierwsze rządy - Mazowieckiego i Olszewskiego... No, chyba, że źle pamiętam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Wykiwany? 08.03.06, 21:05 buffalo_bill napisał: > A ja coś pamiętam, że po Okrągłym Stole barcia Kaczyńscy zajęli wysokie > stanowiska państwowe i stowrzyli dwa pierwsze rządy - Mazowieckiego > i Olszewskiego... No, chyba, że źle pamiętam ;-) to źle pamietasz oni walczyli z tymi złodziejami cały czas aż wygrali w 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wykiwany? 08.03.06, 21:14 rzewuski1 napisał: > to źle pamietasz > oni walczyli z tymi złodziejami cały czas > aż wygrali w 2005 A najbardziej walczyli z tym złodziejem Olszewskim. S. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Wykiwany? 08.03.06, 21:17 a no wykiwany przez Zydów Michnika i Geremka..przez nich Wałesa Kaczory z pałacu wyrzucił bo niegodzili się na układy..ale swoją drogą uważam ze to największy błąd jaki popełnili Kaczory (obok wejscia do KORu) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Eeech, żeby tak Zzero wiedział kto go wspiera ? 08.03.06, 21:18 ;-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Eeech, żeby tak Zzero wiedział kto go wspiera 09.03.06, 16:33 randmym powiatowym jarocińskim? ale tam miejsce zmarelego zajęla baba z SLD..czyżby oszolom byl kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś