mechowa 15.03.06, 07:59 przedstawią oj przedstawią ,ale warunek pozostania w LPR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szparki.kwark Re: Kotlinowski - liberalny głos w LPR 15.03.06, 09:27 Brawo Panie Marszałku! Istnieją granice działań politycznych, za którymi mamy do czynienia z nonsensem. Pan je dostrzegł i zareagował. Być może zapłaci Pan za swą niesubordynację, ale w oczach wielu obserwatorów polskiej sceny politycznej zyska Pan szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
szwabacha Re: Kotlinowski - liberalny głos w LPR 15.03.06, 09:42 nareszcie ktoś w LPR przemówił ludzkim glosem. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Kotlinowski - liberalny głos w LPR 15.03.06, 10:26 > nareszcie ktoś w LPR przemówił ludzkim glosem. Brawo. Na razie mówi co myśli - i mówi całkiem z sensem. Dziwne jak na LPR, ale to miłe zaskoczenie. Teraz zobaczymy, czy będzie robił to, co mówi..... Odpowiedz Link Zgłoś
bernardgui ehh... kolejny "liberał" :( 15.03.06, 09:33 "Kotlinowski - liberalny głos w LPR " "Toż z Pana czysty liberał. " Mam nadzieje, że te stwierdzenia były ironiczne... A teraz clue programu: "...liberałem w kwestiach gospodarczych. Jestem zwolennikiem wolności gospodarczej. Uważam jednak, że dopóki w Polsce jest tyle biedy, ile teraz, polityk powinien zachowywać szczególną wrażliwość społeczną." Mnogość "liberałów" zaczyna mnie powoli irytowac:/ --- "Nie istnieje coś takiego jak darmowe obiady." Milton Friedman Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt jestem w szoku 15.03.06, 09:40 Niezwykla wypowiedz. Jakby ktos z PO mowil: "(...) ewentualnymi nieprawidłowościami w bankach powinny się zająć konstytucyjne organy państwa, a nie komisje śledcze. Jeśli wiadomo o jakichś przestępstwach popełnionych przy prywatyzacji banków, to powinna się nimi zająć prokuratura pod nadzorem ministra Zbigniewa Ziobro. Sejm, jeśliby się niepokoił przebiegiem śledztwa, mógłby prosić ministra Ziobro o informację. Dopiero gdyby Sejm doszedł do wniosku, że prokuratura nie wywiązuje się ze swoich zadań, powinien powołać komisję śledczą. Ale w tej chwili nie ma powodów do powołania takiej komisji. Taki tryb moim zdaniem powinniśmy zastosować, wyjaśniając wątpliwości co do prywatyzacji. Jeśli zaś chodzi o nieporozumienia co do działalności Komisji Nadzoru Bankowego, która zajmuje się teraz kwestią fuzji banku Pekao SA i BPH, trzeba zachować się spokojnie i wyjaśniać tę kwestię z dala od mediów. (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: jestem w szoku 15.03.06, 10:21 Facet znajdzie sie na czarnej liscie kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: jestem w szoku 15.03.06, 13:26 wojtekmt napisał: > Facet znajdzie sie na czarnej liscie kaczora. Najpierw musi sie urwac ze sznurka. Kaganca sie juz pozbyl. Odpowiedz Link Zgłoś
magicznym Faktycznie szok 15.03.06, 14:53 To chyba koniec świata - LPR-owiec uczy PiS oczywistych prawd. Ale jak nie będzie 188 komisji to nie będzie kamer i Balcerowiczowi w świetle jupiterów nie da się dokopać. Poza tym PiS między wierszami przyznaje że prokuratura pod rządami Ziobry nie jest w stanie uporać się ze śledztwami ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Re: Kotlinowski - liberalny głos w LPR 15.03.06, 10:24 "Zobaczę. Zastanowię się. A nuż koledzy przedstawią mi jakieś argumenty, które spowodują, że zmienię zdanie?" Taka sama gnida jak i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 Panie Marszałku - dzięki nie tylko za ten komentaż 15.03.06, 10:36 ale i za sposób prowadzenia wczorajszej debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Ja bym to nazwał "ludzki" głos w LPR. 15.03.06, 10:41 Dlatego tak niewiele mówi publicznie. Widać przy nim "wielkość" Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Kotlinowski - liberalny głos w LPR 15.03.06, 10:48 Co ten facet gada??? On chyba jakieś układy ma... Co za odwaga. Jak go roman nie zabije to Jarek wykończy. ------------ Jestem lumpenliberałem, To zawsze lepiej niż byc pisuarem. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos Kotlinowski, Giertych i kiku innych z LPR 15.03.06, 10:55 Ich nazwiska pojawiaja sie w zwiazku z naduzyciami w jakis tam bankach. Ktos o tym pisal, chyba nawet wyborcza :))))) Oczywiscie nie wiemy czy jest to prawda, ale moze to byc powod. Ich zachowania sa conajmniej dziwne, gdy skonfrontowac je z pogladami LPRu. Chcieli zawezic sprawe do osoby Balcerowicza, ale gdy zwiekszono zakres dzialania komisji, zdecydowali sie jej nie poprzec. Odpowiedz Link Zgłoś
benefikus Re: Kotlinowski, Giertych i kiku innych z LPR 15.03.06, 17:43 To prawda!! Kotlinowski i Giertych boją się o własne d..y, a niech nie wciskają kitu, że tak bardzo dbaja o biednych ! Kompletna paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Defininicja liberalizmu według "GW" 15.03.06, 10:59 > Kto powinien to wyjaśniać? > - Premier i prezes NBP powinni się spotkać i bez rozgłosu wyjaśnić swoje stanowiska. > Aż się boję Panie Pośle o Pana karierę partyjną. Toż z Pana czysty liberał. Śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 W każdej partii są mądrzy ludzie 15.03.06, 14:36 Tak przynajmniej można przypuszczać. A może pan Kotlinowski czuje skąd wieje wiatr? M. Odpowiedz Link Zgłoś