Dodaj do ulubionych

dot p Kurskiego

15.03.06, 08:20
uważam że p Kurski zachował sie nieładnie w stosunku do posła Rokity (pytanie o czystosc szklanki) wg mnie było to baardzo nie na miejscu, i świadczy o chamstwie posła Kurskiego
Obserwuj wątek
    • kawonar1 Re: dot p Kurskiego 15.03.06, 08:22
      Ponoć rasowy pitbul a zachowuje się jak wiejski kundelek. Nerwy puszczają.
      • un1 Re: dot p Kurskiego 15.03.06, 08:44
        Jacek, mniej udany z braci Kurskich, niszczy innych po czym obnosi się z
        poczuciem krzywdy własnej. Jest to oznaka osobowości nieprawidłowej, dawniej
        zwanej psychopatią a potocznie zwyrodnialstwem.
    • mako75 Re: dot p Kurskiego 15.03.06, 08:42
      mullda napisał:

> uważam że p Kurski zachował sie nieładnie w stosunku do posła Rokity (pytanie o
      > czystosc szklanki) wg mnie było to baardzo nie na miejscu, i świadczy o chamst
      > wie posła Kurskiego

Nerwy mu puściły bo niespodziewał się, że ktoś będzie w stanie zaatakować prezesa.
      • wild_stein Re: dot p Kurskiego 15.03.06, 09:36
        Jest po prostu zwykłym fiutem. No ale w każdym zoo musi byc taka małpa która
        sie publicznie onanizuje, a klientela się cieszy i pokazuja ja palcem, w
        nagrode dając banany
    • sam_sob Re: dot p Kurskiego 15.03.06, 09:38
      Jest rada - czytaj humor żydowski, np. taki; "Chowają okropnego lichwiarza,
      znienawidzonego przez całą ludność miejscową, a rabin musi powiedzieć nad jego
      grobem coś pozytywnego i nie wie co. W kńcu mówi: "Wy mi mówicie, że ten Abram
      to był krwiopijca, złodziej oszust, a ja wam powiadam, że w porównaniu z tym
      jego partnerem Chaimem to on był jeszcze porządny człowiek". (Zbieżność
      sytuacji przypadkowa).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka