klarek_i 17.03.06, 14:33 mówi ? Jak się ocenia 80-90% nie ma żadnych oszczędności. Jak już to długi i kredyty. Podobała się wczoraj Waltz. Wspomniałą o zagrożeniu oszczędności a potem podała 1 mln na kredycie walutowym i 2 mln hipotecznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: O jakich oszczędnościach w bankach Polaków si 17.03.06, 14:38 klarek_i napisał: > mówi ? Jak się ocenia 80-90% nie ma żadnych oszczędności. Jak już to długi i > kredyty. Podobała się wczoraj Waltz. Wspomniałą o zagrożeniu oszczędności a > potem podała 1 mln na kredycie walutowym i 2 mln hipotecznym. Mln czego albo kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 HGW wczoraj sie skompromitowala 17.03.06, 14:43 Ale najwieksza manipulacja bylo pytanie Lisa: - Czy martwicie sie o swoje oszczednosci? 85% bylo zmartwionych co Lis zinterpretowal -> PIS beeee. Szczerze powiedziawszy to dziwie sie tym 15 % nie zmartwionych. Ja sie zawsze martwie o swoje oszczednosci... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer skompromitował poseł Samoobrony Zawisza 17.03.06, 14:49 mr_perfekt_2 napisał: > Ale najwieksza manipulacja bylo pytanie Lisa: > - Czy martwicie sie o swoje oszczednosci? > 85% bylo zmartwionych co Lis zinterpretowal -> PIS beeee. > Szczerze powiedziawszy to dziwie sie tym 15 % nie zmartwionych. Ja sie zawsze > martwie o swoje oszczednosci... Wczoraj to się skompromitował poseł Samoobrony Zawisza. To, że jest posłem Samoobrony widać było nawet po tym jak wstał, prawdopodobnie by uderzyć, kobietę siedzącą na przeciwko niego. :-) Ciekawe czy w domu je za słoną zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Oszczędności na kontach indywidualnych 17.03.06, 16:05 to razem około 200 miliardów PLN M. Odpowiedz Link Zgłoś