Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 17:10 Odpierdolcie sie od bohaterow!Kundle! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rebe-bis Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 18:21 Tak marzneliście a teraz żadnego poparcia?Wnoszę o cofnięcie dodatków do emerytut 1300 netto wystarczy!Nie żartuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 19:27 Cisza!Jest dobrze!O to chodzilo ilu was tu jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcool Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 09.12.02, 19:50 Gość portalu: f napisał(a): > Odpierdolcie sie od bohaterow!Kundle! Proponuje nie zwracać uwagi na tego chuja. Zapewne tak bredzi by ludzie na nie pluli, niektórzy to lubią. Nie możliwe żeby naprawdę tak myślał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 20:12 Utrudnię ci samopoczucie zbyt dobre! Michnik przypadkowo złapany przez pampersów z TV narodowej a nie partyjnej gdy go pokazano z promilami z tow.Kiszczakiem-odpowiedział! Odpriedolcie sie od generała dobrze?!Skad ta obłuda dzisiaj?Nie ten człowiek czy nie te interesy? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! 09.12.02, 20:17 www.superexpress.pl/iso/dzisiaj/Reportaz/Teksty/reportaz_1.shtml radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca SB- ecja 09.12.02, 20:18 www.superexpress.pl/iso/dzisiaj/Reportaz/Teksty/reportaz_1.shtml radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: SB- ecja IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 20:52 Tak czy inaczej zbrodnia jest zbrodnią!Czy to ma znaczyć,ze czlowiek mówiacy prawdę w odróżnieniu od hien bazujacych na tym mordzie bez sensu są lepsi?Ja pamiętam,kto zerował na tej smierci-wycinają moje watki-oszołom albo facet,któremu siarka zjadła mózg! Za to zostałem wyrzucony z pracy albowiem caly personel to kapusie! Ja tylko będąc bardzo głupim i młodym starałem sie powiedziec,że Berman to żyd nie wiedząc że ojjciec szefa tez zyd ! Musiałem zmienić pracę na gorszą mnbiej płatną gdyż Komunisci tarnobrzscy stoją za tą kanalią murem-nie wiedząc,że wiekszość ten obrzezaniec przelecial ich zony!Ja tego nie powiem bo jestem gojem! Odpowiedz Link Zgłoś