Dodaj do ulubionych

Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE!

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 17:10
Odpierdolcie sie od bohaterow!Kundle!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebe-bis Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 18:21
      Tak marzneliście a teraz żadnego poparcia?Wnoszę o cofnięcie dodatków do
      emerytut 1300 netto wystarczy!Nie żartuję!
    • Gość: f Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 19:27
      Cisza!Jest dobrze!O to chodzilo ilu was tu jest!
    • Gość: alcool Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 09.12.02, 19:50
      Gość portalu: f napisał(a):

> Odpierdolcie sie od bohaterow!Kundle!

Proponuje nie zwracać uwagi na tego chuja. Zapewne tak bredzi by ludzie na nie
      pluli, niektórzy to lubią. Nie możliwe żeby naprawdę tak myślał
      • Gość: f Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 20:12
        Utrudnię ci samopoczucie zbyt dobre!
        Michnik przypadkowo złapany przez pampersów z TV narodowej a nie partyjnej
        gdy go pokazano z promilami z tow.Kiszczakiem-odpowiedział!
        Odpriedolcie sie od generała dobrze?!Skad ta obłuda dzisiaj?Nie ten człowiek
        czy nie te interesy?
        • radca Re: Ciastoń,Kiszczak,Płatek,Piotrowski to GOSCIE! 09.12.02, 20:17
          www.superexpress.pl/iso/dzisiaj/Reportaz/Teksty/reportaz_1.shtml
          radca
          • radca SB- ecja 09.12.02, 20:18
            www.superexpress.pl/iso/dzisiaj/Reportaz/Teksty/reportaz_1.shtml
            radca
            • Gość: f Re: SB- ecja IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 20:52
              Tak czy inaczej zbrodnia jest zbrodnią!Czy to ma znaczyć,ze czlowiek
              mówiacy prawdę w odróżnieniu od hien bazujacych na tym mordzie bez sensu
              są lepsi?Ja pamiętam,kto zerował na tej smierci-wycinają moje watki-oszołom
              albo facet,któremu siarka zjadła mózg!
              Za to zostałem wyrzucony z pracy albowiem caly personel to kapusie!
              Ja tylko będąc bardzo głupim i młodym starałem sie powiedziec,że Berman
              to żyd nie wiedząc że ojjciec szefa tez zyd !
              Musiałem zmienić pracę na gorszą mnbiej płatną gdyż Komunisci tarnobrzscy
              stoją za tą kanalią murem-nie wiedząc,że wiekszość ten obrzezaniec
              przelecial ich zony!Ja tego nie powiem bo jestem gojem!
              • radca Re: SB- ecja 09.12.02, 22:34
                info.onet.pl/607208,11,item.html
                radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka