Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 22:36 ta gnida Goebbels stanu wojennego nadal ma czelność obrażać Polaków...na Sybir tego starego zbereźnika!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berit Re: Jak obraża Urban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 23:01 Jezry Urban jest postacia skandalizujaca, zeby nie powiedziec skandaliczna. Daleki jestem od porownywania jego kalibru do Marszalkowego, ale i Pilsudskiemu zdarzalo sie "fajdanitis posrinis" w sejmie, a co dopiero upadlemu dziennikarzowi na lamach wlasnego brukowca. Urban ma dystans sam do siebie i dobrze wie kim jest i co robi. A robi glownie kase. Rozumiem Urbana doskonale, bo jednej rzeczy na swiecie nie mozna mu nie przypisac inteligencji i umiejetnosci obserwcji, a co za tym i rzetelnego, wrecz soczystego wkurwienia na sytuacje naszego kraju, bo ta zaiste potrafi wyprowadzic z rownowagi. Martwi mnie jedynie reflaksja nie nad przeslaniem (nie wszystkich, ale niektore sa cenne i trafne)wypowiedzi Urbana lecz nad ich forma. Cokolwiek jeszcze by dodac, ze nie bylo lepszego i rownie sprawnego rzecznika rzadu jak Jerzy Urban. Gdyby mi przyszlo byc premierem (mimo dosc silnych pogladow prawicowych) szukalbym sobie na rzecznika kogos podobnego i gdybym nie znalazl, wybralbym Urbana bez wgledu na konotacje przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Jak obraża Urban IP: *.sympatico.ca 12.12.02, 00:17 Wszyscy wiedza jakimj ezykiem pisuje Urban i jego dziennikarze.To moje pytanie po kiego siegasz po gazete Urbana skoro wiadomo ze znajdziesz w niej cos co moze cie urazic?.Siegnij po gazete Rydzyka albo wlacz Radyjko ojca dyrektora.Tam nienawisc tez sieja choc w bardzo zawoalowanej formie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Ja jako Polak 11.12.02, 23:08 nie czuję sie obrażony tym soczystym zwrotem. A Reyman obraził się dla rekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Ja jako Polak IP: *.ipt.aol.com 11.12.02, 23:15 Dla reklamy jak wszyscy polscy faszysci to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ja jako Polak IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 05:38 Gość portalu: ** napisał(a): > Dla reklamy jak wszyscy polscy faszysci to robia. szczegolnie Michnik i Urban sa penie z tego samego miotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kz Re: Ja jako Polak IP: *.ab.hsia.telus.net 12.12.02, 06:40 Biedni chorzy ludzie. To forum jest jak zepsute powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ja jako Polak IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 19:02 oleg3 napisał: > nie czuję sie obrażony tym soczystym zwrotem. A Reyman obraził się dla rekamy. Oczywiscie ze nie jestes obrazony twoj nickname Oleg mowi samo za siebie. Piepszony kacapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Pajak, Nowak - z tej samej matki partii pochoda IP: *.ipt.aol.com 11.12.02, 23:14 Pajak z Nowakiem nie umieli sami stanac na nogach wiec sie przykleili do zlodzieja na fali katolicyzmu i korzysci z konkordatu do slodzieja rydzyka. Urban jest tym kim zawsze byl ale ma talent. Taka jest miedzy nimi roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Pajak, Nowak - z tej samej matki partii pocho IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 05:41 Gość portalu: ** napisał(a): > Pajak z Nowakiem nie umieli sami stanac na nogach wiec sie przykleili do > zlodzieja na fali katolicyzmu i korzysci z konkordatu do slodzieja rydzyka. > Urban jest tym kim zawsze byl ale ma talent. Taka jest miedzy nimi roznica. Taki talent mozesz znalezc pod byle budka z piwem. Mowila mi znajoma ze znala dobrze jego rodzine...sa ze Lwowa...handlowali butelkami i szmatami...do takiej profesyi trzeba miec gadane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Pajak, Nowak - z tej samej matki partii pocho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 10:40 > Taki talent mozesz znalezc pod byle budka z piwem. Mowila mi > znajoma ze znala dobrze jego rodzine...sa ze Lwowa...handlowali > butelkami i szmatami...do takiej profesyi trzeba miec gadane. Jasne. Zawsze "znajomy mówił" "słyszałem od kogoś, kto ma znajomego, który...." "mojej koleżanki narzeczony pracuje w TVP".... Jedna pani drugiej pani. Nie chodzi mi o wiarygodnosć lub jej brak, tylko o to żałosne asekuranctwo "przecież to nie moje słowa, tylko mojej znajomej". Co za pieprzony narodek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Pajak, Nowak - z tej samej matki partii pocho IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:32 Gość portalu: Jo napisał(a): >Jak slysze glos rozhisteryzowanego zydostwa rzucajacego obelgi na lewo i prawo to mi sie nie dobrze robi. Jedz czlowieku do Izraela i mow sobie o piepszonych zydkach. > > Taki talent mozesz znalezc pod byle budka z piwem. Mowila mi > > znajoma ze znala dobrze jego rodzine...sa ze Lwowa...handlowali > > butelkami i szmatami...do takiej profesyi trzeba miec gadane. > > Jasne. Zawsze "znajomy mówił" "słyszałem od kogoś, kto ma znajomego, > który...." "mojej koleżanki narzeczony pracuje w TVP".... Jedna pani drugiej > pani. Nie chodzi mi o wiarygodnosć lub jej brak, tylko o to żałosne > asekuranctwo "przecież to nie moje słowa, tylko mojej znajomej". Co za > pieprzony narodek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Jak obraża Urban IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 23:32 Nie bardzo rozumiem pana mecenasa. Czy kiedy powiem, że jego matka jest piep**ona to tez będzie forma ekspresji, bo przecież to tylko inna forma nazwania aktu płciowego (do którego musiało dojść skoro pan mecenas się urodził???). Jak tak dalej pójdzie to wyrażenie Ch** Ci w D** też będzie miłym życzeniem (nie tylko w ustach kochającego inaczej - bo mamy tolerancje i równouprawnienie). A poza tym w praworządnym kraju mozna sprawę wygrac i .. nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. polska pieprzona IP: *.sympatico.ca 11.12.02, 23:55 zas urban jak stanczyk w tym szaroburym bigosie. on to bagno przepowiedzial w roku 1981 i jego przeciwnicy, ta cala zafajdana polsko-katolicka sitwa tego nie moga mu wybaczyc. facet ma intelekt, facet ma pioro, czego nie posiada ta cala zlodziejska cwiercinteligencja, ktora jak piana wyplynela na powierzchnie polskiego zycia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: polska pieprzona IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 05:48 Gość portalu: karol w. napisał(a): > zas urban jak stanczyk w tym szaroburym bigosie. on to bagno > przepowiedzial w roku 1981 i jego przeciwnicy, ta cala zafajdana > polsko-katolicka sitwa tego nie moga mu wybaczyc. facet ma > intelekt, facet ma pioro, czego nie posiada ta cala zlodziejska > cwiercinteligencja, ktora jak piana wyplynela na powierzchnie > polskiego zycia politycznego. Grubo sie mylisz moj przyjacielu...polsko-katolicka klasa polityczna istniala od poczatku istnienia panstwa polskiego do roku 1945 kiedy to zostala wyrznieta przez Niemcow, NKWD i ich zydowskich pomagierow. Coz Urban wyplynal na salony jak gowno z szambiarki. I cala ta zawszona klasa polityczna z SLD pozal sie boze oni buty powinni czyscic a nie rzadzic. Niech wroca do rol jakie pelnili ich ojcowie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_gumiak Potrzeba nam lagrow w kazdej gminie... 12.12.02, 00:07 ... bo jesli sedziunio taki cwany gapa, ze chce za to zamykac to w takim razie bedzie musial zamknac 3/4 rodakow ktorzy tez na co dzien chodza i klna pieprzona polska. pieprzona polsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Na Sybir IP: *.chello.pl 12.12.02, 00:33 Wsadzić Urbana,Kwaśniewskiego,Jaruzela i tą całą ekipe lewacką do wagonów i na Sybir(i jeszcze kopa w dupę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Na Sybir IP: proxy:* / 172.18.39.* 12.12.02, 00:51 do ,pol, a huj ci w dupe jaruzelski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigot Re: Na Sybir IP: proxy / *.mega.tmns.net.au 12.12.02, 01:09 Drodzu moi, Na Syberie nie przyjmuja. Nawet biskupow. A wy tam Urbana wysylacie. Z Syberii tylko Rydzyk nadaje. (moze z Kaukazu ale to tajemnica maryjno fatimska i KGBoska) PS To powiedziec pieprzona polska moze tylko glodny bezrobotny? A co moze nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Na Sybir IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 05:51 Gość portalu: bigot napisał(a): > Drodzu moi, > Na Syberie nie przyjmuja. Nawet biskupow. A wy tam Urbana > wysylacie. Z Syberii tylko Rydzyk nadaje. (moze z Kaukazu ale to > tajemnica maryjno fatimska i KGBoska) > PS > To powiedziec pieprzona polska moze tylko glodny bezrobotny? > A co moze nie jest? glodny bezrobotny powinien isc po rozum do glowy i glosowac na ludzi rozsadnych np LPR lub PiS. Wtedy tylko w Polsce bedzie dobrze jesli beda rzadzic odpowiedni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel do ficino IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 12:30 > glodny bezrobotny powinien isc po rozum do glowy i glosowac na > ludzi rozsadnych np LPR lub PiS. Wtedy tylko w Polsce bedzie > dobrze jesli beda rzadzic odpowiedni ludzie. Gościu, to udzielaj się na stronie internetowej pana Rydzyka (jak ją otworzy) a nie tutaj.Bo pieprzysz jak potłuczony, a tam będziesz pisał do takich samych jak Ty mądrali.Panowie z PiS-u już rządzili (tylko pod innym szyldem -jako PC), a jedyne co zrobili to totalny burdel nawet we swojej formacji.Wtedy ludzie przy następnych wyborach popędzili im kota.Następnie jako element AWS pan Kaczyński był ministrem.Też gówno z tego wyszło, bo poza buńczucznymi zapowiedziami nie zmieniło się nic.To przepraszam, jakich to łaskawca widzi tam "odpowiednich ludzi"??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: do ficino IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:37 Gość portalu: camel napisał(a): > > > > > glodny bezrobotny powinien isc po rozum do glowy i glosowac na > > ludzi rozsadnych np LPR lub PiS. Wtedy tylko w Polsce bedzie > > dobrze jesli beda rzadzic odpowiedni ludzie. > > > Gościu, to udzielaj się na stronie internetowej pana Rydzyka (jak ją otworzy) a > > nie tutaj.Bo pieprzysz jak potłuczony, a tam będziesz pisał do takich samych > jak Ty mądrali.Panowie z PiS-u już rządzili (tylko pod innym szyldem -jako > PC), a jedyne co zrobili to totalny burdel nawet we swojej formacji.Wtedy > ludzie przy następnych wyborach popędzili im kota.Następnie jako element AWS > pan Kaczyński był ministrem.Też gówno z tego wyszło, bo poza buńczucznymi > zapowiedziami nie zmieniło się nic.To przepraszam, jakich to łaskawca widzi > tam "odpowiednich ludzi"??????????????????????????? Niestety PANOWIE Kaczynscy byli marginalizowani przez swoich kolegow spod szyldu Rozowej Pantery dlatego odeszli by powrocic ze zdwojona sila. Jako minister AWS tylko on sie sprawdzil. A co do strony internetowej to jest moj prywatny wybor jest przeciez demokracja no nie? A kto zabroni mi tutaj przychodzic ty KMIOCIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Na Sybir IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.12.02, 02:22 Gość portalu: pol napisał(a): > Wsadzić Urbana,Kwaśniewskiego,Jaruzela i tą całą ekipe lewacką > do wagonów i na Sybir(i jeszcze kopa w dupę). pol Ja nie pisze z"chello.pl".Latwo to sprawdzic. nie pozdrawiam tych ,ktorzy sie podszywaja pod czyjes nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF URBAN OBNAZA , NIE OBRAZA! IP: *.sympatico.ca 12.12.02, 01:47 Pan J. Urban jedynie glosno mowi i pisze, co na codzien powtarza miliony Polakow; a, ze jest kontrowersyjny w swoim obnazaniu obkuranstwa, katolicko-hipokrytycznej mentalnosci rodakow, zasciankowego zadupia i na prowincji i w szarych komorkach, to wzbudza jedynie zawisc i zazdrosc, gdyz J.U. jest czlowiekiem sukcesu w szarej polskiej pieprzonej rzeczywistosci, i jego rechoczacy sie smiech jest ironia historyczna, ktora przepowiedzial. Ciagle wzbudza nienawisc wsrod "S"-wcow i post"S"-wcow, ktorzy zostali wyrzuceni na smietnik histori przez normalne spoleczenstwo w normalnych i wolnych wyborach; recht histori jest tym wiekszy, ze cale rzesze "Solidaruchow" paleta sie po ulicach destabilizujac reszte spoleczenstwa poprzez strajki; macie te swietlana przyszlosc o ktora walczyliscie, nieroby i nieudaczniki poyebane i tu krazy wlasnie "widmo" Urbana, rechoczacego sie nieustannie Stanczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Re: URBAN OBNAZA , NIE OBRAZA! IP: 192.193.167.* 12.12.02, 04:42 Te Wolk, jak mialbym takie zaplecze "towarzyszy" jak JU na poczatku lat 90-tych, to tez odnislbym sukces w biznesie. Nie bylo sztuka przepowiedziec, ze predzej czy pozniej kapitalizm zdegraduje czesc spoleczenstwa - wystarczyla obserwacja zycia na Zachodzie. A jakie byly wtedy alternatywy? Kuba? Korea Pn? Urban, jaki on Stanczyk - to nihilista - stac z boku i smiac sie, kurwujac i obrazajac wszystkich dokola. Najbardziej wkurwia go Walesa, bo niewiele sie napracowal a dorobil sie nie gorzej niz on sam. Znam wielu inteligentnych ludzi, ktorzy jednak nie chwala sie, ze na stare lata "wala konia" z przyjemnoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: URBAN OBNAZA , NIE OBRAZA! IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 06:01 Gość portalu: WOLF napisał(a): Urban jest zydem i to jest fakt . Przestan tak sie zachwycac Urbanem piepszony zydku. Jak wiemy bardzo dobrze kazdy zyd swoj towar chwali. > Pan J. Urban jedynie glosno mowi i pisze, co na codzien powtarza > miliony Polakow; a, ze jest kontrowersyjny w swoim obnazaniu > obkuranstwa, katolicko-hipokrytycznej mentalnosci rodakow, > zasciankowego zadupia i na prowincji i w szarych komorkach, to > wzbudza jedynie zawisc i zazdrosc, gdyz J.U. jest czlowiekiem > sukcesu w szarej polskiej pieprzonej rzeczywistosci, i jego > rechoczacy sie smiech jest ironia historyczna, ktora > przepowiedzial. Ciagle wzbudza nienawisc wsrod "S"-wcow i > post"S"-wcow, ktorzy zostali wyrzuceni na smietnik histori przez > normalne spoleczenstwo w normalnych i wolnych wyborach; recht > histori jest tym wiekszy, ze cale rzesze "Solidaruchow" paleta > sie po ulicach destabilizujac reszte spoleczenstwa poprzez > strajki; macie te swietlana przyszlosc o ktora walczyliscie, > nieroby i nieudaczniki poyebane i tu krazy wlasnie "widmo" > Urbana, rechoczacego sie nieustannie Stanczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentalnosc Rodakow Re: URBAN OBNAZA , NIE OBRAZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 12:51 Gość portalu: WOLF napisał(a): > Pan J. Urban jedynie glosno mowi i pisze, co na codzien powtarza > miliony Polakow; a, ze jest kontrowersyjny w swoim obnazaniu > obkuranstwa, katolicko-hipokrytycznej mentalnosci rodakow, > zasciankowego zadupia i na prowincji i w szarych komorkach, to > wzbudza jedynie zawisc i zazdrosc, gdyz J.U. jest czlowiekiem > sukcesu w szarej polskiej pieprzonej rzeczywistosci, i jego > rechoczacy sie smiech jest ironia historyczna, ktora > przepowiedzial. Ciagle wzbudza nienawisc wsrod "S"-wcow i > post"S"-wcow, ktorzy zostali wyrzuceni na smietnik histori przez > normalne spoleczenstwo w normalnych i wolnych wyborach; recht > histori jest tym wiekszy, ze cale rzesze "Solidaruchow" paleta > sie po ulicach destabilizujac reszte spoleczenstwa poprzez > strajki; macie te swietlana przyszlosc o ktora walczyliscie, > nieroby i nieudaczniki poyebane i tu krazy wlasnie "widmo" > Urbana, rechoczacego sie nieustannie Stanczyka. Juz nawet nie doczytalem do konca co tam pierdzisz w swojej "wypowiedzi". Lecz sie, skurwysynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Jak obraża Urban IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 04:54 Dobrze znane sa jego inne hasełka Wrzodaka "Unia Wolnosci - Mossad !!!" "Nie ma litosci dla Unii Wolnosci" "Znajdzie sie kij na Balcera ryj" Post Oszoloma z RM wpisuje się w tę atmosferę. Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > ta gnida Goebbels stanu wojennego nadal ma czelność obrażać > Polaków...na Sybir tego starego zbereźnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Jak obraża Urban IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 04:56 Dobrze znane sa jego inne hasełka Wrzodaka "Unia Wolnosci - Mossad !!!" "Nie ma litosci dla Unii Wolnosci" "Znajdzie sie kij na Balcera ryj" Post Oszoloma z RM wpisuje się w tę atmosferę. Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > ta gnida Goebbels stanu wojennego nadal ma czelność obrażać > Polaków...na Sybir tego starego zbereźnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Jak obraża Urban IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.12.02, 05:54 kurestwo katolikoiw zawsze bylo znane. CHWAŁA URBANOWI.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jak obraża Urban IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 06:07 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > kurestwo katolikoiw zawsze bylo znane. > CHWAŁA URBANOWI.pa Zeby z tego wszystkiego jakies Jedwabne nie wyszlo..znowu bedzie placz i krzyk ze posagi Lenina kaza im nosic. Nastepny frustrat z rodziny patologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jak obraża Urban IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:59 Gość portalu: Ed napisał(a): > Dobrze znane sa jego inne hasełka Wrzodaka > "Unia Wolnosci - Mossad !!!" > "Nie ma litosci dla Unii Wolnosci" > "Znajdzie sie kij na Balcera ryj" > > Post Oszoloma z RM wpisuje się w tę atmosferę. > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > ta gnida Goebbels stanu wojennego nadal ma czelność obrażać > > Polaków...na Sybir tego starego zbereźnika!! Jak wiesz wiekszosc czlonkow Unii wolnosci to Zydzi a na Balcera ryj przydlaby sie dobry kij. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Pieprzona Polska? Ekspresja literacka? 12.12.02, 06:55 Urbanowi pewnie chodziło o stosunek Związku Radzieckiego i polskich komunistów (obecnie SLD-UP). W tym wypadku wie co mówi, bo sam robił i robi za sutenera. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taktoja Re: Jak obraża Urban IP: *.proxy.aol.com 12.12.02, 07:33 A moze jednak Boga nie ma.Bo przeciez gdyby byl to by nie pozwolil takiemu jak urban chodzic po tej ziemi. Chociaz z drugiej strony....."Nie zbadane sa Wyroki Boskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Jak obraża Urban IP: niunia:* / 192.168.0.* 12.12.02, 08:03 A ja myślę, że WIELU tzw. prawych bardziej obrazili Polaków doprowadzając ich do takiego upodlenia i ubustwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jak obraża Urban IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:58 Gość portalu: Jasiek napisał(a): > A ja myślę, że WIELU tzw. prawych bardziej obrazili Polaków > doprowadzając ich do takiego upodlenia i ubustwa. Wspomne tylko Michnika, Geremka, Mazowieckiego i pare innych szmaciarzy. Swieta prawda Zydzi musza odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackp1 Re: Jak obraża Urban IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 09:24 Czy ten zakompleksiony grubas z odstającymi uszami będzie w gazecie w rocznicę stanu wojennego symbolem tamtych czasów ? Czy g...o zawsze musi wypłynąć na wierzch ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Jak obraża Urban IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 10:22 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > ta gnida Goebbels stanu wojennego nadal ma czelność obrażać > Polaków...na Sybir tego starego zbereźnika!! Takie jak ty gnidy, Oszołomie, doprowadziły Polskę do pięknego stanu, w którym jest obecnie. Urbanowi Nobla, a ciebie do Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Brawo Jurek Urban !!! Jesteśmyz Tobą !!! ntx IP: *.chello.pl 12.12.02, 10:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perszing Re: Brawo Jurek Urban !!! Jesteśmyz Tobą !!! ntx IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.12.02, 14:19 Ja tez jestem z Toba ... . Gosc z celi nr5! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jak obraża Urban IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:56 Gość portalu: życzliwy napisał(a): > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > ta gnida Goebbels stanu wojennego nadal ma czelność obrażać > > Polaków...na Sybir tego starego zbereźnika!! > Takie jak ty gnidy, Oszołomie, doprowadziły Polskę do pięknego > stanu, w którym jest obecnie. Urbanowi Nobla, a ciebie do Tworek Nastepny smierdzacy Komuch! Wasi ojcowie i dziadowie zawsze czyscili nam buty szmaciarzu! Nie mam pojecia za co Uszatek mialby dostac Nobla? Chyba pomylilo ci sie z ksiega rekordow guinnesa za rozmiar Uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: Jak obraża Urban IP: 217.153.33.* 12.12.02, 10:43 Przyznam się że pismo wydawane przez urbana nigdy nie wpadło w moje ręce. Nie mam potrzeby ekscytowania się agresja, złosliwoscia. Kiedys niestety widywalam w telewizorze konferencje prasowe, które ich glowny aktor nazywa dzis show'em. W czasach kiedy ludzie oczekiwali pokrzepienia, dobrych informacji słyszano kpine i cynizm. Moge sie tylko domyslac co z wiekiem moze jeszcze przychodzic do glowy dawnemu rzecznikowi prasowemu komunistycznego rzadu. Dlaczego mialabym wiec to czytac. Nie rozumiem nie tyle urbana, bo zawsze znajdzie sie granica dolna ludzkiego gatunku, ale tych osób które jak widze lubia sobie poczytac produkt takiego czlowieka. To chyba na zasadzie fascynacji skrajnosciami. Dodam ze nie czytam dyskutowanych gesto na forum pism katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jak obraża Urban IP: *.chello.pl 12.12.02, 10:56 Gość portalu: Ewawa napisał(a): > Przyznam się że pismo wydawane przez urbana nigdy nie wpadło w moje ręce. > Nie mam potrzeby ekscytowania się agresja, złosliwoscia. > Kiedys niestety widywalam w telewizorze konferencje prasowe, które ich glowny > aktor nazywa dzis show'em. W czasach kiedy ludzie oczekiwali pokrzepienia, > dobrych informacji słyszano kpine i cynizm. Moge sie tylko domyslac co z > wiekiem moze jeszcze przychodzic do glowy dawnemu rzecznikowi prasowemu > komunistycznego rzadu. > Dlaczego mialabym wiec to czytac. Nie rozumiem nie tyle urbana, bo zawsze > znajdzie sie granica dolna ludzkiego gatunku, ale tych osób które jak widze > lubia sobie poczytac produkt takiego czlowieka. To chyba na zasadzie fascynacji > > skrajnosciami. > Dodam ze nie czytam dyskutowanych gesto na forum pism katolickich. Hahahahahahahahaha !!!!!!!! Ty ewawa jesteś jeszcze śmieszniejsza niż Jurek Urban ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: Jak obraża Urban IP: 217.153.33.* 12.12.02, 11:11 Gość portalu: Karol napisał(a): > Gość portalu: Ewawa napisał(a): > > > Przyznam się że pismo wydawane przez urbana nigdy nie wpadło w moje ręce. > > > Nie mam potrzeby ekscytowania się agresja, złosliwoscia. > > Kiedys niestety widywalam w telewizorze konferencje prasowe, które ich > glowny > > aktor nazywa dzis show'em. W czasach kiedy ludzie oczekiwali pokrzepienia, > > > dobrych informacji słyszano kpine i cynizm. Moge sie tylko domyslac co z > > wiekiem moze jeszcze przychodzic do glowy dawnemu rzecznikowi prasowemu > > komunistycznego rzadu. > > Dlaczego mialabym wiec to czytac. Nie rozumiem nie tyle urbana, bo zawsze > > znajdzie sie granica dolna ludzkiego gatunku, ale tych osób które jak widz > e > > lubia sobie poczytac produkt takiego czlowieka. To chyba na zasadzie > fascynacji > > > > skrajnosciami. > > Dodam ze nie czytam dyskutowanych gesto na forum pism katolickich. > Hahahahahahahahaha !!!!!!!! > Ty ewawa jesteś jeszcze śmieszniejsza niż Jurek Urban ! Taaaaaaak? To chyba miał byc komplement. A co cie tak rozbawilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jak obraża Urban IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:48 Gość portalu: Karol napisał(a): > Gość portalu: Ewawa napisał(a): > > > Przyznam się że pismo wydawane przez urbana nigdy nie wpadło w moje ręce. > > > Nie mam potrzeby ekscytowania się agresja, złosliwoscia. > > Kiedys niestety widywalam w telewizorze konferencje prasowe, które ich > glowny > > aktor nazywa dzis show'em. W czasach kiedy ludzie oczekiwali pokrzepienia, > > > dobrych informacji słyszano kpine i cynizm. Moge sie tylko domyslac co z > > wiekiem moze jeszcze przychodzic do glowy dawnemu rzecznikowi prasowemu > > komunistycznego rzadu. > > Dlaczego mialabym wiec to czytac. Nie rozumiem nie tyle urbana, bo zawsze > > znajdzie sie granica dolna ludzkiego gatunku, ale tych osób które jak widz > e > > lubia sobie poczytac produkt takiego czlowieka. To chyba na zasadzie > fascynacji > > > > skrajnosciami. > > Dodam ze nie czytam dyskutowanych gesto na forum pism katolickich. > Hahahahahahahahaha !!!!!!!! > Ty ewawa jesteś jeszcze śmieszniejsza niż Jurek Urban ! Patrzcie znalazl sie rzecznik prasowy Uszatka Urbana. Z taka geba to on moze swinie pasc a nie ludzi reprezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: Jak obraża RYDZYK: 12.12.02, 10:45 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > ta gnida Goebbels okresu po 1989 nadal ma czelność obrażać > Polaków, którzy nie podzielaja jego poglądów, Żydów, protestantów, niewierzących itp...do Putina tego starego zbereźnika, oszusta i zdrajcę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Proszę o skasowanie niniejszego wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 11:06 shanti napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > ta gnida Goebbels okresu po 1989 nadal ma czelność obrażać > > Polaków, którzy nie podzielaja jego poglądów, Żydów, protestantów, > niewierzących itp...do Putina tego starego zbereźnika, oszusta i zdrajcę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzazga Re: Jak Nie-chronic Urbana IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.12.02, 13:44 Napisali tak--- Z tych samych przyczyn oddalone zostało także żądanie, by prokuratura przestała chronić Jerzego Urbana.------- Czy ja dobrze czytam to on obraza Polakow (czyli tez prokurature) i mamy go chronic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Jak Nie-chronic Urbana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 14:21 Gość portalu: Drzazga napisał(a): > Napisali tak--- > Z tych samych przyczyn oddalone zostało także żądanie, by > prokuratura przestała chronić Jerzego Urbana.------- > Czy ja dobrze czytam to on obraza Polakow (czyli tez prokurature) > i mamy go chronic!!! Ty kurwa nie bądź taki mundry ! Precz z komuną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzazga Re: Jak Nie-chronic Urbana IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.12.02, 14:57 Z jednej str ktos podaje sie za Oszoloma z RM (radio maryja) czyli kpi z radia maryja , a z drugiej mowi - "precz z komuna" . Najprosciej Panu Bogu swieczke i diablu ogarek. Ale i tak kazdy sie domysli jaki kolor ma ten pomidor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Jak Nie-chronic Urbana IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.12.02, 15:01 no jasne precz z komuną i całym zasranym katolstwem.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: Jak Nie-chronic Urbana IP: 217.153.33.* 12.12.02, 15:43 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > no jasne precz z komuną i całym zasranym katolstwem.pa A nie uważasz że precz z PRECZEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramp Re: Jak obraża Urban IP: cache:* 12.12.02, 16:09 Urban zawsze pisał i pisać będzie dosadnie co i jak się chrzani w Polsce. Tylko głupich oszołomów to razi, a już szczególnie antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jak obraża Urban IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:45 Gość portalu: tramp napisał(a): > Urban zawsze pisał i pisać będzie dosadnie co i jak się chrzani > w Polsce. Tylko głupich oszołomów to razi, a już szczególnie > antysemitów. No tak co Zydek powie to ma byc swiete a jak masz inna opinie to jestes antysemita. PIepszone ZYDOSTWO! Ludzie zacznijcie bluzgac na Zydkow nawet bez zadnej uzasadnionej przyczyny tak dlugo jak beda w defensywie nie beda atakowac Polski i Polakow tylko sie bronic przed antysemityzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak obraża Urban IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.02, 18:19 Moze dziwic, ze prokurator generalny III RP, nie zainteresowal sie dotychczas, tresciami antysemickimi pisemka, ktore wydaje p.Reymann. Ale za to, wydano kilkaset tysiecy zlotych, za slowo PIEPRZONA - jedrna polszczyzna jest droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jak obraża Urban IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.12.02, 18:42 Gość portalu: Adam napisał(a): > Moze dziwic, ze prokurator generalny III RP, nie zainteresowal > sie dotychczas, tresciami antysemickimi pisemka, ktore wydaje > p.Reymann. Ale za to, wydano kilkaset tysiecy zlotych, za slowo > PIEPRZONA - jedrna polszczyzna jest droga. Jezeli ktos ma taki kaprys to moze wydac swoje pieniadze na co mu sie podoba...a ze zyjemy w Polsce to nie mozna zostac obojetnym na to co sie dzieje. Widze ze bardziej obchodzi cie los biednych zydkow ktorzy okradali Polske bezkarnie i nadal okradaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świntuch Re: Jak obraża Urban IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 13:11 ten piepszony Urban,ma rację Odpowiedz Link Zgłoś