nurnii 20.04.06, 07:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olias [...] 20.04.06, 07:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
muka187 i tak się rozkłada państwo 20.04.06, 07:22 to Lepper wygra tę partię a nie Kaczory im możemy podziękować za wpuszczenie do krwioobiegu państwa kolejnej porcji szumowin Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Kryminalisto! Czeka na ciebie praca w rządzie 20.04.06, 08:09 i innych organach administracji państwowej i lokalnej. Warunek konieczny: wyrok. Znajdziemy zastosowanie dla twoich unikalnych talentów. Poznasz kwiat polskie polityki i biznesu: Kaczyńskiego, Leppera, Hojarską. Przwidywana audiencja u Rywina i Pęczaka. Pozwól by twój wyrok pracował dla ciebie i PIS-u. Niech żyje Prawo i Sprawiedliwość. Otake Polskie walczylim. Odpowiedz Link Zgłoś
josemari Re: Kryminalisto! Czeka na ciebie praca w rządzie 20.04.06, 08:27 a jak braknie ministerstw dla fachowców to proponuję podzielić Ministerstwo Transportu na Transportu Kołowego, Szynowego, Powietrznego etc. a Ministerstwo Budownictwa na Budownictwa Mieszkaniowego, Przemysłowego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Alles jajjaaa, lepierrdada! 20.04.06, 09:41 Alles jajjaaa, lepierrdada! Ochrzcił to ojciec dyrektor naczelnik wyłudzaczy! Ochrzcił to ojciec dyrektor, naczelnik wyłudzaczy! Ochrzcił to ojciec dyrektor, naczelnik wyłudzaczy! Ochrzcił to ojciec dyrektor, naczelnik wyłudzaczy! Ochrzcił to ojciec dyrektor, naczelnik wyłudzaczy! Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, W ramach koalicji przechodzi do samoobrony! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
gmsaxz Kaczorland w najczystrzym wydaniu. Macie coście wy 20.04.06, 17:16 Kaczorland w najczystrzym wydaniu. Macie coście wybrali, Rodacy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monzie Re: i tak się rozkłada państwo 20.04.06, 10:05 nie tylko szumowin - rowniez ekspertow najwyzszej klasy, ludzi kompetentnych, fachowcow, niektorzy juz przeciez prawie skonczyli studia, co prawda w wyzszych szkolach marketingu, lansu i tanca na rurze, ale to nie przekresla ich doswiadczenia w rozwalaniu panstwa poza tym sa swoi! TKM ZENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.gdynia Wkurza mnie to!!!! Ludzie powinni dostawac ... 20.04.06, 08:44 stanowiska za ich wiedze, awansowac poszczeblach a nie byc przydzielani co chwila gdy zmieni sie uklad polityczny. Jak tak bedziemy robic to zawsze beda przychodzic zlodzieje, nieudacznicy, niszczacy panstwowa wartosc a co za tym idzie marnujac nasze pieniadze, ktore i tak niewiadomo jak sie rozchodza. Odpowiedz Link Zgłoś
galba "Tysiący"? GW gazetą dla elity... 20.04.06, 07:19 Zawsze wierzyłem w inteligencję i ogładę jej "redachtoruf". Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: "Tysiący"? GW gazetą dla elity... 20.04.06, 07:23 A tak coś do rzeczy Galbo? Tanie państwo, standardy moralne itd... I to wszystko z samoobroną. PIS-owi gratulujemy sojuszników. Ale to pewnie też wina Platformy. Gdy spytasz Galbę, która jest godzina, odpowie: nie wiem, to Platformy wina Odpowiedz Link Zgłoś
galba Zająłeś się, dla odmiany, poezją? 20.04.06, 07:25 behemot68 napisał: > Gdy spytasz Galbę, która jest godzina, > odpowie: nie wiem, to Platformy wina Nie trać na mnie swego talentu - ja poezji serdecznie nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Zająłeś się, dla odmiany, poezją? 20.04.06, 09:24 Oj zaraz tam poezją. Czy naprawdę "do rzeczy" nie masz nic do powiedzenia? Chyba, że rzeczywiście uważasz, iż "program jest słuszny", że dobrze jest zmieniać Polskę z Lepperem i ubekami jego oraz ludźmi o formacji myślowej "joli_z_dywit"? Odpowiedz Link Zgłoś
hontar Re: Zająłeś się, dla odmiany, poezją? 20.04.06, 10:21 ćśśśśśśśśśśśssss behemot, nie wywołuj joli z lasu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 re: ćśśśśśśśssss behemot, nie wywołuj joli z lasu 20.04.06, 10:25 Nie wyskoczy, zalała klawiaturę swoim rozjaśniaczem umysłu i kopiuj-wklej nie działa <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Zająłeś się, dla odmiany, poezją? 20.04.06, 11:29 galba napisał: > behemot68 napisał: > > > Gdy spytasz Galbę, która jest godzina, > > odpowie: nie wiem, to Platformy wina > > Nie trać na mnie swego talentu - ja poezji serdecznie nie znoszę. My to juz wiemy, ze nie znosisz poezji, wiemy takze,ze nieznosisz wszystkiego co traci inteligecja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii nie wymagaj od Galby niemożliwego 20.04.06, 07:29 ...on jest elektoratem Samejbrony Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Niech skonam. Galba bierze korki z polskiego! 20.04.06, 08:11 Przygotowujesz się do wieczorowych studiów w zawodówce? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: "Tysiący"? GW gazetą dla elity... 20.04.06, 10:29 Galba nie czytaj nawet tytułów, bo ręce ci sie uwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Minister transportu - Piotr Misztal !!! 20.04.06, 07:37 Nie należy co prawda już do Samoobrony, ale można go mianować jako sympatyka. Mógłby prowadzić rozmowy w sprawie inwestycji motoryzacyjnych w Polsce. Np. produkcją maybachów lub hummerów.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Minister propagandy - JOLA 20.04.06, 21:22 było tako sobie członek PIS który został wywalonuy z piskiem ale wrócił w chwale wiec pewnie to sie udzieli samOObronie i poseł od motoryzacji wróci, podpisze jeszcze jeden weksel, wpłaci do partyjnej kasy troche szmalu i spoko Odpowiedz Link Zgłoś
e6i no comments 20.04.06, 07:42 "W grę wchodzą stanowiska m.in. w podległym wojewodzie ....- Wielu naszych ludzi już tam pracuje, to są fachowcy, teraz jest szansa, żeby zajęli kierownicze stanowiska" Odpowiedz Link Zgłoś
te_was Re: no comments 20.04.06, 07:51 spoko. Koalicji jeszcze nie ma i może wcale nie będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Polsce grozi rolnicza katastrofa... 20.04.06, 07:47 ...Tysiące stanowisk dla Samoobrony. nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek Rokita ma rację !! 20.04.06, 07:54 choć z drugiej strony to każda koalicja to zwyczajne łapanie stanowisk Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Re: Tysiący stanowisk dla Samoobrony? 20.04.06, 08:15 Samoobrona oglosi przetargi na stanowiska z jej nadania. Przeciez już frymarczyli za pieniądze miejscami na listach wyborczych do sejmu, mają więc doświadczenie w tych działaniach. Zresztą trzeba myśleć o kasie dla partii i profitach dla prominentnych działaczy. Teraz śmiało można powiedzieć, że Polska pogrąża się w gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
bjkor Re: Tysiący stanowisk dla Samoobrony? 20.04.06, 08:34 i czemu się dziwicie przecież ktoś głosował na MICH i co nikt z was? Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta10 Leper do domu !!!! 20.04.06, 09:00 Czy ja żyję jeszcze w Polsce ??? Takie typy mają nami rządzić ?!! Pewnie jeszcze więcej ludzi wykształconych i tych co chcieli tu być i cieszyć się że już nie ma "komuny" wyjedzie z tego chorego państwa... ludzie co wy wyrabiacie, nie rozróżniacie demokracji od anarchii i rozpasania ...A dla Polski trzeba pracować i tworzyć przyszłość dla naszych dzieci i wnuków... Dość rządów PiSu i jego kolesi Samoobrony z Leperem na czele.. Leper wracaj do domu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Czemu nie Lepper? - świetny tekst z Ozonu 20.04.06, 09:16 Jarosław Kaczyński rzeczywiście może zdemontować III RP razem z Lepperem - tylko po to, by Lepper mógł ma jej gruzach odtworzyć PRL wiadomosci.onet.pl/1330243,2677,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
maurycek Lepperiada 20.04.06, 09:21 zerknijcie na www.youtube.com/watch?v=82dB6xVHI08 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Lepperiada 20.04.06, 09:31 www.youtube.com/watch?v=gp3FqD_4PrY&search=lepper%20polska%20humor%20pariodia to jest lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii to tez jest super: 20.04.06, 09:35 www.youtube.com/watch?v=gp3FqD_4PrY&search=lepper%20polska%20humor%20pariodia Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkrol1 i to są te zalety demokracji 20.04.06, 09:28 Demokracja to najgłupsza rzecz jaką udało się człowiekowi wymyśleć. Niestety taka forma rządów daje ogromną szanse na władze także hołocie. Im głupszy naród tym głupszych ludzi wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
adebo Re: i to są te zalety demokracji 20.04.06, 09:43 jacekkrol1 napisał: > Niestety > taka forma rządów daje ogromną szanse na władze także hołocie. Im głupszy naród > tym głupszych ludzi wybiera. Ten,kto wyraża się tak publicznie o innych,pisze pewnie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii dzień z życia viceLepera 20.04.06, 09:46 www.youtube.com/watch?v=o8CvHtcXeKc&search=polityka a to też dobre: www.youtube.com/watch?v=gw7b9Aa3OYo&search=polityka www.youtube.com/watch?v=nCgXGdHuaGI&search=polityka Odpowiedz Link Zgłoś
hellex Re: dzień z życia viceLepera 20.04.06, 09:54 Możemy psioczyć, ale mamy takich rządzących na jakich zasłużyliśmy...takich właśnie wybraliśmy, niezależnie od naszych wyborów przy urnach, lub też uczestnictwie w nich wogóle... rządzący zawsze odzwierciedlają tylko i wyłącznie poziom reprezentowany przez społeczeństwo...a przynajmniej większość głosującą w wyborach. Jeżeli w Polsce jest tak jak jest można tylko zacisnąć zeby ze złości lub emigrować do krajów, gdzie można żyć bez nadopiekuńczego państwa mądral, które wszystko wiedzą najlepiej i bez społeczeństwa niezdolnego do samodzielnego myślenia po latach komunizmu i centralnego sterowania... Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Kadry Samejbrony: 20.04.06, 09:49 www.youtube.com/watch?v=y-e7O1i72bg&search=polityka Odpowiedz Link Zgłoś
steniuchna szarpany postaw sukna 20.04.06, 10:46 Proponuję posła Lyżwińskiego na ministra transportu,Hojarską na ministra sprawiedliwości,Beger na ministra oświaty.To wszystko z cichym przyzwoleniem PiS.Bracia Kaczyńscy za wszelką cene chcą sobie dorobić martrologię bo nawet w stanie wojennym nikt nie chciał ich internowć,więc teraz najlepiej opluwać PO iwiązać się z Samoobroną.Gdzie tu prawo ,gdzie Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi możemy się temu przeciwstawić! 20.04.06, 10:58 mamy okazję czynnie stawić opór tej polityce! Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi sobota 22 kwiecień godz.12 przed sejmem, 20.04.06, 11:05 ponieważ,tego protestu nie zorganizowała PO,bliska moim poglądom,idzmy z tymi,którzy protestują przeciwko polityce Kaczyńskich,potwierdzmy swoją obecnością,że nie zgadzamy się na państwo klerykalne,ograniczenie swobód obywatelskich co może się stać,gdyby PIS wygrał wybory samorządowe nie pozwólmy na zawłaszczanie państwa na obsadzanie stanowisk awanturnikami drogowymi na cenzurę na uprawianie polityki nienawiści i podziałów w Naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: możemy się temu przeciwstawić!?!?? 20.04.06, 16:18 zaifi napisała: > mamy okazję czynnie stawić opór tej polityce! Przeciwastawiać się można wtedy, kierdy jest czas po temu. Teraz możesz co najwyżej sobie pobluzgać na 'forum' i zapisać się do jakiejś smiesznej partyjki. Na tyn polega demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
signal to trzeba zwiększyć etaty w administracji 20.04.06, 11:40 i innych urzedach Odpowiedz Link Zgłoś
666grzech BRAWO!!BRAWO!!! 20.04.06, 12:24 I o co tyle chałasu?Co za róznica kto zasiada w spółkachg skarbu państwa,dla mnie jeden fiut czy złamas ma krawat w paski czy w kółka.Złodzieje z PO ,czy samoobrona ,kaczyński -co za różnica?kto z portfela kradnie? Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 BRAWO!!BRAWO!!! 20.04.06, 16:13 666grzech napisała: > I o co tyle chałasu?Co za róznica kto zasiada w spółkachg skarbu państwa,dla > mnie jeden fiut czy złamas ma krawat w paski czy w kółka.Złodzieje z PO ,czy > samoobrona ,kaczyński -co za różnica?kto z portfela kradnie? Widzę człowiek zwyczajny, grzeszny. Niedouczony jak Samogwałt, sprawiedliwy jak SLD A pieprzy jak PiSuar. Odpowiedz Link Zgłoś
19jotes50 Nareszcie będziemy w rękach kompetentnych wybrańcó 20.04.06, 13:27 Aż ciarki przechodzą od tego co czeka ten zmęczony Naród.Jak się to towarzystwo zakompleksione dorwie do stołków (a już starzy mawiali że każda świna ryje )to przez następne 10 lat będziemy wszyscy spijać te efekty.No cóż można rzec jaki naród tacy jego wybrańcy.Tak tylko że zostali oszukani przez towarzystwo Konsorcjum Toruński-Drobiarskie. A to już zmienia stan rzeczy. Zmiany są konieczne ,wybory samorządowe powinny dać zdecydowany odpór temu towarzychu Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Pamiętasz na kogo głosowałeś??? 20.04.06, 16:10 19jotes50 napisał: > Aż ciarki przechodzą od tego co czeka ten zmęczony Naród.Jak się to towarzystwo Naród chyba zmęczył się głosowaniem a tu jeszcze mają pretensje. Naród wybrał jak umiał a teraz powinien pocierpieć. Bez pokuty nie będzie przebaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 tysiące stanowisk dla tysięcy skazanych 20.04.06, 16:07 Ordnung muss sein Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Cela dla wicepremiera! 20.04.06, 17:18 Polska beda rzadzic Lepperowcy, tysiace Dyzmow dorwie sie do stanowisk. Ostatni gasi swiatlo. Odpowiedz Link Zgłoś