warka_strong 27.04.06, 21:26 Po kilku latach "rządów" koalicji braci z Lepperem będzie sporo bałaganu do uprzatnięcia. I znów Sojusz będzie musiał spełnić niewdzięczną misję Herkulesa w stajni Augiasza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 27.04.06, 21:27 Nom... pewnie znowu będą musieli w Polskich Liniach Lotniczych posprzątać;) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 27.04.06, 21:39 Nie tylko tam. Nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 27.04.06, 21:28 A będzie co sprzątać? Myślisz ,że odgruzowanie podpada pod sprzątanie. Odpowiedz Link Zgłoś
silwuple Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 27.04.06, 21:30 hrabia.m.c napisał: > A będzie co sprzątać? > Myślisz ,że odgruzowanie podpada pod sprzątanie. a grabienie..pod siebie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 27.04.06, 21:51 Najpierw trzeba będzie solidnie posprzątać, a potem przystąpić do odbudowy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Sprzątać ??? 27.04.06, 21:31 Bredzisz... Im większy bajzel, tym więcej przekrętów przechodzi... A SLD jest w tej dziedzinie nie do pobicia... ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Sprzątać ??? 27.04.06, 21:32 No to przyjrzyj się uważnie bractwu Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Sprzątać ??? 27.04.06, 21:54 Bo wszyscy czerwoni to jedna rodzina jeden i drugi - kawał s....syna... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Sprzątać ??? A może jeszcze i wy... te WC??? 27.04.06, 22:46 wiadomosci.wp.pl/kat,8171,wid,8219590,prasaWiadomosc.html?ticaid=1180a www.elblag24.pl/?m=1&i=4448 "Tak znów nic mnie nie mierzi bardziej na tej ziemi Niż fałsz , co się pozory barwi nabożnemi, Niż owi obłudnicy, nędzne szarlatany, którzy podłych grymasów dewocji udanej Używają bezkarnie , by ciągnąć korzyści Z tego co ludzie w sercu swym wielbią najczyściej . To, co dla wszystkich świętym być winno i wzniosłem, Oni czynią niegodnie towarem, rzemiosłem I losu pragną zyskać korzystna odmianę Przez obłudne wzdychanie i posty udane Ci ludzie, mówię, którzy w tym niecnym igrzysku Dążą przez drogę niebios do własnego zysku , Co wśród modłów o pensje umią żebrać dzielnie, Wisząc przy dworze sławią odludna pustelnie,·Co pod nabożnym płaszczem kryją zwykłe wady,·Swą zawiść , niedowiarstwo, swoje fałsze zdrady I gdy chcą kogoś zgubić, osłonią gdy trzeba Swoja własną nienawiść interesem nieba. Tym groźniejsi w mściwości swej nieubłaganej Ze tak szacowna bronią zadają swe rany, I każda zbrodnia snadnie może im ujść płazem" (Molier) za forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38157594&a=38197279 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 27.04.06, 21:35 warka_strong napisał: > Po kilku latach "rządów" koalicji braci z Lepperem... Troche wiecej optymizmu. Mam nadzieje, ze nie wypowiedziales tego w "zla godzine". :o( Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 27.04.06, 21:37 Staram się jak mogę pozostać optymistą. Lecz jest to dość trudne. To towarzystwo zrobi wszystko, byle tylko zniszczyć Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus czerwone pajaczki 27.04.06, 22:02 pojda droga wyznaczona przez Peczaka. Tam beda sprzatac innym wiezniom kible. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: czerwone pajaczki 27.04.06, 22:06 Widać, że niewiele wiesz o pająkach. Próbujesz przekazać jakąś groźną sugestię w swojej wypowiedzi... Zapominasz jednak, że bractwu Leppera też kiedyś skończą się immunitety. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus ale za to duzo o komuchach 27.04.06, 22:21 Probujesz mi wmowic ze mniej szkodliwy jest kwas solny od siarkowego. Dla mnie jedno i drugie jest zlem. Pomysl ze postkomunisci moga cos zrobic dobrego dla RP jest kosmicznym klamstwem. Przeciez oderwano im dopiero co ryje od koryta. Po 4 latach ich rzadow zadluzenie wzroslo o ok. 35 miliardow. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro To , że w RP nie ma solidnej formacji prawicowej 27.04.06, 22:26 z prawdziwego zdarzenia, to wcale nie znaczy , że banda czerwonych złodziei, która sama te stajnie Augiasza preparowała przez ostatnie lata jej rządów 2001- 2005 moze ponownie dorwac sie do władzy , nasze społeczeństwo moze jest i naiwne ale do takiego stopnia głupoty jakim byłoby ponowne optowanie za ta bandą jeszcze nie doszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Ludzie ferujący tego typu sądy przynależą do 27.04.06, 22:51 klasy bstrakcji , która jest zbiorem skończonym i na szczęscie niezbyt licznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Kochany...Spojrz na Wegry...Wystarczylo im tylko 28.04.06, 07:56 PiSuarowych emisariuszy pokazac... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Nauman z Dochnalem już sporo sprzątnęli, a Prezio 27.04.06, 22:57 ... też nie został stratny. Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 28.04.06, 07:53 PiS zostanie uznany za organizację przestępczą, a sympatycy PiS będą musieli przejść żmudny proces depisdacji. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: SLD będzie mieć sporo do sprzątania. 28.04.06, 09:16 olek.olek napisał: > PiS zostanie uznany za organizację przestępczą, a sympatycy PiS będą musieli > przejść żmudny proces depisdacji. Depisdacja będzie bardzo bolesna, bo pisdziochy będą musieleli oddać wszystko co zagrabili. Odpowiedz Link Zgłoś