Dodaj do ulubionych

Zrodla moich dochodow

IP: *.theweb.co.uk 02.01.03, 10:58
Gość portalu: PULS napisał(a): Pytam po raz n-ty,skad ty Jerzy czerpiesz swe
dochody na dzialalnosc religijna i na zycie.Unikanie tego tematu stawia cie
na rowni z ojcem Rydzykiem ktory swe imperium finansowe zbudowal na
podejrzanych manewrach hopsztaplerskich gdzie biedni i Bogiem i pieklem
zastraszani Polacy rzucaja resztki swych oczednosci na tace.
Odwolywanie sie do cenzuruy osob ktore ci to pytanie stawiaja jest
zagraniem ponizej pasa a ja moge cie nazwac oszustem zerujacym na slabosciach
ludzkich.Tylko przyznanie sie do twych dochodow moze czesciowo przywrocic ci
respekt jako osobie swieckiej ktora chcialaby podjac jakikolwiek polemike
nie zwiazana z otumanianiem ludzi religia.
Jerzy: Ja zawsze odpowiadalem, tyle ze za kazdym razem admin mi usuwal
te odpowiedz i to bez sladu. Wiec kieruj do niego (niej?) pretensje,
a nie do mnie, ofiary antchrzescijanskiego spisku zydomasonow
ze spolki Agora!
Jerzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Julek Re: Zrodla moich dochodow Ha Ha ha Hi hi hi IP: webcacheB* / *.alligator.dialup.pol.co.uk 02.01.03, 11:11
      Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> .
      > Jerzy: Ja zawsze odpowiadalem, tyle ze za kazdym razem admin mi usuwal
      > te odpowiedz i to bez sladu. Wiec kieruj do niego (niej?) pretensje,
      > a nie do mnie, ofiary antchrzescijanskiego spisku zydomasonow
      > ze spolki Agora!
      > Jerzy
      Nu, nu, ta paskudna Agora!
      Tylko nie rozumiem dlaczego asdministrator mialby usuwac, Twoje odpowiedzi i
      to "bez sladu"
      Nie posadzam Cie Jerzy ze Klamiesz, ale wydaje mi sie, ze jestes bardzo
      ekonomiczny z prawda. Pozdrawiam
      • Gość: Julek Re: Zrodla moich dochodow Ha Ha ha Hi hi hi IP: webcacheB* / *.python.dialup.pol.co.uk 02.01.03, 18:22
        Gość portalu: Julek napisał(a):

> Gość portalu: Jerzy napisał(a):
        >
        > > .
        > > Jerzy: Ja zawsze odpowiadalem, tyle ze za kazdym razem admin mi usuwal
        > > te odpowiedz i to bez sladu. Wiec kieruj do niego (niej?) pretensje,
        > > a nie do mnie, ofiary antchrzescijanskiego spisku zydomasonow
        > > ze spolki Agora!
        > > Jerzy
        > Nu, nu, ta paskudna Agora!
        > Tylko nie rozumiem dlaczego asdministrator mialby usuwac, Twoje odpowiedzi i
        > to "bez sladu"
        > Nie posadzam Cie Jerzy ze Klamiesz, ale wydaje mi sie, ze jestes bardzo
        > ekonomiczny z prawda. Pozdrawiam

Z tych wszystkich wypowiedzi, wyglada na to ze nikt Ci nie wierzy Jerzy.
        • Gość: czyzunia Re: Zrodla moich dochodow Ha Ha ha Hi hi hi IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.01.03, 19:15
          wielebny pastor jerzy mówi prawdę.pa
    • Gość: Jerzy Re: Zrodla moich dochodow IP: *.theweb.co.uk 03.01.03, 09:29
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=4114939&a=4139540
      J: Piotr tak nauczał o tych, którzy myśleli, że za pieniądze mogą otrzymać coś
      od Boga: Dzieje 8,20 (...)
      E: To powiedz mi Jerzyku, z czego ty zyjesz, jak nie przyjmujesz pieniedzy?
      Jerzy: Biblia ustala pewne zasady ofiarności na rzecz tych, którzy nauczają
      ewangelii, jednakże ofiarność ta nie ma nic wspólnego z kupowaniem Bożych
      darów. KK odszedł daleko od zasad biblijnych w tej dziedzinie, gdyż „łaski
      Boże” są oferowane za „co łaska”.
      E: Rozumiem, ze ty, w odrozniemiu od ksiezy katolickich, uzywasz cennika.
      Mozesz nam pokazac jego kopie na tym forum?
      • Gość: Julek Re: Zrodla moich dochodow Za "co laska" IP: webcacheB* / *.elk.dialup.pol.co.uk 03.01.03, 11:37

> <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        f=28&w=4114939&a=
        > 4139540"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        f=28&w=41
        > 14939&a=4139540</a>
        > J: Piotr tak nauczał o tych, którzy myśleli, że za pieniądze mogą otrzymać coś
        > od Boga: Dzieje 8,20 (...)
        > E: To powiedz mi Jerzyku, z czego ty zyjesz, jak nie przyjmujesz pieniedzy?
        > Jerzy: Biblia ustala pewne zasady ofiarności na rzecz tych, którzy nauczają
        > ewangelii, jednakże ofiarność ta nie ma nic wspólnego z kupowaniem Bożych
        > darów. KK odszedł daleko od zasad biblijnych w tej dziedzinie, gdyż „łask
        > i
        > Boże” są oferowane za „co łaska”.
        > E: Rozumiem, ze ty, w odrozniemiu od ksiezy katolickich, uzywasz cennika.
        > Mozesz nam pokazac jego kopie na tym forum?

Pamietam, kiedys ze Wloszech, jeden fryzjer zniosl cennik za swoje uslugi i
        strzygl klientow za "co laska" robil kokosy, okazuje sie ze klienci placili
        wiecej niz przewidywal cennik.
        Kosciol katolicki tez zyje za "Co laska" i bardzo dobrze na tym wychodzi.
        Widac ze Jerzy tez nie frajer i wie co robi. Pozdrawiam
        • Gość: French Re: Zrodla moich dochodow Za 'co laska' IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 03.01.03, 13:09
          E: To powiedz mi Jerzyku, z czego ty zyjesz, jak nie przyjmujesz pieniedzy
          od swych parafian?
          Jerzy: Biblia ustala pewne zasady ofiarności na rzecz tych, którzy nauczają
          ewangelii, jednakże ofiarność ta nie ma nic wspólnego z kupowaniem Bożych
          darów. KK odszedł daleko od zasad biblijnych w tej dziedzinie, gdyż "łaski
          Boże" są oferowane za "co łaska".
          E: Rozumiem, ze ty, w odrozniemiu od ksiezy katolickich, uzywasz cennika.
          Mozesz nam pokazac jego kopie na tym forum?
          Gość portalu: Julek napisał(a):
          Pamietam, kiedys ze Wloszech, jeden fryzjer zniosl cennik za swoje uslugi i
          strzygl klientow za "co laska" robil kokosy, okazuje sie ze klienci placili
          wiecej niz przewidywal cennik.
          Kosciol katolicki tez zyje za "Co laska" i bardzo dobrze na tym wychodzi.
          Widac ze Jerzy tez nie frajer i wie co robi. Pozdrawiam
          F: Ano tak. Jerzy nie frajer, starcza mu bowiem i na dom, i na zone, i na
          samochod i na czeste podroze do USA...;)
    • Gość: błądkomputera Re: Zrodla moich dochodow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 13:24
      podszywacz: Zrodla moich dochodow adres: *.theweb.co.uk
      Gość: Jerzy 02-01-2003 10:58

cos napisal.

Nalezy wiec zrozumiec, ze nie istnieje zaden czlowiek mieniacy sie Jerzym z
      Bielska Bialej. Teksty te generuje blednie program wyszukiwarka biblijna.
      Nareszcie mozna zrozumiec dlaczego bledny-program-Jerzy odpowiada tak dlugimi
      cytatami, bez sensu, ladu i skladu oraz nie na temat. Dyskutujecie z bledami
      maszyny a nie z czlowiekiem.
      • Gość: Julek Re: Zrodla moich dochodow IP: webcacheB* / *.alligator.dialup.pol.co.uk 04.01.03, 14:29
        Po co Jerzemu dochody, grunt ze ma odchody, "Nie samym chlebem zyje czlowiek,
        ale i slowem bozym". Wystarczy, wiec, przeczytac kilka stron biblii i juz jest
        sie sytym. A rodzina ? no to jeszcze kilka wypowiedzi swietych i cala rodzina
        nakarmiona. No a dom, samochod ? to sie dostaje za "Bog zaplac"
        I wilk syty i koza cala.
        • Gość: French Re: Zrodla moich dochodow IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 05.01.03, 01:29
          Gość portalu: Julek napisał(a): Po co Jerzemu dochody, grunt ze ma odchody,
          "Nie samym chlebem zyje czlowiek, ale i slowem bozym". Wystarczy, wiec,
          przeczytac kilka stron biblii i juz jest sie sytym. A rodzina? No to jeszcze
          kilka wypowiedzi swietych i cala rodzina nakarmiona. No a dom, samochod? to sie
          dostaje za "Bog zaplac". I wilk syty i koza cala.
          F: OK, ale skad bierze on na te podroze do USA i zakupy tamze (chocby nawet
          tylko w sklepach Armii Zbawienia)?

• Gość: Jerzy Re: Zrodla moich dochodow IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 05.01.03, 01:33
        Gość portalu: błądkomputera napisał(a): podszywacz: Zrodla moich dochodow
        adres: *.theweb.co.uk Gość: Jerzy 02-01-2003 10:58 cos napisal.
        Nalezy wiec zrozumiec, ze nie istnieje zaden czlowiek mieniacy sie Jerzym z
        Bielska Bialej. Teksty te generuje blednie program wyszukiwarka biblijna.
        Nareszcie mozna zrozumiec dlaczego bledny-program-Jerzy odpowiada tak dlugimi
        cytatami, bez sensu, ladu i skladu oraz nie na temat. Dyskutujecie z bledami
        maszyny a nie z czlowiekiem.
        F: Ciekawa hipoteza, choc niepotwierdzona, bo, jak widac, ja istnieje!
        Pisze tym razem z Francji, gdzie uczeszczam na kolejne szkolenie z zakresu
        nwaracania niewiernych, innowiercow i pogan na Wiare Prawdziwa, czyli
        Ewangelicko-Reformowana poprzez Ponowne Przyjscie na Swiat poprzez Jezusa
        Chrystusa, Pana Naszego!
        Wasz Jerzy, Chrzescijanin Prawdziwy, oryginalnie z Bielska
    • Gość: French Re: Zrodla moich dochodow IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 05.01.03, 09:28
      Ja zawsze odpowiadalem, tyle ze za kazdym razem admin mi usuwal
      te odpowiedz i to bez sladu. Wiec kieruj do niego (niej?) pretensje,
      a nie do mnie, ofiary antchrzescijanskiego spisku zydomasonow
      ze spolki Agora!
      Jerzy
      F: Zawsze uwazalem, ze admin z podpuszczenia Michnika
      maipuluje tym forum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka