wiewiorzasta 10.05.06, 20:18 Poza frustracjami i kompleksami Kaczorów w temacie PO czy ktoś się czegoś _nowego_ dowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spieprzacdziady Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:18 Ja się dowiedziałem! Mamy być "optymystamy"! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:20 spieprzacdziady napisał: > Ja się dowiedziałem! Mamy być "optymystamy"! O pociumanie sobie przed Narodem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzacdziady Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:21 No i jeszcze tego, że tak się boi kamer, że jak ma nagrać orędzie, musi się czymś nawalić! Bełkotał tak od wódy czy prochów? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:22 spieprzacdziady napisał: > No i jeszcze tego, że tak się boi kamer, że jak ma nagrać orędzie, musi się > czymś nawalić! Bełkotał tak od wódy czy prochów? Z braku opieki logopedycznej tak ma! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Po gosiewszczyźnie to kolejny język obcy 10.05.06, 20:21 do opanowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:42 spieprzacdziady napisał: > Ja się dowiedziałem! Mamy być "optymystamy"! Tyż dobrze! A będziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:21 Z co było? Bo nie słuchałem. Stan wojenny, wojna z Iranem czy winna jest PO? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:21 Winna jest PO :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:57 O! To nowość! Warto było orędzie wygłaszać, by taką sensację ogłosić! :D Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzacdziady Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:23 A jak myślisz? PO! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot no właśnie, też nie mam pojęcia 10.05.06, 20:21 Nic nie powiedział, a przecież coś mówił. Zapamiętałem jedynie, że mam się nie obawiać przyszłości bo jest dobrze. A sfilmowali go znowu jakieś chałturniki co to o filmowaniu pojęcia nie mają. W pałacu są wspaniałe wnętrza, a oni go upchnęli w jakimś kącie przy oknie za stolikiem na którym położyli jakieś atrapy dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: no właśnie, też nie mam pojęcia 10.05.06, 20:43 Nie wiem czy cieszyć się, że nie używam telewizora czy martwić, że mnie ominął kabaret z łapkami? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: położyli jakieś atrapy dłoni 11.05.06, 09:29 Zdradzę Ci sekret: cała reszta też atrapa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log alle o so pani chodzi ze ztym no jak mu..kaczyskim 10.05.06, 20:24 ? img151.imageshack.us/img151/5228/browarraz3ae.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:24 wiewiorzasta napisała: > Poza frustracjami i kompleksami Kaczorów w temacie PO czy ktoś się czegoś > _nowego_ dowiedział? Ja się dowiedziałam po raz kolejny, że moje zdanie o PodPrezesuniu jest w 100% słuszne: to miernota... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:43 ave_duce napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > Poza frustracjami i kompleksami Kaczorów w temacie PO czy ktoś się czegoś > > _nowego_ dowiedział? > > > Ja się dowiedziałam po raz kolejny, że moje zdanie o PodPrezesuniu jest w 100% > słuszne: to miernota... > > ;) W dodatku kradziej - czas reklamowy w TVP zmarnował! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:47 wiewiorzasta napisała: > ave_duce napisała: > > > > Ja się dowiedziałam po raz kolejny, że moje zdanie o PodPrezesuniu jest w > 100% > > słuszne: to miernota... > > > > ;) > > W dodatku kradziej - czas reklamowy w TVP zmarnował! > I oszust, bo to nie było na żywo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:51 ave_duce napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > ave_duce napisała: > > > > > > > Ja się dowiedziałam po raz kolejny, że moje zdanie o PodPrezesuniu > jest w > > 100% > > > słuszne: to miernota... > > > > > > ;) > > > > W dodatku kradziej - czas reklamowy w TVP zmarnował! > > > > I oszust, bo to nie było na żywo... > > ;) Podlec jeden... Chociaż - może to i dobrze - na żywo! - to by była w dodatku żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:57 wiewiorzasta napisała: ave_duce napisała: > > > to miernota... > > > > > > > > ;) > > > > > > W dodatku kradziej - czas reklamowy w TVP zmarnował! > > > > > > > I oszust, bo to nie było na żywo... > > > > ;) > > Podlec jeden... > > Chociaż - może to i dobrze - na żywo! - to by była w dodatku żenada! > Fakt, a że kaczyści-faszyści w niczym nie znają granic, więc żenada byłaby bezgraniczna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:30 Niestety nie :-( Nie dowiedziałem się nawet jakie partie tworzą tę nową koalicję rządową. Powiedziano mi tylko, która partia koalicji tworzyć nie chciała. Na wszelki wypadek przypomniano mi również, że: - prezydent RP jest jedynie namiestnikiem Prezesa wszystkich Polaków - najwyraźniej ma jakieś problemy zdrowotne - jego kłopoty z artykulacją dźwięków stają się coraz większe - w dalszym ciągu nie ma w swoim otoczeniu fachowców, którzy potrafiliby porządnie zmontować z tak wielkim trudem nagrany materiał Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:44 witek.bis napisał: > - w dalszym ciągu nie ma w swoim otoczeniu fachowców, którzy potrafiliby > porządnie zmontować z tak wielkim trudem nagrany materiał To na pewno Układ zadziałał! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 21:04 > To na pewno Układ zadziałał! dobrze, że flagi nie przestawił! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 21:14 > - prezydent RP jest jedynie namiestnikiem Prezesa wszystkich Polaków W sumie co za różnica, jak i tak ich rozróżnić nie idzie? > - najwyraźniej ma jakieś problemy zdrowotne To może się niech biedaczyna nie przemęcza dla narodu. > - jego kłopoty z artykulacją dźwięków stają się coraz większe A to po to to orędzie, dykcje poćwiczyć! > - w dalszym ciągu nie ma w swoim otoczeniu fachowców, którzy potrafiliby > porządnie zmontować z tak wielkim trudem nagrany materiał Jutro się okaże, że to agenci Układu pocieli materiał. Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzacdziady Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:30 A tak najzupełniej poważnie: czy tylko ja odniosłem wrażenie, że on sobie ze mnie, obywatela naszego pięknego kraju, robi jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:31 spieprzacdziady napisał: > A tak najzupełniej poważnie: czy tylko ja odniosłem wrażenie, że on sobie ze > mnie, obywatela naszego pięknego kraju, robi jaja? Na mnie wywarł wrażenie, jakby to KTOŚ z niego sobie zrobił jaja... z tym orędziem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzacdziady Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:33 Ale ci od krzyża Jaruzelskiego już wylecieli, to ilu tam jeszcze tych Wallenrodów się ukrywa?! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:37 spieprzacdziady napisał: > Ale ci od krzyża Jaruzelskiego już wylecieli, to ilu tam jeszcze tych > Wallenrodów się ukrywa?! O! Tam sPiSkowiec na sPiSkowcu wciąż siedzi i sPiSkowcem pogania... Kacze manie prześladowcze są 100 razy większe od nich samych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:43 A kto to wie co ptasi możdzeg ,ma na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 20:53 Wy to jesteście jacyś niekumaci i nie chodzicie do Kościoła. W kościele, w ramach ewnagelii odbywa się np: "czytanie listu św. Jana do Koryntian". A u nas w odezwą do narodu nazywa się: "czytanie przez prezydenta listu miłościwie nam panującego Jarosława do Lechitów". Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.5 [...] 10.05.06, 20:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce [...] 10.05.06, 21:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 21:06 > Ten kibuc to cię prześladuje - czyżbyś doznała w nim jakiegos upokorzenia? > Molestowania? Albo - mieszkałaś tam i cię wywalili za kradzież, prostytuowanie > się albo tp.? Cóż jedne lubią kibuce, drugie lubią koniuchów w stodole. Nie ma się czego czepiać :P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 21:08 elfhelm napisał: > > Ten kibuc to cię prześladuje - czyżbyś doznała w nim jakiegos upokorzenia > ? > > Molestowania? Albo - mieszkałaś tam i cię wywalili za kradzież, prostytuo > wanie > > się albo tp.? > > Cóż jedne lubią kibuce, drugie lubią koniuchów w stodole. > Nie ma się czego czepiać :P fakt. Nie ma znaczenia ,że wesołą co drugi palestyńczyk ...... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 21:10 elfhelm napisał: > > Ten kibuc to cię prześladuje - czyżbyś doznała w nim jakiegos upokorzenia > ? > > Molestowania? Albo - mieszkałaś tam i cię wywalili za kradzież, prostytuo > wanie > > się albo tp.? > > Cóż jedne lubią kibuce, drugie lubią koniuchów w stodole. > Nie ma się czego czepiać :P Się nie czepiam, tylko "szczerze i uprzejmie" zapytowywuję... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 10.05.06, 21:13 ave_duce napisała: > elfhelm napisał: > > > > Ten kibuc to cię prześladuje - czyżbyś doznała w nim jakiegos upoko > rzenia > > ? > > > Molestowania? Albo - mieszkałaś tam i cię wywalili za kradzież, pro > stytuo > > wanie > > > się albo tp.? > > > > Cóż jedne lubią kibuce, drugie lubią koniuchów w stodole. > > Nie ma się czego czepiać :P > > Się nie czepiam, tylko "szczerze i uprzejmie" zapytowywuję... > > ;) Masz zupełną rację, droga przyjaciółko. U niektórych kibuce sa na jawie i we snach. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Niech koleżeństwo uważa, bo obudzi się z reką 10.05.06, 21:11 w nocniku... Przecież jesteście nadzwyczaj inteligentni. Nie zauwazyliście flagi europejskiej? a dopiero za nią flage polską? Nie słyszeliście, że prezydent będzie strzegł priorytetów atlantyckich i europejskich w naszej polityce zagranicznej? To orędzie było bardziej skierowane do zagranicy niż do nas. Prezydent powiedział jasno i dobitnie - żadnych fanaberii antyunijnych nie będzie tolerował. Wystąpienie wbrew temu co tu mówicie było dobre. Przeszkadzały mi te nieruchome ręce, ale to drobiazg. Miejsce w pałacu też było dobrze dobrane - z wiosną za oknami. Dobrze się na to patrzyło i dobrze się tego słuchalo. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wystąpienie wbrew ...?? :-) Pani Sawo ? :-))) n/t 10.05.06, 21:14 ..świetnie się tego słuchało.. :-)))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Ja tam upośledzona wizualnie jestem... 10.05.06, 21:19 sawa.com napisała: > w nocniku... > Przecież jesteście nadzwyczaj inteligentni. Nie zauwazyliście flagi > europejskiej? a dopiero za nią flage polską? ...bo odbieram tylko w audio Orędzia :))) > Nie słyszeliście, że prezydent będzie strzegł priorytetów atlantyckich i > europejskich w naszej polityce zagranicznej? A to nie wynika jakoś tam z konstytucji przypadkiem? > To orędzie było bardziej skierowane do zagranicy niż do nas. Prezydent > powiedział jasno i dobitnie - żadnych fanaberii antyunijnych nie będzie > tolerował. Eeeee... Tzn. że wspaniała koalicja rządowa to taki pic na wodę fotomontaż? > Wystąpienie wbrew temu co tu mówicie było dobre. Przeszkadzały mi te nieruchome > > ręce, ale to drobiazg. Miejsce w pałacu też było dobrze dobrane - z wiosną za > oknami. Dobrze się na to patrzyło i dobrze się tego słuchalo. Słuchało się tego fatalnie - wiem, co mówię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com e, tam zaraz uposledzona... skądże znowu:))) 10.05.06, 21:27 Zacietrzewiona jesteś. Gdy tak patrzyłam na tą wiosnę za oknami. Przemknął mi przez głowę inny obraz. Tez z pałacu. Wywiad z Kwasniewskim Lisa. Za oknami była zima. Niewykluczone, ze tym którzy pracowali nad oprawą tego orędzia o taki efekt chodziło. O takie zestawienie. zima - wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Wizualnie, pani Cwaniaro :)))))))))))))))) 10.05.06, 21:34 sawa.com napisała: > Zacietrzewiona jesteś. E tam. Omija mnie po prostu pijarowskie działanie Bielana i Kamińskiego w kwestii wizualnej. Może dlatego na mnie "orędzie" nie podziałało? > Gdy tak patrzyłam na tą wiosnę za oknami. Przemknął mi przez głowę inny obraz. > Tez z pałacu. Wywiad z Kwasniewskim Lisa. Za oknami była zima. Niewykluczone, > ze tym którzy pracowali nad oprawą tego orędzia o taki efekt chodziło. O takie > zestawienie. zima - wiosna. Wolę swoją wiosnę zaokienną - kwitnąca na biało grusza, żółte mlecze na zielonej trawie... Śliczniej u mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Wizualnie, pani Cwaniaro :)))))))))))))))) 10.05.06, 21:40 wiewiorzasta napisała: > sawa.com napisała: > > > Zacietrzewiona jesteś. > > E tam. Omija mnie po prostu pijarowskie działanie Bielana i Kamińskiego w > kwestii wizualnej. Może dlatego na mnie "orędzie" nie podziałało? > > > Gdy tak patrzyłam na tą wiosnę za oknami. Przemknął mi przez głowę inny o > braz. > > Tez z pałacu. Wywiad z Kwasniewskim Lisa. Za oknami była zima. Niewyklucz > one, > > ze tym którzy pracowali nad oprawą tego orędzia o taki efekt chodziło. O > takie > > zestawienie. zima - wiosna. > > Wolę swoją wiosnę zaokienną - kwitnąca na biało grusza, żółte mlecze na zielone > j > trawie... Śliczniej u mnie ;P Gratuluję ładnego miejsca na mieszkanie. U mnie też jest ładnie. Zielono i wiosennie. Pachną kwiaty... pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wizualnie, pani Cwaniaro :)))))))))))))))) 10.05.06, 21:50 sawa.com napisała: > Gratuluję ładnego miejsca na mieszkanie. U mnie też jest ładnie. Zielono i > wiosennie. Pachną kwiaty... > > pozdrawiam :))) Serdeczności :) A jakże :))) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: e, tam zaraz uposledzona... skądże znowu:))) 10.05.06, 21:36 A propos sformułowania "też z pałacu". Nie wydaje Ci się, że ten materiał nagrywany był w Belwederze? A jeśli nie, to po kiego groma czołówkę tego pasjonującego widowiska ozdabiał właśnie widoczek Belwederu? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Z Belwederu? - powiadasz. 10.05.06, 21:45 witek.bis napisał: > A propos sformułowania "też z pałacu". Nie wydaje Ci się, że ten materiał > nagrywany był w Belwederze? A jeśli nie, to po kiego groma czołówkę tego > pasjonującego widowiska ozdabiał właśnie widoczek Belwederu? Ciekawe. Bardzo ciekawe. Nie zauważyłam tego. To Tusk zapowiadał powrót do Belwederu. W ogóle Belweder to zaraz skojarzenie z Piłsudskim... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Z Belwederu? - powiadasz. 10.05.06, 21:53 No właśnie - to skojarzenie z Piłsudskim samo się nasuwa. Poza tym Belweder jest mniejszy, skromniejszy, bardziej kameralny i "domowy", a wiosenny ogród wręcz wchodzi do pokoju. Krótko mówiąc - wybór miejsca akcji najlepszy z możliwych. Reszta - jak zwykle - do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: A już myślałam że mi się na oczy rzuciło 11.05.06, 08:47 z tą czołówką. To faktycznie był Belweder. Czyli wizyta u okulisty odwołana. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Niech koleżeństwo uważa, bo obudzi się z reką 10.05.06, 21:24 sawa.com napisała: > w nocniku... > Przecież jesteście nadzwyczaj inteligentni. Nie zauwazyliście flagi > europejskiej? a dopiero za nią flage polską? To ta "nowa twarz"? > Nie słyszeliście, że prezydent będzie strzegł priorytetów atlantyckich i > europejskich w naszej polityce zagranicznej? Pani Sawo, litości... > To orędzie było bardziej skierowane do zagranicy niż do nas. Prezydent > powiedział jasno i dobitnie - żadnych fanaberii antyunijnych nie będzie > tolerował. I co z tego, że TEERAZ powiedział??? Co mówił o Lepperze? O innych koŁalicjantach??? > > Wystąpienie wbrew temu co tu mówicie było dobre. Pod jakim względem? > > Przeszkadzały mi te nieruchome > > ręce, ale to drobiazg. Miejsce w pałacu też było dobrze dobrane - z wiosną za > oknami. Dobrze się na to patrzyło i dobrze się tego słuchalo. Ok, de gustibus... :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Droga duce 10.05.06, 21:34 Więcej dystansu. Tak jak nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. To podobnie nie gańmy go w czambuł przed tymże zachodem słońca. Oczywiście, że nie jestem uszczęśliwiona tą koalicją. Można nawet powiedzieć, ze jestem nieszczęsliwa z tego powodu. Ale po patrzę. Najwyżej będą nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Droga Sawo... 10.05.06, 21:41 sawa.com napisała: > Więcej dystansu. Nie ma czasu na dystans, kiedy kaczyści-faszyści szykują sie do zmiany Konstytucji. > Tak jak nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. To podobnie > nie gańmy go w czambuł przed tymże zachodem słońca. Obserwuję pilnie kaczki od wielu lat, są to miernoty i tyle. Nie znają granic zgniłych kompromisów, jeśli w grę wchodzi waaadza... > Oczywiście, że nie jestem uszczęśliwiona tą koalicją. Można nawet powiedzieć, > ze jestem nieszczęsliwa z tego powodu. Sawo, czy jest coś, czego byś nie zrobiła? Za żadną cenę? > Ale po patrzę. Najwyżej będą nowe > wybory. Ano. :P Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Droga Duce... 10.05.06, 21:51 ave_duce napisała: > Nie ma czasu na dystans, kiedy kaczyści-faszyści szykują sie do zmiany Konstytu > cji. > Obserwuję pilnie kaczki od wielu lat, są to miernoty i tyle. > Nie znają granic zgniłych kompromisów, jeśli w grę wchodzi waaadza... > Sawo, czy jest coś, czego byś nie zrobiła? Za żadną cenę? Nie pozostaje nam nic innego tylko patrzeć i oceniać... ale chłodno i bez fauli. Właśnie to, że PIS faulował w czasie kampanii wyborczej... stalo sie to co jest teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Droga Sawo... Na dobranoc :))) 10.05.06, 23:42 Przypomniał mi się (pewni nie całkiem dokladnie) tekst z kabaretu Grupa Rafała Kmity... Kampania wyborcza PiS i Lesia oraz orędzia Kaczusia Lesia jakoś mi się nasuwają... >>> Za prawdę powiadam wam: nie lękajcie się! Nie lękajcie się, albowiem nadejdzie czas, kiedy głusi usłyszą, niemi przemówią, ślepi zobaczą, a chromi chodzić będą, i biegać będą, i wygrają sztafetę 4x400 m mężczyzn na olimpiadzie! >>> DOBRANOC !!! U mni też pieknie: biało, żółto, zielono, czerwono (hehehe - tulipany)... :P Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Nie zasługujemy na to, aby Pan Prezdent perły .... 11.05.06, 08:33 ... pomiędzy nas rzucał. Nie dorośliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek a ja uslyszalam, cytuje: 11.05.06, 08:40 ... jako prezent bende szczek... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 To zadne orędzie, 11.05.06, 08:49 to było wystapienie na uzytek wewnetrzny w PiS dla jego braciszka. Sporo ludzi w PiS zaczyna wątpić w geniusz polityczny swego wodza, pan rezydent miał im przypomnieć, że takie watpliwości są nie na miejscu i czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Mam z prezydentem jedną cechę wspólną. 11.05.06, 08:47 Obaj nie wiemy, o co mu chodzi. M. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:32 a czego niby chciałabyś się dowiedzieć he he Odpowiedz Link Zgłoś
loppe [...] 11.05.06, 09:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:14 loppe napisał: > trudno żeby w państwowych wystapieniach np. zajmowano się tym że jesteś > przygłupia, no nie? No tak. Bo kto by się przejmował jakąś tam Wiewiórzastą... Ale może zacząłby w końcu udowadniać ogółowi, że się nadaje do rządzenia, a ty jako część jego elektoratu zacznij może udowadniać, że nie jesteście żałosnymi chamkami, zamiast potwierdzać tylko moje złe zdanie o wyborcach PiSu i Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:59 nie sądzę aby komuś się chciało zatańczyć i zaśpiewać przed takimi a priori agresywnie nastawionymi do demokratycznego werdyktu społeczeństwa osóbkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 11:21 Demokracja polega na tym, że mogę jej demokratyczny werdykt dowolnie krytykować i być dowolnie agresywna w granicach prawa i przyzwoitości. A już na pewno mam prawo krytykować i być dowolnie nastawiona do nieudolności rządzących i chamowatości chamów. Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 11:35 tak, ale trzeba przy tym zachowac kulturę intelektualną i osobistą właśnie tego Polsce brakuje najbardziej - opozycji na poziomie... jako wielki miłośnik demokracji odczuwam wielki niedosyt w tym własnie zakresie, a przeciez stać nas na światłą, kulturalną, skuteczną opozycję... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 11:51 Aż chciałoby się powiedzieć, jacy rządzący, taka opozycja... Ale tak nisko opozycja na szczęscie nie upadła, zwłaszcza w kwestiach natury moralnej. EOT, bo aż mi się mdło robi, gdy o kulturze pisze do mnie ktoś, kto mnie na dzień dobry od głupców wyzwał... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:38 loppe napisał: > a czego niby chciałabyś się dowiedzieć he he O co mu chodzi, ja bym chciała się dowiedzieć! Pozostają mi jedynie domysły, niezbyt pozytywne dla kaczystów z Panem PodPrezydentem na czele (nie licząc NadPrezydenta, theirdearestmummy & kota)... ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:41 twój nick zdradza że nie jesteś bezstronnym obserwatorem życia publicznego w RP:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:44 loppe napisał: > twój nick zdradza że nie jesteś bezstronnym obserwatorem życia publicznego w > RP:) A twój zdradza, że jesteś bezbarwny, jak PiSuj... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:45 widzę że chamskie odzywki to twój żywioł:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:47 loppe napisał: > widzę że chamskie odzywki to twój żywioł:) Mam ci podać link do twojego "kulturalnego" postu w tym wątku? W innych nie chce mi się szukać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:49 a! zgadzasz się więc żeś chamsko się odezwała! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:40 ja jestem kulturalnym obywatelem RP, który ma mało wyrozumiałości dla debilnych psuedotematów politycznych frustratów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:43 loppe napisał: > ja jestem kulturalnym obywatelem RP, który ma mało wyrozumiałości dla debilnych > > psuedotematów politycznych frustratów:) Może zaczniesz od słownika i zaznajomienia się z definicją określenia "kulturalny"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 09:43 zacznij od siebie myszko Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dziękuję za radę, ale nie fatyguj się, bo 11.05.06, 09:46 może cie zacząć boleć głowa z wysiłku... ;) loppe napisał: > zacznij od siebie myszko Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Dziękuję za radę, ale nie fatyguj się, bo 11.05.06, 09:47 o co chodzi - "ale nie fatyguj się" - chyba rwie ci się wątek myślowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dziękuję za radę, ale nie fatyguj się, bo 11.05.06, 09:49 loppe napisał: > o co chodzi - "ale nie fatyguj się" - chyba rwie ci się wątek myślowy:) Raczej tobie dawno się zerwał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Dziękuję za radę, ale nie fatyguj się, bo 11.05.06, 09:50 eee, co to za riposta, proste niekreatywne odbicie mojej piłki tracę czas z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Farewell, PiSuju!!! Time is money, jesteś mi 11.05.06, 09:52 winien już sporo forsy... Miłego dnia! ;) loppe napisał: > eee, co to za riposta, proste niekreatywne odbicie mojej piłki > tracę czas z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Farewell, laleczko (my lovely - Chandler) 11.05.06, 09:55 12 groszy sądząc po quality twoich obywatelskich przemyśleń Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Farewell, laleczko (my lovely - Chandler) 11.05.06, 09:56 juz sie tak nie przechwalaj, Loppe, zes taki oczytany... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Farewell, laleczko (my lovely - Chandler) 11.05.06, 09:57 scoutek napisała: > juz sie tak nie przechwalaj, Loppe, zes taki oczytany... > w starych "kryminałach"... ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:13 Przepraszam nie ogladałem i nie jestem w temacie. On coś reklamował czy biadolił? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:14 pis i koalicje reklamowal Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:14 pampolion napisał: > Przepraszam nie ogladałem i nie jestem w temacie. On coś reklamował czy > biadolił? Urzędowo nakazał optymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:17 Ale jeszcze nie zakazał wychodzenia z domów i konfiskaty majątków wszystkich którzy go nie kochają. To też jakiś sukces Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:18 wiewiorzasta napisała: > Urzędowo nakazał optymizm. pomimo tego, co mu tu bruzdzi platforma, on jako, cytuje: "...prezent bendzie szczek..." wszystkiego.... chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:19 scoutek napisała: > wiewiorzasta napisała: > > Urzędowo nakazał optymizm. > > pomimo tego, co mu tu bruzdzi platforma, on jako, cytuje: "...prezent bendzie > szczek..." wszystkiego.... > chyba... O, jeŻu, mam już się bać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 10:22 > > Urzędowo nakazał optymizm. Oj smuteczek że nie ogladałem naszego słoneczka. OK jak nakazał będę optymistą do następnego wystąpienia w którym to odwoła (byle szybko bo ostatnio optymizm jakoś mi nie "leży"). Gentleman syfa się nie boi, gentleman go ma! Odpowiedz Link Zgłoś
squonk Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 11:00 A ja sie dowiedzialam, ze zeby naswietlic sytuacje w Polsce trzeba sie "cofnac o kilka miesiecy wstecz". Przewaznie cofalam sie do przodu wiec dobrze, ze kaczor zaznaczyl, ze chodzi mu wydarzenia z przeszlosci; Brawa dla "polonistow" piszacych mu przemowienia; Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 11:04 squonk napisała: > A ja sie dowiedzialam, ze zeby naswietlic sytuacje w Polsce trzeba sie "cofnac > o kilka miesiecy wstecz". Przewaznie cofalam sie do przodu wiec dobrze, ze > kaczor zaznaczyl, ze chodzi mu wydarzenia z przeszlosci; > Brawa dla "polonistow" piszacych mu przemowienia; Tak, tak,tak!!! BIS !!! Doktor habilitowany, profesorem zwany, powinien sam to poprawić... widać nie potrafił... inteligent taki... jak i PodPrezydent. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tom481 Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 11:27 Jak zwykle pieprzył coś od rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ale o co chodzi Prezydentowi Kaczyńskiemu? 11.05.06, 11:37 tom481 napisała: > Jak zwykle pieprzył coś od rzeczy! Tylko zapomniał, niepociumany, o pieprzniczce... ;) Odpowiedz Link Zgłoś