artsg 16.05.06, 14:29 Nie można dopuścić aby dewianci seksualni i dilerzy narkotyków panoszyli się w szkołach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: Popieram Wierzejskiego i Giertycha. 16.05.06, 14:34 Popieram! Kler precz ze szkoły! Dość pedofili w szkołach! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popieram Wierzejskiego i Giertycha. 16.05.06, 14:41 derduch napisał: > Popieram! Kler precz ze szkoły! Dość pedofili w szkołach! > Precz z lansowaniem pedofilii w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: White power? 16.05.06, 14:54 kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,71308,3305860.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: White power? 16.05.06, 14:58 To też nazwiesz "lansowaniem" pedofilii? serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,3194416.html A może po prostu boisz się, że ktoś na ciebie zakapuje? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: White power? 16.05.06, 15:05 wiewiorzasta napisała: > To też nazwiesz "lansowaniem" pedofilii? > > serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,3194416.html > > > A może po prostu boisz się, że ktoś na ciebie zakapuje? > Tej babie to kozetka jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: White power? 16.05.06, 15:10 artsg napisał: > Tej babie to kozetka jest potrzebna. Owszem. Ewa Wanat powinna mieć zapewnioną opiekę psychologiczną po tym, jak molestował ją dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: White power? 16.05.06, 15:11 wiewiorzasta napisała: > artsg napisał: > > > Tej babie to kozetka jest potrzebna. > > Owszem. Ewa Wanat powinna mieć zapewnioną opiekę psychologiczną po tym, jak > molestował ją dziadek. Przecież to już napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 [...] 16.05.06, 14:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek1977 [...] 16.05.06, 14:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_kos Czyli popierasz agresję i bicie pałkami "innych" 16.05.06, 14:47 no łądnie, zaczynam chyba nie rozumieć sporej części Polaków. Jak to się dzieje, że wybraniec Narodu wygaduje takie rzeczy o biciu pałami, i wszystko toczy się grzecznie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czyli popierasz agresję i bicie pałkami "inn 16.05.06, 14:48 jan_kos napisał: > no łądnie, zaczynam chyba nie rozumieć sporej części Polaków. Jak to się dzieje > , > że wybraniec Narodu wygaduje takie rzeczy o biciu pałami, i wszystko toczy się > grzecznie dalej? tez tego nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 16.05.06, 14:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Popieram Wierzejskiego i Giertycha. 16.05.06, 14:59 artsg napisał: > Nie można dopuścić aby dewianci seksualni i dilerzy narkotyków panoszyli się > w szkołach!!! ======================Cztery literki w nicku i morze głupoty! Oczywiscie, ze nie mozna się zgodzic, ale obu panom nie o to chodzi.Poczytaj dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Zacznijcie od MW! 16.05.06, 15:12 Moze zaczną od wychowania Młodzieży Wszechpolskiej, która nawet w religii katolickiej jest słabiutka... Odpowiedz Link Zgłoś
zio29 Re: Zacznijcie od MW! 16.05.06, 19:51 jasne !!! a Ty na złość młodziezy wszechpolskiej pozwól aby twoje dziecko zgwałcił pedofil .. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zacznijcie od MW! 16.05.06, 20:54 A Ty na złość lewicy daj zgwałcić swoje dziecko przez księdza pedofila. Statystyki nie kłamią, głownym zagrożeniem dzieci w szkole ze względu na zboczenia są księża. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Zacznijcie od MW! 16.05.06, 20:58 derduch napisał: > A Ty na złość lewicy daj zgwałcić swoje dziecko przez księdza pedofila. > Statystyki nie kłamią, głownym zagrożeniem dzieci w szkole ze względu na > zboczenia są księża. i Biedroń. Ale nasz wódz, dzielny Romek utnie łeb tej hydrze. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popieram Wierzejskiego i Giertycha. 16.05.06, 19:40 > > Nie można dopuścić aby dewianci seksualni i dilerzy narkotyków panoszyli > się > > w szkołach!!! > > ======================Cztery literki w nicku i morze głupoty! Oczywiscie, ze > nie mozna się zgodzic, ale obu panom nie o to chodzi.Poczytaj dokładnie! A tobie o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
sierota.po.ud Popieranie Wierzejskiego i Giertycha na tym forum 16.05.06, 19:56 zwykle żle się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: A chcesz w pape w realu? 16.05.06, 15:31 Dewiant powiadasz? Uuuuu... to się nie doczekam :-( Ja mam normalny dom i rodzinę, nawet fantazje sexualne mam wcale nie zboczone :-( Zanim dewiantów w typie Jarka czy Zbyszka i innych z tej parti obskoczysz to sił Ci nie starczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A chcesz w pape w realu? 16.05.06, 19:49 > Dewiant powiadasz? Uuuuu... to się nie doczekam :-( Ja mam normalny dom i > rodzinę, nawet fantazje sexualne mam wcale nie zboczone :-( Zanim dewiantów w > typie Jarka czy Zbyszka i innych z tej parti obskoczysz to sił Ci nie starczy : Nie musisz mi się zwierzać. Widzę że nie ja ci jestem potrzebny, ale psychonalityk. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: A chcesz w pape w realu? 16.05.06, 20:35 O jej! Jaki genialny kato-oszołom! Stary dobry Freud by się zawstydził i w kompleksy wpadł! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Geje domagaja sie wprowadzic 16.05.06, 20:42 do szkol licealnych obowiazkowa lekture : " Romeo i Julek". Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony A Ty masz dzieci, czy może jakiegoś ,,przyjaciela' 17.05.06, 06:02 z którym z zapałem dyskutujesz o polityce? No i zgadzacie się ze sobą w 100. procentach...? he he he Odpowiedz Link Zgłoś