dankowalski 26.05.06, 07:58 przez polityków PIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: co sadzicie o całowaniu ręki papieża.... 26.05.06, 08:17 Pocałunki tudzież pozycję klęczną przed obliczem swojego guru nasi politycy mają we krwi. bi.gazeta.pl/im/2/2969/z2969982G.jpg Z ogromnym wdziękiem składała pocałunki na męskich dłoniach pierwsza całuśnica papieskich rącząt Jolanta Kwaśniewska. Jaka szkoda, że nie mielismy okazji zobaczyć jej teraz w akcji ! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: co sadzicie o całowaniu ręki papieża.... 26.05.06, 08:31 Prywatna osoba niech sobie caluje kogo chce i w co chce.Osobom publicznym,czlonkom najwyzszych wladz w panstwie nie przystoi.To ponizające. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 ja już widzę kilka osób do odstrzału.... 26.05.06, 08:23 wczoraj nie mlasnęli Beńka w grabkę i nie przyklęknęli - kaczka minę miał jak by mu ktoś między spodnie a kalesony nasrał. A Marcinek takiego wygibusa walnął jak by Beńka do walca prosił. Tragikomedia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: ja już widzę kilka osób do odstrzału.... 26.05.06, 08:26 > wczoraj nie mlasnęli Beńka w grabkę Kaczora wyręczyła żona. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Szykują się do "Tańca z gwiazdami" 26.05.06, 10:52 i.wp.pl/a/f/jpeg/9609/marcinkiewicz_papiez_benedykt385.jpeg A Marcinek takiego wygibusa walnął > > jak by Beńka do walca prosił. Tragikomedia. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Sądzimy że mają prawo powitać Papieża po 26.05.06, 08:28 swojemu. A bandzie komuchów którzy najchętniej by wysłali do Benedykta drugiegio Ali Agcę, radzę trzymać buzie zawarte. Nie wasza religia, nie wasz papież i nie wasza partia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Sądzimy że mają prawo powitać Papieża po 26.05.06, 08:31 >Nie wasza religia, nie wasz > papież i nie wasza partia. Ale podobno nasi politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: Sądzimy że mają prawo powitać Papieża po 26.05.06, 08:56 lortea napisał: > swojemu. A bandzie komuchów którzy najchętniej by wysłali do Benedykta > drugiegio Ali Agcę, radzę trzymać buzie zawarte. Nie wasza religia, nie wasz > papież i nie wasza partia. Ale pieniążki wspólne, wydane na ten cyrk! Na drugi raz sami finasujecie ze składek partyjnych i kościelnych, waszą religię, waszego papieża i waszą partię. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Sądzimy że mają prawo powitać Papieża po 26.05.06, 09:16 Ale nasza (niby) władza i nasi (niestety) przedstawiciele. A teksty o komuchach sobie daruj, bo lada chwila całowanie papieskich rączek to będzie jedyne, czym się PiSowcy od komunistów odróżniać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 krzaczku - lorteo 26.05.06, 09:53 uprzejmie informuję że MOŻESZ, podkreślam MOŻESZ pocałować mnie w dupę. To właśnie z okazji tej wizyty. W innych okolicznościach nie pozwolił bym ci.Buźka debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Re: co sadzicie o całowaniu ręki papieża.... 26.05.06, 08:44 Było to powitanie oficjalne i w związku z tym Marek Jurek i reszta swołoczy nie miała prawa odtwarzać scenki "Hołhu Pruskiego". Prywtnie mogą nawet w dupę całować kogo tylko chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: co sadzicie o całowaniu ręki papieża.... 26.05.06, 08:52 Benedykt XVI to Namiestnik KK i wielki człowiek (także niewątpliwie czysty pod każdym względem) dlatego pocałunek w wykonaniu naszego polityka jest większym ryzykiem (wysypka, egzema) dla Niego niż dla polityka. Dla polityków to koniunkturalna zagrywka pod moherową publiczkę, więc korzystają z okazji. Prywatnie, to ich nie wpuszczą nawet do Watykańskiej sieni. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: co sadzicie o całowaniu ręki papieża.... 26.05.06, 10:03 Choć Pan Marszełek Senatu (ze względu na swoją znaną elokwencję) nie jest moim wzorem polityka, to wczoraj mi zaimponował. Powitał papieża jako Marszałek Senatu, a nie jako parafianin. A podejrzewać go o komuchowatość mogą tylko szczgólnie niedouczeni historycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: co sądzicie 26.05.06, 10:11 Sądzę, że nie chodzi i całowanie RĘKI papieże, tylko pierścienia, który nosi na jednym z palców, będących częścią ręki. Ale komu ja to mówię, dzieciom milicjantów pewno, dla których to wszystko ezgotyka, a tatusiowie całe życie całowali kogo inneg, gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: co sądzicie 26.05.06, 10:20 > Ale komu ja to mówię, dzieciom milicjantów pewno, dla których to wszystko > ezgotyka, a tatusiowie całe życie całowali kogo inneg, gdzie indziej... No nie przesadzaj, Przekazałeś chyba swoim dzieciom gdzie i kogo całowiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Sadze ze to prywatny wybor czlowieka 26.05.06, 10:21 i nie sugeruj ze tylko politycy PiS to robia. Manipulujesz opinia niczym GW. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Po pierwsze: nie całuje się ręki, a pierścień 26.05.06, 10:33 Po drugie: wolność przekonań religijnych obejmuje także polityków Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi A jak trafic w pierścien? Gdzie higiena? 26.05.06, 10:43 Czyli trzeba ustami trafic w pierscien ,a nie w paluszek. Nikt tu nie wspomniał o tym, ze to w sumie jest niehigieniczne. I w XXI wieku - kompletnym przezytkiem. Ja nawet znanych mi pań nie całuje w reke, za co kiedys mama dawała mi w kosc, ale jej to przeszlo. Zabawne byly wczorajsze wygibasy generałow na lotnisku, jak sie schylali do samego pierscienia, udajac chyba, ze całują , natomiast minister Sikorski (brawo!) skłonil tylko głowe, nie rwał sie do całowania i jest OK. A co do polityków PiS-u wysokiej rangi z Markiem Jurkiem na czele, to nawet płakac sie juz nie chce. Wolę przy wladzy nie wierzących jesli mam przeżywac tego rodzaju "hołd warszawski". Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: A jak trafic w pierścien? Gdzie higiena? 26.05.06, 10:46 Tak? A nie przeszkadzało jak twoi idole całowali się w usta, z języczkiem?? To było cholernie higienicznie. Ja na szczęście mogę powiedzieć, że NIE robili tego w moim imieniu, ty z mamusią macie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
drapak.pl Re: A jak trafic w pierścien? Gdzie higiena? 26.05.06, 10:50 czy dla ciebie, kmiotku, swiat jest czarno-bialy? czy twoje waskie horyzonty dopuszczaja mysl, ze pomiedzy byciem komuchem a cmokaniem papieza w lapke jest jeszcze szereg innych postaw? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: A jak trafic w pierścien? Gdzie higiena? 26.05.06, 11:01 ala.ali.ala napisała: > Tak? > A nie przeszkadzało jak twoi idole całowali się w usta, z języczkiem?? > To było cholernie higienicznie. > Ja na szczęście mogę powiedzieć, że NIE robili tego w moim imieniu, ty z mamusi > ą > macie gorzej. ================================================================================ Ali,czegos Ty taka katoliczka inaczej? Jacy moi idole? Co Ty wiesz o nich? A od matki mojej się odwal, bo nie będę zważał, ześ ponoć kobieta! "Nigdy tak wielu nie było manipulowanych przez tak nielicznych"- ALDOUS HUXLEY Odpowiedz Link Zgłoś
marouder opinia moich synkow brzmi: 26.05.06, 10:55 Jesli papiez "odcaluje", to jest wszystko w porzadku:) PS>Nie odcalowuje. Brzydzi sie? dankowalski napisał: > przez polityków PIS Odpowiedz Link Zgłoś
e42 Re: opinia moich synkow brzmi: 26.05.06, 11:55 Oprócz tego ,że jest to obrzydliwe jak faceta całują po rękach ,to też bardzo poniżające gdy robi to "głowa" państwa . Takiej wazeliny to za komuny nawet nie było. Odpowiedz Link Zgłoś