pan_aleksander 01.06.06, 09:47 W tym roku lata nie będzie! Mam dość.. 10 stopni, wiatr, deszcz, sodoma i gomora. Ja sie wyprowadzam na Maledivy, brakuje mi jeszcze jakieś 3 999 zł, datki mile widziane;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Lata NIE BĘDZIE! 01.06.06, 09:52 Nikt nie ukradł. Lata zakaże się ustawowo za dużo golizny w lecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szelakossa Wszystko przez papieżą!!! 01.06.06, 09:54 Zawsze kiedy 'szycha watykańska' przyjeżdża z pielgrzymką do Polski z naszą pogodą dzieje się coś nie tak:przeważnie leje deszcz lub jest strasznie zimno... Coś niebiosa nie za bardzo uważają katolków!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Wszystko przez papieżą!!! 01.06.06, 09:56 Uważają,uważają,kara musi być:) Odpowiedz Link Zgłoś
szelakossa Re: Wszystko przez papieżą!!! 01.06.06, 10:00 aLE CZY TAK NIE JEST??? Te pielgrzymki to istna mordęga dla wszystkich... Może by tak dla odmiany sprowadzić szamanów z Afryki??? Bo ci z Rzymu są najwidoczniej nieskuteczni... A jedną z ról przysługujących kapłanom jest zapewnianie 'dobrej pogody dla rolników'... Księża kasę to biorą ale wystarać się o dobre plony czy pogodę to już nie potrafią!!! To chyba trzeba ich wymienić:))) Odpowiedz Link Zgłoś