Dodaj do ulubionych

Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Jejeje

01.06.06, 10:34
Jak jest poparcie i chec zmiany wsrod pracownikow tvp, to sie prezesowi uda
wszystko.

,,- Strachu nie czuję, bez przerwy trafiam na swoich sympatyków. Wszyscy,
okazuje się, chcą tego samego - reformy, oczyszczenia. Nie wiedziałem, że tak
dużo ludzi tego pragnęło. Cieszę się. W przyjaźni będziemy wspólnie realizować
nasze cele.''

wiadomosci.onet.pl/1332514,327,item.html
P.S. Panie Prezesie, ja tylko porprosze o takie maciupkie, malutkie okienko,
moze byc nawet o 2 w nocy dla JKM i dla liberalow*. Zeby byly wszystkie
poglady polityczne w tvp, a nie tylko lewica, lewactwo, lewica, lewactwo...

* Liberalow, a nie lze-liberalow oczywiscie.
Dziekuje
:)))
Obserwuj wątek
    • sklerotycznylud Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je 01.06.06, 10:37
      To okienko to "Tusk z okienka", taka dobranocka:)
      • frau_blada Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je 01.06.06, 10:45
        O niego walczyc nie bede, ale do mojego ulubionego prezesa mojej ulubionej tvp w
        sprawie JKM to bym napisala.
        :)))
        Jeszcze poprosilabym o malutkie, maciupkie, takie tycie, tycie tycienienkie
        okienko dla Michalkiewicza.
        Dlaczego ma czytac swoje felietony w Tv Trwam?
        TVP powinna sciagac najlepszych do siebie.
        :)))))

Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!!
        Jejejejejejejejejejeje
        A................
        • humbak Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je 03.06.06, 15:05
          Telewizja chyba nie jest do końca od czytania felietonów;) Musiałby się przekwalifikować. Poza tym myślę ż Michalkiewicz jest chyba zbyt kontrowersyjny.
    • rydzyk_fizyk To tylko słynna szkoła mimikry w TVP 01.06.06, 10:50
      „Ale przesadą i cynizmem byłoby twierdzenie, że na Woronicza królują wyłącznie
      chłodne kalkulacje.

- Zaczęło się w dniu, w którym ogłoszono, że Wildstein został prezesem. Wielu
      wpadło w sentymentalny nastrój. Popłynęły opowieści o tradycjach rodzinnych, o
      tym, jak w domu zawsze obchodziło się święta, że gdy chleb upadł na ziemię, to
      się go podnosiło i całowało - mówi jedna z dziennikarek, która w telewizji
      przepracowała prawie trzydzieści lat.”
      • frau_blada Zaraz Ci stosowny wierszyk znajde Rydzyku :))) 01.06.06, 10:52
        I nie psuj mi watku... No!
        • rydzyk_fizyk Jakie psucie? 01.06.06, 11:00
          Swoją drogą niezły dziennikarz przeprowadzał ten wywiad w RZ :)

-Jaki miał pan wpływ na kształt obecnego zarządu TVP?

Żaden.

(...)

-Ale przecież kandydatura Małgorzaty Raczyńskiej została uzgodniona politycznie
          podczas pana słynnego spotkania z prezesem PiS Jarosławem Kaczyńskim. Nie o tym
          panowie rozmawialiście?

Rozmawialiśmy o mediach. O tym, że powinny być bezstronne. Mieliśmy na ten
          temat identyczne zdanie.

-Różne opinie można usłyszeć o Bronisławie Wildsteinie, ale wszyscy
          podkreślają, że jest człowiekiem uczciwym, który nigdy się tej uczciwości nie
          sprzeniewierzył. Czy może pan uczciwie powiedzieć, że o personaliach panowie
          nie rozmawialiście?

(długie milczenie)

-Nie uzyskam odpowiedzi na to pytanie, tak?

Tak.
          • frau_blada Tu mam dla Ciebie wierszyk 01.06.06, 12:16
            ,,Daremne żale - prózny trud,
            Bezsilne złorzeczenia!
            Przeżytych kształtów KWIATKA cud
            Nie wróci do istnienia.

Świat wam nie odda, idąc wstecz,
            Zniknionych mar z SLD szeregu -
            Nie zdoła ogień ani miecz
            Powstrzymać myśli w biegu.

Trzeba z WILDSTEINEM naprzód iść,
            Po życie sięgać nowe...
            A nie w uwiędłych KWIATKOW liść
            Z uporem stroić głowę.

Wy nie cofniecie życia fal!
            LEWACTWU nie pomogą -
            Bezsilne gniewy, próżny żal!
            Świat pójdzie swoją drogą

Buahahahahahaha
            • rydzyk_fizyk Rzeczywiście dobry 01.06.06, 14:03
              Porównanie tych dwóch postaci jest na miejscu.
              Z Wildsteina co prawda dopiero wyrasta kwiatek zwracający swoją główkę w stronę
              Słońca Żoliborza.
              • frau_blada Ja nie jestem z miasta :))) 01.06.06, 15:00
                Co to jest slonce Zoliborza?
                • rydzyk_fizyk Co to jest slonce Zoliborza? 02.06.06, 12:25
                  To jasnie panujący nam Jarek Kiwający.

"IV RP to ja, opozycja to też ja"
                  • rydzyk_fizyk Re: Co to jest slonce Zoliborza? 02.06.06, 12:27
                    i jeszcze przypis:
                    Żoliborz to dzielnica Warszawy, w której wychowuje się "genetycznych partiotów
                    i inteligentów" nie potrafiących zapinać marynarki i wręczających kwiaty
                    zielonym do góry.

:)
                    • ave_duce Protestuję!! Jako Żoliborzanka z dziada pradziada! 03.06.06, 07:09
                      rydzyk_fizyk napisał:

> i jeszcze przypis:
                      > Żoliborz to dzielnica Warszawy, w której wychowuje się "genetycznych partiotów
                      > i inteligentów" nie potrafiących zapinać marynarki i wręczających kwiaty
                      > zielonym do góry.
                      >
                      > :)

Nie uogólniaj! Genetyczni patrioci to ŁŻE-Żoliborzanie...
                      Od 1919 roku moja rodzina była związana z powstającym wówczas Żoliborzem...

A Kaczyńscy? To pseudointeligencja - element "przylotny"... żenada kompletna...
                      Widać rodzina kacza nie potrafiła wykorzystać szansy przeniesienia się
                      z prowincji do stolicy, i to do takiej dzielnicy jak Żoliborz.
                      Przedwojennej dzielnicy oficerów, dziennikarzy, urzędników państwowych,
                      działaczy spółdzielczych i "szklanych domów"...

:P

;)
                      • ave_duce Re: Nie pojmuję, jak ... dopiero znalazłam link... 03.06.06, 09:04
                        rodzina jednak z Żoliborza (od przedwojnia) - a inteligencja jednak pseudo...

Rodzice Lecha i Jarosława Kaczyńskich poznali się w 1947 r. w warszawskim klubie
                        Medyk. Jadwiga Kaczyńska, filolog polski, niemal całe życie przepracowała
                        w Instytucie Badań Literackich PAN. Przed wojną mieszkała z rodzicami
                        w kamienicy przy ul. Mickiewicza 27 (pod tym adresem mieszkał potem Jacek
                        Kuroń). Podczas okupacji była sanitariuszką w Szarych Szeregach. Ratowała
                        w szpitalu rannych po akcji "Burza". Ojciec Rajmund brał udział w powstaniu
                        warszawskim. Pierwszego dnia został ciężko ranny - stracił część dłoni. Walczył
                        na Mokotowie: był dowódcą drużyny, a w ostatnich dniach dowódcą resztek
                        kompanii, za co dostał krzyż Virtuti Militari. Niezwykłe były też losy wuja -
                        Stanisława Miedza-Tomaszewskiego, szwagra Jadwigi Kaczyńskiej. Jako plastyk AK
                        wpadł w 1941 r. w ręce gestapo. Symulując śmierć, wydostał się ze szpitala przez
                        prosektorium. W 1984 r. na motywach jego historii powstał film "Umarłem, aby żyć".

www.wprost.pl/ar/?O=74798&C=57
                        ;)
                        • rydzyk_fizyk Re: Nie pojmuję, jak ... dopiero znalazłam link.. 03.06.06, 11:47
                          BTW Ktoś kiedyś pisał że ojciec Kaczyńskich wykładał po wojnie marksizm-leninizm.

Ma ktoś może bliższe info?
                          • ave_duce Re: Nie pojmuję, jak ... dopiero znalazłam link.. 03.06.06, 12:55
                            rydzyk_fizyk napisał:

> BTW Ktoś kiedyś pisał że ojciec Kaczyńskich wykładał po wojnie marksizm-leniniz
                            > m.
                            >
                            > Ma ktoś może bliższe info?
                            >

We "Wprost" nawet się o tym nie zająknęli...

Poszperam...
            • janbezziemi Re: Tu mam dla Ciebie wierszyk JA TEŻ 01.06.06, 18:48
              Próżnoś repliki się spodziewał
              Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
              Nie powiem nawet pies cię je..ł,
              Bo to mezalians byłby dla psa.
              (Tuwim)
    • piglowacki Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je 01.06.06, 10:53

Widzę „frau” że czytanie ŚMIECI gustujesz
      i o ŚMIECIACH „blada” PiSiasz.

Tu masz „ŹRÓDŁA”:

„Prześwietlenie dziennikarzy”
      www.wprost.pl/ar/?O=90020

„Czy polscy dziennikarze muszą być prawicowi?”
      wiadomosci.onet.pl/1337280,720,1,kioskart.html

„Nie chodzę po korytarzach”
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060601/publicystyka/publicystyka_a_1.html

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A chyba za wiele wymagam no nie „blada”.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

T.Lis o PiSiorkach w TOK FM:

„Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było”
      „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą”
      „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.”
      • mariner4 [...] 01.06.06, 10:54
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • frau_blada Aadmin tu kliknelam. Prosz wykasowac! 01.06.06, 11:04

• mariner4 Jeszcze trochę a zostaniesz TW Wassermana! 01.06.06, 11:14
            A może już jesteś?
            M.
            • frau_blada Re: Jeszcze trochę a zostaniesz TW Wassermana! 01.06.06, 11:53
              Nie obrazaj!
              NIe umiesz dowalic przeciwnikowi bez znizania sie do poziomu jezyka spod budki z
              piwem?

I sprawdz sobie terminy, ktorymi sie poslugujesz.
              Najwyrazniej przylgnely do Ciebie definicje nieprawidlowo i nielogicznie
              skontruowane.
              • mariner4 Zaprzeczasz swoim antysemickim postom? 01.06.06, 11:59
                Znalazłem ich trochę za ostatni rok.
                M.
                • frau_blada EOT prowokatorze 01.06.06, 12:18
                  Widac natura esbeka zwyciezyla.
                  Pa
      • frau_blada Widze, ze miec pisaniem problemy. He, he, he 01.06.06, 11:04

• mariner4 W takim razie tak: 01.06.06, 11:47
        Inteligentna inaczej Frau_blada, która tylko od marca br popełniła kilka
        antysemickich postów nagle zapałała miłością do Polaka żydowskiego pochodzenia,
        Wildsteina!
        M.

• frau_blada No i cos te prowokacje Wam sie nie udaja 01.06.06, 12:12
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20383821&v=2&s=0
          Nawet sprawdzac Ci sie nie chce. To Twoja sprawa. :(

A ze nie lubie profesora od lafirynd czy procownikow wposlpracujacych ze
          Swiwtowa Organizacja Zydow .... No coz trudno szanowac ludzi, ktorzy zachowuja
          sie tak, ze hanbia profesje polskiego dyplomaty. Zawsze brzydzily mnie esbeckie
          metody, dwulicowosc i hucpa. :)
          • mariner4 Pochodzenie Wildsteina obchodzi mnie tyle 01.06.06, 12:20
            co zeszłoroczny śnieg. Dla mnie jest po prostu Polakiem. Nie przepadam za nim z
            innego powodu. Ale życzę mu, aby zrobił dobrą TV. Nie prawicową, nie lewicową
            tylko dobrą.
            M.
            • ave_duce Re: Pochodzenie Wildsteina obchodzi mnie tyle 02.06.06, 05:35
              mariner4 napisał:

> co zeszłoroczny śnieg. Dla mnie jest po prostu Polakiem. Nie przepadam za nim z
              > innego powodu. Ale życzę mu, aby zrobił dobrą TV. Nie prawicową, nie lewicową
              > tylko dobrą.
              > M.

Twoje życzenie ma nikłą szanse na spełnienie...

;)
    • sierzant_nowak Chybas z lekka naiwną ... 01.06.06, 12:40
      > P.S. Panie Prezesie, ja tylko porprosze o takie maciupkie, malutkie okienko,
      > moze byc nawet o 2 w nocy dla JKM i dla liberalow

Skoro PO dla PiSiorow to "niebezpieczny liberalny eksperyment" to JAKIM CUDEM ma sie znalezc miejsce dla Korwina? Skoro Kaczynscy sa zadeklarowanymi obroncami zwiazkow zawodowych to JAK ma sie znalezc w TVP Korwin, te zwiazki (slusznie) od zlodziei wyzywajacy?
      • sierzant_nowak kurna, sygnatura mi sie rozmnozyla... 01.06.06, 12:41
        a, niech Edgar ma :D
      • frau_blada NIe. Mysle, ze Wildstein dopusci skrajne opcje 01.06.06, 12:48
        do tvp.
        Przynajmniej tak zapowiada. A moim zdaniem miejsce w tvp jest od Ikonowicza po
        JKM. Oczywiscie nie od rana do nocy!
        • sierzant_nowak Re: NIe. Mysle, ze Wildstein dopusci skrajne opcj 01.06.06, 12:55
          > Przynajmniej tak zapowiada. A moim zdaniem miejsce w tvp jest od Ikonowicza po
          > JKM. Oczywiscie nie od rana do nocy!

1. zaklad, ze tak nie bedzie?
          2. nawet gdybym przerwal - to programy beda tak ulozone, zeby programy "zgodne z racja stanu" byly prezentowane w duzo lepszym, "jedynie slusznym" swietle.

Wildstein to jest arogancki bubek. Jezeli odcisnie takie pietno na TVP to ogladalnosc poleci im na leb na szyje...
          • db-spoken Re: NIe. Mysle, ze Wildstein dopusci skrajne opcj 01.06.06, 13:00
            > Wildstein to jest arogancki bubek...
            arogancja jest czescia jego zawodu...
            a twojego pojecia "bubek" nie chce mi sie analizowac...
          • frau_blada A ja jestem dobrej mysli 01.06.06, 13:01
            Gorzej niz za Kwiatka i Dworaka nie moze byc.
            Moze byc tylko lepiej.
            Ja prosze tylko o maciupki czas antenowy dla roznych opcji.
            Wildstein jest z lekka arogancki, ale w Autografie rozmawial z ludzmi roznych
            opcji. Nigdy sie nie bal przeciwnikow. NIe wierze, ze bedzie ideologizowal tvp.
            • sierzant_nowak Re: A ja jestem dobrej mysli 01.06.06, 13:06
              > Gorzej niz za Kwiatka

wydaje mi sie ze moze... Ba - jestem pewien ze moze

> i Dworaka nie moze byc.

a co KONKRETNIE - jakbys mogla wymienic - bylo tak koszmarne za Dworaka?
              • frau_blada Re: A ja jestem dobrej mysli 01.06.06, 13:16
                Upolitycznione wiadomosci, program do d*py, wyscig z prywatnymi mediami i
                fajerwerki festiwalowo_ karczmienne.
                Stlamszony teatr, publicystyka pod zdechlym azorkiem, amerykanskie badziewie za dnia
                :))

No juz nie marudz. Prosze Cie!
                • sierzant_nowak Re: A ja jestem dobrej mysli 01.06.06, 13:40
                  > Upolitycznione wiadomosci,

teraz beda "jasno pokazywac polska racjce stanu"... Apolityczne i obiektywne, jak ......

> program do d*py, wyscig z prywatnymi mediami i
                  > fajerwerki festiwalowo_ karczmienne.

Ty to rzeczywiscie naiwna jestes... Z jednej strony zazdroszcze, bo mozesz miec taka radosc jak teraz. Z drugiej strony wspolczuje - zawodu...

Tobie NAPRAWDE sie wydaje, ze kaczynski po to w takim tempie podbijal KRRiTV i TVP po to, zeby zmienic jej profil z prostackiej rozrywki dla mas (= wyborcow PiS) na telewizje dla elit ( = wyborcow konkurencji) ? Ze po to zdobywali TVP zeby poswiecic ogladalnosc dla "misji" ?
                  • frau_blada Zwiedziona to ja bylam 17 lat 01.06.06, 13:55
                    Bardzo szybko zrozumialam ze dziecieca euforia sukcesem okraglego stolu z
                    kantami to zludzenie, a sam sukces bujda na resorach.

Dlatego teraz moge miec tylko nadzieje, ze bedzie lepiej.
                    Buzka!
                    • sierzant_nowak Re: Zwiedziona to ja bylam 17 lat 01.06.06, 15:39
                      > Dlatego teraz moge miec tylko nadzieje, ze bedzie lepiej.

Mam wrazenie ze uwazasz ze to co osiagnelismy przed "zwyciestwem IV RP" to juz bylo dno... Ja sie obawiam, ze dno, to dopiero teraz zaczynamy osiagac a i warstwa mulu na nas czeka :-/ 17 lat rzadzili socjalisci, teraz tez rzadza socjalisci, tylko ze postsolidarnosciowi (o postpezetpeerowskich z samoobrony nie wspominajac).
                      • frau_blada No widzisz Ty sie lepiej przez 17 lat czules wsrod 01.06.06, 16:35
                        socjalistow bolszewickich a mnie lepiej za socjalistow rolnych.
                        I daj mi Boze, zeby przez kolejne 17 lat socjalisci bolszewiccy do wladzy nie
                        wrocili. :)))
                        • olek.olek Frau bladzio ! Ty antysemitko ! 02.06.06, 08:36
                          Nie damy ukrzywdzić Bronusia !
                          • frau_blada Olek, a Tys znowu sfalszowal zyciorys? :)))) 02.06.06, 10:07
                            ,,Jednak Kwaśniewski, nieuznający Boga agnostyk z przeszłością aparatczyka PZPR,
                            miał ze swoim życiorysem nie lada problem. Wiadomo. Za oceanem alergicznie
                            reagują na słowo komunizm. Dlatego nasz były prezydent wpadł na genialny pomysł,
                            by swój życiorys troszeczkę podrasować. I zaczął od 1995 r., kiedy został głową
                            państwa po raz pierwszy. Od tego momentu w zasadzie większość się zgadza. Może
                            poza faktem, że to on, jak podaje w swoim życiorysie, załatwił nam NATO i Unię
                            Europejską. Dzięki tym zabiegom Kwaśniewski z powodzeniem dał wykład m.in. na
                            odpowiedniku polskiego KUL-u w Stanach, Amerykańskim Uniwersytecie Katolickim w
                            Waszyngtonie (Catholic University of America).''

Dzisiejszy SE podal. :))))
                            • sklerotycznylud Re: Olek, a Tys znowu sfalszowal zyciorys? :)))) 02.06.06, 10:09
                              giwi ukradla mi watek dedykowany dla Ciebie:
                              wiadomosci.wp.pl/kat,31116,statp,dHlsa29XV1A%3D,wid,8333650,wiadomosc.html
                              cudonie powiedzial, prawda ? :)
                        • sierzant_nowak Re: No widzisz Ty sie lepiej przez 17 lat czules 02.06.06, 12:39
                          > socjalistow bolszewickich a mnie lepiej za socjalistow rolnych.

daleki jestem od zachwytu rzadami AWS czy SLD. Nigdy na jednych ani drugich nie glosowalem.

A co do naszych obecnych socjalistow - obecni bija ich pod kazdym wzgledem poza iloscia odkrytych wsrod rzadzacych afer. Ale dajmy rzadzacym chwile - nie dosc ze mieli dotad malo czasu to jeszcze glupsi sa o wiele...
    • snajper55 Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je 02.06.06, 12:41
      frau_blada napisała:

> ,,- Strachu nie czuję, bez przerwy trafiam na swoich sympatyków. Wszyscy,
      > okazuje się, chcą tego samego

A przede wszystkim wszyscy kochają swojego prezesa. Śmiałby ktoś nie kochać. ;)

S.
      • olek.olek Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je 02.06.06, 22:48
        snajper55 napisał:

> frau_blada napisała:
        >
        > > ,,- Strachu nie czuję, bez przerwy trafiam na swoich sympatyków. Wszyscy,
        > > okazuje się, chcą tego samego
        >
        > A przede wszystkim wszyscy kochają swojego prezesa. Śmiałby ktoś nie
        kochać. ;)
        >
        > S.

Frau Bladzia capi.
    • henryk.log Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je..ja' 02.06.06, 22:53
      to o Tobie pani koniuchów ? :-)

"Bacznie obserwuje polską politykę i przelewa swoje uwagi do sieci.
      "Lechu, odejdź od komputera" - wołała po liście Wałęsy o ojcu Rydzyku i
      nadal broni zażarcie Bronisława Wildsteina."
      • henryk.log Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! 03.06.06, 01:32
        img53.imageshack.us/my.php?image=index0dl.swf
    • henryk.log Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!! Yes!Yes! 03.06.06, 01:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42944162
      • silwuple Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!! Yes 03.06.06, 09:35
        :
        henryk.log napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42944162

zachowaj sobie henryku ten link na pamiątke:)),niedługo na takiej konferencji
        nie będzie już mikrofonu radia rynsztokfm,bo tego radia też już nie będzie:)).
    • abstrakt2003 wiesz blada twój pisi entuzjam jest zabawny 03.06.06, 07:10
      naprawdę zobawił mnie twój post.
      Powinnaś pomysleć o pracy w cyrku.
      • ave_duce Re: wiesz blada twój pisi entuzjam jest zabawny 03.06.06, 07:14
        abstrakt2003 napisał:

> naprawdę zobawił mnie twój post.
        > Powinnaś pomysleć o pracy w cyrku.

img473.imageshack.us/img473/1515/deklaracjabracika4dd0oj.jpg
        :P

;)
        • sklerotycznylud Re: wiesz blada twój pisi entuzjam jest zabawny 03.06.06, 07:41
          ave_duka znow cos duka ?
          • ave_duce Re: Skleroza dokucza bardziej niż zwykle? 03.06.06, 07:42
            sklerotycznylud napisał:

> ave_duka znow cos duka ?
      • sklerotycznylud Re: wiesz blada twój pisi entuzjam jest zabawny 03.06.06, 07:40
        Twoje poczucie humoru wyklucza Cie z dalszej gry. Przestan grac!
        • gienia.gienia [...] 03.06.06, 09:16
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • ave_duce ????????????????????? n/t ???????????????????????? 03.06.06, 09:42

• frau_blada Ale ja nie jestem z PiS-u, wrobelku 03.06.06, 11:42
        abstrakt2003 napisał:

> naprawdę zobawił mnie twój post.
        > Powinnaś pomysleć o pracy w cyrku.

A prezesa Wildsteina wspieira (liczy na niego) moj ulubiony publicysta
        Michalkiewicz. :) Zeby Ci wyjasnic o co chodzi, spiesze z przypomnieniem, ze
        Michalkiewicz jest liberalem z krwi i kosci, wrobelku.
        • snajper55 Re: Ale ja nie jestem z PiS-u, wrobelku 03.06.06, 12:18
          frau_blada napisała:

> A prezesa Wildsteina wspieira (liczy na niego) moj ulubiony publicysta
          > Michalkiewicz. :) Zeby Ci wyjasnic o co chodzi, spiesze z przypomnieniem, ze
          > Michalkiewicz jest liberalem z krwi i kosci, wrobelku.

Czy Goebbels też był liberałem ?

S.
          • frau_blada Gobbels byl propagandzista i oficerem 03.06.06, 12:50
            O ile pamietam nigdy nie wladal sprawnie piorem i nie byl publicysta. :)))
            Pogladow Goebbelsa nie znam, ale jak znam zycie to byl socjalista, bo inaczej by
            go Hitler do siebie nie przyjal. :)
            NIe?
        • reakcjonista1 I antysemitą ;-)) 03.06.06, 15:09
          • frau_blada Michalkiewicz? 03.06.06, 17:31
            To pomowienia.
    • dziewica.konsystorska Re: Pospieszalski - codziennie! 03.06.06, 11:44

• blackout.9491 Re: Pospieszalski - codziennie! 03.06.06, 15:01
        dziewica.konsystorska napisała:

>
        Dwa razy dziennie, bo za mało starszych braci w TVP !
    • humbak Re: Do boju Wildstein!!!! Do boju Wildstein!!! Je 03.06.06, 15:03
      Łze liberałów też chyba wpuszczać od czasu do czasu powinien, nieprawdaż? Poza tym ciekawe co na to zarząd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka