Gość: zyzio IP: *.goleniow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:06 Miękną mi lędźwie jak czytam o wzruszeniu p. Snopkiewicza listem p. Rywina do p. Kwiatkowskiego. Całe to towarzystwo jest takie wrażliwe! szczegolnie na szelest zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pekko snopkiewicz listy czyta IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:41 lędźwia miękną i w ogóle się ciepło na sercu robi. może snopek & kwiatek niechcianymi dziećmi byli i nikt ich nie kochał, a teraz lew ich otoczył swoją czułością. no coraz piękniejsza ta historia! 'ja się niedługo leczyć będę musiał. o, już mi oko lata!' (to ze shreka dla niewtajemniczonych:) a może lew to osioł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacho Re: Rywin listy pisze IP: *.its.it 16.01.03, 21:44 "Ziobro znalazł się na liście świadków...." miszung, kołomyja- po ludzku nie może facet zdania skonstruować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Rywin listy pisze IP: *.7.14.vie.surfer.at 16.01.03, 21:58 No to juz wiemy jaka jest linia obrony rywina. teraz tylko nalezy czekac az na swiadkow zostana powolani: lepper, walesa, olisadebe, nina terentiew, tomsz lis, karol wojtyla, bush senior, madonna, eminem, tony blair, stanislaw tym, itd., a do materialow dowodowych dolacza pamietniki szpilmana oraz wybrane kadry z pana taduesza....wtedy to dopiero ogarnie rozzewnienie snopkiewicza....szkoda ze nie uznal iz to az tak prywatna i poruszajaca korespondencja, ze powinien ja od razu spalic !!!! na rzecznikow prokuratury tez powinien byc oglaszany przetarg, ale ograniczony do pewnych standardow inteligencji. oj a moze nie powinienem pisac tylu tych nazwisk bo juz stali sie podejrzani w sprawie lwa r....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Rywin listy pisze IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 22:57 Gość portalu: John napisał(a): > No to juz wiemy jaka jest linia obrony rywina. teraz tylko > nalezy czekac az na swiadkow zostana powolani: lepper, walesa, > olisadebe, nina terentiew, tomsz lis, karol wojtyla, bush > senior, madonna, eminem, tony blair, stanislaw tym, itd., a do > materialow dowodowych dolacza pamietniki szpilmana oraz wybrane > kadry z pana taduesza....wtedy to dopiero ogarnie rozzewnienie > snopkiewicza....szkoda ze nie uznal iz to az tak prywatna i > poruszajaca korespondencja, ze powinien ja od razu spalic !!!! > na rzecznikow prokuratury tez powinien byc oglaszany przetarg, > ale ograniczony do pewnych standardow inteligencji. > > oj a moze nie powinienem pisac tylu tych nazwisk bo juz stali > sie podejrzani w sprawie lwa r....:-) ..Saddam Hussein, Kim Jong Il oraz Zosia Kopytko z przeciwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka.ka Re: Rywin listy pisze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:55 Mamy dość tej d e m o k r a c j i , tych przesłuchań , Komisji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Rywin listy pisze IP: *.posc.mu.edu 16.01.03, 22:08 Gość portalu: ka.ka napisał(a): > Mamy dość tej d e m o k r a c j i , tych przesłuchań , > Komisji... Prosze jasniej. Mamy, to znaczy kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Fatalista Re: Rywin listy pisze IP: proxy / *.net81-66-31.noos.fr 16.01.03, 22:15 Kochany Lewku, a kiedy napiszes do mnie do, Kubusia Fatalisty????, ja tak bym chcial przeczytac cos ciekawego a zwlaszcza wzruszajacego od Ciebie; A musisz wiedziec Lewku, ze ja tez mam swojego rzeczniczka i on sie nazywa Koziolek Matolek ... wiesz. On z cala pewnoscia sie wzruszy Twoja epistola tak jak ja z ta tylko roznica, ze on, ten Koziolek bedzie musial za mnie udawac idiote i mowic, ze sie tym wszystkim strasznie wzruszylem i ze w dodatku w te banialuki uwierzylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Fatalista Re: Rywin listy pisze IP: proxy / *.net81-66-31.noos.fr 16.01.03, 22:18 Lewku Kochany Ty moj, kiedy Ty do mnie wreszczie jakis liscik napiszesz, i przeprosisz mnie za cos, bo ja wiem za cokolwiek ot dla przykladu za to, ze zyjesz, wiesz lewku moim rzecznikiem jest Koziolek Matolek, on Twoj list z uwaga przeczyta a potem opowie swiatu w moim imieniu, jak ladny byl ten Twoj list i ja bardzo ja, Kubus Fatalista nim sie wzruszylem, Nie powie ani slowa za to o tym, ze ja nic a nic w tresc listu nie uwierzylem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nibek Re: Rywin listy pisze IP: *.chello.pl 16.01.03, 22:37 Ide na spotkanie z propozycja biznesowa lub zeby sobie pogadac lub zeby milo spedzic czas. Koles, z ktorym rozmawiam nagrywa fragment naszej rozmowy (wczesniej to planuje i cala rozmowe moderuje). W 30 min. zapisie GW czesto nic nie jest slyszalne albo troche slyszalne albo b. dobrze slyszalne. Rozmowa jest ocenzurowana (wycina sie brzdek szkla, zeby sie nie kojarzylo). Rywin jest be, Michnik jest cacy. Jestem zaskoczony brakiem finezji Sz. P. Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_darc Re: Rywin listy pisze IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 16.01.03, 23:34 moze nie jestem do konca zorientowana w sprawie i moze ktos mi pomoze, ale czy Michnik nagrywa rozmowy ze wszystkimi ktorzy do niego przychodza? przeciez to absurd. akurat dnia tego i tego nagral sobie rozmowe... przypadkiem... pierwotnie mial w planach nagranie powiesci "w jezioranach" ale niestety nie umial nastawic timera w swoim magnetofonie???? moze nie znam jakiegos szczegolu, ale anyway wydaje mi sie to lekko wszystko naciagane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rywin listy pisze IP: *.mpol.net 17.01.03, 08:51 Joasiu d'Arc... Poczytaj historię zajścia. Całość był nagrywana i przygotowana, bo spotkanie było umówione i L.R. nie zapowiedział się na kawę... Oczywiście jest to relacja "Gazety". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia d'arc Re: Rywin listy pisze IP: 212.76.37.* 17.01.03, 12:34 ok, wlasnie to mialam na mysli mowiac ze moze nie znam calej historii, ale w takim razie Michnik musial wiedziec, ze cos bedzie grane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra Rywin listy pisze, ... bedzie plakal itp. IP: 138.49.34.* 16.01.03, 22:57 A na koniec jak juz nic nie pomoze, to powolaja psychiatre i ten powie ze Rywin bym akurat w tamtej chwili w letargu, pod wplywem proszku do prania, nawachal sie skarpet i byl nieswiadomy. W konsekwencji beknie za to Michnik, dostanie sie Kondratowi a Ci co nie znali Rywina osobiscie zaplaca tylko kaucje. Bo taka jest ta demokracja w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Rywin listy pisze, ... bedzie plakal itp. IP: 138.49.34.* 16.01.03, 23:01 Gość portalu: Psychiatra napisał(a): > A na koniec jak juz nic nie pomoze, to powolaja psychiatre i ten > powie ze Rywin bym akurat w tamtej chwili w letargu, pod wplywem > proszku do prania, nawachal sie skarpet i byl nieswiadomy. W > konsekwencji beknie za to Michnik, dostanie sie Kondratowi a Ci > co nie znali Rywina osobiscie zaplaca tylko kaucje. Bo taka jest > ta demokracja w Polsce. P.S. Ja Michnika to bym nie tylko ukaral palcem, ale go wsadzil za to ze kopci i demoralizuje ludzi tymi papierochami... I zobaczycie ze Rywin to wykorzysta jako ... odurzenie dymem ...moze nawet jakas marycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik P.Smoleński-arcykłamca IP: *.acn.pl 16.01.03, 23:17 Ten człowiek od zawsze łże - to po prostu widać. Nie chcę tej g..dy czytać i słuchać. Michnik oczywiście nie jest lepszy, ale przynajmniej ma pozycję i to może mu pomóc sobie wytłumaczyć, że jest sk....em , a ten Smoleński to jakaś porażka. Człowieku, masz jednio życie, jak możesz być taką prostytutką - po prostu nie mogę pojąć-wytłumaczcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: P.Smoleński-arcykłamca IP: proxy / *.va.shawcable.net 16.01.03, 23:40 To Wy nie wiecie ,że WSZYSCY ŻYDZI KŁAMĄ? Jak myślicie, dlaczego od niepamiętnych czasów były exodusy, pogromy, holocausty, 9/11, i to co tuż tuż, ante portas. I tak z grubsza wyglądają dzieje (nieobrzezanej)ludzkości. (Każdy może COŚ SWOJEGO DO TEGO DODAĆ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Rywin listy pisze IP: *.tnt3.gary.in.da.uu.net 17.01.03, 02:16 Porownajcie prosze daty spotkan Rywina z Michnikiem i Millerem z data dymisji Barbary Piwnik z funkcji prokuratora generalnego i powolania swojego Grzegorza Kurczuka. Moze to jest trop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Rywin listy pisze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:18 każda ustawa w tym zbaraniałym sejmie jest za kase!!wiec po co tyle szumu wokol tej!???chyba ze za droga i stad ten problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Rywin listy pisze IP: *.tnt3.gary.in.da.uu.net 17.01.03, 02:21 Gość portalu: jacek napisał(a): > każda ustawa w tym zbaraniałym sejmie jest za kase!!wiec po co > tyle szumu wokol tej!???chyba ze za droga i stad ten problem Masz racje. Jak nie wiadomo o co chodzi, na pewno chodzi o pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taktoja Re: Rywin listy pisze IP: *.proxy.aol.com 17.01.03, 02:56 Sledzec sprawe Rywina,Michnika i ich kolezkow, przypominaja mi sie slowa piosenki:"...Pojdziem wygnac te bydleta bo tam nasza wiara swieta, bagnet na bron....". Niestety,to nie takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio Maryja Re: Radzi panu Rywinowi... IP: *.sympatico.ca 17.01.03, 05:18 Na swiadkow proponujemy powolac: 1. slepych 2. gluchych I niech mowia jak slyszeli jak Michnik umawial sie z Millerem ze usadzi palestynczyka Rywina, oraz jak widzieli jak Michnik wreczyl lapowke ksiedzu Rydzykowi za to ze ten zgodzi sie na opublikowanie z nim wywiadu na temat zakupienia Canal + za pieniadze pochodzace ze spredazy skorek z zakonnic panu ministowi Lapinskiemu, ktory z koleji odsprzeda je pogotowiu w Lodzi, a pieniadze tak uzyskane przeznaczy na splate dlugow zadluzonych kas chorych, ktore to z czystym kontem beda mogly jako pierwsze wejsc do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Jak wypisac się z kościoła katolickiego ??? IP: *.big.pl / 212.160.117.* 17.01.03, 08:37 Chcę wypisać się z kościoła katolickiego, bo jest on całkowicie kontrolowany przez ży@ów - ArcB. Glemp jest ży@em kościół liże du@ę ży@om. i nie potrafi sznować tych co walczą o Polskę jak Radio Maryja i LPR !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divine Re: Rywin listy pisze IP: *.ceti.pl 17.01.03, 08:42 Lew R. wystawil Edytke G. Kwachowi a ona zaciążyla! To jest news, ktorym od kilku dni zyje cala Polska, a przynajmniej tzw. elyty... LR zadawał sie ponoć potajemnie z EG od dawna,po czym, by miec haka na AK, namowil EG aby mu sie podlozyla. Ona sie posluchala, doszlo do jednokrotnego zblizenia, a 4 dni temu test ciazowy wykazal ze one shot moze byc skuteczny. No wiec EG jest w ciazy a cala afera z LR jest efektem knowan grupy UBków, chcacych otrzymać koncesję na prywatną telewizję. Na dowód czego proponuję wrócić do otwartego listu LR opublikowanego na łamach Gazety. Przecież on jest za młody (mimo wszystko) by znać hermetyczny język ubecki, którym list ten został napisany. POza tym ludzie, przecież ten list byl zalosny! Co to ma byc za "gest", ze LR "oddaje sie do dyspozycji prokuratora"??? Przeciez poki jest obywatelem Polski to JEST do dyspozycji prokuratora, dzien i noc, czy tego chce, czy nie. Retoryka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajniak Lew R. wystawil Edytke G. Kwachowi a ona zaciążyla! IP: *.ceti.pl 17.01.03, 08:44 Lew R. wystawil Edytke G. Kwachowi a ona zaciążyla! To jest news, ktorym od kilku dni zyje cala Polska, a przynajmniej tzw. elyty... LR zadawał sie ponoć potajemnie z EG od dawna,po czym, by miec haka na AK, namowil EG aby mu sie podlozyla. Ona sie posluchala, doszlo do jednokrotnego zblizenia, a 4 dni temu test ciazowy wykazal ze one shot moze byc skuteczny. No wiec EG jest w ciazy a cala afera z LR jest efektem knowan grupy UBków, chcacych otrzymać koncesję na prywatną telewizję. Na dowód czego proponuję wrócić do otwartego listu LR opublikowanego na łamach Gazety. Przecież on jest za młody (mimo wszystko) by znać hermetyczny język ubecki, którym list ten został napisany. POza tym ludzie, przecież ten list byl zalosny! Co to ma byc za "gest", ze LR "oddaje sie do dyspozycji prokuratora"??? Przeciez poki jest obywatelem Polski to JEST do dyspozycji prokuratora, dzien i noc, czy tego chce, czy nie. Retoryka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Rywin listy pisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 08:45 jest 5. magnetofon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rywin listy pisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 08:54 Czytając poprzednie opinie,nie wiem,czy śmiać się, czy płakać.Wobec tego nie będę się śmiał ani płakał.Woła mnie Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw azjatyckie komuchy z sld uczyniły Polskę krajem korupc IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 08:59 azjatyckie komuchy z sld uczyniły Polskę krajem korupcji, biedy, bezrobocia, braku nadziei na lepsze jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek WRONa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 09:25 Co to znaczy w artykule KRA 0520 ? Czyżby WRONa znowu miała zaatakować o piątej dwadzieścia rano ? Odpowiedz Link Zgłoś
cinek253 To PROWOKACJA!!! 17.01.03, 09:26 To PROWOKACJA!!! Wszystko jest ukartowane!! Ta afera (Rywingate) to czubek góry lodowej afer związanych z korupcją!! Rywin ma z głową, a wybranie Nałęcza na szefa komisji było nienormalne!!!!!! Ta sprawa cuchnie KGB, KC i Millerem!!!! SLD ma z głową!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magis To nie prowokacja to SLDowska mentalność IP: *.zabki.net.pl / 10.4.5.* 17.01.03, 09:54 Rywin myślał naiwnie że czegoś SLD, a zwłaszcza MIller o nim nie wie. Ale MIller wiedzial i nie powiedział. Teraz Lew z frasunku po grzywie się iska. Oj nie wyciśnie sie z łepety iskra. Jak on zacznie mówić to i oni mogą zaczną. Tropy trza zmylić, a jak zmylić? krążyć gdzie się da. Tylko na mile od Millera domostwa Taki układ między nim a Millerem. List pisz, bo bom ja poza podejrzeniami. Ja sam te listy oddam prokuraturze. A ze prokurator to mój kolega To upolitycznimy od innej strony Ziobro chciał mnie wmanipulować trza pokazać iż Millera tknąc nie można On premier, jak ojciec - ponad wszystkim Prawo jest dla Maluczkich. SLD to nie tyka. Potwierdza się stara prawda ta na silnego (mimo głupiego) nie ma bata. Panie Miller my pamiętamy zmianę zdania o cenzurze przy okrągłym stole, o karze śmerci o szybkim wyjaśnieniu za kolege o pożyczce moskiewskiej. o tym iz zapomniał Pan o zamrzających ludziach o senacie o że nie poda sie do dymisji gdy będziemy przeciw UE jest Pan typowym odzwierciedleniem słowa dyplomaty, pochodzącego od greckiego dipolos - podwójne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina tonacy brzytwy sie chwyta 17.01.03, 09:29 byle by tylko opoznic moment upadku na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
america Ludzie listy pisza, zwykle polecone............... 17.01.03, 09:36 I Rywinowi tez lepiej pisac niz siedziec, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Rywin listy pisze IP: 213.76.134.* 17.01.03, 09:39 Już wiem kto będzie głównym oskarżonym - Lech Kaczyński. Bo w tym kraju kto popełni przestępstwo to winien jest jeden Lech Kaczyński. Oj, żeby jeszcze miał taki majątek jak Rywin, Michnik, czy Gudzowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Rywin listy pisze IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 17.01.03, 09:49 a ja nie wyciagalabym zbyt szybko wnioskow bo dlaczego sprawa ujrzala swiatlo dzienne tak pozno? dlaczego wyborcza gubi sie w szczegolach a jednoczesnie ma najwieksza darmowa kampanie reklamowa jaka mogla sobie wymarzyc a wszyscy dobrze wiemy ze zawsze jest koziol o fiarny rozmowy nie potoczyly sie po mysli paru panow i .... mamy afere uczciwa i poruszona do granic wyborcza ktora nie od dzisiaj prowadzi polityke pozwalajaca jej zajmowac czolowe miejsce na rynku brakuje im jedynie telewizji i radia i wszystkie nosniki reklamy maja w garsci nie mowiac oczywiscie o cenach jakie sobie za nie zycza wiemy jak w polsce robi sie interesy i jak dochodzi sie i utrzymuje na gorze nie od dzisiaj wiec proponuje spojrzec na sprawe z boku i nie kierowac sie emocjami narzucanymi celowo przez tych ktorym wlasnie na tym zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherminator Re: Rywin listy pisze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.03, 10:14 Wszyscy jestesmy gleboko poruszeni nieszczesciami jakie poruszaja tych Panow, a ja szczegolnie wzruszony gdy slysze o jakich kwotach mowa Odpowiedz Link Zgłoś