marbaran 05.06.06, 22:13 Nic już nie będzie tak jak przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sklerotycznylud Re: Widzieliście "Żelazo"? 05.06.06, 22:15 Mozna to gdzies sciagnac do obejrzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Widzieliście "Żelazo"? 05.06.06, 22:22 sklerotycznylud napisał: > Mozna to gdzies sciagnac do obejrzenia ? W itvp ? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Widzieliście "Żelazo"? 05.06.06, 22:21 marbaran napisała: > Nic już nie będzie tak jak przedtem. Odnoszę wrażenie że od tamtego czasu nic się nie zmieniło, tylko co innego się kradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Zeby wam pokazono film o podobnych akcjach CIA, 05.06.06, 22:23 to dopiero mielibyscie - naiwniaki - co ogladac i czemu sie dziwowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce Daj przyklad, gdzie 05.06.06, 22:24 dla CIA kradziono w innych krajach kosztownosci. Pisales kiedys, zes z wywiadu, to pewnie wiesz. Nie chce oczywiscie niczego, czego nie moglbys ujawnic, ale rzeczy ogolnodostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce I caly czarny tez sie nie zrobil:))) 05.06.06, 22:28 Ale prymityw z niego wyszedl z Mietka co sie zowie, Geeeee. Ale cwany jednoczesnie i na cztery kopyta kuty. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Gabrysia bardzo zmartwiona emisja 05.06.06, 22:29 Musisz gabrysiu powoli oswajac sie z tym ze takich filmow bedzie wiecej. Albo - co mi tam :) Nie oswajaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 05.06.06, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada może ktoś powiedzieć o co chodziło? 05.06.06, 22:32 bo na razie widzę same opisy swych stanów emocjonalnych Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: może ktoś powiedzieć o co chodziło? 05.06.06, 22:37 Ja też jestem skołowana. "Najlepsze kasztany na Placu Pigale" Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: może ktoś powiedzieć o co chodziło? 05.06.06, 23:07 rodzynka.sardynka napisała: > Ja też jestem skołowana. Ten film pokazuje jak działała pewna machina, ktora jeszcze groźnie mruczy i szumi do dziś, i dlaczego jakies tam Kaczory, Ziobry i inne uczciwe chlopaki nie moga posprzatac w naszym pięknym, ale złodziejskim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: może ktoś powiedzieć o co chodziło? 05.06.06, 23:12 może i "jakaś machina" mruczy. ale przede wszystkicm Kaczyńscy też brudasy. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: może ktoś powiedzieć o co chodziło? 05.06.06, 23:13 pandada napisał: > może i "jakaś machina" mruczy. ale przede wszystkicm Kaczyńscy też brudasy. no proszę, nie wiesz co to było to coś - "afera żelazo', ale wiesz, ze Kaczyńscy to brudasy, gratuluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada no tak 05.06.06, 23:22 nie wiem kto nabrudził w "afarzę żelazo", ale wiem, że Kaczory też mają swój smrodek (Telegraf, FP Solidarność, niejasności wokół FOZZ). Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle no nie 06.06.06, 11:23 a moze jakies szczegoly tego zapaskudzenia. czy tylko utarte slogany - powtarzane jak zepsuty patefon? bo "zelazo' jest dosc dobrze znane ze wieloma szczegolami Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Zalewski siedzi w pierdlu 06.06.06, 11:44 to fakt chyba dość namacalny. A co do osiągnięć FP Solidarność - też można sprawdzić. Była gazeta, nie ma. Była na nią forsa, zniknęła. PC w tym czasie z czegoś finansowało kampanię polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: może ktoś powiedzieć o co chodziło? 05.06.06, 23:23 W tym, coś mi tak pięknie wytłumaczył, to ja się połapałam. Nie mogłam jedynie pojąć i patrzeć na te kreatury i czarne tryple, dziecko Bonda bądź co bądź Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Zeby wam pokazono film o podobnych akcjach CI 05.06.06, 23:09 kropek_oxford napisał: > to dopiero mielibyscie - naiwniaki - co ogladac i czemu sie dziwowac:))) jak czasami, z rozpedu, przeczytam jakis twoj wpis, to mam wrażenie, że nawet wstretne robale posiadły sztuke pisania Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tam było wspomniane o 05.06.06, 23:24 próbie zamachu na Michnika. I to chyba będzie największym zarzutem pod adresem służb specjalnych PRL, że się nie udało. M. Odpowiedz Link Zgłoś
praepo Re: odgrzewany kotlet 06.06.06, 00:25 A kiedy będzie można oglądać filmy o liberałach -aferałach .Za 30 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r to już teraz będą takie filmy o ósmej*-\ 06.06.06, 00:36 wieczorem? sorry za znaczki w tytule, nie chce mi się likwidować, kotek ma jakieś dwa miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 komuniści łupili sklepy na zachodzie 06.06.06, 06:14 i potem robili sobie komis w KC. ciekawe co otrzymał najwiekszy eurosocjalilberał kwaszniewski? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek No to pytanko w związku z "Żelazem"!! 06.06.06, 09:26 Jesteśmy oburzeni i poruszeni, że "Nic już nie będzie tak jak przedtem.", gdzieś już też ktoś napisał: "... taka banda Polską rządziła!" i "Szokujący materiał. I bardzo dobrze, że się czegoś dowiemy." i "jestem pod wrażeniem tego filmu...". No ładnie! A jak bym się zachował, gdybym miał w zasięgu ręki swobodny dostęp do tych precjozów?? Brałbym garściami nie patrząc na ich pochodzenie i sposób zdobycia??!! Eeee!! Ja NA PEWNO bym sprawę zgłosił prokuraturze!!! Ale po odpowiednim przebraniu zasobu. Niechby sobie prokurator też coś użył!! A co mi tam!! I bez złudzeń - teraz nie lepsza banda rządzi!! A Lepper jest znacznie bardziej zachłanny!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No właśnie.... 06.06.06, 09:29 A pan minister sprawiedliwości Kaczyński Lech - co zrobił w tej sprawie? Pewnie mu łże-elity nie pozwoliły, miecz karzący z ręki wytrącając... Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Odgrzewane kotlety 06.06.06, 11:17 Odgrzewane kotlety sa niesmaczne. Jerzy Morawski mocno sie spóżnia z tym reportazem telewizyjnym. A Wildstein wiadomo - wali w komunę. Widocznie z ojcem- komunistą zgadzał sie nie za bardzo, ale moze miec i słuszny żal do Gomułki za jego nagonke antyzydowską i teraz sie mści na współczesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 A dlaczego 17 lat trzeba było czekać na odgrzewani 06.06.06, 11:49 tych kotletów? Spytaj kumpli może znają odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Odgrzewane kotlety 06.06.06, 12:01 janbezziemi napisał: > Odgrzewane kotlety sa niesmaczne. :o)) Niech lepiej pokaza jak juz ci nowi krysztalowi probowali sprzedawac materialy nuklearne na zachod. :o)) Kilka lat temu tv zachodnie pokazywaly filmik robiony z ukrytej kamery. Dla wysokiego oficera WP nie byl problem ilosc. Problemem bylo: za ile :o))) Odpowiedz Link Zgłoś