Dodaj do ulubionych

OŚWIADCZENIE !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 11:44
Oświadczam, że wszystkie tematy sygnowane: "Oszolom z RM.", "Pr.Oszołom z
RM." i "Prawdziwy Oszołom" nadawane z neostrady+ są mojego autorstwa.

Wasz Hubercik z Poznania.

Myslę, że to oświadczenia zakończy wszelkie niepotrzebne dywagacje !
Obserwuj wątek
    • iznota33 Re: OŚWIADCZENIE !!! 21.01.03, 11:46
      My to wiemy,przecież drugiego takiego przygłupa nie ma.
      • atak.spawacza Re: OŚWIADCZENIE !!! 21.01.03, 11:47
        iznota33 napisał:

> My to wiemy,przecież drugiego takiego przygłupa nie ma.

No to wszystko jasne !
      • Gość: Oszołom z RM Re: OŚWIADCZENIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 12:27
        iznota33 napisał:

> My to wiemy,przecież drugiego takiego przygłupa nie ma.

- a ty? nie zapomniałes czasem o sobie?
      • Gość: Oszołom z RM Re: OŚWIADCZENIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 12:30
        Prawdziwe są te teksty które chwalą ojca Rydzyka RM i pietnują UE seksualne
        rozpasanie oraz inwazję sekt okultyzmu itd a ten uzurpator znów będzie musiał
        się udać do Gniezna..zauważcie ze on nawet nie protestuje przeciw temu..a więc
        przyznaje sie tym samy do tego że z nim jest rzeczywiście coś nie tak
        • antoni.goczal OŚWIADCZENIE ostatecznie wyjaśniło sprawę ! 21.01.03, 13:26
          Jest tylko jeden Oszołom (Hubert z Poznania) !
    • Gość: babariba tatek Grzyb kasiory poskąpił... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 13:33
      niedawno rozszczepiony osobowościowo i rozmnożony ilościowo Oszołom straszył
      nas, że będzie siał durnotę przez modem.
      Watpiłem już wtedy, czy tatko kasę wymoni... Nie wymonił!!!
      Gość portalu: Pr.Oszołom z RM. napisał(a):

> Oświadczam, że wszystkie tematy sygnowane: "Oszolom z RM.", "Pr.Oszołom z
      > RM." i "Prawdziwy Oszołom" nadawane z neostrady+ są mojego autorstwa.
      >
      > Wasz Hubercik z Poznania.
      >
      > Myslę, że to oświadczenia zakończy wszelkie niepotrzebne dywagacje !
      • Gość: Oszołom z RM. Powtarzam moje OŚWIADCZENIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 13:36
        Oświadczam, że wszystkie tematy sygnowane: "Oszolom z RM.", "Pr.Oszołom z
        RM." i "Prawdziwy Oszołom" nadawane z neostrady+ są mojego autorstwa.

Wasz Hubercik z Poznania.

Myslę, że to oświadczenia zakończy wszelkie niepotrzebne dywagacje !
        • Gość: Os.z Radia Maryja Re: Powtarzam moje OŚWIADCZENIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 13:40
          Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a):

> Oświadczam, że wszystkie tematy sygnowane: "Oszolom z RM.", "Pr.Oszołom z
          > RM." i "Prawdziwy Oszołom" nadawane z neostrady+ są mojego autorstwa.
          >
          > Wasz Hubercik z Poznania.
          >
          > Myslę, że to oświadczenia zakończy wszelkie niepotrzebne dywagacje !

- wszystkie wątki chwalące ojca dyrektora papieża i krtytykujące UE oraz
          rozpustę istotnie są mego autorstwa rezsta to robota podszywacza
          • Gość: Oszołom z Rady Min jestem zupełnie skołowany IP: *.chello.pl 21.01.03, 13:52
            a ja sobie dawałem głowe uciąć, że Oszołom z RM to jeden towarzysz, którego u
            nas w Radzie Ministrów, właśnie oszołomem nazywamy.
            I właśnie ten towarzysz odpowiedzialny jest za polityke informacyjną rządu.
            Dlatego jakeśmy czytali tutejszych Oszołomów to przez myśl mam nawet nie
            przyszło, że skró RM oznacza cos innego niż Rada Ministrów.
            Przeciez to wszystko była świeta prawda, jakby sprawozdania z naszych posiedzeń
            gabinetowaych.
            • Gość: Oszolom z RM Re: jestem zupełnie skołowany IP: router:* / 10.102.3.* 21.01.03, 14:01
              Oświadczam ze jestem Oszolomem z Rady Miasta i od tej pory będę używał skrotu
              jak wyżej. Wolno mi. Będę atakował papieża i pozostałą czarną zarazę
              • Gość: Prawdziwy Oszolom. Re: jestem zupełnie skołowany IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 21.01.03, 17:44
                Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):

> Oświadczam ze jestem Oszolomem z Rady Miasta i od tej pory będę używał
                skrotu
                > jak wyżej. Wolno mi. Będę atakował papieża i pozostałą czarną zarazę

Ja tez!!!
              • Gość: Os>z Radia Maryja Re: jestem zupełnie skołowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 17:47
                Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):

> Oświadczam ze jestem Oszolomem z Rady Miasta i od tej pory będę używał skrotu
                > jak wyżej. Wolno mi. Będę atakował papieża i pozostałą czarną zarazę

-to podpisz się tak: Os z Rady Miasta
                • Gość: XYZ Re: jestem zupełnie skołowany IP: router:* / 10.102.3.* 22.01.03, 13:23
                  Gość portalu: Os>z Radia Maryja napisał(a):

> Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):
                  >
                  > > Oświadczam ze jestem Oszolomem z Rady Miasta i od tej pory będę używał skr
                  > otu
                  > > jak wyżej. Wolno mi. Będę atakował papieża i pozostałą czarną zarazę
                  >
                  > -to podpisz się tak: Os z Rady Miasta
                  66666666666666666666666666666666666

Odpierdol się. Będę się podpisywał jak chcę a nie jak ty chcesz agencie
                  watykański
                  • Gość: Pr.Oszołom z RM. A chooja do doopy koorwy eseldowskie chceta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 15:37
                    Jutro w Warszawie rozprawiam się z wami, gnoje !!!
                    • Gość: Pr.Oszołomz RM. Jeszcze raz potwierdzam OŚWIADCZENIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:15
    • Gość: maurycy Re: OŚWIADCZENIE !!! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 13:26
      To nie potrafisz przez proxy?
    • Gość: Oszołom z RM Srebrny sznur IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 19:03
      Srebrny sznur to linia światła łącząca ciało astralne z fizycznym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka