artsg 20.06.06, 00:40 Sprzęt jest urzywany i pochodzi ze złomowanych kompów z PZU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 00:54 frau_blada napisała: > Daje zeta! > Jakbyś widziała ile chcedać Tusk to byś z krzesła spadła Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 00:56 No prosze, powiedz! Na mnie propozycje czlowieka z zasadami nie robia wrazenia. Kto mu da na te dyski? Klub Bilderberga? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 00:57 Ja też daję zeta. Na kurs ortografii dla artsg Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 00:58 ppppp7 napisał: > Ja też daję zeta. Na kurs ortografii dla artsg A ja mam wszystkie kwity że mogę robić błędy, więc się odczep. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 00:59 No wiesz... teraz kwity to nie wszystko. :) Lepiej kwitow nie miec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 01:00 artsg napisał: > ppppp7 napisał: > > > Ja też daję zeta. Na kurs ortografii dla artsg > > A ja mam wszystkie kwity że mogę robić błędy, więc się odczep. ============================= Czy Kurski ma takie same kwity jak ty? To bardzo wiele wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 01:02 > Czy Kurski ma takie same kwity jak ty? To bardzo wiele wyjaśnia. > Jak Donek wiedział jakie kwity ma Kurski to by w ślad za Rydzykiem w Afryce się schował Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 01:08 artsg napisał: > > > Czy Kurski ma takie same kwity jak ty? To bardzo wiele wyjaśnia. > > > Jak Donek wiedział jakie kwity ma Kurski > to by w ślad za Rydzykiem w Afryce się schował ========================= Czy w tych kwitach Kurskiego są dziurki? Co prawda nie mam w kibelku gwożdzia,ale wysłałbym je do Afryki do uzycia. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Kolego, tu watek o nowoczesnych technologiach 20.06.06, 01:12 i twardzielach a kolega tutaj o klozecie. No nie wypada. Nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Kolego, tu watek o nowoczesnych technologiach 20.06.06, 01:15 frau_blada napisała: > i twardzielach a kolega tutaj o klozecie. > No nie wypada. Nie wypada. Kolega już po pracy. Ale wie w krórym kibelku czego dziś brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: A może z Wrocławia ?? 20.06.06, 00:55 Masz cos ze sztabu Schetyny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Sprzedam twardziele 20.06.06, 00:59 To nie z PZU.Jareczek juz mówił że zniszczone.To z kompa artsg,jak chcesz posłuchac marszy wojskowych,archiwalnych audycji Radia Maryja i hymnu w wykonaniu prezesa Jarosława to kup. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Jak tam? Wygralam aukcje? 20.06.06, 19:14 A gdzie tam Kolejka wygląda mniej więcej tak: Urban Tusk Kurski Fakt SE Eureko Michnik ............................Frau.B Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Jak tam? Wygralam aukcje? 20.06.06, 19:16 Oni tylko podpuszczaja. Ja kupie naprawde. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jak tam? Wygralam aukcje? 20.06.06, 21:59 frau_blada napisała: > Oni tylko podpuszczaja. Ja kupie naprawde. > :) ====================== Nie kupisz,PiS już szuka funduszy na zakup tego sprzętu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Rokita mowil, ze przychodza o piatej 20.06.06, 21:28 To jacys ze wschodu przyjda? Z przesunietym czasem? :) Odpowiedz Link Zgłoś