marthina 12.01.06, 11:19 jak ona mnie denerwuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: najsilnieszeogniwo Re: Kazimiera Szczuka IP: 212.87.244.* 12.01.06, 11:27 jak ja ją kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola tola Re: Kazimiera Szczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:28 Malthino, nie denelwuj się tak, bo się nelwicy nabawisz. Czchyż nie wiesz, że złość piękności szkchodzi? Moja dobchla rchada - weż pachre wdechów i się wychluzuj :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Kazimiera Szczuka IP: *.czestochowa.agora.pl 12.01.06, 11:33 Ale „Wydanie drugie poprawione”, które porowadzi w TVN z Krzysztofem Kłosińskim to absolutnie najlepszy program o książkach we wszystkich polskich telewizjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kazimiera Szczuka IP: *.hcz.com.pl 12.01.06, 11:33 chciałaś być śmieszna, a jesteś żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Kazimiera Szczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:38 a ja uwielbiam oglądać parodie m.in. Kazi w programie Majewskiego ROZMOWY W TŁOKU niezły ubaw serwują, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola tola Re: Kazimiera Szczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:40 Mnie u Majweskiego najbardziej rozbawił film z ala Kazimierą, gdzie Szymon był za górala przebrany <lol> :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: Kazimiera Szczuka IP: *.107.inds.pl 12.01.06, 11:55 a ja ją lubie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Kazimiera Szczuka IP: *.czestochowa.agora.pl 15.01.06, 22:21 „Daremna”? A coż to za słowo w tym kontekście. Daremne to mogą być wysiłki żeby coś zrobić lub zrozumieć lub żale. Ciekawe jak ty rozumiesz słowo „daremne”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kazimiera Szczuka IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.06, 08:24 jakie ma układy że jest jeszcze w TV !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kazimiera Szczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:45 A takie ma układy,że jest niebanalnie inteligentna i oczytana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Kazimiera Szczuka IP: 195.116.81.* 17.01.06, 00:35 - Karolino, ty uczysz angielskiego, tak? - Tak. - Rozumiem, że po staremu ze Smulskiej i Szkutnika? - Nie, podręczniki są już zupełnie inne. - Dobra, a gdzie te multimedia, komputery? - Niestety nasz szkoła nie jest wyposażona w tego typu sprzęt. - W tego typu groźny, niebezpieczny sprzęt? - W komputery… - A słyszałaś co to takiego ‘cookies’? - Tak, słyszałam. - Ejże! To co to? Powiedz nam. - To są takie krótkie informacje przesyłane… - Skąd dokąd? - Internetowo, mailem… - Niestety nie, z serwera na dysk. - OK.! - Ja nie wiem czy OK.? Dla ciebie chyba nie OK… - Zrobiłam błąd, ale moim zdaniem nie jest to wiedza obowiązkowa. - Słuchaj, nie wiedzieć mogłaś, ale nie musisz twierdzić, że wiedziałaś podczas kiedy nie wiedziałaś, poza tym, jeśli pracujesz w szkole, w której nie ma komputerów, tak? - Jest sala internetowa dostępna na zajęcia informatyki… - Tak, więc jednak jest klasa internetowa, to może udaj się do niej. - Niewątpliwie się do niej udaję, chodzę, ale tego nie wykorzystałam i nie używałam. - Trudno. Pamiętaj, że w każdym razie nie wiem to nie wiem, a nie udaję, że wiem. :D - Dlaczego eliminujesz Wieśka? - Przez te ciała jamiste. - Po ile ciał jamistych ma penis i łechtaczka? - Dwa. - Wiedziałbyś? - Ile penis wiedziałbym na pewno… - A co widzisz swoje ciała jamiste? - Czasami widzę, mam duży brzuch, ale widzę. - Rozumiem. A co to takiego ciało jamiste? - Fachowo tutaj nie odpowiem, bo jestem chemikiem, ale to są takie tam…tam krew wpływa…do takich…ja bym to nazwał…są to takie bańki, puste w środku i one tam się wypełniają wtedy, kiedy trzeba. Macieju, załatwiły cię zabójcze pluszaki. Musisz odejść. Do widzenia! Andrzeju, czy ty masz łożysko? - Nie, ja na pewno nie - A kangur ma łożysko? - Nie, kangur ma torbę. Pomyliłem się, każdy może - A dziobak ma łożysko? - Dziobak przecież jajka znosi - No to, kto ma łożysko? - No wiadomo, że człowiek, ale pomylić się każdy może - Ale mówiłeś, że nie masz. - Kobieta! - Ano właśnie….. - A to nie człowiek? - Twoja mama też? - Na pewno miała - A mama twojej mamy? - No na pewno! - A mama mamy twojej mamy? - Jak będziemy tak daleko sięgać to pewnie zaraz zapytasz o Ewę, ona też miała łożysko - Dobrze, dobrze, ale to nie musisz być z siebie taki zadowolony, bo to ty okazałeś się ignorancją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kazimiera Szczuka IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 08:12 nic dziwnego,że zdjeli ten teleturniej z anteny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kazimiera Szczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:33 Kazia to typowy przykład korupcji w naszym państwie. Nie wiem jak ona dostała się na dziennikarstwo. Sama skończyłam bardzo dawno taki kierunek. Dawniej, aby się dostać na takie cudowne studia, przechodziło się szereg egzaminów; między innymi u pani logopedy, egzamin z dykcji, emisji głosu. Może Kazia kończyła studia w ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kazimiera Szczuka IP: *.czestochowa.agora.pl 19.01.06, 19:56 Kazimiera Szczuka nie studiowała dziennikarstwa, ale jest doktorem filologii polskiej i autorką wielu publikacji na ten temat. Karierę naukową zrobiła zanim zaczęła się pojawiac w TV. Ja „gościu” będziesz miał do powiedzenia choć ułamek tego co ona, to będziesz mógł się dziwić. Na razie ja jestem przerażony Twoją niewiedzą. Jakim cudem ktoś, kto skończył dziennikarstwo może pisać takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimiera Szczuka Re: Kazimiera Szczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:39 Haa, ale sie wysilacie, normalnie kupa śmiechu. Może coś jeszcze powiecie? A ty marthino co porabiasz? Studiujesz? A może już coś wykładasz?? Chemie tak??? Gdzie??? Chyba (chemie) proszki w markecie na półke. Jestescie beznadziejni. Mieliście to wygrania 3000zł ale jak zwykle wygraliście tylko 100zł. Nie chce mi sie z wami gadać. Jedzie pociąg z dalekaaa na nikogo nieczekkaa a konduktor pijanyy, obija sie o ściannyyy. A kto w tym pociągu jedzie bez biletu? Dla kogo skończyła sie podróż? Kogo wyrzucicie za burte tej łajby pełnej oszołomów?? Wybierzcie NAJSŁABSZE OGNIWO :) "Najsłabsze Ogniwo" od pn. do czw. o 20.10 tylko w TVN-ie Oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś