noc_pisowska 21.06.06, 14:52 nawet mi go trochę żal. jest tak nieudaczny, że aż budzi litość. i do tego ten opie..od jarka, który mu się dziś szykuje... a wy jakie macie odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg ukradli mi zegarek, a teraz muszę się tłumaczyć 21.06.06, 14:55 Panie Kostrzewski. Po pierwsze jeszcze nie wiadomo, czy ktoś cośkolwiek ukradł i nikt Panu nie każe się tłumaczyć - no chyba ,że Jarek A. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: ukradli mi zegarek, a teraz muszę się tłumacz 21.06.06, 15:00 Ci dziennikarze. Zaczynam współczuć ich cięzkiej robocie. Edgar o zegarku od samego rana pieprzy. Czy wszystkie psychiatryki w Polsce stoją puste? Mam takie wrażenie słuchając tych zawodowych łgarzy i oszczerców. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Konferencja PiS ws. billboardów - biedny Edga 21.06.06, 17:42 Litość raczej nie. Bardziej odrazę, ale i zaciekawienie - podobne do tego, które budzi np. wyjątkowo ohydny okaz robactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki a jednak Edgar to mumin 21.06.06, 19:08 jasno widać, że nie tylko z wyglądu Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: a jednak Edgar to mumin 21.06.06, 20:38 nowe fakty - patrz sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Edgar piękny i mądry - jak całe to PiSdzisko. 22.06.06, 08:03 ZaROPiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Edgar piękny i mądry - jak całe to PiSdzisko. 22.06.06, 10:25 gienia.gienia napisała: > ZaROPiałe. Oni wszyscy są zarROPiali ! Odpowiedz Link Zgłoś