b.autor 07.07.06, 12:17 moherowy beret na głowę se wsadzę będę wraz z lepperem sprawował wam władzę gęsi za wodą, kaczki za wodą uciekaj marcinku bo cię pobodą ty im buzi dasz, oni ciebie fuck ty ich nie wydasz, oni ciebie tak… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danutki Re: moherowy beret 07.07.06, 12:25 b.autor napisał: > moherowy beret > na głowę se wsadzę > będę wraz z lepperem > sprawował wam władzę > > gęsi za wodą, kaczki za wodą > uciekaj marcinku bo cię pobodą > ty im buzi dasz, oni ciebie fuck > ty ich nie wydasz, oni ciebie tak… mam tylko jedna uwage czy nie daloby sie zamienic to obco brzmiace fuck na polskie bach? no ja wiem,ze ten tekst nie jest do mniej skocznej muzyki bacha,ale czy nie warto dawac mlodziezy przyklad patriotyzmu uzywajac polskiej pisowni i polskich gestow....chociazby kozakiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor nie mieszajmy, proszę pana 07.07.06, 12:41 w to imć Jana Sebastiana bowiem Jana Sebastiana Bacha dzieła nie dla byle łacha… Odpowiedz Link Zgłoś