rigel 10.07.02, 09:09 Panowie, zmieńcie chociaż te niebieskie kolorki!!! Monitor podkręciłem na maksa i daej nie potrafie odróżnić który post czytałem a który nie :(((( Nie mozna tego zmienić "od reki" ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:11 Się podpisuję pod apelem. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:12 Misiania, wpisuję Cie niniejszym na liste "zielonych" Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:18 a oprócz tego tempo odświeżania trzeba podkręcić.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:19 I zlikwidować błędy, które powodują, że nie można znaleźć strony Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:20 a zauwazyliście, że jak jesteście zalogowani, to po prawej NA CZERWONO pisze "zaloguj się" ? wrrrr... Polske chcą zmieniac, hymny, kontynenty... a porządnego forum nie potrafią zrobić ;( Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:24 Może się z tym narzekaniem przeniesiemy na forum o forum? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:25 wczoraj napisałem tam swój protest i tylko przybył tylko jeden post na moim wątku... zapraszm :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:31 A bo Ty taki mało konkretny. Nie podoba się i już. Mało konstruktywne. A ten wątek jest bardzo konstruktywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:41 no nie! Biedronka, przegięłaś teraz.... ja jestem mało konkretny???? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:46 Dzień dobry! Nie ma to jak stare dobre kolorki na Starej Dobrej Plazy. Z przyjemnością stwierdzam, że link do Starej Plaży jest nadal aktywny ;)) i widzę Was wszystkich wprawdzie nie w kolorach zielono-szarych, ale tak jak dotąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny apel do administratorów 10.07.02, 09:57 na tym jednym, jedynym, konkretnym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do Biedronki 10.07.02, 10:03 nie wiem, co chcesz przez to powiedziec.... a tk w ogóle to jestem chyba dzisiaj niewyspany... nic nie kumam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: do Biedronki 10.07.02, 10:08 Kawa pomoże. A ja próbną sondę spróbuję zapuścić do wątku, na którym admini się odezwali Odpowiedz Link Zgłoś