rekontra 07.07.06, 14:45 Valery Giscard DEstaing na żywo z Kaczynskim o konstytucji ALE NUMER wykręcił Kaczyński 8 ministrom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
incognitto Re: tvn 24 na żywo 07.07.06, 14:47 w TVP3 równiez trzymamy kciuki za Pana Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra ale dał po nosie 8 ministrom i pismakom wszelakim 07.07.06, 14:50 incognitto napisał: szok :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: no pewnie 07.07.06, 14:57 Chyba Cię lubię. Poprawiasz mi humor :) Tez podobały mi sie słowa francuskiego prezydenta" prezydent Kaczyński jest na etapie refleksji" Ale trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: no pewnie 07.07.06, 14:58 wsłuchaj się w Swojego prezydenta, ma własne zdanie, ma wizję ps. a w kwestii pierwszej, jest to dość łatwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: no pewnie 07.07.06, 15:02 Nie w swojego, a w Naszego - tak naprawdę nie będzie on chyba nigdy Moim (no bo - jak zachwyca, kiedy nie zachwyca), co nie znaczy, że nie trzymam kciuków. "łatwe" - nie chodzę na łatwiznę ... Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: no pewnie 07.07.06, 15:04 po_godzinach napisała: > Nie w swojego, a w Naszego - tak naprawdę nie będzie on chyba nigdy Moim (no > bo - jak zachwyca, kiedy nie zachwyca), co nie znaczy, że nie trzymam kciuków. jest w formie > "łatwe" - nie chodzę na łatwiznę ... zdaje się, że nie zrozumiałaś tego co napisałem :)) to jest tak jak socjologia socjologa :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: no pewnie 07.07.06, 15:19 Jest w formie - czyli właściwie co prezydent na temat konstytucji europejskiej powiedział? "zdaje się, że nie zrozumiałaś tego co napisałem" Zrozumiałam, zrozumiałam - że to bardzo łatwo :) Więc sie zastanowiłam, czy lubię chodzić na łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: no pewnie 07.07.06, 15:21 po_godzinach napisała: > Jest w formie - czyli właściwie co prezydent na temat konstytucji europejskiej powiedział? streszczając powiedział, "żeby Polska była Polska" > > "zdaje się, że nie zrozumiałaś tego co napisałem" > > Zrozumiałam, zrozumiałam - że to bardzo łatwo :) > Więc sie zastanowiłam, czy lubię chodzić na łatwiznę. nie byłem skromny :) Odpowiedz Link Zgłoś
eu.czubek He he! 8 Zagranicznych Bolszewików Gryzie Palce :) 07.07.06, 15:39 > Cimoszewicz - kosmo-bolszewik, aferzysta finansowy w Polsce i USA > Geremek - eu-bolszewik główny ideolog łagodnego rozwalania Państwa Polskiego > Rosati - opluwacz Polski w PE, kosmopolita-lewak, antypolak > Olechowski - agent ubecki, mason, antypolak > Bartoszewski - piesek był. kanc. niem kohla (dostał od niego nagrodę > 100 tys. DM za antypolskie doradztwo)- twórca i propagandzista > kłamstwa o pojednaniu > Meller - lewacki cwaniaczek, zbijający prywatny kapitał na > wlizywaniu się w kręgach brukselskich i moskiewskich, kosmopolita > Rotfeld - komunistczny aparatczyk, kosmopolita, ciapa > Skubiszewski - komunistyczny aparatczyk z prl, nieudacznik polityka zagraniczna tych bubków-lizydupów ograniczała sie do pilnowania obcych interesów w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
eu.czubek He he! 8 Zagranicznych Bolszewików Gryzie Palce:) 07.07.06, 15:40 > Cimoszewicz - kosmo-bolszewik, aferzysta finansowy w Polsce i USA > Geremek - eu-bolszewik główny ideolog łagodnego rozwalania Państwa Polskiego > Rosati - opluwacz Polski w PE, kosmopolita-lewak, antypolak > Olechowski - agent ubecki, mason, antypolak > Bartoszewski - piesek był. kanc. niem kohla (dostał od niego nagrodę > 100 tys. DM za antypolskie doradztwo)- twórca i propagandzista > kłamstwa o pojednaniu > Meller - lewacki cwaniaczek, zbijający prywatny kapitał na > wlizywaniu się w kręgach brukselskich i moskiewskich, kosmopolita > Rotfeld - komunistczny aparatczyk, kosmopolita, ciapa > Skubiszewski - komunistyczny aparatczyk z prl, nieudacznik polityka zagraniczna tych bubków-lizydupów ograniczała sie do pilnowania obcych interesów w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz-karpinski Re: He he! 8 Zagranicznych Bolszewików Gryzie Pal 07.07.06, 15:47 eu.czubek napisał > Cimoszewicz - kosmo-bolszewik, aferzysta finansowy w Polsce i USA > Geremek - eu-bolszewik główny ideolog łagodnego rozwalania Państwa Polskiego > Rosati - opluwacz Polski w PE, kosmopolita-lewak, antypolak > Olechowski - agent ubecki, mason, antypolak > Bartoszewski - piesek był. kanc. niem kohla (dostał od niego nagrodę > 100 tys. DM za antypolskie doradztwo)- twórca i propagandzista > kłamstwa o pojednaniu > Meller - lewacki cwaniaczek, zbijający prywatny kapitał na > wlizywaniu się w kręgach brukselskich i moskiewskich, kosmopolita > Rotfeld - komunistczny aparatczyk, kosmopolita, ciapa > Skubiszewski - komunistyczny aparatczyk z prl, nieudacznik > > polityka zagraniczna tych bubków-lizydupów ograniczała > sie do pilnowania obcych interesów w Polsce ! może tych 8miu kmiotów poleci na skargę do mumi ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach "mumii" dwa "i", po prawdzie 07.07.06, 15:52 czego też w tych szkołach uczą ... Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: He he! 8 Zagranicznych Bolszewików Gryzie Pal 07.07.06, 16:00 ale im bracie pojechales. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: no pewnie 07.07.06, 15:53 > wsłuchaj się w Swojego prezydenta, ma własne zdanie, ma wizję raczej wizje... Odpowiedz Link Zgłoś
eu.czubek He He ! Prezydent z Mumią Ramzesa :))))))))))) 07.07.06, 15:33 ciekawe po kiego grzyba ta destęka-jąca mumia przyjechała do Prezydenta ??? chyba nie oczekuje poparcia dla swojego zdechłego eu-knota :) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz-karpinski Re: He He ! Prezydent z Mumią Ramzesa :)))))) 07.07.06, 15:52 eu.czubek napisał: > ciekawe po kiego grzyba > ta destęka-jąca mumia > przyjechała do Prezydenta ??? > > chyba nie oczekuje poparcia > dla swojego zdechłego > eu-knota :) może chce go michnik na Skałke... ? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Rozmawiają na migi? 07.07.06, 14:49 Czy Leszek Kaczor ma przy sobie dostateczną ilość papieru toaletowego? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: Rozmawiają na migi? 07.07.06, 14:50 rydzyk_smigly napisała: > Czy Leszek Kaczor ma przy sobie dostateczną ilość papieru toaletowego? masz radio na kryształek? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra polityka polska 07.07.06, 14:54 karlin napisał: > :) Valery nad Wisłą, współtwórca konstytucji, w końcu politykę polską się nad robi nad Wisłą :) ps. a pismaki nie mnieli pojęcia :) a Fatyga fo-pa wg giewu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: ale numer Valery Giscard DEstaing na żywo 07.07.06, 14:53 To kolejny wielki sukces naszego Pana prezydenta. Teraz kolej na spotkanie z Jelcynem. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Numer to on wykręci swoim zwolennikom, kiedy 07.07.06, 14:53 ...poprze (po symbolicznych poprawkach) eurokonstytucję ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Kaczyński jest w formie :)) 07.07.06, 14:56 scoutek napisała: > LK z playbacku nie bądź malkontentką, Kaczynski jest w formie :)) i nie współbrzmi z Francuzem Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kaczyński jest w formie :)) 07.07.06, 15:04 super jeszcze w pory nie narobil spotkal sie z francuskim prezydentem :O a ci rzadzacy ,pracujacy prezydenci nie maja czasu dla kaczki nie chca z nim powaznie rozmawiac ,nie maja o czym ,i PIS musial wytrzasnac mumie z muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: Kaczyński jest w formie :)) 07.07.06, 15:23 karbat napisał: > super jeszcze w pory nie narobil takie stwierdzenia, pełne niechęci, śweiadczą, że jeszcze głęboka trauma was nie opuściła. > a ci rzadzacy ,pracujacy prezydenci nie maja czasu dla kaczki > nie chca z nim powaznie rozmawiac ,nie maja o czym ,i PIS musial wytrzasnac > mumie z muzeum a w kwestii merytorycznej, tak powierzchownie oceniasz fakty, że na jakiejkolwiek wymianiue zdań tylko mogę stracic. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Mówiono to samo na naszym forum. Kaczor zaglada 07.07.06, 15:35 tu i stad czerpie natchnienie. niektóre frazy jego wypowiedzi były identyczne z głosami potepienia postawy ministrów-politycznych łobuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Mówiono to samo na naszym forum. Kaczor zagla 07.07.06, 15:42 > ministrów-politycznych łobuzów. homosovieticus zaiste z tamtego okresu czerpie natchnienie literackie Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Mówiono to samo na naszym forum. Kaczor zagla 07.07.06, 15:48 homosovieticus napisał: > niektóre frazy jego wypowiedzi były identyczne z głosami potepienia > ministrów-politycznych łobuzów. ministrow -politycznych lobuzow mam ich tam gdzie oni mnie maja :o dranie maja wiele za uszami (to co do formalnosci) co do ich opinii,zdania na temat zachowanie sie prezydenta w tej konkretnej sytuacji co do jego polityki zagranicznej mam taki sam poglad Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: a ja slyszalam... 07.07.06, 15:51 rekontra napisał: > > Valery Giscard DEstaing na żywo z Kaczynskim o konstytucji > > ALE NUMER wykręcił Kaczyński 8 ministrom > > Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Starczy go opie.... 07.07.06, 16:53 rekontra napisał: > > Valery Giscard DEstaing na żywo z Kaczynskim o konstytucji > > ALE NUMER wykręcił Kaczyński 8 ministrom Posłuchał ich w koncu! No to faktycznie numer. Wystarczy go opie..c i zachowuje sie w sposob zblizony do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś