Gość: Oszołom z RM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.02.03, 18:20 znów wredny podszywacz udaje moją dziewczynę zuzannę hh aby mnie skopmpromitować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wujek Dobra Rada Re: zuzuanna to podróba IP: *.chello.pl 02.02.03, 18:23 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > znów wredny podszywacz udaje moją dziewczynę zuzannę hh aby mnie > skopmpromitować. Nie wydaje mi się. To raczej jest tak, że Oszołom pojechał do Warszawy na balangę w redakcji ND, albo tylko tak powiedział, a w rzeczywistości polazł do tego pedalskiego klubu SCORPIO w Poznaniu. A kompa zostawił Zuzi Himmler. Odpowiedz Link Zgłoś
sabine oszolom 02.02.03, 18:25 Kilka razy wymienialiśmy uwagi, możesz tego nie pamiętać - nie szkodzi. To tylko taki wstęp. Dwa, może trzy dni temu zauważyłam Twój wątek pożegnalny. Dziś zakładasz kolejny. W pełni gotowy do dyskusji i rozważań. Jesteś niepoważny. Po co deklarujesz, że "urażenie twej godności przez innych forumowiczów" powoduje, że masz dość i odchodzisz? Przykro wpisać Cię na listę tych, z którymi nie warto się zadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny bezsukienki Re: oszolom IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 02.02.03, 18:31 sabine napisała: > Kilka razy wymienialiśmy uwagi, możesz tego nie pamiętać - nie szkodzi. To > tylko taki wstęp. > Dwa, może trzy dni temu zauważyłam Twój wątek pożegnalny. Dziś zakładasz > kolejny. W pełni gotowy do dyskusji i rozważań. Jesteś niepoważny. Po co > deklarujesz, że "urażenie twej godności przez innych forumowiczów" powoduje, że > > masz dość i odchodzisz? Przykro wpisać Cię na listę tych, z którymi nie warto > się zadawać. ;-)) Czytaj adresy IP! Odpowiedz Link Zgłoś