tornson 23.07.06, 12:10 Z grona mojej rodziny, znajomych, moich kolegów z polibudy, nikt nie popiera PiSuaru! Zdarzają się tacy co głosowali na PO, ale na PiS NIKT!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 12:14 Uważasz że niegłosowanie na PiS jest dowodem na Twą i Twej rodziny inteligencję? Ja znam conajmniej jednego b. inteligentnego osobnika, który nie dość że głosował na PiS, to nie boi się do tego przyznać. Myślę że wielu wyborców PiS wobec nagonki na PiS boi się do tego przyznać. I jeszcze jedna uwaga: wielu inteligentynch głosujących na PiS głosowała w rzeczywistości na POPiS, ale inteligencji im nie stało, by przewidzieć, że to pic na wodę był. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 17:27 jorge.martinez napisał: > I jeszcze jedna uwaga: wielu inteligentynch głosujących na PiS głosowała w > rzeczywistości na POPiS, ale inteligencji im nie stało, by przewidzieć, że to > pic na wodę był. To czemu ci "inteligenci" nie głosowali na PO, tylko akurat na PiS? Zresztą POPiS to najgorsze co mogłoby Polskę spotkać, połączenie faszystowskiego zamordyzmu ze złodziejstwem liberalnego kapitalizmu a'la Chile Pinocheta czy Hiszpania Franco. To nie najlepiej o takich ludziach świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:07 Co Ty masz do Franco!? Ze Ci lewackie media mówią ze to faszysta itp. bzdury to Ty im wierzysz?! Gen. Franco uratował więcej żydów niż UK z USA łącznie. Jedynie za co mozesz miec do niego zal wygral z komunizmem w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A jak on tych Żydów ratował? 23.07.06, 18:14 Zamordował tylko połowę hiszpańskich Żydów, a mógł wszystkich? ;o> liberalna_konserwa napisał: > Co Ty masz do Franco!? Ze Ci lewackie media mówią ze to faszysta itp. bzdury to > Ty im wierzysz?! Gen. Franco uratował więcej żydów niż UK z USA łącznie. Jedyni > e > za co mozesz miec do niego zal wygral z komunizmem w Hiszpanii. Parę miesięcy temu obalono ostatni pomnik tego faszystowskiego bandziora, a socjalistyczne rządy Zapatero mają się bardzo dobrze, więc kto tu przegrał na dłuższą metę. :o] Jedyny sukces tej faszystowskiej świni to wymordowanie setek tysięcy Hiszpanów. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek111 Re: A jak on tych Żydów ratował? 25.07.06, 18:07 Bredzisz. Zapatero jest potomkiem republikanina (dziadek), ktory zginal w czasie wojny domowej i w swej nienawisci do Franco jest niereformowalny. Dorobek Zapatero (po hiszpansku zapatero znaczy szewc) to jak dotad tylko sluby pedalskie z prawem adopcji i zwalanie pomnikow Franco. Franco udalo sie ocalic Hiszpanie przed II Wojna Swiatowa zachowujac pelna niezaleznosc od Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: A jak on tych Żydów ratował? 26.07.06, 11:12 mazurek111 napisał: > Bredzisz. Zapatero jest potomkiem republikanina (dziadek), ktory zginal w > czasie wojny domowej i w swej nienawisci do Franco jest niereformowalny. A mój dziadek prawie zginął w obozie koncetracyjnym i ja też jestem niereformowalny w nienawiści do wszystkich odmian faszyzmu i nazizmu. A to że Polacy, z mózgami wypalonymi na wylot antykomunistyczną sieczką, coraz częściej zaczynają kochać Franco,Mussoliniego,Hitlera,Pinocheta i tym podobnych bandziorów za ich walkę z komunizmem, nie znaczy że podobnie jest w cywilizowanych krajach. Dlatego w Hiszpanii Zapatero zyskuje w sondażach dzięki swojemu stosunkowi do tego bandyty. > Dorobek Zapatero (po hiszpansku zapatero znaczy szewc) to jak dotad tylko sluby > pedalskie z prawem adopcji i zwalanie pomnikow Franco. I to drugie już mu zapewniło drugą kadencje. I nie zapominaj o tym że Zapatero wycofał wojska z Iraku, odkundlił Hiszpanię która podobnie jak Polska merdała ogonkiem do bandytów z Waszyngtonu i tym samym ogromnie zwiększył znaczenie Hiszpanii w UE która bardzo wiele zyskała w stosunkach z Niemcami i Francją. > Franco udalo sie ocalic Hiszpanie przed II Wojna Swiatowa zachowujac pelna > niezaleznosc od Hitlera. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! :oD Franco nie przystąpił do wojny bo był pie..nym tchórzem! On uwielbiał Hitlera, a Rzesza i Włochy były dla jego Hiszpanii najbardziej zaprzyjaźnionymi państwami. Gdyby Hitler zajął UK, czy pokonał ZSRR to Franco w mig dołączyłby do sojuszu, a tak nie starczyło mu ikry. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek111 Re: A jak on tych Żydów ratował? 26.07.06, 13:54 tornson napisał: „A mój dziadek prawie zginął w obozie koncetracyjnym i ja też jestem niereformowalny w nienawiści do wszystkich odmian faszyzmu i nazizmu. A to że Polacy, z mózgami wypalonymi na wylot antykomunistyczną sieczką, coraz częściej zaczynają kochać Franco,Mussoliniego,Hitlera,Pinocheta i tym podobnych bandziorów za ich walkę z komunizmem, nie znaczy że podobnie jest w cywilizowanych krajach. Dlatego w Hiszpanii Zapatero zyskuje w sondażach dzięki swojemu stosunkowi do tego bandyty.” Widzisz bracie, Twój argument z dziadkiem niezbyt mi imponuje, bo mój Ojciec, „cichociemny”, zginął w wieku niecałych 24ch lat grubo przed moim urodzeniem. Mieszasz zupełnie pojęcia i osoby. Franco i Pinochet niewiele mają wspólnego wspólnego Hitlerem i Mussolinim, ale żeby to pojąć trzeba szukać w innych żródłach niż „postępowa”, przetrawiona papka medialna, jak ta którą podsuwa Michnikowe „ministerstwo prawdy”. Różni nas to, że ja pracowałem tak w Chile jak i w Hiszpanii i miałem wielokrotnie okazję dyskutować z autochtonami (i to należącymi do warstwy myślącej samodzielnie). Łatwo podzielić otaczający świat na czarne i białe, na „ciemnogród” ciemnogród „jasnogród”, ale znacznie trudniej jest wyjść poza utarte schematy proponowane w formie przetrawionej. Tak jak Franco zrobił wiele dla Hiszpanii, tak Pinochet uratował Chile przed losem Kuby. Popatrz sobie na dzisiejszą Wenezuelę i na to co z tego zamożnego kraju robi Chavez. Mylisz się całkowicie, pisząc o tym, że Zapatero zyskuje w sondażach. Zapatero wypłynął do góry na skutek dwóch kardynalnych błędów popełnionych przez Partido Popular: zła reakcja w przypadku tankowca „Prestige”, a przede wszystkim idiotyczne upieranie się przy „ścieżce ETA” po islamskich zamachach na stacji Atocha w Madrycie. Jego powyborczy komunikat o wycofaniu kontyngentu wojskowego z Iraku wygłoszony zaraz po zamachach dał do zrozumienia terrorystom, że wygrali i „tak trzymac”. Nie uważam, żeby Francja i Niemcy były międzynarodowymi „autorytetami moralnymi”, bo oba te kraje są w tej chwili zupełnie odmóżdżone przez terror „political correctness”. To, że Polska pod wodzą lizydupa Kwaśniewskiego idiotycznie rozegrała sprawę iracką to już inny problem. Piszesz na koniec: „HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! :oD Franco nie przystąpił do wojny bo był pie..nym tchórzem! On uwielbiał Hitlera, a Rzesza i Włochy były dla jego Hiszpanii najbardziej zaprzyjaźnionymi państwami. Gdyby Hitler zajął UK, czy pokonał ZSRR to Franco w mig dołączyłby do sojuszu, a tak nie starczyło mu ikry.” Franco zrobił wszystko by uchronić Hiszpanię od wojennej zawieruchy. Argumenty typu „HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!” niewiele tu zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A jak on tych Żydów ratował? 25.07.06, 21:32 no, chłopie, poczytaj kto zaczął i z jakiej podpuchy... no ale wiem, politpoprawność przede wszystkim... Pozrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: A jak on tych Żydów ratował? 27.07.06, 08:30 tornson napisał: > Zamordował tylko połowę hiszpańskich Żydów, a mógł wszystkich? ;o> > > liberalna_konserwa napisał: > > > Co Ty masz do Franco!? Ze Ci lewackie media mówią ze to faszysta itp. bzd > ury to > > Ty im wierzysz?! Gen. Franco uratował więcej żydów niż UK z USA łącznie. > Jedyni > > e > > za co mozesz miec do niego zal wygral z komunizmem w Hiszpanii. > Parę miesięcy temu obalono ostatni pomnik tego faszystowskiego bandziora, a > socjalistyczne rządy Zapatero mają się bardzo dobrze, więc kto tu przegrał na > dłuższą metę. :o] > Jedyny sukces tej faszystowskiej świni to wymordowanie setek tysięcy Hiszpanów. Podobno uratował rodziców Ujazdowskiego i Bielana ? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:11 tornson napisał: > To czemu ci "inteligenci" nie głosowali na PO, tylko akurat na PiS? Widocznie hasła w stylu silne państwo, tradycja i dekomunizacja do nich przemawiały bardziej niż 3X15. Ale jak powiadam wierzyli zapewne że PiS zajmie się rozliczaniem i ściganiem przestępców, a PO budowaniem dobrobytu. Przeliczyli się. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:17 jorge.martinez napisał: > tornson napisał: > > > To czemu ci "inteligenci" nie głosowali na PO, tylko akurat na PiS? > > Widocznie hasła w stylu silne państwo, tradycja i dekomunizacja do nich > przemawiały bardziej niż 3X15. Jeśli wierzyli w tą pisowską propagandę o silnym państwie i są fanatykami ogarniętymi manią antykomunistycznej inkwizycji, to znaczy są są skończonymi zakompleksionymi debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:21 tornson napisał: > Jeśli wierzyli w tą pisowską propagandę o silnym państwie i są fanatykami > ogarniętymi manią antykomunistycznej inkwizycji, to znaczy są są skończonymi > zakompleksionymi debilami. To jak nazwiesz polityków PO, którzy przez rok zapowiadali utowrzenie koalicji z Prawem i Sprawiedliwością? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:25 jorge.martinez napisał: > To jak nazwiesz polityków PO, którzy przez rok zapowiadali utowrzenie koalicji > z > Prawem i Sprawiedliwością? Nie znoszę obu tych partii, ale faktem jest ża kilka osób które głosowały na PO, a nikogo kto by głosował na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
loko31 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 12:24 słyszałem ze podobno kolega sąsiada wujka mojej kuzynki głosował na PIS, ale nie jest to udowodnione. Odpowiedz Link Zgłoś
zio29 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:18 Wow .. Polibudy powiadasz .. ?? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Inaczej będziesz śpiewał gdy kaczystowskie 23.07.06, 18:26 pieski wyślą na rozkaz swego pana z Waszyngtonu kontyngent na wojnę z Syrią. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 [...] 23.07.06, 18:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:19 Inaczej, znam. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Czy znacie inaczej inteligentnych głosujących.. 23.07.06, 18:22 : lesza..b, jego_echo, smok, picyg.kaziowy, myszNr5, frau_blda_twarz i jeszcze trochę innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Nie chodziło mi o inteligentnych inaczej. 23.07.06, 18:28 henryk.log napisał: > : lesza..b, jego_echo, smok, picyg.kaziowy, myszNr5, frau_blda_twarz i jeszcze > trochę innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie chodziło mi o inteligentnych inaczej. ?? 23.07.06, 18:31 , w takim razie chyyyba nie znam, nieee..na pewno nie znam ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Acha część głosujących naPiS'dopisło się 23.07.06, 18:30 do wątku: "Zapisałem się doPiS' - autor "pi'e'r'd'olnienty ..ale kapuś_picyg.kaziowy skutecznie ich zadenuncjował Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Acha część głosujących naPiS'dopisło się 23.07.06, 19:09 henryk.log napisał: > do wątku: > "Zapisałem się doPiS' - autor "pi'e'r'd'olnienty > > ..ale kapuś_picyg.kaziowy skutecznie ich zadenuncjował Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie! 23.07.06, 19:16 Ooo Jeżu Panii? ..może i dobrze, że Panią i Jej kilkoro podobnych również ów agent_picyg.kaziowy zakapował ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie! 23.07.06, 19:21 henryk.log napisał: > Ooo Jeżu Panii? > ..może i dobrze, że Panią i Jej kilkoro podobnych również ów agent_picyg.kaziow > y > zakapował ;P Panie Henryku, ja się tylko zaPiSywałam i zaPiSywałam... Ziobro głosowania... Został tylko ten wątek mysi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39949388&t=1153675153298 :PPP P.S. Czekam na Szarusia-Czarusia w Knajpie! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie! 23.07.06, 19:52 ave.duce napisała: > P.S. Czekam na Szarusia-Czarusia w Knajpie! > ;))) Zagubiłem Szarusia gdzieś lub niechcący P. Wiewiórzastej oddałem dziś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:33 Czy chcesz przez to powiedziec, ze jestes inteligentby? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 skąd ty jesteś Tornson? z Alei Róż? 23.07.06, 18:35 > PiSuaru! Zdarzają się tacy co głosowali na PO, ale na PiS NIKT!!! zdarzają się? To gratuluję, że chociaż kilka osób z twojego otoczenia to przyzwoici Polacy. A reszta jak głosowała? Widzę Tornson, że nie daleko pada jabłko od jabłoni. Zwróciłem uwagę na twoje posty. Ty nienawidzisz tylko Polaków czy wszystkich ludzi? ps. dla młodszych czytelników: Al. Róż to miejsce w Warszawie gdzie komuna rządząca Polską z sowieckiego nadania osiedlała najwierniejszych janczarów. Tu i w al. Niepodległości była wymarzona przez nas tzw "strefa wysadzeń". Niedoszło do tego z powodu ... długo by gadać. Kto się interesuje ten wie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Idź machaj sobie machaj szabelką boCHaterze 23.07.06, 19:10 od mordowania arabskich kobiet i dzieci. Z takimi jak ty nie dyskutuję, nie zasługujesz bym poświęcał tobie moją uagę. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego na PiS 23.07.06, 19:12 tornson napisał: Qrde, od 12:10 usiłuję jakiegoś sobie uprzytomnić i za chorerę mi wychodzi ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ciężkie zadanie, ja też nie jestem w stanie. :o) 23.07.06, 19:24 henryk.log napisał: > tornson napisał: > > Qrde, od 12:10 usiłuję jakiegoś sobie uprzytomnić i za chorerę mi wychodzi ! > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:21 Jarosław Kaczyński. Lech Kaczyński, Przemysław Gosiewski, Jacek Kurski, IraSiad i wielu wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:26 zapijaczonyryj napisał: > Jarosław Kaczyński. Lech Kaczyński, Przemysław Gosiewski, Jacek Kurski, IraSiad > > i wielu wielu innych IraSiad nie głosował na PiS! On na PiS szczekał i szczeka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:29 a skąd wiesz , ze szczeka przeciw , a nie za, przeciez nie znasz psiej mowy Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:32 zapijaczonyryj napisał: > a skąd wiesz , ze szczeka przeciw , a nie za, przeciez nie znasz psiej mowy Ale Pani Bakusia Czarna Morda zna i mi przekazała wiadomość machanjąc ogonem. O! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log oczywiście.,ze znam (Z TRWAM telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:31 właśnie jednemu leci "oczywista nieprawda" ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: oczywiście.,ze znam (Z TRWAM telewizji ,ale z 23.07.06, 19:33 henryk.log napisał: > właśnie jednemu leci "oczywista nieprawda" ! :-) Czy mam sobie zmienić sygnaturkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: oczywiście.,że nie :-)))) 23.07.06, 19:37 "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy" >Zabytkowa tablica< :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: oczywiście.,że nie :-)))) 23.07.06, 19:43 henryk.log napisał: > "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, > Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy" > >Zabytkowa tablica< > > :-) Dzięki, to moja ulubiona Pańska sygnaturka! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Znam - to był mój szwagier i szwagierka 23.07.06, 19:46 obydwoje po wyzszych studiach, dorosle dzieci glosujace na PO. Oni bardzo związani z Radiem Maryja, zbiórkami pieniędzy na kościół K itd. Głowy sobie by dali uciąć za Kartofli. Od jakiegoś czasu stonowali a dziś wstydzą się za Leppera i tych co go wciągnęli za kompanów. Dziś po antyinteligenckich wybrykach pisiowych, odwróceniu o 180 stopni wypowiedzi wyborczych i niszczeniu Polski są przeciwni PiS i polityce tej ferajny. Głupio im było się do teg przyznać bo wiedzieli, że i my, i ich dzieci były stanowczo przeciw nierealnym obietnicom pisiów. Zawsze raczej byli autorytarni i nie dawali sobie wytłumaczyć, że bładzą. Teraz widzą w jakie bagno się wpakowali i w jakie bagno nas wpakowali. Są bardzo osowiali. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Znam - to był mój szwagier i szwagierka 23.07.06, 20:08 Jak możecie szukać inteligentnych głosujących na PiS, skoro w hasłach wyborczych mieliście, że tylko wyborcy PO są inteligentni, ładni i bogaci, a komuniści wiadomo genetycznie najmądrzejsi. Jak ktoś jest zaślepiony to nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gut1 Znam - moja mama głosowała na L.K. 23.07.06, 20:13 Moja mama głosowała na Lecha Kczyńskiego, mój ojciec i ja na Tuska. Mama twierdizła, że L.K. to mąż stanu i będzie lepszym prezydentem. Broniła swego zdania jak lwica. Dziś, po 9 mcach rządów pisu, na tematy polityczne ....nie chce z nami rozmawiać. Baaaaardzo spuściła z tonu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Znam - moja mama głosowała na L.K. 23.07.06, 20:15 a nie wstydzi sie spojrzeć wam w oczy?szczególnie po kazdym nowym występie wybrańca Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Znam - moja mama głosowała na L.K. 23.07.06, 20:20 zapijaczonyryj napisał: > a nie wstydzi sie spojrzeć wam w oczy?szczególnie po kazdym nowym występie > wybrańca Szwagry wstydzą się, unikaja jak ognia wszelkich rozmów dotyczących ich wyboru - chociaż poprzednio glosili wszem i wobec. Teraz uciekają z oczami, patrzą gdzieś w bok i milczą. Teraz po tym owczarku niemieckim spuszczają głowy w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
gut1 moja mama 23.07.06, 20:57 sądzę, że moja mama wstydzi się i żałuje. całkowicie uwierzyla w obietnice Pisu. 3mln mieszkań, i takie tam. Tusk stracił w jej oczach po kręceniu z dziadkiem. jako osoba śrenio zainteresowana polityką, nie wgłębiała się w szzególy. dalej śrenio interesuje się polityką, ale echa szaleństw braci dochodzą do niej i jej pewność co do wyboru podważają. dodatkowo okazało się, że z rodziny (wszyscy po studiach) absolutnie nikt na pis nie głosował. to jeszcze bardziej frustruje. (no bo nikt do ciemnego ludu należeć nie chce) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: moja mama 23.07.06, 21:21 gut1 napisała: > sądzę, że moja mama wstydzi się i żałuje. całkowicie uwierzyla w obietnice Pisu > . > 3mln mieszkań, i takie tam. > Tusk stracił w jej oczach po kręceniu z dziadkiem. jako osoba śrenio > zainteresowana polityką, nie wgłębiała się w szzególy. > dalej śrenio interesuje się polityką, ale echa szaleństw braci dochodzą do niej > > i jej pewność co do wyboru podważają. > > dodatkowo okazało się, że z rodziny (wszyscy po studiach) absolutnie nikt na > pis nie głosował. to jeszcze bardziej frustruje. (no bo nikt do ciemnego ludu > należeć nie chce) To nie Tusk kręcił z dziadkiem tylko Kurski z działką , która kupił "uczciwie , bez porzetargu za 20 tysięcy warta 800 tysięcy" po prostu prawiw i sprawiedliwie Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najinteligenniejszy ktorego znam to smok62 23.07.06, 20:55 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 [...] 23.07.06, 20:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Na PiS głosuje Smok, ale on nie jest 23.07.06, 21:24 Jeszcze kataryna , ono też inacze? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Na PiS głosuje Smok, ale on nie jest 23.07.06, 21:51 hrabia.m.c napisał: > Jeszcze kataryna , > ono też inacze? kataryna.kataryna - nie jestem wcale przekonana, czy głosowała na PiS... PiSała gdzieś na ten temat? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ja głosowałem i duże grono moich znajomych. 23.07.06, 21:41 Wszyscy z wyższym wykształceniem, wielu wolnych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ja głosowałem i duże grono moich znajomych. 23.07.06, 21:46 A wolny zawód świadczy o inteligencji;) ps ja terz widuje co rano wykonawców wolnego zawodu, jak z piskiem wychodzę to ci od puszek już pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P. palnick, Bój się Boga Wszechmogącego 24.07.06, 01:24 i Stworzyciela i Ducha Świętego!! palnick napisał: > Ja głosowałem..z wyższym wykształceniem .. Na PiS ?? A idźże pan w PiS'du p. palnick, nie znam pana ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: P. palnick, Bój się Boga Wszechmogącego 24.07.06, 11:18 henryk.log napisał: > i Stworzyciela i Ducha Świętego!! ------- Panie henryku kochany, co mnie pan tu gusłami straszysz :-) ----- > > palnick napisał: > > > Ja głosowałem..z wyższym wykształceniem .. > Na PiS ?? > A idźże pan w PiS'du p. palnick, nie znam pana ! > :-) -------- Znasz pan, znasz :-) Pozdrowionka P. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: P. palnick, Pozdrowionka Ok! i wzajemnie :-) 24.07.06, 19:33 ...ale com się nawnerwiał pańską gloryfikacją kaczek, to jedynie 'gusła' wiedzą;P ps Słusznie waląc w 'platfusów', nie mógłbyś pan coś mniej egzotycznego promować jako antidotum , niż to PiS z przystawkami ? > palnick napisał: > > Ja głosowałem..z wyższym wykształceniem .. > Znasz pan, znasz :-) > > Pozdrowionka > P. Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 01:27 > Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego na PiS Od teraz już znasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: w0man29 napisała: 24.07.06, 01:37 > Od teraz już znasz ... inteligentną inaczej ? "no bo co mam napisać istotce, która cała jest rozedrgana jak membrana?" >mmikki< Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Politechnika Wąchocka głosowała na PD? 24.07.06, 01:27 tornson napisał: > Z grona mojej rodziny, znajomych, moich kolegów z polibudy, nikt nie popiera > PiSuaru! Zdarzają się tacy co głosowali na PO, ale na PiS NIKT!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
ubek-bubek Z naszego Koła Rodzin Milicyjnych nikt na PiS 24.07.06, 01:33 nie oddał głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 07:24 Nie. Inteligencja i głosowanie na PiS to sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Ja w ogóle nie znam nikogo kto na PiS głosował 24.07.06, 07:25 dlatego cały czas mam wątpliwosci czy te wybory były uczciwe..... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Ja w ogóle nie znam nikogo kto na PiS głosowa 24.07.06, 10:57 Sąsiadka (całkowita demencja pod "opieką" CARITAS-u) głosowała na PiS. Tylko ona z całej dużej przedwojennej kamienicy w centrum Warszawy podobno głosował na .... przepraszam za brzydkie słowo ...pis ... . Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Ja w ogóle nie znam nikogo kto na PiS głosowa 24.07.06, 12:18 henryk.kowalski napisał: > Sąsiadka (całkowita demencja pod "opieką" CARITAS-u) głosowała na PiS. > Tylko ona z całej dużej przedwojennej kamienicy w centrum Warszawy podobno > głosował na .... przepraszam za brzydkie słowo ...pis ... . U nas w bloku nikt. Ale na sąsiedniej ulicy jeden b. funkcjonariusz MO na głosował na "to" ... . Odpowiedz Link Zgłoś
idac_tropem u nas na osiedlu jeden emerytowany UBek 24.07.06, 12:33 na pis głosowała i nadal ich popiera! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 12:21 wyborca pisu i człowiek inteligentny to dwa wzajemnie wykluczające się pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Utworzyliście Grupę Wsparcia? 24.07.06, 12:52 Adminie ten wątek powinien być na forum Psychologia (Załamania Nerwowe) Swoją drogą, skoro was jak mówicie tak wystrychnęli mało inteligentni, to jak niski poziom umysłowy wy prezentujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Utworzyliście Grupę Wsparcia? 24.07.06, 12:54 Tusk, Kalisz i Michnik pewnie was określają mianem "Pożyteczny idiota" Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Znam wielu 24.07.06, 13:33 Znam bardzo wielu inteligentnych ludzi, którzy głosowali na PiS. I nie żałują. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Nie zaluja niszczonej Polski? 24.07.06, 14:43 roro68 napisał: > Znam bardzo wielu inteligentnych ludzi, którzy głosowali na PiS. I nie żałują. Nie chce sie wierzyc, ze inteligentni ludzie mieli cel rozlozyc Rzeczpospolita.Wiele osob dalo sie nabrac na kielbase wyborcza pis. Okazalo sie, ze prawdopodobnie to nie byli zbyt inteligentni - po wyborach nie sledza prasy, nie ogladaja TV, nie patrza co sie wokolo nich dzieje. Zyja w jakims zawieszeniu a pisiory w tym czasie niszcza nasza Polske. Tego nie zaluja? Nie zaluja niszczonej Polski? Jakiej narodowosci, jakiego wyznania sa ci znajomi? To sa Polacy? Rozumiem, ze Niemcy, Argentynczycy lub inne nacje, ktorym nie zalezy na dobru Polski. Ale ja to sie stalo, ze Argentynczycy mogli w Polsce glosowac? Cos klamiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ratują zniszczoną Polskę! 25.07.06, 17:37 porannakawa napisała: > Nie chce sie wierzyc, ze inteligentni ludzie mieli cel rozlozyc > Rzeczpospolita.Wiele osob dalo sie nabrac na kielbase wyborcza pis. > Okazalo sie, ze prawdopodobnie to nie byli zbyt inteligentni - po wyborach nie > sledza prasy, nie ogladaja TV, nie patrza co sie wokolo nich dzieje. > Zyja w jakims zawieszeniu a pisiory w tym czasie niszcza nasza Polske. > Tego nie zaluja? Nie zaluja niszczonej Polski? > Jakiej narodowosci, jakiego wyznania sa ci znajomi? To sa Polacy? > Rozumiem, ze Niemcy, Argentynczycy lub inne nacje, ktorym nie zalezy na dobru > Polski. > Ale ja to sie stalo, ze Argentynczycy mogli w Polsce glosowac? > Cos klamiesz! -------- Mylisz przyczynę ze skutkiem. Łeb masz zaczadzony mendiami. Polska była niszczona i okradana przez kilkanaście lat - teraz z tym koniec POwiacka bladź. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Porannej kawie i innym POwiakom. 25.07.06, 17:51 Adam Asnyk -------------------------------------------------------------------------------- Daremne żale Daremne żale - próżny trud, Bezsilne złorzeczenia! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia. Świat wam nie odda, idąc wstecz, Znikomych mar szeregu - Nie zdoła ogień ani miecz Powstrzymać myśli w biegu. Trzeba z żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe... A nie w uwiędłych laurów liść Z uporem stroić głowę. Wy nie cofniecie życia fal! Nic skargi nie pomogą - Bezsilne gniewy, próżny żal! Świat pójdzie swoją drogą. 1 kwietnia 1877 Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Ratują zniszczoną Polskę! 26.07.06, 11:09 palnick napisał: > porannakawa napisała: > > > Nie chce sie wierzyc, ze inteligentni ludzie mieli cel rozlozyc > > Rzeczpospolita.Wiele osob dalo sie nabrac na kielbase wyborcza pis. Palnick = qtas (złamany). Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Niszczą ją jeszcze bardziej. 26.07.06, 11:16 Nie zrobili nic w kierunku naprawy, ich szumne zapowiedzi upaństwowienia strategicznych działów gospodarki to pic na wodę, który ma na celu uniemożliwienie sprzedaży polskich firm naftowych Rosjanom, a kto wie czy to nie kolejna zagrywka by oddać kontrolę nad tymi działami złodziejskim US-koncernom. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Znam wielu 27.07.06, 18:57 roro68 napisał: > Znam jednego. Bardzo żałuje. Nie dziwię się. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 20:07 Obawiam się, że trudno rozstrzygnąć, co gorsze - PiS, czy PO. Odpowiedz Link Zgłoś