Dodaj do ulubionych

Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego na PiS

23.07.06, 12:10
Z grona mojej rodziny, znajomych, moich kolegów z polibudy, nikt nie popiera
PiSuaru! Zdarzają się tacy co głosowali na PO, ale na PiS NIKT!!!
Obserwuj wątek
    • t-800 A tacy co na SLD głosowali zdarzają się? /bt. 23.07.06, 12:11

• jorge.martinez Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 12:14
      Uważasz że niegłosowanie na PiS jest dowodem na Twą i Twej rodziny inteligencję?

Ja znam conajmniej jednego b. inteligentnego osobnika, który nie dość że
      głosował na PiS, to nie boi się do tego przyznać.

Myślę że wielu wyborców PiS wobec nagonki na PiS boi się do tego przyznać.

I jeszcze jedna uwaga: wielu inteligentynch głosujących na PiS głosowała w
      rzeczywistości na POPiS, ale inteligencji im nie stało, by przewidzieć, że to
      pic na wodę był.
      • tornson Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 17:27
        jorge.martinez napisał:

> I jeszcze jedna uwaga: wielu inteligentynch głosujących na PiS głosowała w
        > rzeczywistości na POPiS, ale inteligencji im nie stało, by przewidzieć, że to
        > pic na wodę był.
        To czemu ci "inteligenci" nie głosowali na PO, tylko akurat na PiS?
        Zresztą POPiS to najgorsze co mogłoby Polskę spotkać, połączenie faszystowskiego
        zamordyzmu ze złodziejstwem liberalnego kapitalizmu a'la Chile Pinocheta czy
        Hiszpania Franco. To nie najlepiej o takich ludziach świadczy.
        • liberalna_konserwa Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:07
          Co Ty masz do Franco!? Ze Ci lewackie media mówią ze to faszysta itp. bzdury to
          Ty im wierzysz?! Gen. Franco uratował więcej żydów niż UK z USA łącznie. Jedynie
          za co mozesz miec do niego zal wygral z komunizmem w Hiszpanii.
          • tornson A jak on tych Żydów ratował? 23.07.06, 18:14
            Zamordował tylko połowę hiszpańskich Żydów, a mógł wszystkich? ;o>

liberalna_konserwa napisał:

> Co Ty masz do Franco!? Ze Ci lewackie media mówią ze to faszysta itp. bzdury to
            > Ty im wierzysz?! Gen. Franco uratował więcej żydów niż UK z USA łącznie. Jedyni
            > e
            > za co mozesz miec do niego zal wygral z komunizmem w Hiszpanii.
            Parę miesięcy temu obalono ostatni pomnik tego faszystowskiego bandziora, a
            socjalistyczne rządy Zapatero mają się bardzo dobrze, więc kto tu przegrał na
            dłuższą metę. :o]
            Jedyny sukces tej faszystowskiej świni to wymordowanie setek tysięcy Hiszpanów.
            • mazurek111 Re: A jak on tych Żydów ratował? 25.07.06, 18:07
              Bredzisz. Zapatero jest potomkiem republikanina (dziadek), ktory zginal w
              czasie wojny domowej i w swej nienawisci do Franco jest niereformowalny.
              Dorobek Zapatero (po hiszpansku zapatero znaczy szewc) to jak dotad tylko sluby
              pedalskie z prawem adopcji i zwalanie pomnikow Franco.
              Franco udalo sie ocalic Hiszpanie przed II Wojna Swiatowa zachowujac pelna
              niezaleznosc od Hitlera.
              • tornson Re: A jak on tych Żydów ratował? 26.07.06, 11:12
                mazurek111 napisał:

> Bredzisz. Zapatero jest potomkiem republikanina (dziadek), ktory zginal w
                > czasie wojny domowej i w swej nienawisci do Franco jest niereformowalny.
                A mój dziadek prawie zginął w obozie koncetracyjnym i ja też jestem
                niereformowalny w nienawiści do wszystkich odmian faszyzmu i nazizmu.
                A to że Polacy, z mózgami wypalonymi na wylot antykomunistyczną sieczką, coraz
                częściej zaczynają kochać Franco,Mussoliniego,Hitlera,Pinocheta i tym podobnych
                bandziorów za ich walkę z komunizmem, nie znaczy że podobnie jest w
                cywilizowanych krajach. Dlatego w Hiszpanii Zapatero zyskuje w sondażach dzięki
                swojemu stosunkowi do tego bandyty.

> Dorobek Zapatero (po hiszpansku zapatero znaczy szewc) to jak dotad tylko sluby
                > pedalskie z prawem adopcji i zwalanie pomnikow Franco.
                I to drugie już mu zapewniło drugą kadencje.
                I nie zapominaj o tym że Zapatero wycofał wojska z Iraku, odkundlił Hiszpanię
                która podobnie jak Polska merdała ogonkiem do bandytów z Waszyngtonu i tym samym
                ogromnie zwiększył znaczenie Hiszpanii w UE która bardzo wiele zyskała w
                stosunkach z Niemcami i Francją.

> Franco udalo sie ocalic Hiszpanie przed II Wojna Swiatowa zachowujac pelna
                > niezaleznosc od Hitlera.
                HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! :oD
                Franco nie przystąpił do wojny bo był pie..nym tchórzem! On uwielbiał
                Hitlera, a Rzesza i Włochy były dla jego Hiszpanii najbardziej zaprzyjaźnionymi
                państwami. Gdyby Hitler zajął UK, czy pokonał ZSRR to Franco w mig dołączyłby do
                sojuszu, a tak nie starczyło mu ikry.
                • mazurek111 Re: A jak on tych Żydów ratował? 26.07.06, 13:54
                  tornson napisał:
                  „A mój dziadek prawie zginął w obozie koncetracyjnym i ja też jestem
                  niereformowalny w nienawiści do wszystkich odmian faszyzmu i nazizmu.
                  A to że Polacy, z mózgami wypalonymi na wylot antykomunistyczną sieczką, coraz
                  częściej zaczynają kochać Franco,Mussoliniego,Hitlera,Pinocheta i tym podobnych
                  bandziorów za ich walkę z komunizmem, nie znaczy że podobnie jest w
                  cywilizowanych krajach. Dlatego w Hiszpanii Zapatero zyskuje w sondażach dzięki
                  swojemu stosunkowi do tego bandyty.”

Widzisz bracie, Twój argument z dziadkiem niezbyt mi imponuje, bo mój
                  Ojciec, „cichociemny”, zginął w wieku niecałych 24ch lat grubo przed moim
                  urodzeniem. Mieszasz zupełnie pojęcia i osoby. Franco i Pinochet niewiele mają
                  wspólnego wspólnego Hitlerem i Mussolinim, ale żeby to pojąć trzeba szukać w
                  innych żródłach niż „postępowa”, przetrawiona papka medialna, jak ta którą
                  podsuwa Michnikowe „ministerstwo prawdy”.
                  Różni nas to, że ja pracowałem tak w Chile jak i w Hiszpanii i miałem
                  wielokrotnie okazję dyskutować z autochtonami (i to należącymi do warstwy
                  myślącej samodzielnie). Łatwo podzielić otaczający świat na czarne i białe,
                  na „ciemnogród” ciemnogród „jasnogród”, ale znacznie trudniej jest wyjść poza
                  utarte schematy proponowane w formie przetrawionej. Tak jak Franco zrobił wiele
                  dla Hiszpanii, tak Pinochet uratował Chile przed losem Kuby. Popatrz sobie na
                  dzisiejszą Wenezuelę i na to co z tego zamożnego kraju robi Chavez. Mylisz się
                  całkowicie, pisząc o tym, że Zapatero zyskuje w sondażach. Zapatero wypłynął do
                  góry na skutek dwóch kardynalnych błędów popełnionych przez Partido Popular:
                  zła reakcja w przypadku tankowca „Prestige”, a przede wszystkim idiotyczne
                  upieranie się przy „ścieżce ETA” po islamskich zamachach na stacji Atocha w
                  Madrycie. Jego powyborczy komunikat o wycofaniu kontyngentu wojskowego z Iraku
                  wygłoszony zaraz po zamachach dał do zrozumienia terrorystom, że wygrali i „tak
                  trzymac”.
                  Nie uważam, żeby Francja i Niemcy były międzynarodowymi „autorytetami
                  moralnymi”, bo oba te kraje są w tej chwili zupełnie odmóżdżone przez
                  terror „political correctness”. To, że Polska pod wodzą lizydupa Kwaśniewskiego
                  idiotycznie rozegrała sprawę iracką to już inny problem.

Piszesz na koniec:
                  „HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! :oD
                  Franco nie przystąpił do wojny bo był pie..nym tchórzem! On uwielbiał
                  Hitlera, a Rzesza i Włochy były dla jego Hiszpanii najbardziej zaprzyjaźnionymi
                  państwami. Gdyby Hitler zajął UK, czy pokonał ZSRR to Franco w mig dołączyłby do
                  sojuszu, a tak nie starczyło mu ikry.”

Franco zrobił wszystko by uchronić Hiszpanię od wojennej zawieruchy. Argumenty
                  typu „HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!” niewiele tu zmienią.

• losiu4 Re: A jak on tych Żydów ratował? 25.07.06, 21:32
              no, chłopie, poczytaj kto zaczął i z jakiej podpuchy... no ale wiem,
              politpoprawność przede wszystkim...

Pozrawiam

Losiu
            • henryk.kowalski Re: A jak on tych Żydów ratował? 27.07.06, 08:30
              tornson napisał:

> Zamordował tylko połowę hiszpańskich Żydów, a mógł wszystkich? ;o>
              >
              > liberalna_konserwa napisał:
              >
              > > Co Ty masz do Franco!? Ze Ci lewackie media mówią ze to faszysta itp. bzd
              > ury to
              > > Ty im wierzysz?! Gen. Franco uratował więcej żydów niż UK z USA łącznie.
              > Jedyni
              > > e
              > > za co mozesz miec do niego zal wygral z komunizmem w Hiszpanii.
              > Parę miesięcy temu obalono ostatni pomnik tego faszystowskiego bandziora, a
              > socjalistyczne rządy Zapatero mają się bardzo dobrze, więc kto tu przegrał na
              > dłuższą metę. :o]
              > Jedyny sukces tej faszystowskiej świni to wymordowanie setek tysięcy
              Hiszpanów.
              Podobno uratował rodziców Ujazdowskiego i Bielana ?
        • jorge.martinez Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:11
          tornson napisał:

> To czemu ci "inteligenci" nie głosowali na PO, tylko akurat na PiS?

Widocznie hasła w stylu silne państwo, tradycja i dekomunizacja do nich
          przemawiały bardziej niż 3X15. Ale jak powiadam wierzyli zapewne że PiS zajmie
          się rozliczaniem i ściganiem przestępców, a PO budowaniem dobrobytu.
          Przeliczyli się.
          • tornson Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:17
            jorge.martinez napisał:

> tornson napisał:
            >
            > > To czemu ci "inteligenci" nie głosowali na PO, tylko akurat na PiS?
            >
            > Widocznie hasła w stylu silne państwo, tradycja i dekomunizacja do nich
            > przemawiały bardziej niż 3X15.
            Jeśli wierzyli w tą pisowską propagandę o silnym państwie i są fanatykami
            ogarniętymi manią antykomunistycznej inkwizycji, to znaczy są są skończonymi
            zakompleksionymi debilami.
            • jorge.martinez Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:21
              tornson napisał:

> Jeśli wierzyli w tą pisowską propagandę o silnym państwie i są fanatykami
              > ogarniętymi manią antykomunistycznej inkwizycji, to znaczy są są skończonymi
              > zakompleksionymi debilami.

To jak nazwiesz polityków PO, którzy przez rok zapowiadali utowrzenie koalicji z
              Prawem i Sprawiedliwością?
              • tornson Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:25
                jorge.martinez napisał:

> To jak nazwiesz polityków PO, którzy przez rok zapowiadali utowrzenie koalicji
                > z
                > Prawem i Sprawiedliwością?
                Nie znoszę obu tych partii, ale faktem jest ża kilka osób które głosowały na PO,
                a nikogo kto by głosował na PiS.
    • loko31 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 12:24
      słyszałem ze podobno kolega sąsiada wujka mojej kuzynki głosował na PIS, ale
      nie jest to udowodnione.
    • zio29 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:18
      Wow .. Polibudy powiadasz .. ??
      :PP
      • tornson Inaczej będziesz śpiewał gdy kaczystowskie 23.07.06, 18:26
        pieski wyślą na rozkaz swego pana z Waszyngtonu kontyngent na wojnę z Syrią.
        • kontra59 [...] 23.07.06, 18:39
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • jola_iza Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:19
      Inaczej, znam.
    • henryk.log Re:Czy znacie inaczej inteligentnych głosujących.. 23.07.06, 18:22
      : lesza..b, jego_echo, smok, picyg.kaziowy, myszNr5, frau_blda_twarz i jeszcze
      trochę innych..
      • tornson Nie chodziło mi o inteligentnych inaczej. 23.07.06, 18:28
        henryk.log napisał:

> : lesza..b, jego_echo, smok, picyg.kaziowy, myszNr5, frau_blda_twarz i jeszcze
        > trochę innych..
        • henryk.log Re: Nie chodziło mi o inteligentnych inaczej. ?? 23.07.06, 18:31
          , w takim razie chyyyba nie znam, nieee..na pewno nie znam !
          :-)
    • henryk.log Re: Acha część głosujących naPiS'dopisło się 23.07.06, 18:30
      do wątku:
      "Zapisałem się doPiS' - autor "pi'e'r'd'olnienty

..ale kapuś_picyg.kaziowy skutecznie ich zadenuncjował
      • ave.duce Re: Acha część głosujących naPiS'dopisło się 23.07.06, 19:09
        henryk.log napisał:

> do wątku:
        > "Zapisałem się doPiS' - autor "pi'e'r'd'olnienty
        >
        > ..ale kapuś_picyg.kaziowy skutecznie ich zadenuncjował

Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie!

;)
        • henryk.log Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie! 23.07.06, 19:16
          Ooo Jeżu Panii?
          ..może i dobrze, że Panią i Jej kilkoro podobnych również ów agent_picyg.kaziowy
          zakapował ;P
          • ave.duce Re: Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie! 23.07.06, 19:21
            henryk.log napisał:

> Ooo Jeżu Panii?
            > ..może i dobrze, że Panią i Jej kilkoro podobnych również ów agent_picyg.kaziow
            > y
            > zakapował ;P

Panie Henryku,

ja się tylko zaPiSywałam i zaPiSywałam...

Ziobro głosowania...

Został tylko ten wątek mysi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39949388&t=1153675153298
            :PPP

P.S. Czekam na Szarusia-Czarusia w Knajpie!

;)))
            • henryk.log Re: Tak było! Sama zaPiSywałam się kilkakrotnie! 23.07.06, 19:52
              ave.duce napisała:

> P.S. Czekam na Szarusia-Czarusia w Knajpie!

> ;)))

Zagubiłem Szarusia gdzieś lub niechcący P. Wiewiórzastej oddałem dziś :-)
    • jack20 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 23.07.06, 18:33
      Czy chcesz przez to powiedziec, ze jestes inteligentby?
    • kontra59 skąd ty jesteś Tornson? z Alei Róż? 23.07.06, 18:35
      > PiSuaru! Zdarzają się tacy co głosowali na PO, ale na PiS NIKT!!!
      zdarzają się? To gratuluję, że chociaż kilka osób z twojego otoczenia to
      przyzwoici Polacy. A reszta jak głosowała?
      Widzę Tornson, że nie daleko pada jabłko od jabłoni.
      Zwróciłem uwagę na twoje posty.
      Ty nienawidzisz tylko Polaków czy wszystkich ludzi?
      ps. dla młodszych czytelników:
      Al. Róż to miejsce w Warszawie gdzie komuna rządząca Polską z sowieckiego
      nadania osiedlała najwierniejszych janczarów. Tu i w al. Niepodległości była
      wymarzona przez nas tzw "strefa wysadzeń". Niedoszło do tego z powodu ... długo
      by gadać. Kto się interesuje ten wie.

• tornson Idź machaj sobie machaj szabelką boCHaterze 23.07.06, 19:10
        od mordowania arabskich kobiet i dzieci.
        Z takimi jak ty nie dyskutuję, nie zasługujesz bym poświęcał tobie moją uagę.
        • kontra59 myśliciel z Alei Róż! lol 23.07.06, 19:23
    • henryk.log Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego na PiS 23.07.06, 19:12
      tornson napisał:

Qrde, od 12:10 usiłuję jakiegoś sobie uprzytomnić i za chorerę mi wychodzi !
      • tornson Ciężkie zadanie, ja też nie jestem w stanie. :o) 23.07.06, 19:24
        henryk.log napisał:

> tornson napisał:
        >
        > Qrde, od 12:10 usiłuję jakiegoś sobie uprzytomnić i za chorerę mi wychodzi !
        > :-)
    • zapijaczonyryj oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:21
      Jarosław Kaczyński. Lech Kaczyński, Przemysław Gosiewski, Jacek Kurski, IraSiad
      i wielu wielu innych
      • ave.duce Re: oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:26
        zapijaczonyryj napisał:

> Jarosław Kaczyński. Lech Kaczyński, Przemysław Gosiewski, Jacek Kurski, IraSiad
        >
        > i wielu wielu innych

IraSiad nie głosował na PiS! On na PiS szczekał i szczeka!

;)
        • zapijaczonyryj Re: oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:29
          a skąd wiesz , ze szczeka przeciw , a nie za, przeciez nie znasz psiej mowy
          • ave.duce Re: oczywiście.,ze znam (Z telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:32
            zapijaczonyryj napisał:

> a skąd wiesz , ze szczeka przeciw , a nie za, przeciez nie znasz psiej mowy

Ale Pani Bakusia Czarna Morda zna i mi przekazała wiadomość machanjąc ogonem.

O!

;)
      • henryk.log oczywiście.,ze znam (Z TRWAM telewizji ,ale znam) 23.07.06, 19:31
        właśnie jednemu leci "oczywista nieprawda" ! :-)
        • ave.duce Re: oczywiście.,ze znam (Z TRWAM telewizji ,ale z 23.07.06, 19:33
          henryk.log napisał:

> właśnie jednemu leci "oczywista nieprawda" ! :-)

Czy mam sobie zmienić sygnaturkę?

;)
          • henryk.log Re: oczywiście.,że nie :-)))) 23.07.06, 19:37
            "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
            Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy"
            >Zabytkowa tablica<

• ave.duce Re: oczywiście.,że nie :-)))) 23.07.06, 19:43
              henryk.log napisał:

> "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
              > Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy"
              > >Zabytkowa tablica<
              >

Dzięki, to moja ulubiona Pańska sygnaturka!

;)))
    • porannakawa Znam - to był mój szwagier i szwagierka 23.07.06, 19:46
      obydwoje po wyzszych studiach, dorosle dzieci glosujace na PO.
      Oni bardzo związani z Radiem Maryja, zbiórkami pieniędzy na kościół K itd.
      Głowy sobie by dali uciąć za Kartofli.
      Od jakiegoś czasu stonowali a dziś wstydzą się za Leppera i tych co go wciągnęli
      za kompanów.
      Dziś po antyinteligenckich wybrykach pisiowych, odwróceniu o 180 stopni
      wypowiedzi wyborczych i niszczeniu Polski są przeciwni PiS i polityce tej ferajny.
      Głupio im było się do teg przyznać bo wiedzieli, że i my, i ich dzieci były
      stanowczo przeciw nierealnym obietnicom pisiów. Zawsze raczej byli autorytarni i
      nie dawali sobie wytłumaczyć, że bładzą.
      Teraz widzą w jakie bagno się wpakowali i w jakie bagno nas wpakowali. Są bardzo
      osowiali.
      • kika113 Re: Znam - to był mój szwagier i szwagierka 23.07.06, 20:08
        Jak możecie szukać inteligentnych głosujących na PiS, skoro w hasłach
        wyborczych mieliście, że tylko wyborcy PO są inteligentni, ładni i bogaci, a
        komuniści wiadomo genetycznie najmądrzejsi. Jak ktoś jest zaślepiony to nie
        zobaczy.
      • gut1 Znam - moja mama głosowała na L.K. 23.07.06, 20:13
        Moja mama głosowała na Lecha Kczyńskiego, mój ojciec i ja na Tuska.
        Mama twierdizła, że L.K. to mąż stanu i będzie lepszym prezydentem.
        Broniła swego zdania jak lwica.
        Dziś, po 9 mcach rządów pisu, na tematy polityczne ....nie chce z nami
        rozmawiać.
        Baaaaardzo spuściła z tonu.
        • zapijaczonyryj Re: Znam - moja mama głosowała na L.K. 23.07.06, 20:15
          a nie wstydzi sie spojrzeć wam w oczy?szczególnie po kazdym nowym występie
          wybrańca
          • porannakawa Re: Znam - moja mama głosowała na L.K. 23.07.06, 20:20
            zapijaczonyryj napisał:

> a nie wstydzi sie spojrzeć wam w oczy?szczególnie po kazdym nowym występie
            > wybrańca

Szwagry wstydzą się, unikaja jak ognia wszelkich rozmów dotyczących ich wyboru -
            chociaż poprzednio glosili wszem i wobec.
            Teraz uciekają z oczami, patrzą gdzieś w bok i milczą.
            Teraz po tym owczarku niemieckim spuszczają głowy w dół.
    • dr.szfajcner Najinteligenniejszy ktorego znam to smok62 23.07.06, 20:14
      • kika113 frau_blada też inteligentna persona 23.07.06, 20:16
        • gut1 moja mama 23.07.06, 20:57
          sądzę, że moja mama wstydzi się i żałuje. całkowicie uwierzyla w obietnice Pisu.
          3mln mieszkań, i takie tam.
          Tusk stracił w jej oczach po kręceniu z dziadkiem. jako osoba śrenio
          zainteresowana polityką, nie wgłębiała się w szzególy.
          dalej śrenio interesuje się polityką, ale echa szaleństw braci dochodzą do niej
          i jej pewność co do wyboru podważają.

dodatkowo okazało się, że z rodziny (wszyscy po studiach) absolutnie nikt na
          pis nie głosował. to jeszcze bardziej frustruje. (no bo nikt do ciemnego ludu
          należeć nie chce)
          • zapijaczonyryj Re: moja mama 23.07.06, 21:21
            gut1 napisała:

> sądzę, że moja mama wstydzi się i żałuje. całkowicie uwierzyla w obietnice
            Pisu
            > .
            > 3mln mieszkań, i takie tam.
            > Tusk stracił w jej oczach po kręceniu z dziadkiem. jako osoba śrenio
            > zainteresowana polityką, nie wgłębiała się w szzególy.
            > dalej śrenio interesuje się polityką, ale echa szaleństw braci dochodzą do
            niej
            >
            > i jej pewność co do wyboru podważają.
            >
            > dodatkowo okazało się, że z rodziny (wszyscy po studiach) absolutnie nikt na
            > pis nie głosował. to jeszcze bardziej frustruje. (no bo nikt do ciemnego ludu
            > należeć nie chce)
            To nie Tusk kręcił z dziadkiem tylko Kurski z działką , która
            kupił "uczciwie , bez porzetargu za 20 tysięcy warta 800 tysięcy" po prostu
            prawiw i sprawiedliwie
      • ave.duce Re: Najinteligenniejszy ktorego znam to smok62 23.07.06, 20:55
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • mariner4 [...] 23.07.06, 20:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • hrabia.m.c Re: Na PiS głosuje Smok, ale on nie jest 23.07.06, 21:24
      Jeszcze kataryna ,
      ono też inacze?
      • ave.duce Re: Na PiS głosuje Smok, ale on nie jest 23.07.06, 21:51
        hrabia.m.c napisał:

> Jeszcze kataryna ,
        > ono też inacze?

kataryna.kataryna - nie jestem wcale przekonana, czy głosowała na PiS...
        PiSała gdzieś na ten temat?

;)
    • palnick Ja głosowałem i duże grono moich znajomych. 23.07.06, 21:41
      Wszyscy z wyższym wykształceniem, wielu wolnych zawodów.
      • hrabia.m.c Re: Ja głosowałem i duże grono moich znajomych. 23.07.06, 21:46
        A wolny zawód świadczy o inteligencji;)
        ps
        ja terz widuje co rano wykonawców wolnego zawodu,
        jak z piskiem wychodzę to ci od puszek już pracują.
      • henryk.log P. palnick, Bój się Boga Wszechmogącego 24.07.06, 01:24
        i Stworzyciela i Ducha Świętego!!

palnick napisał:

> Ja głosowałem..z wyższym wykształceniem ..
        Na PiS ??
        A idźże pan w PiS'du p. palnick, nie znam pana !
        • palnick Re: P. palnick, Bój się Boga Wszechmogącego 24.07.06, 11:18
          henryk.log napisał:

> i Stworzyciela i Ducha Świętego!!
          -------
          Panie henryku kochany, co mnie pan tu gusłami straszysz :-)
          -----
          >
          > palnick napisał:
          >
          > > Ja głosowałem..z wyższym wykształceniem ..
          > Na PiS ??
          > A idźże pan w PiS'du p. palnick, nie znam pana !
          --------
          Znasz pan, znasz :-)

Pozdrowionka
          P.
          • henryk.log Re: P. palnick, Pozdrowionka Ok! i wzajemnie :-) 24.07.06, 19:33
            ...ale com się nawnerwiał pańską gloryfikacją kaczek, to jedynie
            'gusła' wiedzą;P
            ps
            Słusznie waląc w 'platfusów', nie mógłbyś pan coś mniej egzotycznego promować
            jako antidotum , niż to PiS z przystawkami ?

> palnick napisał:
            > > Ja głosowałem..z wyższym wykształceniem ..

> Znasz pan, znasz :-)
            >
            > Pozdrowionka
            > P.
    • w0man29 Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 01:27
      > Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego na PiS

Od teraz już znasz ...
      • henryk.log Re: w0man29 napisała: 24.07.06, 01:37
        > Od teraz już znasz ...

inteligentną inaczej ?

"no bo co mam napisać istotce, która cała jest rozedrgana jak membrana?"
        >mmikki<
    • demokrata.prl Politechnika Wąchocka głosowała na PD? 24.07.06, 01:27
      tornson napisał:

> Z grona mojej rodziny, znajomych, moich kolegów z polibudy, nikt nie popiera
      > PiSuaru! Zdarzają się tacy co głosowali na PO, ale na PiS NIKT!!!
      >
      • ubek-bubek Z naszego Koła Rodzin Milicyjnych nikt na PiS 24.07.06, 01:33
        nie oddał głosu.
    • jhbsk Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 07:24
      Nie. Inteligencja i głosowanie na PiS to sprzeczność.
    • abstrakt2003 Ja w ogóle nie znam nikogo kto na PiS głosował 24.07.06, 07:25
      dlatego cały czas mam wątpliwosci czy te wybory były uczciwe.....
      • henryk.kowalski Re: Ja w ogóle nie znam nikogo kto na PiS głosowa 24.07.06, 10:57
        Sąsiadka (całkowita demencja pod "opieką" CARITAS-u) głosowała na PiS.
        Tylko ona z całej dużej przedwojennej kamienicy w centrum Warszawy podobno
        głosował na .... przepraszam za brzydkie słowo ...pis ... .
        • antoni.goczal Re: Ja w ogóle nie znam nikogo kto na PiS głosowa 24.07.06, 12:18
          henryk.kowalski napisał:

> Sąsiadka (całkowita demencja pod "opieką" CARITAS-u) głosowała na PiS.
          > Tylko ona z całej dużej przedwojennej kamienicy w centrum Warszawy podobno
          > głosował na .... przepraszam za brzydkie słowo ...pis ... .
          U nas w bloku nikt. Ale na sąsiedniej ulicy jeden b. funkcjonariusz MO na
          głosował na "to" ... .
          • idac_tropem u nas na osiedlu jeden emerytowany UBek 24.07.06, 12:33
            na pis głosowała i nadal ich popiera!
    • buraque Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 12:21
      wyborca pisu i człowiek inteligentny to dwa wzajemnie wykluczające się pojęcia
    • elfhelm Niestety znam... 24.07.06, 12:26
      Niewielu, ale znam.
    • kika113 Utworzyliście Grupę Wsparcia? 24.07.06, 12:52
      Adminie ten wątek powinien być na forum Psychologia (Załamania Nerwowe)
      Swoją drogą, skoro was jak mówicie tak wystrychnęli mało inteligentni, to jak
      niski poziom umysłowy wy prezentujecie?
      • kika113 Re: Utworzyliście Grupę Wsparcia? 24.07.06, 12:54
        Tusk, Kalisz i Michnik pewnie was określają mianem "Pożyteczny idiota"
        • roro68 Znam wielu 24.07.06, 13:33
          Znam bardzo wielu inteligentnych ludzi, którzy głosowali na PiS. I nie żałują.
          • porannakawa Nie zaluja niszczonej Polski? 24.07.06, 14:43
            roro68 napisał:

> Znam bardzo wielu inteligentnych ludzi, którzy głosowali na PiS. I nie żałują.

Nie chce sie wierzyc, ze inteligentni ludzie mieli cel rozlozyc
            Rzeczpospolita.Wiele osob dalo sie nabrac na kielbase wyborcza pis.
            Okazalo sie, ze prawdopodobnie to nie byli zbyt inteligentni - po wyborach nie
            sledza prasy, nie ogladaja TV, nie patrza co sie wokolo nich dzieje.
            Zyja w jakims zawieszeniu a pisiory w tym czasie niszcza nasza Polske.
            Tego nie zaluja? Nie zaluja niszczonej Polski?
            Jakiej narodowosci, jakiego wyznania sa ci znajomi? To sa Polacy?
            Rozumiem, ze Niemcy, Argentynczycy lub inne nacje, ktorym nie zalezy na dobru
            Polski.
            Ale ja to sie stalo, ze Argentynczycy mogli w Polsce glosowac?
            Cos klamiesz!
            • palnick Ratują zniszczoną Polskę! 25.07.06, 17:37
              porannakawa napisała:

> Nie chce sie wierzyc, ze inteligentni ludzie mieli cel rozlozyc
              > Rzeczpospolita.Wiele osob dalo sie nabrac na kielbase wyborcza pis.
              > Okazalo sie, ze prawdopodobnie to nie byli zbyt inteligentni - po wyborach nie
              > sledza prasy, nie ogladaja TV, nie patrza co sie wokolo nich dzieje.
              > Zyja w jakims zawieszeniu a pisiory w tym czasie niszcza nasza Polske.
              > Tego nie zaluja? Nie zaluja niszczonej Polski?
              > Jakiej narodowosci, jakiego wyznania sa ci znajomi? To sa Polacy?
              > Rozumiem, ze Niemcy, Argentynczycy lub inne nacje, ktorym nie zalezy na dobru
              > Polski.
              > Ale ja to sie stalo, ze Argentynczycy mogli w Polsce glosowac?
              > Cos klamiesz!
              --------
              Mylisz przyczynę ze skutkiem. Łeb masz zaczadzony mendiami. Polska była
              niszczona i okradana przez kilkanaście lat - teraz z tym koniec POwiacka bladź.
              • zwykly2 Re: Porannej kawie i innym POwiakom. 25.07.06, 17:51
                Adam Asnyk

--------------------------------------------------------------------------------

Daremne żale

Daremne żale - próżny trud,
                Bezsilne złorzeczenia!
                Przeżytych kształtów żaden cud
                Nie wróci do istnienia.
                Świat wam nie odda, idąc wstecz,
                Znikomych mar szeregu
                - Nie zdoła ogień ani miecz
                Powstrzymać myśli w biegu.
                Trzeba z żywymi naprzód iść,
                Po życie sięgać nowe...
                A nie w uwiędłych laurów liść
                Z uporem stroić głowę.
                Wy nie cofniecie życia fal!
                Nic skargi nie pomogą
                - Bezsilne gniewy, próżny żal!
                Świat pójdzie swoją drogą.

1 kwietnia 1877

• olek.olek Re: Ratują zniszczoną Polskę! 26.07.06, 11:09
                palnick napisał:

> porannakawa napisała:
                >
                > > Nie chce sie wierzyc, ze inteligentni ludzie mieli cel rozlozyc
                > > Rzeczpospolita.Wiele osob dalo sie nabrac na kielbase wyborcza pis.
                Palnick = qtas (złamany).
              • tornson Niszczą ją jeszcze bardziej. 26.07.06, 11:16
                Nie zrobili nic w kierunku naprawy, ich szumne zapowiedzi upaństwowienia
                strategicznych działów gospodarki to pic na wodę, który ma na celu
                uniemożliwienie sprzedaży polskich firm naftowych Rosjanom, a kto wie czy to nie
                kolejna zagrywka by oddać kontrolę nad tymi działami złodziejskim US-koncernom.
          • gienia.gienia Re: Znam wielu 27.07.06, 18:57
            roro68 napisał:

> Znam jednego. Bardzo żałuje.

Nie dziwię się.
    • wdakra Re: Czy znacie kogoś inteligentnego głosującego n 24.07.06, 20:07
      Obawiam się, że trudno rozstrzygnąć, co gorsze - PiS, czy PO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka