pawka.morozow 27.07.06, 21:44 Nigdzie nic nie ma na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: O co chodzi z tym spaleniem pociągu? 27.07.06, 21:46 Bo to kataryna paliła ......... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O co chodzi z tym spaleniem pociągu? 27.07.06, 21:59 pawka.morozow napisał: > Nigdzie nic nie ma na ten temat. Bo to już taka tradycja. Pociągi palą, demolują, albo ktoś z nich wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
jukajuka9 Re: O co chodzi z tym spaleniem pociągu? 27.07.06, 22:14 pawka.morozow napisał: > Nigdzie nic nie ma na ten temat. >Bo to już taka tradycja. Pociągi palą, demolują, albo ktoś z nich wypada. Bo ja tam wiem? co że to taka tradycja że ktoś wypada z pociagu? No co ja moge na to odpisać A czy np. ludzie tak sami od siebie wypadają co roku z wieżowców z jedenastego pietra z butelką piwa no chybe nie? co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: O co chodzi z tym spaleniem pociągu? 27.07.06, 22:16 pawka.morozow napisał: > Nigdzie nic nie ma na ten temat. Pewnie pisuary podpalily nie ten co trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow nieladnie! 27.07.06, 22:22 mozemy sie roznic w wielu sprawach,ale jako koleżeństwo forumowe powinnismy liczyc na rzeczowa wskazowke. czy to prawda , czy lipa? nie znalazlem nic na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: nieladnie! 27.07.06, 22:30 pawka.morozow napisał: > mozemy sie roznic w wielu sprawach,ale jako koleżeństwo forumowe powinnismy > liczyc na rzeczowa wskazowke. > czy to prawda , czy lipa? > nie znalazlem nic na ten temat. Na wp.pl jest na pierwszej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
jukajuka9 no tu masz...kto szuka linków nie błądzi 27.07.06, 22:31 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8419110&rfbawp=1154023107.339&ticaid=1209e Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Chodzi o to, ze dwoch zapewne nawalonych lub 27.07.06, 22:35 nacpanych matolow cos podpalilo nie wiedzac co podpalaja. Ale GW i Salonik beda z tego probowaly znowu zrobic straszny akt nietolerancji, homofobii, antyczegos tam itp. Jakby podpalili sklad czekajacy na wyjazd do Gornej Wolki to by nie bylo wzmianki, ale ze podpalili akurat sklad czekajacy na wyjazd na wiadoma impreze to juz jest to akt .... patrz jw. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow na mój wgląd to nie ma związku z Woodstockiem 27.07.06, 22:41 zakładam że te łobuzy nie wiedziały co podpalają. Egzaltują media tytułami Przykro że media dają taki tytuł , że można to odebrać że uczestnicy jadący na woodstock podpalili, choc inni będą zapewne mówić że to faszyści specjalnie im podpalili. Jarek Kaczynski apelował o obniżenie temperatury sporu :)))) Szkoda pociągu, to dobro wspólne... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zobacz lid tej wiadomosci. Juz wiadomo, ze to nie 27.07.06, 22:51 jest zwykly akt wandalizmu tylko ..... wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8419110&rfbawp=1154033369.237&ticaid=1209e pawka.morozow napisał: > zakładam że te łobuzy nie wiedziały co podpalają. > Egzaltują media tytułami > Przykro że media dają taki tytuł , że można to odebrać że uczestnicy jadący na > woodstock podpalili, choc inni będą zapewne mówić że to faszyści specjalnie im > podpalili. > Jarek Kaczynski apelował o obniżenie temperatury sporu > :)))) > Szkoda pociągu, to dobro wspólne... Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer "Podpalono woodstockowy pociąg" 27.07.06, 23:13 Bo mial jechac na Woodstock; gdyby mial wiezc pielgrzymow do Rzymu napisano by "pielgrzymkowy". What's the problem ?... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jakby nie nadczynnosc"dziennikarzy" na temat 27.07.06, 23:18 "fobii" i "izmow" lid tej wiadomosci brzmialby "Huligani podpalili sklad stojacy na bocznicy" .. Zaznaczam, ze jakikolwiek sklad by podpalili i dokadkolwiek jadacy uwazam ich za matolow i nalezy im sie kara ... entefuhrer napisał: > Bo mial jechac na Woodstock; gdyby mial wiezc pielgrzymow do Rzymu napisano > by "pielgrzymkowy". > > > What's the problem ?... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer IMO sam cierpisz na jakas nadczynnosc, a... 27.07.06, 23:34 ...sformulowanie "podpalono" jest pod kazdym wzgledem lepsze od "chuligani podpalili", bo nie przesadza z gory ew. sprawstwa czynu przy skapej (jak to zwykle w pierwszej chwili) ilosci dostepnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow zaczynacie myśleć.... 27.07.06, 23:39 media specjalnie sprzedają newsy w odpowiedniej oprawie Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin 1. In My Humble Opinion - IMHO a nie IMO. 27.07.06, 23:39 2. Owszem walnalem orta "chuligani" a nie "huligani" 3. Sprawstwo czynu ??? - kosmici podpalili ? Ktos podpalil .... Wiec moze nazywajmy rzeczy po imieniu. entefuhrer napisał: > ...sformulowanie "podpalono" jest pod kazdym wzgledem lepsze od "chuligani > podpalili", bo nie przesadza z gory ew. sprawstwa czynu przy skapej (jak to > zwykle w pierwszej chwili) ilosci dostepnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer IMO - In My Opinion po prostu, madralo 28.07.06, 00:06 > 2. Owszem walnalem orta "chuligani" a nie "huligani" A czy ja cos mowie? (no chyba, ze masz zal, ze nie powielam Twojego byka tylko dlatego, zeby nie bylo Ci przykro ;-P ) > 3. Sprawstwo czynu ??? - kosmici podpalili ? Ktos podpalil .... Wiec moze > nazywajmy rzeczy po imieniu. Po imieniu bedziemy nazywac, gdy bedziemy juz na pewno wiedziec, dlaczego i kto podpalil; chuligani, weszpolacy czy - choc to akurat najmniej prawdopodobne - woodstockowicze (kosmitow na razie tez bym nie wykluczal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Tu masz dwoje glownych matolow... 27.07.06, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45960376 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45960376&a=45960620 a sam jako mul z klapkami na oczach znow zagrałes "na pamiec" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow dziwi mnie co piszesz 27.07.06, 22:55 jako mul z klapkami nie zagralem na pamiec! przeciez pytalem sie o co chodzi, bo nie znalazlem (sierotka ze mnie ) na stronie GW nic na ten temat. uważam że jak na razie to nie ma żadnego związku z Woodstockiem Owsiaka. dobrze , że młodzi mają swoją imprezę, a że nie jestem bałwochwalczym wielbiecielem Owsiaka, to przecież daję datki na WOŚP. co tak emocjonalnie mi dowalasz???? a może ty masz inny też nick, co ???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: jako mul z klapkami 27.07.06, 23:07 Nie dostrzegles, ze odpowiadalem frankowi, a nie Tobie ;-) Frank z wyprzedzeniem zamartwial sie, ze odpowiedzialnoscia za wybryk wredne media obarcza jakichs "prawiczkow" (choc komunikat w WP byl zredagowany wyjatkowo sucho i powsciagliwie); nie przeszkadza mu natomiast, gdy inni z gory, bez cienia poszlak, obwiniaja woodstockowiczow. > co tak emocjonalnie mi dowalasz ? Bo mnie czesto - emocjonalnie - irytujesz; ale akurat nie w tym watku ;-) > a może ty masz inny też nick, co ? Ba, zeby to jeden! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: dziwi mnie co piszesz 27.07.06, 23:08 > uważam że jak na razie to nie ma żadnego związku z Woodstockiem Owsiaka. A ja jestem innego zdania. Tysiące pociągów codziennie jeździ po Polsce, a tu akurat podpalili ten woodstokowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow jest gorąco, ludziom odbija 27.07.06, 23:13 zostawmy sprawę najpierw policji,akurat uważam ze policja jest w dobrych rękach :))))) a sam Onyszkiewicz bał się o źle przesłuchanych! już ich dobrze przesłuchają! bandyctwo musi znać respekt! Odpowiedz Link Zgłoś