Gość: ktos IP: *.lub.pl 16.09.03, 22:00 czy te kosmetyki szkodza skorze powoduja szybsze starzenie sie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: fluid i puder IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:09 Nie, wydaje mi się że nie maja większego wpływu na stan cery pod warunkiem ze uzywasz kosmetyków dobranych do typu cery.Te wszystkie fluuidy nowej generacji sa bezpieczne dla skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: fluid i puder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 22:11 Raczej pomagaja- zawieraja składniki pielegnacyjne, filtry co osłania skóre przed agresja srodowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: fluid i puder IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 16.09.03, 22:29 Jakis czas temu przeczytalam w czasopismie "Samo zdrowie" artykul w ktorym m.in.dermatolodzy i kosmetyczki obalaly rozne mity kosmetyczne. Poruszono tam rowniez temat podkladow (konkretnie - czy obciazaja skore, czy zatykaja pory itp.). Otoz DZISIEJSZE podklady, odpowiednio dobrane do rodzaju cery nie maja negatywnego wplywu na stan skory. Co wiecej skladniki mazidel pomagaja w jej pielegnacji. Oczywiscie nie jestem w specjalistka. Ale np. fakt ze zakupiony przeze mnie podklad zawiero filtry chroniace mnie przed szkodliwymi promieniami slonecznymi (odpowiedzilne za procesy starzenia) przemawia tylko na jego plus. Odpowiedz Link Zgłoś