Gość: _joe IP: *.softomasz.pl 18.02.03, 15:00 Protestuję przeciwko takim protestom!!! ---------- Lepper powinien siedzieć §:€ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tosiek Re: Kolejny dzień rolniczych blokad i manifestacj IP: 217.11.133.* 18.02.03, 15:27 zgadzam się, że powinien siedzieć. za podżeganie, które jest taką samą formą przestępstwa, jak sprawstwo. dziwię się prokuraturze, że siedzi bezczynnie, w szczególności po niektórych wystąpieniach naszego "hitlerka . wiem, wiem, immunitet, cicha kolacja, cywilizowanie samoobrony, itp. ale ja chcę mieszkać w państwie prawa! mogę chcieć? tak! chyba tylko tyle mogę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal CHLOPY DO PRACY IP: *.proxy.aol.com 18.02.03, 15:53 Tu trzeba skonczyc stanowczo z glupkowatymi chlopkow blokadami. Ludzie w polsce gorzej od nich zyja i nie protestuja. Rozwydrzone chamstwo. W swiecie do ktorych mamy wstapic na roli pracuje 3-5% spoleczenstwa i ci zapierdalaja, nie tak jak nasze. W koncu trzeba pociagnac do odpowiedzialnosci karnej ich prowodyrow lepper i podobni z tej parti i pokazac im miejsce w ktorym sie znajduja. Precz z chlopskim terrorem, nie podoba sie to wypierdalaj do Afryki tam 70% zyje z roli. A z Polski Afryke robic to jakies nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Kolejny dzień rolniczych blokad i manifestacj IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 15:56 Czy ta kobieta, która zginęła z powodu blokad rolników to była żona Lepera? Leper powinien zostać postawiony przed sądem i odpowiadać za zbronie tak jak hitler czy stalin. To taki sam jego mać .... syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA Re: Kolejny dzień rolniczych blokad i manifestacj IP: *.ltk.com.pl 18.02.03, 16:42 Dosc tolerancji dla blokad.Ofiara smiertelna juz jest.Kto odpowie? Lepper? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodarek Trzeba zacząć jeść więcej kiełbasy IP: *.acn.waw.pl 18.02.03, 16:42 bo inaczej Lepper nie popuści. Trzeba zacząć żreć więcej węgla, bo niedługo górnicy też nie popuszczą. wlodarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MvD Dlaczego dopiero na 3 stronie o tym piszecie? IP: *.torun.mm.pl 18.02.03, 16:43 Rolnicy spod Kutna zaraz po wypadku zmyli sie do domu-może ruszyło ich sumienie. Raczej nie, ich przecież tak doskonale charakterycuje wsiowa moralność. A przecież to przez nich, bandytów, ten korek powstał. I może spojrzą w oczy rodzinie, dzieciom zgniecionej przez TIRa kobiety. Ja zacznę blokować ulicę pod akademikiem, bo moje stypendium socjalne wynosi 90 pln miesięcznie. Wiem, że sam postarać się o resztę. Leniwi chłopi, którzy przyzwyczaili się do opiekuńczości i tego, że im się należy, kolejny raz pokazują, że nic innego z nich nie wypływa, jak tylko roszczenia. POLICJA!: Na każdej blokadzie gumowe kule i pały! Nauczyć ich pokory i myślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Dlaczego dopiero na 3 stronie o tym piszecie? IP: *.proxy.aol.com 18.02.03, 17:49 problem chyba nie dotyczy tylko samych chlopow(bo oni sa raczej narzedziem) ale bardziej ich prowodyrow: leppera, lyzwinskich i ich podzegaczy, ktorzy czuja, ze na tym mozna forse zbic i przeginaja pale. Nalezy postawic sobie pytanie jaka kolejna mafia za tym stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert ILE MI DOPŁACI UNIA? IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 18.02.03, 16:46 MAM WYZSZE WYKSZTAŁCENIE, ZNAM JĘZYK ANGIELSKI, PRACUJĘ W BIURZE 9-10 GODZIN DZIENNIE, NIEKIEDY W SOBOTY I NIEDZIELE I PYTAM SIE ILE MI (TEZ POLAKOWI) DOPŁACI UNIA, 25%? MOŻE 50%? NIE, MI NIC NIE DOPŁACI CHOC NIE WIEM CZY DLATEGO ŻE JESTEM GORSZY. I CO TEZ MAM WYJŚĆ NA DROGĘ? A CO ZROBIŁBY CHŁOP GDYBY MU KTOŚ ZABLOKOWAŁ RANO WEJŚCIE DO OBORY? DOSTAŁBYM W DZIUB.... TAKA PRAWDA, PANOWIE LUDOWCY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomiK No i stalo sie wreszcie. Chlopstwo sie zabawia ... IP: 12.149.95.* 18.02.03, 17:20 ... a predzej czy pozniej musialo dojsc do wypadku. I tak dziwne, ze nie bylo ich wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S. LEPPER - MORDECA!!!!!!!!!!! IP: 134.245.38.* 18.02.03, 17:49 no i co teraz "panowie" politycy!, no i co teraz Policjo. czy wreszcie sie odwazycie ruszyc tego zadufanego bubka?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: No i stalo sie wreszcie. Chlopstwo sie zabawi IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 17:50 dupki miastowe,chyba jestescie na tule rozumni iz kierowca tira nie zachowal ostroznosci-kto wali w zadek to powoduje wypadek.Mnie tez nie podoba sie ta forma protestu ale jakli jest inny sposob zwrocenia uwagi.Jest to forma obronr przed ciemnota i upodleniem polskiego chlopa.Wlasnie rzadzacy na gorze daja sobie lapowki w wysokosci 18mln zlotych-afara Lew Michnik,a o podstawowych pr5oblemach nik nie mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan. Re: No i stalo sie wreszcie. Chlopstwo sie zabawi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 18:19 Dobrze się podpisałes wsiok.Jeżeli chceś zwrócić na siebie uwagę to się podpal na blokadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljan_k Re: No i stalo sie wreszcie. Chlopstwo sie zabawi IP: *.fenix.katowice.pl 18.02.03, 18:28 Ma nadzieję wsioku powinieneś nazywać się" matoł",że wiesz co piszesz.Ciekawe czy do twojego pustego łba dotarło ,że zginęła kobieta w wyniku protestów takich samych matołów jak ty.Lepiej idż do obory pogadać z krową bo tylko ona nie zmienia poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwester Re: No i stalo sie wreszcie. Chlopstwo sie zabawi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 18:38 krzywda biedakom się dzieje, trzeba się zabrać do roboty!U mnie w pracy wiele osób dojeżdża ze wsi i większość z nich na placu kupuje JAJA,MARCHEWKĘ,ZIEMNIAKI,JABŁKA itp. Im się nie opłaca produkować nawet dla siebie. To gdzie ta bieda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekschłop Głupole bronicie milionerów IP: *.acn.waw.pl 18.02.03, 18:36 Protesty chłopów są sterowane przez mafię obszarników, bo co niby przeciętny chłop będzie miał z biopaliw. Interwencyjne skupy mają sens przy niedoborze produktów. Natomiast przy nadprodukcji płodów rolnych jest to najgłupsze rozwiązanie. Chłopi muszą wreszcie zrozumić prawa ekonomii, prawo popytu i podaży. Podnosząc ceny skupu, nakręcamy spiralę nadprodukcji. Kto zeżre tyle świniny, gdzie sprzedamy. W końcu to są nasze pieniądze, bo chłopi nie płacą podatków, tylko chcą wyszarpać z naszych kieszeni. Przestańcie pieprzyć o tej rzekomo biedzie chłopskiej, skoro nie ma żadnego systemu ewidencji przychodów chłopów. Wystarczy pojechać do jakiejkolwiek wsi i zobaczyć tą biedę w postaci rezysencji, wesel na 500 osób. Jak to ma się do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljan_k Re: Głupole bronicie milionerów IP: *.fenix.katowice.pl 18.02.03, 18:49 Masz rację , wystarczy przejechać się po jakiejkolwiek wsi ,żeby zobaczyć jak to "ciężko mają"rolnicy.Nie ma domu bez samochodu /często 2-ch/anten satelitarnych itd.Ja nie mam nic przeciwko ,tylko pamiętajcie że inni polacy nie dostają nic od władzy i siedzą cicho,jakoś są rolnicy którzy potrafią gospodarzyć efektywnie i nie w głowie im blokady,ale im się chce,bo kochają ziemię..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: Głupole bronicie milionerów IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 19:18 A co ci chłopi maja do roboty ( w tej chwili) po prostu nudzą sie, pewnie jak przyjdzie wiosna i prace w polu porzucą blokady, czyli kierowcy byle do wiosny !a tam poważnie to może przedstawiciele kupców , producentów z miast domagajmy sie dopłat z UE, chłopi pewnie by zgłupieli.Oj policja dajecie dupy, za łamanie prawa -kara. Sam jestem gliniarzem , ale wstyd mi za dowodzących pod Gdańskiem gdzie studenci stworzyli demonstracje anty-, blokadową pani karana z Samoobrony poprosiła Policje o pomoc a ci zepchnęli kontrblokadę wstyd mi, swego czasu oberwałem po twarzy na stadionie Ślaskim tam tez zabezpieczeniem dowodzili podobni oficerowie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwe Re: Kolejny dzień rolniczych blokad i manifestacj IP: 212.127.72.* 19.02.03, 11:32 Jako obywatel państwa prawa, żądam żeby wreszcie policja zrobiła porządek z nielegalnymi protestami, tak jak w porządnym państwie prawo powinno być. Cały czas wygląda na to, że są równi i równiejsi i to mnie wkurza. Iwe Odpowiedz Link Zgłoś