Dodaj do ulubionych

Odśnieżanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 15:10
Kto powinien odśnieżać parkingi w mieście np. parking przy Al. Wyzwolenia na przeciwko szkoły energetyka, oprócz oczywiście mieszkańców z bloków koło parkingu, którzy po odśnieżają żeby, inni wałbrzyszanie też mogli zaparkować. Komu to zgłosić? A gdzie można wykupić kopertę do parkowania i ile to kosztuje?
Jeśli ktoś wie to proszę o wpisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kawał chama Re: Odśnieżanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 15:49
      Wyzwolenia (w tym miejsca parkingowe) podlega pod starostwo.
    • Gość: Do Anki Re: Odśnieżanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 19:49
      Kopert droga Pani nie dostaje się ot tak.Pani przyjdzie,zapłaci,napisze że nie ma gdzie parkować i Pani dadzą.A poza tym co to Pani da?Musi ją sobie Pani sama odśnieżać,a kierowcy i tak będą stawać bo będzie odśnieżone.Zadzwoni Pani na policję to poczeka Pani z godzinę albo lepiej bo zastawiona koperta to nie jest sprawa niecierpiąca zwłoki.Wiem co piszę bo koleżanka pod sklepem ma wykupioną kopertę i co ma dostawę to musi "walczyć" z parkującymi na niej kierowcami.Płaci za nią coś koło 50zł m-cznie.
      Koperta nie rozwiązuje problemu miejsc parkingowych niestety.
      • Gość: odpowiadacz Re: Odśnieżanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.10, 21:40
        nie mozna wykupywać sobie (oprócz wyjątków takich jak dostawa towaru, osoby niepełnosprawne) kopert........
    • Gość: .... Re: Odśnieżanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 23:08
      Czytać to co ten białoruski sługus z PO wyrzuca z Forum:
      forum.gazeta.pl/forum/w,813,120160595,120164394,Re_lubinski_i_jego_fura.html
      • Gość: red Re: Odśnieżanie IP: 46.113.67.* 23.12.10, 09:09
        faktycznie w mieście jest bezrobocie,władze daja za nic pieniążki korzystającym z MOPS-u i ja ten temat poruszyłem jednak od dwóch miesięcy nie mogę otrzymać odpowiedzi z Urzędu Miasta w tej sprawie ,najprawdopodobniej moje pismo jest nie wygodne aby udzielić na nie odpowiedzi,po nowym roku przedstawię materiał w lokalnych gazetach ale czy któraś się odważy opisać tą sprawę tego nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka