ax4 Re: kto czyta gw ? 11.08.06, 05:12 czasem mam wrazenie ze wiejska opryszczona mlodziez z uniwersyteckimi aspiracjami paplajaca co uslyszy w TV i z wiadomosci na temat upalow potrafiaca sklecic watek przeciwko kaczynskim ....a moze to ze mna cos nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: kto czyta gw ? 11.08.06, 07:39 a moze to ze mna cos nie > tak ? Alez skad! Jestes zupelnie normalny! Zaraz wejda osoby ktore rozwina Twoj watek(po Twojej mysli) i bedziesz przeszczesliwy!No i oczywiscie biada tym co sie z Toba nie zgodza! Zostana opluci i zwyzywani od pryszczatych matolow! Takim tokiem myslenia mozna obrazic wszystkich czytelnikow,obojetnie jakiego pisma w ktorym ktos napisze cos niestosownego o PiSie a ten biedny glupi czytelnik przeczyta to!Tylko po co obrazac ludzi? Co jest zlego w tym ze ludzie mowia czy pisza co im sie podoba a co nie.Nie czytaj GW jesli uwazasz ze nie jest na Twoim poziomie. Wez jakas dobra ksiazke i zanuz sie wniej.Swiat bedzie piekniejszy.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 GW czytają ci którzy szukają usprawiedliwienia 11.08.06, 05:30 dla swego plugawego życia. Stworzony przez Michnika świat usprawiedliwia brudy i zło czytających. W dobrze przetrawionym mózgu czytającego GW stworzono obraz świata, którego fundamentem może być parafraza znanego powiedzenia: "Wszystkiemu są winni antysemici i cykliści" Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: kataryna.kataryna pisala ze czyta. 11.08.06, 07:15 radio.heartofisrael.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: kataryna.kataryna pisala ze czyta. 11.08.06, 07:45 Zyjemy w prawie IV rp.wiec za prawde sie kaze.Za klamstwa bedzie sie stawialo pomniki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Według Urbana 11.08.06, 07:30 " Żydów da się rozpoznać tylko po tym, że są aroganccy, przemądrzali, mają drogie kobiety i auta oraz kupują „Gazetę Wyborczą”. " Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Według Urbana 11.08.06, 07:33 "Najgorsi są Żydzi, którzy się wysługują prawicy". Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Według Urbana 11.08.06, 07:38 > " Żydów da się rozpoznać tylko po tym, że są aroganccy, przemądrzali, mają drog > ie kobiety i auta oraz kupują „Gazetę Wyborczą”. " Czy to znaczy, że ci wszyscy forumowicze, którzy codziennie bombardują nam wiadomościami, która wyczytali w GW, mają drogie kobiety i auta? Bo że są przemądrzali i aroganccy "to widać i słychać i czuć". Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Według Urbana 11.08.06, 07:43 To swiadczy o chorobie umyslowej wrogow gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Według Urbana 11.08.06, 07:53 p.smerf napisał: > > " Żydów da się rozpoznać tylko po tym, że są aroganccy, przemądrzali, maj > ą drog > > ie kobiety i auta oraz kupują „Gazetę Wyborczą”. " > > Czy to znaczy, że ci wszyscy forumowicze, którzy codziennie bombardują nam > wiadomościami, która wyczytali w GW, mają drogie kobiety i auta? Bo że są > przemądrzali i aroganccy "to widać i słychać i czuć". Nie, drogi Papo. Ja wymieniłam jedną grupę czytelników, a papa drugą . Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Według Urbana 11.08.06, 08:53 Myślę, że wszyscy z tego forum ją czytają. W innym wypadku skąd by tyle o niej wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Według Urbana 11.08.06, 09:59 > Myślę, że wszyscy z tego forum ją czytają. W innym wypadku skąd by tyle o niej > wiedzieli. Z tym, że jedni to robią, bo chcą, a inni muszą to robić służbowo Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Myślę, że każdy kto się chociaż trochę interesuje 11.08.06, 08:42 polityką. Lepiej zadac pytanie w takiej formie: Kto utożsamia się z poglądami prezentowanymi na łamach GW? Odpowiedz Link Zgłoś