antipis 19.08.06, 12:39 i ze zdziwieniem usłyszałem że RM krytykuje PIS za próbę wycofywania sie z lustracji. Co to się porobiło, czyżby RM juz tak ślepo nie wspierało Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conan.barbarzynca [...] 19.08.06, 12:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: słuchałem wczoraj radia Maryja 19.08.06, 12:45 RM nigdy nie było ekspozyturą PiS PiS nigdy nie posiadał swojej rozgłośni. A tak między nami krytyka zrobi nam dobrze. Elektorat ten chwiejny PO będzie za nami bo słuchacze RM są z nami .Więcej takich krytycznych wypowiedzi RM a zwycięstwo pewniejsze pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: słuchałem wczoraj radia Maryja 19.08.06, 13:49 A ja nie słuchałam i nie słuchamwcale. O tym co tam mówią wiem dzięki takim jak ty i GW.No i kto tu jest tubą Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: słuchałem wczoraj radia Maryja 19.08.06, 13:52 RM nigdy ślepo nie wspierało polityki Kaczorów. Dość przypomnieć casus Mellera czy Kluzik-Rostkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Szmal! 19.08.06, 14:35 Rydzyk tez chce utłuc swoje, ale przede wszystkim szmal! Odpowiedz Link Zgłoś
1234kk Klecha Rydzyk probuje naciskac swego wybranca 19.08.06, 16:17 klechokracja socjalistyczna z dodatkiem nazizmu i antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś