splkm 24.08.06, 14:15 że jest antypolakiem..ale czemu sie dziwić..wcześniej chyba wspominał że jest homoseksulaistą... Gratulacje składam Agorze. Pracownicy z pierwszej półki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alborypkaalbopijemy Re: TOKFM: Jakub Janiszewski przyznał sie przed c 24.08.06, 15:21 słyszałem to. Przyznam się, że już nie raz miałem ochotę dać mu w pysk za jego teksty. Parę razy dzwoniłem do nich ale nigdy nie wpuścili mnie na antenę. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A fe - kobiete chcesz bic ? ;) 24.08.06, 15:30 alborypkaalbopijemy napisał: > słyszałem to. > Przyznam się, że już nie raz miałem ochotę dać mu w pysk za jego teksty. Parę > razy dzwoniłem do nich ale nigdy nie wpuścili mnie na antenę. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Ten chlopiec niech najpierw nauczy sie radiowego 24.08.06, 15:24 warsztatu. Niech go ktos nauczy mowic do mikrofonu na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Antypolak? 24.08.06, 15:27 Pewnie z antymaterii? To dobrze, dorzucam go do dzisiejszego zbioru "Kiepski dzień janczarów III RP". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=47409656&a=47413950 Odpowiedz Link Zgłoś
splkm ciekawe czy zoofila by zatrudnili... 24.08.06, 15:35 trzeba być tolerancyjnym. nieprawdaż ?? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Homoseksualista propaguje antypolonizm-typowe. 24.08.06, 15:39 splkm napisał: TOKFM: Jakub Janiszewski przyznał sie przed chwilą > że jest antypolakiem..ale czemu sie dziwić..wcześniej chyba wspominał że jest > homoseksulaistą... ---> To logiczne, że antypolskie media przyjmują do pracy ludzi nienawidzących Polaków - nie ma się czemu dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Homoseksualista propaguje antypolonizm-typowe 24.08.06, 15:53 Co innego, gdyby na antenie podwazal istnienie komor gazowych w Auschwitz, albo opowiadal o zydowskich kolaborantach w czasie wojny - wtedy bylby godnym respektu redaktorem, prawda? F. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: TOKFM: Jakub Janiszewski przyznał sie przed c 24.08.06, 15:40 proponuję pozbawić tego pana polskiego obywatelstwa i wydalić go z kraju Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Nie podoba sie -nie słuchac 24.08.06, 15:49 Nie słucham tego radia, nie słucham tez radyjka Rydzyka. Wystarczy mi zetka,internet i TV. Odpowiedz Link Zgłoś
szmaciakowa A mi, znaczy sie Szmaciakowej wystarczom 24.08.06, 16:35 w zupelnosci stare wewnetrzne biuletyny partyjne. Zara, zara, tera sobie przypomniala, kto je pozyczal i do dzis nie oddal. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Wiecie szmaciakowa, jak macie te biuletyny 24.08.06, 16:52 to se stacje tv zalozcie. Bedziecie je na okraglo tam czytac, dostaniecie prywatne dotacje. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: TOKFM: Jakub Janiszewski przyznał sie przed c 24.08.06, 16:04 ja też chcę być wydalony! Odpowiedz Link Zgłoś
szmaciakowa A to sprobojcie kumie 24.08.06, 16:45 na kibelku mocniej pocisnac. Henek, znaczy moj stary zawsze tak robi, jak mu ludzie mowio zeby sie ugryzl. Znaczy sie, jak mu mowio to on potem w domu ze zlosci sie gryzie i zara musi sie wydalic. A bez tego ino obstrukcjo. Sprobujcie, dobrze wam zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dokąd, skinie ??? ;))) 24.08.06, 16:12 s.k.i.n napisał: > proponuję pozbawić tego pana polskiego obywatelstwa i wydalić go z kraju Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Dokąd, skinie ??? ;))) 24.08.06, 16:15 Do Holandii a gdzie niby ?? jeszcze będzie miał szanse do pedofilskiej partii zapisać.. eutanazji doświadczyć.. no i wogóle być wolnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do Holandii ?! Super !!! Amsterdam to piękne 24.08.06, 16:16 miasto, i niedaleko do Brugii! ;))) splkm napisał: > Do Holandii a gdzie niby ?? > > jeszcze będzie miał szanse do pedofilskiej partii zapisać.. > eutanazji doświadczyć.. > no i wogóle być wolnym.. > Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Do Holandii ?! Super !!! partyjka pedofili 24.08.06, 16:53 ...nadaje ton postepu a w Polsce zacofańcy nie doceniaja tej organizacji jak równiez tych kochających inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do Holandii ?! Super !!! partyjka pedofili 24.08.06, 16:57 remekk napisał: > ...nadaje ton postepu a w Polsce zacofańcy nie doceniaja tej organizacji jak > równiez tych kochających inaczej . Ty masz tylko jedno na myśli? Wszystko ci się kojarzy? Spójrz: www.amsterdam-hotels-instant.com/canal.jpg A jakie tam są muzea!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek I to wszystko dzięki pedofilom? 24.08.06, 18:46 ave.duce napisała: > A jakie tam są muzea!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I to wszystko dzięki pedofilom? 24.08.06, 18:48 1normalnyczlowiek napisał: > ave.duce napisała: > > A jakie tam są muzea!!! > Sorry, ale ty jednak jesteś 1NIEnormalnyczlowiek. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: I to wszystko dzięki pedofilom? 24.08.06, 20:47 ave.duce napisała: > Sorry, ale ty jednak jesteś 1NIEnormalnyczlowiek. --------------- Re: Do Holandii ?! Super !!! partyjka pedofili ave.duce 24.08.06, 16:57 + odpowiedz remekk napisał: > ...nadaje ton postepu a w Polsce zacofańcy nie doceniaja tej organizacji jak > równiez tych kochających inaczej . Ty masz tylko jedno na myśli? Wszystko ci się kojarzy? Spójrz: www.amsterdam-hotels-instant.com/canal.jpg A jakie tam są muzea!!! --------------------------------- ---> W dyskusji ktoś wrzucił temat pedofilów i Holandii a Ty zamiast coś mądrego powiedzieć zareklamowałaś Holandię, nęcąc wspaniałymi zabytkami. Tym sposobem dokonałaś manipulacji, bo problem zamiotłaś pod dywan i zachęciłaś do odwiedzenia Holandii. Niektórzy tak lubią ... nęcić ... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Powtarzam... 24.08.06, 20:58 Sorry, ale ty jednak jesteś 1NIEnormalnyczlowiek. Co mnie obchodzi partia pedofili w Holandii? Nic. Ziobro. Dociera? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil legalizacja partii pedofilskiej świadczy o 24.08.06, 21:00 społeczeństwie, które wyraziło na to zgodę ave.duce napisała: > Co mnie obchodzi partia pedofili w Holandii? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: legalizacja partii pedofilskiej świadczy o 24.08.06, 21:02 w11mil napisała: > społeczeństwie, które wyraziło na to zgodę > > ave.duce napisała: > > Co mnie obchodzi partia pedofili w Holandii? Ale ja nie mieszkam w Holandii, tylko JESZCZE w Polsce. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: I to wszystko dzięki pedofilom? 24.08.06, 20:49 ave.duce napisała: > 1normalnyczlowiek napisał: > > > ave.duce napisała: > > > A jakie tam są muzea!!! > > > > Sorry, ale ty jednak jesteś 1NIEnormalnyczlowiek. > > EOT Wyszukana "argumentacja" - nie pierwszy raz ... . Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I to wszystko dzięki pedofilom? 24.08.06, 21:01 remekk napisał: > ave.duce napisała: > > > 1normalnyczlowiek napisał: > > > > > ave.duce napisała: > > > > A jakie tam są muzea!!! > > > > > > > Sorry, ale ty jednak jesteś 1NIEnormalnyczlowiek. > > > > EOT > Wyszukana "argumentacja" - nie pierwszy raz ... . To tobie i "1normalnemuczlowiekowi" plus innym, którym "chleb na myśli" Holandia się kojarzy z partią pedofili. Mnie - nie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.alban Dziś antypolak coraz bardziej jawi się jako ktoś 24.08.06, 20:54 pokroju antynazisty w hitlerowskich Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil moim zdaniem nienawiść do narodu (jakiegokolwiek) 24.08.06, 20:57 jest rzeczą złą i prowadzi do jeszcze gorszych skutków Odpowiedz Link Zgłoś