liberalna_konserwa 24.08.06, 22:40 Dla mnie może być. Mało reklam, dużo treści jest dobrze, choć nie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w11mil czytam od czasu do czasu 24.08.06, 22:42 na razie w porządku; wygląda na to, że nie uważają czytelników za głupców Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: czytam od czasu do czasu 24.08.06, 22:46 „wygląda na to, że nie uważają czytelników za głupców” – niestety czasem im się zdarza w nawiasach łopatologicznie wyjaśniać szczegóły czegoś co napisali w poprzednim zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: czytam od czasu do czasu 24.08.06, 22:49 liberalna_konserwa napisał: > zdarza w nawiasach łopatologicznie wyjaśniać szczegóły czegoś co napisali w > poprzednim zdaniu. to pewnie jest dla młodzieży dla mnie ważne jest że unikają nachalnej propagandy - wnioskuję stąd, że wierzą w inteligencję czytelnika Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil moim zdaniem GW ma lepsze forum! 24.08.06, 22:57 mam tutaj mnóstwo zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: moim zdaniem GW ma lepsze forum! 24.08.06, 23:00 Forum GW ma najlepsze forum w polskim Internecie. Informatyką agory trzeba przyznać że zrobili porządne, przejrzyste, czytelne forum dyskusyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Dziennik ma rewelacyjne forum! 24.08.06, 23:12 przepraszam wszystkich wprowadzonych w błąd moim wpisem, sądziłem, że żart jest widoczny na kilometr stwierdzenie "dziennik ma rewelacyjne forum" jest tak samo prawdziwe jak stiwerdzenie "PiS ma rewelacyjne kadry" Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Internetowe wydanie "dziennika" - to jakiej kpiny. 25.08.06, 17:24 Zart nie byl widoczny na kilometr. Dalam sie nabrac. Internetowe wydanie "dziennika" - to jakiej kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Albo albo... 24.08.06, 22:45 Internauta kamikadze (wątek zaraz spadnie z wokandy) albo zwiad z Dziennika :) Dobrze jest ! Z Choć nie idealnie,ale ewolucja w dobrą stronę. Ciekawa jestem nowego 40_stronnicowego sobotniego dodatku. U mnie wszyscy dookoła kupują, a z kiosków znika przed GW. Czekam na wersję w necie i forum. Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Albo albo... 24.08.06, 22:48 „zwiad z Dziennika” – chciałbym:) ale niestety bez wyższego nie biorą :) poza tym za dużo ortów robię i mam zbyt konserwatywne podejście do życia (liberalne do gospodarki). Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Miło poznać zatem :) 24.08.06, 22:51 Na ortami trudno czasami zapanować, każdemu sięzdarzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 24.08.06, 22:54 Frau_bladzię zapytaj konserwo_l :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41751970&a=41751970 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44724700&a=44725444 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41616019&a=41616019 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43151594&a=43159505 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44410046&a=44412017 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42302577&a=42302577 Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 24.08.06, 22:58 Panie Henryku Fraublajdem nie jestem - nie potrafię zrobić buźki koło loginu. Na pomysł założenia tego wątku wpadłem czytając cennik reklam w dzienniku (są bardzo wysokie). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 24.08.06, 23:11 Panie liberalna_konserwa, żeś Pan nie bladą_frau.. oczywista! Ona jako pierwsza na FK nieomal się z radości zsiusiała, ogłaszając alternatywę dla GW, dlatego uznałem ją za najbardziej w temacie n/t Der Dziennik ! :-) > Panie Henryku Fraublajdem nie jestem - nie potrafię zrobić buźki koło loginu. N > a > pomysł założenia tego wątku wpadłem czytając cennik reklam w dzienniku (są > bardzo wysokie). Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 rzeczpospolita to moja gazeta:). 24.08.06, 22:59 kupuje go ae coraz mniej...nie wroze mu przyszlosci. dla mnie tam nic nie ma... nie wiem ale jakis faktopodobny jest. wyborcza tez nie jest jakas wspaniala. ostatnio znowu zaczytuje sie w rzeczpospolitej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: rzeczpospolita to moja gazeta:). 24.08.06, 23:04 Rzepka jest dobra, ale 1) droga 2) jak wywali się prawo to mało zostaje do czytania :) Faktem jest że dział ekonomia i moja firma jest najlepszy ze wszystkich dzienników. Ps. dział gospodarka w Wyborczej to parodia, nudny i tendencyjny. W sumie jak cała Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: rzeczpospolita to moja gazeta:). 25.08.06, 01:12 droga to fakt, z niecierpliwoscia czekam na jakas oferte dla studentow:) a jednak oprocz prawa sama glowna jest dosc ciekawa- ostatnio swietne wywiady na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil upadek rzepy zaczął sie od wywalenia Wildsteina 24.08.06, 23:07 poza tym maja koszmarnych felietonistów w PlusieMinusie; nie dośc, że postępowi to śmiertelnie nudni Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: upadek rzepy zaczął sie od wywalenia Wildstei 25.08.06, 01:12 upadek? watpie. a poza tym to wlasnie tam tym pisal swoje felietony i brakuje mi tego:(. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 24.08.06, 23:06 Nic nadzwyczajnego, ale dobrze, że jest. Powinni zainwestować w jakąś solidną promocję dla prenumeratorów (instytucjonalnych/firm), żeby zająć miejsce wiadomej gazety ;-) i zyskać wyższą sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 24.08.06, 23:08 Dopiero łapią wiatr w żagle. Moja firma już zaprenumerowała. Nie rozumiem dlaczego do tej pory nie uruchomili choćby skrótów w necie. Choćby na subskrypcję. Czas by już... Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 24.08.06, 23:23 IT kosztuje. Żeby robić ewydania, newsy itp. trzeba mieć bardzo dobrze napisaną stronę, sztab informatyków do pilnowania jej stabilności i bezpieczeństwa oraz garstkę ludzi do redagowania. Więc koszt takiego portalu są spore. Ps. na www.media.wp.pl są 2arty dziennie z dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Kupuje 2 -3 razy w miesiacu ... 24.08.06, 23:49 Robi sie coraz bardziej FUCK_TOWATY. No i ta pro_PiSowska gadzinowatosc nie dodaje mu obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
midlam Re: Kupuje 2 -3 razy w miesiacu ... 25.08.06, 01:07 niestety masz racje :( Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 24.08.06, 23:53 Dziennik? A co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 00:18 Tak się kiedys zwały "Wiadomości" o 19.30. Widocznie chcą kontynuować stare sprawdzone tradycje... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 18:45 bebe3 napisała: > Dziennik? A co to jest? u mnie ten sam problem .nie wiem co to? Odpowiedz Link Zgłoś
mx3000 Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 10:56 Na razie jest dobrze. Od premiery Dziennika ani razy Wyborczej nie kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 15:51 mx3000 napisał: > Na razie jest dobrze. Od premiery Dziennika ani razy Wyborczej nie kupiłem. Tos glupi.... Wyborczej mozna bylo tez nie kupowac wczesniej, gdy jeszze Dziennika nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 10:59 liberalna_konserwa napisał: > Dla mnie może być. a dla mnie nie, to tabloid przebrany za gazetę opiniotwórczą, na stronach szwarc mydło i powidło, pomieszanie opinni i sądów, tak, jakby chcieli przypodobac się każdemu 9a to jak wiadomo jest niemożliwe). i ostatni wyczyn; niemiecki dziennik szczuje polskie włądze na Niemców (sprawa manewrów morskich) (sic!) jest źle i lepiej pewnie nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
maciundo Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 15:48 Faktem jest że Wyborczej tablojdem nazwać nie można, ale brukowcem jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Są pozytywy z pojawienia się Dziennika 25.08.06, 13:39 np. znacznie tańsza Wyborcza. No i Kill Billa obie części łącznie za 3 zł. Poza tym szkoda dla mnie kasy. Za dużo tabloizowania (ot choćby dziś na 1. stronie tytuł jak z Życia Na Gorąco). Brak wydania internetowego prawdopodobnie wynika z tego, że są za duże zwroty, a po pojawieniu się wersji online byłyby jeszcze większe. Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc Zostałem przerzutem...:) 25.08.06, 14:28 Przerzuciłem się z Gazety na Dziennik. I sobie chwalę ( w DZ.nie ma tylu złych emocji). Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 17:16 Jest trochę jak Trybuna w czasach SLD, prorządowy. Niezależna prasa powinna patrzeć władzy na ręce, obojętnie jaka ta władza by nie była, Dziennik jednak wyraźnie sympatyzuje z obecną władzą, a przez to traci wiarygodność. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 17:19 dziennik jako miarodaje zródło informacji????kpina-to cieńkusz i to wchodzący w du.e władzy Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj dla mnie jest super. Zawiera najmniej kto z kim za 25.08.06, 18:08 ile po co i dlaczego. A poza tym ma najlepszy program telewizyjny w Polsce. O progrmie kinowym nie wspomnę , bo to jest poza konkursem Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus swietna gazeta dla sredniej baranizny 25.08.06, 18:13 czyli ludzi na poziomie "zycia na goraco" etc. dzial zagraniczny - jakas masakra. po prostu tragedia. po prostu sie posikalem ze smiechu jak z relacji z libanu powiedzieli ze tlum skandowal "Nie ma Boga procz Boga" :) (przetlumaczyli slowo "Allaha") to gazeta dla glabow. Dzial polski - rowniez stylowo przypomina gazetki ktore czytam u fryzjera. jak ktos chce dobrej w miare gazety - ma Rzeczpospolita. Jak chce prasy lewicowej pseudointelektualnej - ma gazete. dziennik to typowe wyjscie naprzeciwko potrzeb nielewicowych cwokow. Gazeta Polska dla nich zbyt trudna, Rzeczpospolita zbyt skomplikowana, Gazeta W zbyt lewicowa. maja wiec swoj produkt jakim jest dziennik. wytlumaczy sie im tam kim jest Bush i gdzie lezy Irak. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez prawniczku gazecierski 25.08.06, 18:17 przestan dzialac jako poganiacz Agory. Dziennik czytalem dzinnie przez pare tygodni jak bylem na urlopie. Bardzo fajna gazetka. Nwet 10% takiej amartoszczyzne jak w Wybiorczej nie ma i nie stara sie dogonic pod wzgledem poziomu Faktu. Jeden minus ze nie ma interentowego wydania. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ps-choc moglem byc kulturalniejszy 25.08.06, 18:40 wystarczylo jakbym odpowiedzial "nie watpie ze mogl Ci sie podobac" :) aaameen! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez poganiaczem niskiej klasy jestes cukiereczku:) 25.08.06, 18:42 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: poganiaczem niskiej klasy jestes cukiereczku: 25.08.06, 18:45 i szczesc Ci Boze. ide panaganiac do gazety. ps-wiesz co to jest glowadzik? to okladzik na glowke Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: poganiaczem niskiej klasy jestes cukiereczku: 25.08.06, 18:53 ;) dobrze ze wiesz , przyda sie jak Agora padnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 18:18 Kiedy oświadczyli, że są gazetą dla młodego konserwatywnego odbiorcy, wiedziałam, że nigdy ich nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Po miesiącach jak się Wam podoba "Dziennik''? 25.08.06, 20:13 Gdyby byli gazetą dla „młodego konserwatywnego odbiorcy” założył bym teczkę w kiosku i kupowałbym ich codziennie. Niestety nie ma gazety codziennie o poglądach konserwatywnych (nie licząc ND, który niestety ma wypaczone poglądy na gospodarkę) Odpowiedz Link Zgłoś