Gość: Pawel IP: 126.129.9.* 27.02.03, 11:56 Kalisz skromniacha, człowiek Niedozastąpienia... gdzieniegdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: Kalisz: moje decyzje są autonomiczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.02.03, 12:25 PANIE KALISZ ,NAPRAWDE IDIOTOW JEST CORAZ MNIEJ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Kalisz: moje decyzje są autonomiczne IP: 212.87.3.* 27.02.03, 12:39 Panie Kalisz: czemu w to nie wierzę ? Na początek radzę publicznie przedstawić swoje powiązania z Kwiatkowskim, Czarzastym itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Kalisz: moje decyzje są autonomiczne IP: *.jelfa.com.pl 27.02.03, 12:28 Kalisz , tlusciochu, podobno na swoich czerwono-tlustych barkach nie mogles udzwignac obowiazkow, zezryj ze 2 prosiaki, jak ci przybedzie nastepne 100 kg to moze udzwigniesz te obowiazki i wybronisz czerwona osmiornice :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Komisja d/s Komisji IP: *.fancomp.com.pl 27.02.03, 12:32 Konieczne jest powołanie przez Sejm nadzwyczajnej komisji d/s działania komisji d/s Rywina. Jak widać Komisja d/s Rywina nie zajmuje się już sprawą Rywina, tylko żyje własnym życiem, poniekąd wirtualnym. Stąd potrzeba powołania Komisji, która przejęłaby od "Komisji Rywina" tę część jej zajęć (ok.90%), które poświęcane są na walki partyjne i nieustanne zmiany członków. Ta nowa komisja mogłaby powołać też swojego rzecznika, który przygotowałby wzór oświadczeń dla członków komisji Rywina, którzy będą w przysłości rezygnować z udziału w jej pracach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d_arek Re: Kalisz: moje decyzje są autonomiczne IP: *.chello.pl 27.02.03, 13:37 pan Kalisz truje ,iż decyzje itp.chociaż potrafił się wycofać w porę//tvp3 śłucham od początku// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Kalisz autonomiczny IP: *.pse.pl 27.02.03, 14:12 K. jest głupszy niż myślałem. Jeśli jest tak niezastąpiony w komisji ustawodawczej to co on tam robi ? - przewodniczy, a z sejmu wychodzą takie prawne gnioty, że wstyd. Jeśli jest tak niezastąpiony jako przewodniczący komisji ds zmian w kodeksie karnym, to czy partia rządzaca nie ma w swych szeregach innych wybitnych prawników ? A stróż prawości Jaskiernia to pies ? A inne psy ? Kalisz przewodniczy też komisji regulaminowej i Polsko-Niemieckiej Grupie Międzyparlamentarnej. Wszystko ważniejsze niż korupcja w Polsce. Kalisza nie będzie w komisji ? Mała szkoda, krótki żal. Przynajmniej nie będzie przeszkadzał Rokicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bek Re: A wiesz co to jest kafar??? IP: 80.48.150.* 27.02.03, 14:27 Po wypowiedzi; "Uznałem, że w komisji śledczej może mnie ktoś zastąpić, a w pracach dotyczących chociażby prawa karnego, czy w komisji ustawodawczej, szczerze mówiąc nie widzę, kto mógłby mnie zastąpić" Żeby się tak chwalić- spójrz w lustro. Jak zostałeś wywalony lub sam uznałeś, że powiązania, które posiadasz będą szkodzić (tu; kwasek, kurdupel itp.)to nie mydl oczu. W sumie estetyczny wizerunek komisji też wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulba Re: Kalisz: moje decyzje są autonomiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 15:26 Cenię w ludziach dobre samopoczucie. A poza tym najwyższa już pora powołać komisję do zbadania pracy dotychczasowej sejmowej komisji śledczej badającej Rywingate. Jak szaleć to szaleć, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas tarkowski Re: Kalisz: moje decyzje są autonomiczne IP: *.sympatico.ca 28.02.03, 04:49 Kalisz, wiesz, ze twoj ojciec nazywal sie Kali. To cos swiadczy o twoich genach i moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinc PANIE ROKITA!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 10:30 ZDECYDOWANIE POWOŁAĆ KALISZA PRZED OBLICZE KOMISJI NIECH ZEZNAJE W SPRAWIE RYWINA I DLACZEGO ZREZYGNOWAL? KTO NA NIEGO NACISKAŁ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś