abstrakt2003 02.09.06, 11:47 or.icm.edu.pl/texty/acala-rm.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reakcjonista1 Re: Fajny tesks o RM 02.09.06, 12:18 Oto kilka przykładów, wybranych spośród bardzo licznych wypowiedzi ksenofobicznych, antysemickich oraz zawierających wątek spiskowy: [ks. Rydzyk, dyrektor RM:] „Pan Nikolski wszedł do Sejmu z mniejszości ukraińskiej, trzeba to pamiętać, i nie wiem, czy mu tak zależy na narodzie polskim (…) Ja nie jestem, broń Boże, przeciwko narodowi ukraińskiemu, tylko, że to może być wyjaśnieniem dla pewnych działań pewnego człowieka” (10.03.2003) To jest szczególnie urocze. Autor artykułu to jakis lewak z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Fajny tesks o RM 02.09.06, 17:30 Jak sie nie ma nic do narodu ukraińskiego to jak mozna uznać ten cytat za ksenofobię? Abstrahuje od tego czy to prawda - naturalną rzeczą jest ze poslowie wywodzacy sie z roznych mniejszosci narodowych swoj punkt widzenia moga miec i czesto mają odmienny od polskiej czy jakiejkolwiek mniejszosci i w tym nie ma nic złego bo tak było zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Ależ wy się lewacy nacierpicie słuchając tego RM 02.09.06, 12:36 Całodobowy nasłuch... Ilu was musi to znosić? Taka indoktrynacja. Jak długą rekonwalescencję przewiduje Michnik, po takim dyżurze? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki RM często w rozkroku... 02.09.06, 12:36 [słuchacz:] „Szatanem dla Polski, tej nowej i starej był KOR12, to KOR miał niesamowite możliwości zdobywania wszelkich przyczółków” [podpowiedź prof. Ryszarda Bendera, wykładowcy Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego:] „a w nim [w KOR] bracia lóż [masońskich]!” [słuchacz:] „Nie Tylko! Współzałożycielem KOR był Macierewicz…” [prowadzący audycję ks. Cydzik przerywa:] „No, ale widzi pan, tak ładnie pan powiedział, a na koniec… Nie wygląda pan na słuchacza Radia Maryja i na człowieka wierzącego, który staje z otwartą przyłbicą” (13.10.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: RM często w rozkroku... 02.09.06, 18:00 Piękna ilustracja hipokryzji, zakłamania i indoktrynacji Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 "Fajny" to może ty jesteś. 02.09.06, 12:45 A ten tekst jest typową papką spreparowaną dla utwierdzenia przeciwników RM. Ot, w więszości kłamstwa, w najlepszym wypadku przeinaczenia i nadinterpretacje. Można takie rzeczy wypisywać bo chcecie w nie wierzyć a sami nie sprawdzicie bo dla was RM jest przeraźliwie nudne i nie wiadomo "o co cho". Włącz RM i czekaj na "antysemicki" tekst. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas [...] 02.09.06, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Fajny tesks o RM 02.09.06, 18:19 abstrakt2003 napisał: > or.icm.edu.pl/texty/acala-rm.html ==Link sie nie otwiera. A co do strzelania, o czym piszesz...Oni zrobia to z czasem sami. Na razie wiekszym wrogiem niz SLD jest PO. Jutro PiS bedzie wrogiem dla PiSu , bo PiS bez wrogów zyc po prostu nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 co do strzelania 02.09.06, 18:24 taki tekst usłyszałem w w piątek w autobusie. myslałem że padnę ze śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Fajny tekst o .. 02.09.06, 18:30 Były sobie dwie kaczuchi krótkie nóżki, wielkie brzuchi żądni władzy i kariery, w prezydenty chcą, w premiery. Jeden Jacek co sie zowi drugi Placek, chyba... krowi... - >around_the_sun< Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Tekst przesadzony 02.09.06, 18:35 Ale faktem jest, że radiomariawici dużo złego robią w kościele katolickim Odpowiedz Link Zgłoś