echo_o 02.09.06, 13:00 wiadomosci.onet.pl/1379756,327,item.html Ciekawe czy to córka Ola czy raczej Tato Olo Kwaśniewski będzie wykładał w TVN podstawy tańca towarzyskiego ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszek.sopot Re: Nareszcie ! Telewizja Familijna! 02.09.06, 13:04 Ciekawe dlaczego nikt nie pomyśli o tym by o dobrym smaku, stylu i kulturze zachowania mówił ktoś z prominentów IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Nareszcie ! Telewizja Familijna! 02.09.06, 13:10 leszek.sopot napisał: > Ciekawe dlaczego nikt nie pomyśli o tym by o dobrym smaku, stylu i kulturze > zachowania mówił ktoś z prominentów IV RP? ``````````````````````````````````````````` U Waltera mieliby o tym pomyśleć ? To nie ten salonik, nie ten Styl :) Na szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:11 Czy to styl Dorna czy Gosiewskiego, a może samego premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:14 leszek.sopot napisał: > Czy to styl Dorna czy Gosiewskiego, a może samego premiera? ``````````````````````````````````````````` Na pewno nie disco-polo. Niektórym pozostał już tylko zewnętrzny blichtr. Dla mnie to nigdy nie był wyznacznik oceny polityków. Ważniejsza jest zawartość - głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:16 Oddzielasz formę od treści? Można i tak, tylko, że ja treść nie bardzo mogę dostrzec pod bardzo pokraczną formą pisowskicch liderów. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:22 leszek.sopot napisał: > Oddzielasz formę od treści? Można i tak, tylko, że ja treść nie bardzo mogę > dostrzec pod bardzo pokraczną formą pisowskicch liderów. ``````````````````````````````````````````` To Kwaśniewski jest w twoim guście ? Że niby ładny chłopczyk ? No wiesz... Magister elegantiarum od bagażnika i stylista od zawijania się we flagę narodową będzie kreował gusta i prawił o kulturze bycia i obycia :) Nie dostrzegaj treści w PiS jak najdłużej. Byłby to dla mnie niepokojący sygnał :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:27 W jaki sposób można wywnioskować, że gdy komuś się nie podoba styl polityków IV to ma się podobać coś innego? Wynika to z jakiś ograniczeń mentalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:30 leszek.sopot napisał: > W jaki sposób można wywnioskować, że gdy komuś się nie podoba styl polityków IV > > to ma się podobać coś innego? Wynika to z jakiś ograniczeń mentalnych? ``````````````````````````````````````````` Przecież znamy się nie od dziś, panie Leszku. Jak się panu zrobiło głupio, to znaczy że jeszcze pan coś czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:34 Ale droga pani, to dlaczego wciska pani kawałki, że jesli nie podoba mi się iksiński to na pewno optyję za igrekowskim? Ja stawiam otwarcie pytanie, jaki styl kultury, zachowania, wypowiedzi i po prostu smaku mają naśladować wyznawcy IV RP od swych prominentów. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Jaki jest "ten styl" 02.09.06, 13:40 leszek.sopot napisał: > Ale droga pani, to dlaczego wciska pani kawałki, że jesli nie podoba mi się > iksiński to na pewno optyję za igrekowskim? Pan żeś na hasło Igrekowski odciął się jak automat Iksińskim. Po co ? To nie wątek o PiS. Czy gdybym była elektorką PO, to odciąłbyś się pan Zetkowskim ? Weź mnie nie rozśmieszaj... > Ja stawiam otwarcie pytanie, jaki styl kultury, zachowania, wypowiedzi i po > prostu smaku mają naśladować wyznawcy IV RP od swych prominentów. A co to cię obchodzi ? Nie jesteś wyznawcą IV RP i nigdy nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Wyznawca IV RP... 02.09.06, 14:09 Na pewno nie jestem i nie będę, za szmaty w rządzie nie zamierzam się wstydzić, za obślizgłe autorytety w stylu Wyszkowskiego, Macierewicza, Michalkiewicza, Kurskiego i im podobnych też nie zamierzam nadstawiać policzka. Niech się pani ze swą wymarzoną IV RP buja w swoim ulubionym gronie prawdziwych mistrzów elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 Magister i arbiter elegantiarum - lol 02.09.06, 13:21 > Ciekawe dlaczego nikt nie pomyśli o tym by o dobrym smaku, stylu i kulturze szczególnie o kulturze i stylu zachowania w Charkowie a jeszcze lepiej program na temat: "Pytamy Pana Aleksandra ile i czego wypić by się potem z wdziękiem zatoczyć nad krawędzią grobu katyńskiego" "smak, styl i kultura" - skąd się tacy biorą? Przepraszam, że spytam: Jesteś gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot nie jest magistrem 02.09.06, 13:29 a arbitrem elegancji to może jest dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Godne miejsce sobie znalazł sekretarz generalnyONZ 02.09.06, 13:06 <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie będzie występował w TVN? /bt. 02.09.06, 13:46 To zdaje sie ze tv familijna bis? Kto tym razem wtopi? Podatnik? Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit "Pies ? A pies... 02.09.06, 20:09 ...ci mordę lizał!" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Nareszcie ! Telewizja Familijna! 02.09.06, 14:04 a to teraz rozumiem dlaczego moja kablówka wywaliła ten program z oferty Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Nareszcie ! Telewizja Familijna! 02.09.06, 17:58 Zazdrosne echo_o ..._ooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm na tvn Style jest jeden fajny program 02.09.06, 18:01 "jak się nie ubierać" - w sam raz dla obecnej prezydentowej Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: na tvn Style jest jeden fajny program 02.09.06, 21:59 Może wreszcie zatańczy i zaśpiewa, kiedys miąl taka ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś