bryt.bryt 02.09.06, 16:05 Widzial ktos? Demoniczny Jarek na ekranie telewizora mlodej kobiety i Tusk w roli balsamu na pisowskie zlo. Nawet mi sie podobalo, a na pewno lepsze to niz reklama pisowskich dywanow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arbuzik3 Re: telewizyjny spot PO 02.09.06, 16:50 też widziałem :)bardzo dobry spot w porównaniu z tym co wyprodukował pożal się boże PIS. Wreszcie PO w natarciu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna162 Re: telewizyjny spot PO 02.09.06, 16:53 A co by sie działo gdyby taki spot puśćił PiS.Wyobrazam sobie jazgot na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: telewizyjny spot PO 02.09.06, 17:39 Mam pomysł - puście Stefana z Gomułką. zuzanna162 napisał: > A co by sie działo gdyby taki spot puśćił PiS.Wyobrazam sobie jazgot na tym > forum. O, znowu tranwestyta, czemu te pisiorki tak uwielbiają kiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa kłamca Tusk i reszta kłamców z PO 02.09.06, 21:30 pamiętam słowa Tuska i innych cieniasów że nie będą robić kampani negatywnej. I co ? Jak zwykle PO atakuje i kłamie. arbuzik3 napisał: > też widziałem :)bardzo dobry spot w porównaniu z tym co wyprodukował pożal się > boże PIS. Wreszcie PO w natarciu Odpowiedz Link Zgłoś
warmiaczka Re: telewizyjny spot PO 02.09.06, 17:04 bryt.bryt napisał: > Widzial ktos? Demoniczny Jarek na ekranie telewizora mlodej kobiety i Tusk w > roli balsamu na pisowskie zlo. Nawet mi sie podobalo, a na pewno lepsze to niz > reklama pisowskich dywanow. Dywanów nie widziałam, ale hipnotyzera Tuska tak i nie mam pojęcia z czego się cieszysz. Jeśli będziesz wybierać radnych na podstawie spotów i billboardów, to pozostaje mi tylko "pogratulować" dojrzałości politycznej. Chyba, że przyznajesz rację słowom Kurskiego, iż "ciemny naród to kupi" - w takim razie gratuluję hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Samobójcze siódme sPOty 02.09.06, 17:08 O tym, że nie lubią PIS wiedzą wszyscy. Że nie mają nic innego do powiedzenia, także. A o tym, że jak PIS weźmie się za pokazywanie "języka dialogu PO", PO popłynie, nikt ich chyba nie uprzedził. Platforma, tak trzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Tutaj 02.09.06, 17:11 www.platforma.org/index.php/aktualnosci/aktualnosci&pT=details&sP=CONTENT,objectID,899921/CON Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: gdzie to leci? nt 02.09.06, 17:11 PO pokazuje, że mozna prowadzić dialog, a nie jedynie głosić nienawiść Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: telewizyjny spot PO 02.09.06, 17:11 Niezły. Jarek bardzo demoniczny i świetnie dobrane jego teksty. No i ten misiek :). Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: telewizyjny spot PO 02.09.06, 17:23 No to się Jaruś zdenerwuje. Dobre, nietypowe, sedno problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: ten misiek 02.09.06, 20:13 ...byłby jeszcze lepszy, gdyby zakrywał sobie oczka łapką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Ostatni spot PiS to myślałem,ze to Atlas reklamuje 02.09.06, 17:14 zaprawe murarska, albo to promocja w Castoramie, niezbyt im się udał. Te 2 pierwsze z "latającym dywanem" lepsze. PO postawiło na "złe kaczątko" z TV na wszystkich kanałach co straszy dzieci, które mają pluszaka :), przychodzi Wujek Donek i mówi, że razem "Brzydkie Kaczątko" wygnamy :) Czekam na odpowiedź Wehrmachtem czy inna cholerą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 PO namawia – może wróci stare 02.09.06, 18:11 PO cichu i w zgodzie, ZAŁAPMY SIĘ NA PIERWSZY MILION. PO co kłótnie, wszak na tym tracimy. P.s. A co już się nie wywyższamy jako lepsi, inteligentniejsi, po prostu rasa panów? Odpowiedz Link Zgłoś
silwuple Re: PO namawia – może wróci stare 02.09.06, 18:21 znowu pewność PO,że wszyscy popierają tę partię,a wybory wygrali ci z PiS-u wbrew narodowi.Znowu nas chcą bronić przed tymi,których wybraliśmy i jak pokazują sondaże nadal popieramy. To już nawet nie jest śmieszne;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: PO namawia – może wróci stare 02.09.06, 18:30 silwuple napisała: > znowu pewność PO,że wszyscy popierają tę partię,a wybory wygrali ci z PiS-u > wbrew narodowi.Znowu nas chcą bronić przed tymi,których wybraliśmy i jak > pokazują sondaże nadal popieramy. > To już nawet nie jest śmieszne;))) Smieszniejsze niz to, ze - jak powiedzial Jarek - takiego rzadu chcieli Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Szwedzki system 02.09.06, 18:34 propagowany przez liberałów powinien zająć się ta wyrodną matką. Przygłucha kobieta jest obojętna na płacz dziecka, tylko siedzi sobie w najlepsze dalej, spokojnie zajadąc słone paluszki. TV ważniejsze od maleństwa, które być może, walczy z kocykiem nieszczęśliwie dławiącym jego oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Szwedzki socjalizm?! 02.09.06, 19:29 O ile wiem szwedzki socjalizm czyli solidarne państwo to chce pis z elperem tu wprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Szwedzki socjalizm?! 02.09.06, 19:49 Szwedzki system to podawanie rodziców do sadu przez nieletnie dzieci o byle głupstwo, to sytuacja w której rodzic jest terroryzowany przez opiekę społeczną i ma najmniej do powiedzenia w kwestii wychowania a najwięcej dziecko rozbestwione liberalnym wychowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Szwedzki socjalizm?! 02.09.06, 19:57 To tylko drobny wycinek szwedzkiego socjalizmu. Kaczyński to u nas wprowadzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst A moze coś merytorycznie o spotach , bo to chyba 02.09.06, 18:29 nie ten wątek dla ciebie. też sie moge, pośmiać jak PiS chwali sie niską inflacją, która jest zasługa Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Zaraz zaraz 02.09.06, 19:28 kika113 napisała: > PO cichu i w zgodzie, ZAŁAPMY SIĘ NA PIERWSZY MILION. > PO co kłótnie, wszak na tym tracimy. > P.s. A co już się nie wywyższamy jako lepsi, inteligentniejsi, po prostu rasa > panów? Zaraz zaraz Przecież od bełkotu to ja jestem. Dlaczego kika śmie mnie wyręczać?? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PO namawia – może wróci stare 02.09.06, 19:53 Myslisz ze po cichu dopuszcza Po do "skoku"? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: PO namawia – może wróci stare 02.09.06, 20:01 Tak było miło, część się bogaciła, prawo zamykało oczy na możnych, a gnębiło jakieś szaraczki niewarte uwagi. I komu to q... przeszkadzało? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Właśnie, komu? 02.09.06, 20:03 Tym którzy nie podzielili się przy Okrągłym Stole. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Nie załapali się ofermy. Teraz zazdroszczą :) 02.09.06, 21:32 Nie załapali się ofermy. Teraz zazdroszczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Nie załapali się ofermy. Teraz zazdroszczą :) 03.09.06, 09:38 Z demokracja to akurat mało ma to wspólnego, a koledzy wykiwali naród który ich popierał i stał za nimi murem. Dla nich zostawili z okrągłego stołu biedazupki- kuroniówki. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Nie załapali się ofermy. Teraz zazdroszczą :) 03.09.06, 10:20 Ja tylko mam nadzieję, że najnowszej historii Polski nie będą historycy pisać tak jak ty ją tworzysz. Nie należy pisać historii tak jak Gross - najpierw się wymyśla tezę a potem dorabia się do niej fakty. Twoja teza ma równie dużo wspólnego z faktami jak książeczka Grossa. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To bedzie wojna na spoty. PiS pewnie zaostrzy 02.09.06, 19:41 swoje spoty wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Taka niestety jest polska polityka, tfuuuu 02.09.06, 19:48 Taka niestety jest polska polityka, tfuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Znów lodówkę pokażą ? ____nt 02.09.06, 20:04 frank_drebin napisał: > swoje spoty wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jakby nie patrzec lodowka bylo tylko pewna 02.09.06, 20:12 przenosnia. Nie jechali osobiscie np. w Donia. Sadze, ze raczej wykorzystaja Donia z lewego czerwcowego, lub ogladajacego mecz podczas obrad sejmu itp. snajper55 napisał: > frank_drebin napisał: > > > swoje spoty wyborcze. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowmaz Re: Jakby nie patrzec lodowka bylo tylko pewna 02.09.06, 20:15 to PO pokaże Kaczynskiego wsrod palących kukły Wałęsy i Jurka ogladajacego mecz podczas obrad sejmu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie twierdze, ze tak nie bedzie. 02.09.06, 20:28 ostrowmaz napisał: > to PO pokaże Kaczynskiego wsrod palących kukły Wałęsy i Jurka ogladajacego mecz > podczas obrad sejmu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Może skopiuje jakieś pomysły Le Pena? 02.09.06, 22:30 bo kopia Reaganna nie wyszła zbyt dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl byłby dużo lepszy 02.09.06, 20:09 gdyby przeciwwagę (zamast Donalda) stanowiła grupa zwykłych, normalnych i przyjaźnie nastawionych do siebie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm chyba nie... 02.09.06, 22:30 promowanie nieznanych twarzy młodych partyjniaków wykończyło w swoim czasie UW :) Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Czy ta kobieta ze spotu to wypedzona Niemka 02.09.06, 20:16 Jakas taka nadrasa Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Niezłe. 02.09.06, 20:38 Jarek nie jest wcale demoniczny. On w tym spocie jest po prostu sobą. Czysta prawda o czystym dobru. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa czy PO ma jakiś pomysł? 02.09.06, 21:32 jakiś program, jakies plany. Czy tylko potrafi jęczeć. Banda frustratów. bryt.bryt napisał: > Widzial ktos? Demoniczny Jarek na ekranie telewizora mlodej kobiety i Tusk w > roli balsamu na pisowskie zlo. Nawet mi sie podobalo, a na pewno lepsze to niz > reklama pisowskich dywanow. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: czy PO ma jakiś pomysł? 02.09.06, 22:28 premier.z.krakowa napisał: > jakiś program, jakies plany. Program i plany: www.platforma.org/index.php/oplatformie/program > Czy tylko potrafi jęczeć. Banda frustratów. Banda frustratów to teaz nami rządzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot na początku i końcu koszmar 02.09.06, 21:36 Niby w jaki sposób twarz Tuska ma być balsamem? Ja to skojarzyłem tak, że w TV jakiś mały i niezrównoważony coś krzyczy, a na końcu jakiś wielki grozi, że chce być razem z moją żoną i nic go nie obchodzi, że płacze małe dziecko... Ludzie się przestraszą twarzy Tuska na nie zaufają. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa PO spokajna i cicha -śmiech !!!! 02.09.06, 21:38 a tekonferencje Rokity, codzienne bredzenie gabinetu cieni, nienawistne ataki Niesiołowskiego. Kto to kupi. Do dzisiaj pamiętam Rokitę z tym paluszkiem w górze i jego wycie. leszek.sopot napisał: > Niby w jaki sposób twarz Tuska ma być balsamem? Ja to skojarzyłem tak, że w TV > jakiś mały i niezrównoważony coś krzyczy, a na końcu jakiś wielki grozi, że > chce być razem z moją żoną i nic go nie obchodzi, że płacze małe dziecko... > Ludzie się przestraszą twarzy Tuska na nie zaufają. > Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa dlaczego PO kradnie i kopiuje pomysły PISu? 02.09.06, 21:36 Tusk na tle flag Polski wygląda jak dziwolą. Może jak by to były flagi niemieckie albo eurokołchozu. Nocóż zero wiarygodności. I ta wygładzona komputerowo buźka. Pamietacie spoty i bilbordy Kaczyńskiego. Tusk to tylko cienka imitacja. bryt.bryt napisał: > Widzial ktos? Demoniczny Jarek na ekranie telewizora mlodej kobiety i Tusk w > roli balsamu na pisowskie zlo. Nawet mi sie podobalo, a na pewno lepsze to niz > reklama pisowskich dywanow. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dlaczego PO kradnie i kopiuje pomysły PISu? 02.09.06, 22:38 premier.z.krakowa napisał: > I ta wygładzona komputerowo buźka. Komputerową buźkę to masz tutaj: www.prezydent.pl/x.node?id=4542705 Własna matka by Maryśki nie poznała. > Pamietacie spoty i bilbordy Kaczyńskiego. > Tusk to tylko cienka imitacja. Nie zauważyłem żadnej lodówki. A że Tusk szczuplejszy, to fakt. www.epolityka.qp.pl/wyboryprezydenckie/kaczynski2.gif S. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: dlaczego PO kradnie i kopiuje pomysły PISu? 03.09.06, 07:48 premier.z.krakowa napisał: > Pamietacie spoty i bilbordy Kaczyńskiego. Taaa... www.lechkaczynski.pl/files/mmedia/fotogaleria8_img569.jpg > I ta wygładzona komputerowo buźka... I ta IV Rzeczypospolita... WOLSKA. ;))) P.S. W reklamie telewizyjnej żałosne było filmowanie Lecha Malutkiego "od dołu" na tle gmachów Sądu Najwyższego. Alez na kolosa wyglądał! Pełna żenada! Znamienne też było hasło: Silny prezydent, uczciwa Polska... Wszystko dla "ciemnego ludu". ;) PS.PS. PO wydaje mnóstwo szmalu na nieudane kampanie. Ten spot też jest kiepski przez obecność Tuska. A mogło być nieźle. Partacze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc Jeśli już, to mogli wstawić jakiegoś menela 02.09.06, 22:57 zamiast Tuska. Na pewno byłby bardziej wiarygodny. I nie tak głupkowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Spoty są dla idiotów 03.09.06, 07:57 Lepiej pozno niz wcale !! Szkoda , ze tak nie odpowiedziano na spot PIS z lodowka w tamtym roku .... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Spoty są dla idiotów 03.09.06, 08:19 Spot jest świetny, ale ne do końca. Niepotrzebne zadęcie Tuska. Powinien powiedzieć coś w rodzaju: Dziś każdy z nas ma w ręku pilota, tylko musimy go RAZEM nacisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot > Dziś każdy z nas ma w ręku pilota 03.09.06, 12:52 > tylko musimy go RAZEM nacisnąć. Bardzo dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A tak w ogole spot spotem, ale PO obudzila sie z 03.09.06, 08:26 rozkosznego letargu. Czyzby zaczeli wyciagac wnioski ze swojej "kampanii" parlamentarno-prezydenckiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Teraz spuszcza z łańcucha Qrwskiego 03.09.06, 08:53 poszczują nim i będzie po ptakach Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Mocna rzecz 03.09.06, 10:23 Wkurzy PiS. I chyba o to chodziło autorom. Z jednej strony można powiedzieć: "Kto sieje wiatr ten zbiera burzę" czyli "Niech PiS wypije teraz to piwo którego nawarzył". Z drugiej strony, z punktu widzenia przyszłości kraju nie wiem czy coś dobrego z tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I tak bedzie ....: 03.09.06, 10:34 belkot_belkot_belkot napisał: "Kto sieje wiatr ten zbiera burzę" PiS do tej pory w spotach nie jechal personalnie po PO a teraz sie zacznie .... Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: I tak bedzie ....: 03.09.06, 12:07 frank_drebin napisał: > PiS do tej pory w spotach nie jechal personalnie po PO a teraz sie zacznie .... Oczywiście masz rację. Poza poprzednią kampania wyborczą PiS w reklamówkach nie przywalał ostatnio Platformie. Ale w wywiadach niestety, wypowiedziach sejmowych, wystąpieniach "zokazji" walił równo. Zresztą w sejmie regularnie nie liczy się z opozycją. Jak pamiętam czasy gdy SLD rządziło (tfu...) to za SLD opozycja nie była tak mocno spychana do narożnika. Większość oczywiście miała władzę, ale rządzący starali się nie wkurzać opozycji bo czasem trzeba się dogadać (choć banalnie to brzmi - "dla dobra Polski"). PiS tak nie potrafi... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Czym innym jest, ze tak to nazwe codziennosc 03.09.06, 12:14 sejmowa, a czym innym kampania wyborcza. Podczas kampanii idzie sie na ostro .... Wiec PO zaczela na noze to teraz dostanie od PiS cos podobnego. Ja tylko stwierdzam fakty ... Nie jestem akurat po zadnej ze stron tego konfliktu. belkot_belkot_belkot napisał: > frank_drebin napisał: > > PiS do tej pory w spotach nie jechal personalnie po PO a teraz sie > zacznie .... > > Oczywiście masz rację. Poza poprzednią kampania wyborczą PiS w reklamówkach nie > > przywalał ostatnio Platformie. > Ale w wywiadach niestety, wypowiedziach sejmowych, wystąpieniach "zokazji" > walił równo. Zresztą w sejmie regularnie nie liczy się z opozycją. Jak pamiętam > > czasy gdy SLD rządziło (tfu...) to za SLD opozycja nie była tak mocno spychana > do narożnika. Większość oczywiście miała władzę, ale rządzący starali się nie > wkurzać opozycji bo czasem trzeba się dogadać (choć banalnie to brzmi - "dla > dobra Polski"). PiS tak nie potrafi... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Czym innym jest, ze tak to nazwe codziennosc 03.09.06, 12:17 No niestety. Polityka polska. Najważniejsze to zniszczyć przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ogolnie polityka ... a co gdzie inaczej to inaczej 03.09.06, 12:21 wyglada ? Nie wyciaga sie ciemnych sprawek, kochanek, tajnych kont i czego tam jeszcze mozna, przeszlosci kandydatow ? ....... Wczoraj sie urodziles, ze masz zdanie na temat polityki ze to czysta robota w bialych rekawiczkach ???? belkot_belkot_belkot napisał: > No niestety. > Polityka polska. > Najważniejsze to zniszczyć przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Sorry, ja chyba faktycznie wczorajszy jestem :) 03.09.06, 12:26 Dla mnie polityka to tworzenie dobrego programu dla Polski i gromadzenie osób, które chcą ten program zrealizować. W naszej polityce nie liczy się program. Liczy się układ sił. Nie liczy się kto ma rację. Liczy się tylko to kto zdominuje kogo. Mnie taka polityka mierzi. Bo nie ma z niej pożytku dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś