reakcjonista1 08.09.06, 10:51 wiadomosci.onet.pl/1399952,11,item.html Polityk PiS był członkiem PZPR! To tak jak św Jacek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin I Jego Emitencja! 08.09.06, 10:56 Że o znanym mediewiście Bronisławie nie wspomnę. Szukają wspólnych korzeni? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: I Jego Emitencja! 08.09.06, 11:34 Ani Balcerowicz ani Geremek nie byli szefami WSW Odpowiedz Link Zgłoś
minimal sasiad sasiada!!! 08.09.06, 10:57 "Jego dobrym znajomym i sąsiadem jest biznesmen Marek Żurada. W 1976 r. jako wicedyrektor płockiego Naftoremontu wyrzucał z pracy robotników" no niezle :) wczoraj czepiali sie rodziny (giertycha oczywiscie a ne Michnika) a dzis sasiadow :) jak tak dalej pojdzie to racje bedzie mial oberredaktor twierdzacy ze umoczeni sa WSZYSCY :) osobiscie zmuszony jestem zlozyc samokrytyke. chodzilem do łódzkiego przedszkola mieszczacego sie nieopodal izby wytrzezwien - przez co pewnie nie wiedzac o tym jestem alkoholikiem - a moja szkola podstawowa nosila imie Nadjezdy Krupskiej, co oczywiscie skazuje mnie na los leninowca... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Wiadomo - Sąsiedzi........ 08.09.06, 11:00 Jak już komuś z dziennikalectwa wtrepią coś do mózgu, to na wieki wieków amen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio Dawno tak ubecja nie ujadała jak dzisiaj. 08.09.06, 11:02 Coś się chyba będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Mówisz o ubecji w rządzie PiSu ? 08.09.06, 11:34 Ujadają jak co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
men190 A o PO cisza 08.09.06, 10:59 Poza tym niedawnym wywiadem z bylym szefem opolskiej Platwormy Januszem Kowalskim: "Przecież Donald Tusk miał napisane na plakatach "Człowiek z zasadami"... - Jeżeli "człowiek z zasadami" nadal będzie tolerować kłamstwo, partyjną prywatę, niejasne związki z biznesem oraz ludzi PZPR czy komunistycznych wojskowych służb, z szeregów PO odejdą wkrótce najbardziej wartościowe osoby. W opolskiej PO jest miejsce dla funkcjonariusza WSI, byłej radnej SLD, która nie tak dawno oklaskiwała Millera, wielu członków PZPR o niejasnej i nieznanej przeszłości. A nie ma miejsca dla tych, którzy mówią "nie" korupcji partyjnej i dominacji ludzi poprzedniej epoki, pchających PO w objęcia SLD. Zwracam uwagę, że to się dzieje w Opolu, w którym główni notable SLD zostali aresztowani. Doskonale wiemy tu, czym są rządy komunistów w samorządach. Próba absorpcji tego typu ludzi, zamiast ludzi młodych, ideowych, jest czymś niesłychanym. Ale mimo to wybrano przecież Pana na szefa opolskiej PO. - Wspomniałem przed chwilą o owym byłym funkcjonariuszu wojskowych służb. Wiedziałem, że zasiada w kierownictwie jednego z miejskich kół PO. Po wygranych wyborach w Opolu uznałem, że taka osoba nie ma prawa działać w Platformie. Ale od przewodniczącego regionu usłyszałem, że jest to człowiek nie do ruszenia. I tak to właśnie wygląda. Z jednej strony mamy sensowne pomysły Jana Rokity, mające na celu ograniczenie związków polityki z biznesem, a z drugiej strony praktykę partyjną. Zgodnie z nią istnieją osoby, które są nie do ruszenia. W Opolu była szansa, żeby Plaftormę z takich niejasnych powiązań oczyścić. Nie udało się, więc odchodzę, bo szkoda mi czasu." Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Był szefem WSW w Płocku - to jest sensacja 08.09.06, 11:33 Kolejny umoczony we współpracę z komunistycznymi służbami w rządzie PiSu. W dodatku wiceprezes tej jaczejki. Nic dziwnego, że nadal nie ma nowelizacji ustawy lustracyjnej mimo że PiS "rządzi" już prawie rok Odpowiedz Link Zgłoś
pandada się niedobrze robi jak się czyta takich cymbałów 08.09.06, 12:28 lustracja nie mówi nic o tajności współpracy. Pusto we łbie masz rekontro, za to klawiatura wiecznie w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
kapucynka9 Szczylu ! Wstąp do jakiegoś Podwórkowego 08.09.06, 12:31 Kółka Różańcowego i pojednaj się z Bogiem. Szatan cię opentał i bradzisz. Mocz przed snem nogi w święconej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś