zapijaczonyryj 12.09.06, 20:58 CZy zawisza czarny jest idiotą czy upośledzonym umysłowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Reasumując całe to dzisiejsze forum pytam 12.09.06, 21:01 zapijaczonyryj napisał: > CZy zawisza czarny jest idiotą czy upośledzonym umysłowo? Ukryć się nie da,że nie czarny,i że upośledzony nie tylko na wzroscie ale i na umyśle. Boia kurduplom nie dazy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.01 Re: Reasumując całe to dzisiejsze forum pytam 12.09.06, 21:04 2 x 1 ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Reasumując - moja siostra ma racje 12.09.06, 21:08 Gdy wspominam o powrocie do kraju, moja siostra zawsze mowi: ty sie juz do zycia w Polsce nie nadajesz. I chyba ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Nie używajmy sformułowania "CZARNY" 12.09.06, 21:10 nie godzi się używać imienia bohatera nadaremno :) ktoś na forum zaproponował, by go określać "Zawiszą Ciemnym" lub "Marnym" tak już lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Nie używajmy sformułowania "CZARNY" 12.09.06, 21:13 elfhelm napisał: > nie godzi się używać imienia bohatera nadaremno :) > > ktoś na forum zaproponował, by go określać "Zawiszą Ciemnym" lub "Marnym" > > tak już lepiej Masz rację przepraszam, ale nie mogę użyć nazwiska i imienia tego idioty bo mnie zamkną . a jak napiszę Czarny to każdy wie o co chodzi ,a mniemogą tam gdzie klient może pana majsta w dupę pocałować Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie używajmy sformułowania "CZARNY" 12.09.06, 21:14 zapijaczonyryj napisał: > elfhelm napisał: > > > nie godzi się używać imienia bohatera nadaremno :) > > > > ktoś na forum zaproponował, by go określać "Zawiszą Ciemnym" lub "Marnym" > > > > tak już lepiej > Masz rację przepraszam, ale nie mogę użyć nazwiska i imienia tego idioty bo > mnie zamkną . a jak napiszę Czarny to każdy wie o co chodzi ,a mniemogą tam > gdzie klient może pana majsta w dupę pocałować Proponuje Wielki Sledczy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Nie używajmy sformułowania "CZARNY" 12.09.06, 21:18 Może liepiej Wielki Śledziowy? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Nie używajmy sformułowania "CZARNY" 12.09.06, 21:19 > Proponuje Wielki Sledczy. Wielki Śmieszny chyba Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj czy" wielki śledczy "ma równo pod Sufitem 12.09.06, 21:17 Nawet mi się to podoba. Wielki brat też było Odpowiedz Link Zgłoś
jasniepanpremier posel po prostu jest taki jaki jest 12.09.06, 21:23 I na szczescie na zywo wszyscy widza. Mundrala z ptasim mozdzkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: p-Osłowi wolno... się wygUpiać - wszak nie za 12.09.06, 21:28 "swoją" kaseten cyrk robi. jasniepanpremier napisał: > I na szczescie na zywo wszyscy widza. > Mundrala z ptasim mozdzkiem Proszę nie obrażać wszystkich ptaków! Proponuję: Mundrala z kaczym móżdżkiem... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Przed laty St. Lem wymyślił takie określenie: 12.09.06, 21:33 "Płatny mędrzec" - jako nazwanie płatnych opryszków wyższego sortu, którzy nie pracują nożem i pałką, a tylko głową i gębą. To by mniej więcej pasowało, tylko ten "mędrzec" jest tu mocno na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś