Gość: podatnik IP: 195.116.54.* 08.03.03, 17:49 Obrany kierunek pytan byl przypadkowy ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgred Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 18:01 Pan poseł Lewandowski jest chyba przemęczony. Zapomniał że zasiada w komisji, która zaprzysięgła Urbana pod odopowiedzialnością karną. A więć oświadczenie że Urban dzilił z komisją spontanicznie swoimi informacjami, jest co najmniej bałamutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Adam traci nerwy? A może coś niestrawnego? IP: *.acn.pl 08.03.03, 21:12 Z pewnością siekany śledź ze Skandynawii, piernik ziołowy sprowadzony ze Wschodu, bulion rybny na ostro, "zająca biedaczka" z buraczkami. A może "jakieś kruche ciasto"? Cóż - tacy przyjaciele jak Urban wymagają mocnych nerwów. Czyżby Czerska zamieniała się w oblężoną twierdzę? Więcej prawica.net/modules.php?name=News&file=article&sid=180 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.u / 192.168.166.* 08.03.03, 18:21 Dla Michnika to spotkanie bylo tajne, a dla Urbana jawne. Widocznie obaj niezbyt doskonale sie miedzy soba rozumieja... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w 09.03.03, 04:41 Gość portalu: olek napisał(a): > Dla Michnika to spotkanie bylo tajne, a dla Urbana jawne. > Widocznie obaj niezbyt doskonale sie miedzy soba rozumieja... To spotkanie to blamaż Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 08.03.03, 18:24 Gość portalu: podatnik napisał(a): > Obrany kierunek pytan byl przypadkowy ..... Ta przypadkowość jest na podobnej zasadzie jak informacja Rywina, że przysłał go do Agory najpierw premier a potem Kwiatkowski!? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Napad histerii czy jeszcze nie wytrzeźwiał ? 08.03.03, 18:26 Wypowiedzi Michnika w Polsacie są zdumiewające. Zaczyna od pytania "skąd poseł Lewandowski miał tę wiedzę o moim czwartkowym spotkaniu z Urbanem ?". A potem rozpatruje 3 możliwe odpowiedzi: że był (Michnik) inwigilowany, że dom Urbana był podsłuchiwany i że podsłuchiwany jest premier Miller. Całe to "rozumowanie" wygląda na dowód albo histerii, albo tego, że Michnik jeszcze po kolacji u Urbana nie wytrzeźwiał. Już samo założenie, że Lewandowski zadając PYTANIE o ostatnie spotkanie Urbana z Michnikiem znał odpowiedź jest całkowicie nieuprawnione. "Inwigilacja" (przez służby specjalne ?), czy podsłuch premiera lub Urbana, to już pomysły z jakiegoś kiepskiego Bonda. Kiedyś, dość dawno temu, oglądałem telewizyjną debatę Michnik - Kaczyński (nie pamiętam który). I do dzisiaj pamiętam zdziwienie, że Michnik, reprezentant politycznego umiarkowania zachowywał się jak wściekły, a Kaczor, "radykał" był przy nim uosobieniem spokoju i umiarkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Napad histerii czy jeszcze nie wytrzeźwiał ? IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 08.03.03, 18:34 indris napisał: > Wypowiedzi Michnika w Polsacie są zdumiewające. Zaczyna od pytania "skąd > poseł Lewandowski miał tę wiedzę o moim czwartkowym spotkaniu z Urbanem ?". A > potem rozpatruje 3 możliwe odpowiedzi: że był (Michnik) inwigilowany, że dom > Urbana był podsłuchiwany i że podsłuchiwany jest premier Miller. > Całe to "rozumowanie" wygląda na dowód albo histerii, albo tego, że Michnik > jeszcze po kolacji u Urbana nie wytrzeźwiał. Już samo założenie, że > Lewandowski zadając PYTANIE o ostatnie spotkanie Urbana z Michnikiem znał > odpowiedź jest całkowicie nieuprawnione. "Inwigilacja" (przez służby > specjalne ?), czy podsłuch premiera lub Urbana, to już pomysły z jakiegoś > kiepskiego Bonda. > Kiedyś, dość dawno temu, oglądałem telewizyjną debatę Michnik - Kaczyński > (nie pamiętam który). I do dzisiaj pamiętam zdziwienie, że Michnik, > reprezentant politycznego umiarkowania zachowywał się jak wściekły, a > Kaczor, "radykał" był przy nim uosobieniem spokoju i umiarkowania. > > Dlaczego założenie Michnika, że Lewandowski wiedział o kolacji u Urbana miałoby być całkowicie nieuprawnione? Lewandowski udowodnił kilka razy, że czasami jest "zbyt dobrze poinformowany". > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAKUB LEWANDOWSKI ODCZYTUJE TO CO NAPISAŁA MU JAKUBOWSKA IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 19:46 A PAN MICHNIK MÓWI Z SERCA - PROSTE - AP. ILE DOSTAJESZ ZA WIRSZÓWKĘ W STREBRNIKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed a gdzie przyzwoitosc? IP: *.client.attbi.com 08.03.03, 19:56 Panie Adamie, moja zona i ja bradzo pana szanowalismy. Duzo dobrego pan zrobil w swoim czasie. CO zmusza pana do chodzenia na kolacje do Urbana? Czy panu po prostu nie wstyd? Czy to jest ten sam Urban, ktorego szczucie doprowadzilo do zamordowania ksiedza Popieluszki? Ten sam, ktory lgal z telewizora i naigrywal sie z - moze naiwnej, ale uczciwszej - polowy narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irian Re: a gdzie przyzwoitosc? IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 20:56 Panie ED. 13-cie lat temu chyba byl pan juz glupi. Czas plynie a Pan dalej glupieje.N.B. ksiadz Popieluszek byl antypanstwowcem z czymsie nie kryl. Az prosil sie o to by zostac meczennikiem no to trzeba wyniesc go na oltarze, by Pan i podobni panu mieli sie do kogo kiwac w pozycji kleczacej.Oczywiscie wyrazam zal ze ksiedza zabil jakis opetany ubowiec. Zal mi takze Pana ze skonczy Pan w jakims Zaglupkowie k/Kobierzyna. Roma 8 III 1482 Demostenes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: a gdzie przyzwoitosc? IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 08.03.03, 21:14 Gość portalu: Irian napisał(a): > Panie ED. 13-cie lat temu chyba byl pan juz glupi. Czas plynie a > Pan dalej glupieje.N.B. ksiadz Popieluszek byl antypanstwowcem z > czymsie nie kryl. Az prosil sie o to by zostac meczennikiem no > to trzeba wyniesc go na oltarze, by Pan i podobni panu mieli sie > do kogo kiwac w pozycji kleczacej.Oczywiscie wyrazam zal ze > ksiedza zabil jakis opetany ubowiec. Zal mi takze Pana ze skonczy > Pan w jakims Zaglupkowie k/Kobierzyna. > Roma 8 III 1482 Demostenes Sluchaj, glupku, podaj swoj adres, to ci przysle kazania ks. Popieluszki. Jesli znajdziesz w nich choc jedno slowo szczucia na kogokolwiek, to zjem wlsne paznokcie. W totalitarnym czasi ten czlowiek po prostu wzywal do przyzwoitosci. Ale tacy durnie jak ty nigdy tego nie zrozumieja. Zal mi ciebie, duchowy kaleko. A to ze sie nazywasz Demostenesem, to dowód bezmiernej pychy. Lepiej, gdybys sie nazwal Bierutem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz TOW.JAKUBOWSKA CHORA NA WŁADZĘ NAPISAŁA JAK UMIAŁA IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 18:34 REDAKCJO GW PROSIMY DO KOLECJI mpeg video z pytaniem Lewandowskiego (minką liska chytruska): -"Kiedy Pan ostani raz widział sie z Panem Michnikiem?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awo Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 18:55 Adamie, wprawdzie dziś 8 marca, ale rok 2003. Czy Ci się coś nie przestawiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OWA NIE AWO- ZDEJMIJ NAJPIERW MUNDUR, BO UBRUDZISZ IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 19:24 KRWIĄ KLAWIATURĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Imperium kontratakuje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 19:31 Poseł Lewandowski mnie zaskoczył nadmiernie emocjonalną reakcją. Znam publikacje o które on - i reszta komisji - powinni się bardziej obrazić. Po co to było? Podobno komisja działa w oparciu o fakty a nie o fakty medialne. Panie pośle, proszę znać umiar, wolna prasa może sobie pisać różne rzeczy ale żeby tak zaraz na komisji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssr Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.21.pl 08.03.03, 19:46 A mnie interesuje skąd u red.Adama nagły przypływ spiskowej teorii dziejów - skądinąd przypisywany "ciemnogrodowi",nieprawdaż? To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w 08.03.03, 19:58 Skąd u Michnika taka podejrzliwośc i nerwowe reakcje? Bo ma takie doświadczenia z przeszłości, jeszcze niezbyt odległej - inwigilacje, śledzenie, podsłuchy, przeszukiwania, aresztowania, więzienie. Walczył z tym i mimo tego - nie po to, żeby jak pójdzie do kogos na wódkę w tym teoretycznie wolnym kraju jakis komuch i spadkobierca PZPR od razu wiedział i jeszcze publicznie ogłaszał. Publicznie, ale z jednoznacznym nastawieniem. Jeśli jednak wie - to skąd, dlaczego. Jaki jest cel pytania o to? Nic dziwnego, że Michnik reaguje nerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Oświadczenie kawki i kataryny IP: *.sympatico.ca 08.03.03, 23:19 naprawde nie moge pojac jak czlowek zasluzony w walce o demokracje moze biesiadowac z tak odrazajcym typem jak Urban. Ludzie co z wasza pamiecia. Nie pamietacie stanu wojennego i tych bredni Urbana.Cos nie tak z morale Adama.W zyciu nie tylko interes sie liczy. A gdzie godnosc i honor. Wystarczy, ze Adam wywalczyl czasy, ze takie Urbany swobodnie moga dzialac, ale zeby wspolne kolacyjki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Oświadczenie kawki i kataryny IP: *.chello.pl 08.03.03, 23:29 Gość portalu: hela napisał(a): > naprawde nie moge pojac jak czlowek zasluzony w walce o > demokracje moze biesiadowac z tak odrazajcym typem jak Urban. > Ludzie co z wasza pamiecia. Nie pamietacie stanu wojennego i > tych bredni Urbana.Cos nie tak z morale Adama.W zyciu nie tylko > interes sie liczy. A gdzie godnosc i honor. Wystarczy, ze Adam > wywalczyl czasy, ze takie Urbany swobodnie moga dzialac, ale > zeby wspolne kolacyjki!!! Widzisz Ty jesteś w tej szczęśliwej sytuacji, że żyjesz w kraju stabilnym i dobrze zorganizowanym. Niestety w Polsce nic jeszcze nie jest przesądzone. Możemy pójść w stronę republiki bananowej albo Rosji, czyli państwa oligarchicznego i mafijnego, ewentualnie w stronę państwa wyznaniowego. I dlatego, w imię wyższych celów, Urban jest sojusznikiem Michnika. Polska to już jest inny kraj niż ten który Ty pamiętasz, dlatego Cię to oburza. Dla mnie także byłoby to szokiem jakbym nie żył w tym burdelu. Sytuacje zmienia się dynamicznie i bardzo szybko, i jak się jest za granicą, to się po prostu nie jest na bieżąco i nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taktoja Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.proxy.aol.com 09.03.03, 06:25 kawka napisała: > Skąd u Michnika taka podejrzliwośc i nerwowe reakcje? Bo ma takie doświadczenia > > z przeszłości, jeszcze niezbyt odległej - inwigilacje, śledzenie, podsłuchy, > przeszukiwania, aresztowania, więzienie. Walczył z tym i mimo tego - nie po to, > > żeby jak pójdzie do kogos na wódkę w tym teoretycznie wolnym kraju jakis komuch > > i spadkobierca PZPR od razu wiedział i jeszcze publicznie ogłaszał. Publicznie, > > ale z jednoznacznym nastawieniem. Jeśli jednak wie - to skąd, dlaczego. Jaki > jest cel pytania o to? Nic dziwnego, że Michnik reaguje nerwowo. W takich wypadkach ludzie ktorzy maja cos na sumieniu reaguja nerwowo....chyba ze sie nie ma sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edelbert Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 20:00 Życie ma sie tak do teorii spiskowych, że zwykle prawdziwe okazują sie najbardziej proste wytłumaczenia - żadna inwigilacja i podsłuch, tylko Miller obrażony na Urbana za piatkowe zeznania, sam - po raz zresztą kolejny - "zadaniował" posła Lewandowskiego, a to że są to chaotyczne ruchy osaczonego faceta, to juz zupełnia inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssrrrrrr!!! Pewnie, trzymali go latami w Europejskim zamiast IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 20:00 w pudle i skąd ta teoria spisku ???????? masz dobre samopoczucie... CO???? to jeden z objawów.. Odpowiedz Link Zgłoś
s.razniak Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w 08.03.03, 19:56 A mnie interesuje odkąd to red.Adam zaufał spiskowej teorii dziejów, tak poprzednio wyśmiewanej ? To tyle ....ssr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsłuchiwany Razniak- zajrzyj do swoich akt konfidenta tam jest IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 20:05 wszystko o teroiach i fobiach Pana Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Michnik histeryzuje ale nie tylko on IP: *.chello.pl 08.03.03, 22:06 Akurat oglądałem na żywo ten fragment przesłuchania Urbana. Opowiadał on wcześniej dość długo i dokładnie o swojej znajomości z Michnikiem, m.in. że poznał go gdy Michnik chodził w "krótkich spodenkach". Następnie mówił o spotkaniach w "Klubie Krzywego Koła", itd. Potem Lewandowski zapytał jak często się spotykają. Urban odpowiedział, że co mniej więcej 2 miesiące. Następne pytanie Lewandowskiego - kiedy się widzieli ostatni raz - było naturalne w tym kontekście. Zresztą obydwaj byli zażenowani odpowiedzią. Wydaje mi się, że Lewandowski nie byłby aż tak dobrym aktorem. Ale muszę przyznać, że to i tak jest nic w porównaniu z histerią ministrów z rządu Millera. Jeśli ktoś robi konferencję prasową w sobotę, w której pięciu ministrów bez żadnego przygotowania i w sposób chaotyczny i nieprzekonywujący komentuje krótką wypowiedź prasową i dość spokojne zeznania życzliwego im starszego pana, to sam musi być nieźle spanikowany. Widać, że Urban czymś ich strasznie zdenerował. W ogóle ci nasi mężowie stanu mają strasznie słabe nerwy - coraz dłuższa jest lista, delikatnie mówiąc, "zbyt emocjonalnych" wypowiedzi. Już są na niej Jaskiernia i Oleksy. Pan Prezydent też bez zastanowienia powiedział że całkowicie ufa Czarzastemu. Jestem chyba chory, bo zamiast nich wolę słuchać Urbana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Michnik histeryzuje ale nie tylko on IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 22:18 Właściwie to nie rozumiem tej wypowiedzi Michnika. Dlaczego założył że to nie Urban o tym opowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Dziwne zachowanie Michnika i Agory IP: *.chello.pl 08.03.03, 22:46 Gość portalu: kris napisał(a): > Właściwie to nie rozumiem tej wypowiedzi Michnika. Dlaczego > założył że to nie Urban o tym opowiedział? Tutaj chyba się odzywają doświadczenia z PRL. Podejrzliwość i ufanie tylko swoim. Ale to też się kupy nie trzyma - bo Urban przecież nie jest "swój". A może już jest? Inna rzecz która mnie zdziwiła to to co powiedziała Helena Łuczywo - że ludzie Agory, pomni doświadczeń z lat komuny od razu dążyli do upublicznienia wiedzy o "hańbiącej propozycji". Ale wybrali do tego technikę opowiadania znajomym z "Salonu warszawskiego". Cytuję: > To było takie doświadczenie nasze z dawnych lat, jeszcze z lat opozycji w > PRL, że jeżeli ktoś do ciebie przychodzi z taką hańbiącą propozycją, jeżeli > na przykład przychodzi do ciebie SB i chce, żebyś donosił na SB, to jedyną > ochroną, jedynym sposobem, żeby cię nie podejrzewali, że ty się na te > propozycje zgodziłeś, jest wszystkim o tym jak najszybciej powiedzieć. Ale "Salon" pozostał doskonale obojętny wobec tego wszystkiego i tylko stare komuchy - Urban i Król z "Wprost" jakoś zareagowały. "Polityka" (z podobnym rodowodem) też chciała, ale Michnik sam powstrzymał publikację (kolejna niekonsekwencja). Więc ja tego w ogóle nie rozumiem. Jak coś się chce upublicznić, ale nieoficjalnie, to się w XXI wieku nie wybiera "szeptanki", tylko Internet. Jak się wybiera "szeptankę", to się nie ma co dziwić że nie było żadnej reakcji. Jedynie to mogę tak wytłumaczyć, że to są ludzie skażeni komuną i podziemną działalnością i trochę pokręceni. W Agorze chyba najbardziej stąpającą po ziemi osobą jest prezez Rapaczyńska, bo wcześnie wyjechała. Chyba że o to chodziło żeby żadnej reakcji nie było, ale "Salon warszawski" wiedział? To teraz ja w ogóle nie wiem po co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: Michnik histeryzuje ale nie tylko on IP: 213.77.79.* 08.03.03, 22:57 Gość portalu: kris napisał(a): > Właściwie to nie rozumiem tej wypowiedzi Michnika. Dlaczego > założył że to nie Urban o tym opowiedział? Michnikowi chodzi o to z kad Lewandowski wiedzial zanim mu Urban odpowiedzial na pytanie. Nie sadze, ze czlonkowie komisji wczesniej spotykaja sie ze swiadkami i uzgadniaja o co maja ich pytac!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki44 MAM NA VIDEO TE KAPRAWE OCZKA i UŚMIECH CHYTRUSKA IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 22:31 PRZED PYTANIEM - PUSZCZAM CO CHWILA - 120% - JEST ZA PRYMITYWNY NA FINEZJE - JEST POPROSTU SŁUGUSEM CO WSZYSTKO ZROBI. KALISZ NAJLEPIEJ O TYM WIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Michnik histeryzuje ale nie tylko on 09.03.03, 04:46 Gość portalu: Mały napisał(a): > Akurat oglądałem na żywo ten fragment przesłuchania Urbana. Opowiadał on > wcześniej dość długo i dokładnie o swojej znajomości z Michnikiem, m.in. że > poznał go gdy Michnik chodził w "krótkich spodenkach". Następnie mówił o > spotkaniach w "Klubie Krzywego Koła", itd. Potem Lewandowski zapytał jak często > > się spotykają. Urban odpowiedział, że co mniej więcej 2 miesiące. Następne > pytanie Lewandowskiego - kiedy się widzieli ostatni raz - było naturalne w tym > kontekście. Zresztą obydwaj byli zażenowani odpowiedzią. Wydaje mi się, że > Lewandowski nie byłby aż tak dobrym aktorem. > Ale muszę przyznać, że to i tak jest nic w porównaniu z histerią ministrów z > rządu Millera. Jeśli ktoś robi konferencję prasową w sobotę, w której pięciu > ministrów bez żadnego przygotowania i w sposób chaotyczny i nieprzekonywujący > komentuje krótką wypowiedź prasową i dość spokojne zeznania życzliwego im > starszego pana, to sam musi być nieźle spanikowany. Widać, że Urban czymś ich > strasznie zdenerował. > W ogóle ci nasi mężowie stanu mają strasznie słabe nerwy - coraz dłuższa jest > lista, delikatnie mówiąc, "zbyt emocjonalnych" wypowiedzi. Już są na niej > Jaskiernia i Oleksy. Pan Prezydent też bez zastanowienia powiedział że > całkowicie ufa Czarzastemu. Liczy na posadę prezesa Polsatu. > Jestem chyba chory, bo zamiast nich wolę słuchać > Urbana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Agent SB ? IP: *.chello.pl 08.03.03, 22:25 Człowiek który za czasów urbana i jaruzelskiego siedział w więzieniu,a teraz je z urbanem obiad i spotyka się z nim jak z najlepszym kolegą ,to albo jest nienormalny,albo był wtedy agentem SB.Coraz bardziej skłaniam się ku tej drugiej opcji. P.S. Nazwiska tych dwóch celowo piszę z małej litery bo nie zasługują na większą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez Re: Agent SB ? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 08.03.03, 22:40 jesiony.netfirms.com/jarek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr7777 Re: Agent SB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 22:51 Gość portalu: pol napisał(a): > Człowiek który za czasów urbana i jaruzelskiego siedział w > więzieniu,a teraz je z urbanem obiad i spotyka się z nim jak z > najlepszym kolegą ,to albo jest nienormalny,albo był wtedy > agentem SB.Coraz bardziej skłaniam się ku tej drugiej opcji. Mogę ci tylko współczuć. Prawdopodobnie Urban publicznie i URban prywatnie to dwie różne osoby. URban "publiczny" to jak wiadomo świnia, Urban prywatnie to jak widać idealny kompan do rozmów. > P.S. Nazwiska tych dwóch celowo piszę z małej litery bo nie > zasługują na większą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATOLIK TO SĄ DWAJ NAPRAWDĘ WOLNI LUDZIE IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 22:42 UWŁACZA TO MOJEJ GODNOŚC, ALE URBAN JEST CZŁOWIEKIEM NIEZALEŻNYM I NIEZAWISŁYM - PRZECIWSTAWNY BIEGUNOWO PANU MICHIKOWI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Adam tłumaczył, że utrzymuje kontakty ludźmi o różnych IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 22:48 orientacja - przecież przed całą Polska powiedziła, że był na mazurach z W.Jaruzelskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (sic) przecież to prowokacja ustami Lewandowskiego IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 22:53 już osiągneli, że oprócz paru opłacanych babrze w necie, to i paru uczciwych Polaków zwątpiło w kryształowego człowieka.(sic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: przecież to prowokacja ustami Lewandowskiego IP: 213.77.79.* 08.03.03, 23:02 Gość portalu: (sic) napisał(a): > już osiągneli, że oprócz paru opłacanych babrze w necie, to i > paru uczciwych Polaków zwątpiło w kryształowego człowieka.(sic) zwatpili tylko ci co z reguly nie wierza ze sa uczciwi ludzie. Sodza wedlug siebie,a takimi nie warto sie przejmowac to sa smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta uczciwy się przejmuje, Jakubowska się raduje - ale IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 23:38 mi się rymneło. Kąsają na oślep i posłużą się teraz każdym, dosłownie każdym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komórka Miller sprawdzał telefon. czy już można dorawać Urbana IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 22:56 przedziwnie zmienił niektóre zeznania przez noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lem Właśnie, dlaczego dziękował akurat w tym czasie ?? IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 23:46 Dajcie mi tu Urbana !!! - Nie możemy bo żona Urbana zaprosiła Michnika na kolację - A kiedy ta kolacja się skończy ?? - Nie możemy pytać bo się domyślą, że są na podsłuchu. - To ja zatelefonuję do Michnika, ale co mam powiedzieć ?? Jakubowska:-Podziękuj mu za artykuł. - O tej porze, to głupie !!! Jakubowska:- Nie, już są tak naprani, że nie skontaktują wolty ! - Cześć Adam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solaris To ty Lem miałeś wtedy słuchawki na uszach ?? IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 23:51 Nie szkodzi - masz rację - tak mogo być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.Nałęcz hm..hm..hm..nie możemy ingerować w lewicę bo nie IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 23:57 pozwoliła mi na to - takie mam wytyczne - chyba, że jakubowska zdejmie zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalisz Poprosimy o notatki Lewndowskiego - skarbnica wiedzy IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 22:59 o opozycji - jeszcze zatęsknicie za Kaliszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM Policja powinna była IP: 130.94.107.* 08.03.03, 22:50 bezpardonowo strzelać do bandytów w Magdalence 14 lat temu. Taka okazja już się nie powtórzy. Pomyślcie, ilu bandytów, jakie towarzystwo. Zbulwersowanym zażyłością Naczelnych przypominam, ze biografia Kuglarza jest dostępna od lat: perso.wanadoo.fr/m.ostrowski/eur03_.htm Naprawdę nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monarkiza Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 00:08 Panie Adamie, czy to dlatego Herbert Pana ostatnimi czasy nie lubił? Bo pan wybacza ? Czy to dlatego te kolacje z Urbanem ? Czy tylko dla kulinarnych talentów jego żony, które sławił szeroko, także przed komisją ? Ile trzeba mieć taktu i cierpliwości, żeby odpowiadać na pytania posłanki Blachowiak i posłanki Beger ? Ile trzeba mieć wiary w ludzi, żeby spowodować tę komisję? Ile tej wiary w ludzi jeszcze w Panu zostało? Czy umiałby Pan pogadać ze mną bez magnetofonu ? Czy w tym kraju została jeszcze jakaś garstka normalnych ludzi? Takich bez łopaty? Takich, którym zostało jeszcze parę zwykłych pojęć : prawda, uczciwość, lojalność, prawość ? Jeden facet zdający za chwilę maturę powiedział, że prawość to termin z kursu na prawo jazdy : nakaz skrętu w prawo. O tempora... A może ma rację. Co do posła Lewandowskiego: był nieco zaniemówiony, gdy Urban wyznał, że miniony wieczór spędził z Panem, omawiając przebieg przesłuchania.Tak sobie myślę po rywinowemu, że to kawał kutasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.sympatico.ca 09.03.03, 02:09 Gość portalu: monarkiza napisał(a): > Panie Adamie, czy to dlatego Herbert Pana ostatnimi czasy nie > lubił? Bo pan wybacza ? Czy to dlatego te kolacje z Urbanem ? > Czy tylko dla kulinarnych talentów jego żony, które sławił > szeroko, także przed komisją ? Ile trzeba mieć taktu i > cierpliwości, żeby odpowiadać na pytania posłanki Blachowiak i > posłanki Beger ? Ile trzeba mieć wiary w ludzi, żeby spowodować > tę komisję? Ile tej wiary w ludzi jeszcze w Panu zostało? Czy > umiałby Pan pogadać ze mną bez magnetofonu ? Czy w tym kraju > została jeszcze jakaś garstka normalnych ludzi? Takich bez > łopaty? Takich, którym zostało jeszcze parę zwykłych pojęć : > prawda, uczciwość, lojalność, prawość ? Jeden facet zdający za > chwilę maturę powiedział, że prawość to termin z kursu na prawo > jazdy : nakaz skrętu w prawo. O tempora... A może ma rację. Co > do posła Lewandowskiego: był nieco zaniemówiony, gdy Urban > wyznał, że miniony wieczór spędził z Panem, omawiając przebieg > przesłuchania.Tak sobie myślę po rywinowemu, że to kawał kutasa. Zapuszkowac. Uruchomic urzadzenie o nazwie gilotyna. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w 09.03.03, 04:35 Gość portalu: podatnik napisał(a): > Obrany kierunek pytan byl przypadkowy ..... Oczywiści, że był przypadkowy. W przeciwnym razie pytania brzmiałyby mniej więcej tak: Co powiedział Michnik o 21:34? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geniusz PANI URBAN ZAPROSIŁA MICHNIKA ABY MILLER NIE MÓGŁ DOR IP: *.toya.net.pl 09.03.03, 10:36 WAĆ URBANA MIĘDZY PRZESŁUCHANIAMI - i układanka gotowa. Jestem genialny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholas KTOŚ TU ŚCIEMNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 09.03.03, 10:43 KTOŚ TU ŚCIEMNIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholas KTOŚ TU ŚCIEMNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 09.03.03, 10:44 KTOŚ TU ŚCIEMNIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIX TO DOŚĆ DZIWNE ŻE MICHNIK MUSI JADAĆ KOLACJĘ Z URBANEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 11:28 BYŁEM ZAWSZE PEŁEN PODZIWU DLA MINCHNIKA. JEDNAK OSTATNIO POWOLI ZMIENIAM ZDANIE O NIM. Z JEDNEJ STRONY MICHNIK POKAZUJE SIE JAKO CZŁOWIEK KTÓRY CHCE BYĆ WIELKIM AUTORYTETEM Z DRUGIEJ JADA DOŚĆ REGULARNIE KOLACJĘ Z URBANEM. CIEKAWE CZEMU TO MA SŁUŻYĆ. GAZETA CZĘSTO OPISUJĘ RÓŻNE PRZEKRĘTY, Z TEGO POWODU MIAŁEM NADZIEJĘ IŻ JEST W JAKIMŚ STOPNIU POZA UKŁADAMI. TERAZ WIEM ŻE TO FIKCJA. JEŚLI MICHNIK JADA Z URBANEM CZĘSTE KOLACYJKI TO MOŻE SPOTYKA SIĘ TEŻ Z PRZESTĘPCAMI LUB INNYMI DUPKAMI. JAK MOGĘ POTEM SPOKOJNIE CZYTAĆ GAZETĘ. TERAZ ZACZNĘ SIĘ ZASTANAWIAĆ PO KAŻDYM ARTYKULE CZY PRZYPADKIEM JEGO AUTOR NIE PISZĘ TEGO BO ZJADŁ KOLACYJKĘ ALBO GRAŁ W TENISA Z JESZCZE WIĘKSZYM KRETYNEM LUB CHCE DOKOPAĆ PRZECIWNIKOWI. JEDNA WIELKA ZGROZA. DRUGA SPRAWA CZEMU GAZETA NA PIERWSZEJ STRONIE NIE NAPISAŁA ZE MICHNIK JADŁ KOLACJĘ Z URBANEM. CIEKAWE JAKI BYŁBY ARTYKUŁ W WYBORCZEJ I TO NA PIERWSZEJ STRONIE Z WIELKIM NAGŁÓWKIEM JAKBY SIĘ OKAZAŁO ŻE W NOCY NP.MILER JADŁ KOLACJĘ Z URBANEM. ŚWIAT UPADŁ NA GŁOWĘ. SPRAWDZA SIĘ POLSKIE POWIEDZENIE ŻE CZŁOWIEK NA STAROŚĆ GŁUPIEJE. PANIE MICHNIK STRASZNIE MI WSTYD ZA PANA, MOŻE CHOĆ W PONIEDZIAŁKOWEJ WYBORCZEJ NA PIERWSZEJ STRONIE WYTŁUMACZY PAN WSZYSTKIM POLAKOM DLACZEGO I PO CO PAN TAK ZROBIŁ ??????? CHYBA NIE BEDZIE PAN MIAŁ ODWAGI. DO TEJ PORY BYŁEM PO PANA STRONIE TERAZ JUŻ NIE. TYLKO PROSZĘ NIE PISAĆ ŻE BYŁA TO NIEWINNA KOLACJA. JEDEN WIELKI OBCIACH!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACZOR JAKUBOWSKA, IDZIE CI CORAZ LEPIEJ Z KOLACJAMI IP: *.toya.net.pl 09.03.03, 12:15 PROFESJONALNY TEKST - SREBRNIK ZA WIERSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Brak odpowiedzi pana Michnika w poniedziałkowej IP: *.pzl-wola.com.pl 10.03.03, 07:56 Dziwi mnie brak odpowiedzi pana Michnika w poniedziałkowej gazecie na oczywiste kontrargumenty posłów Lewandowskiego i Ziobro. Rozumiem, że p.Michnikowi jest przykro że lud dowiedział się o kolacyjkach, ale zeby aż tak histeryzowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Brak odpowiedzi pana Michnika w poniedziałkow IP: *.abo.wanadoo.fr 10.03.03, 08:39 Nie rozumiem co was tak oburza w fakcie, ze dwaj panowie zjedli kolacyjke? Urban, wbrew opinii "przyklejonego" do lewicy zachowal sie calkiem obiektytwnie i uczciwie. To jego zeznania spowodowaly tzw. konferencje prasowa paru zdenerwowanych ministrow. I zeznawal raczej na niekorzysc swojego "obozu"... Nie ma nic zdroznego w tym spotkaniu. Bardziej zdrozne jest to, ze Czarzasty, Kwiatkowski i inni moga spokojnie poogladac spektakl w TV i dobrze sie przygotowac do ew. zeznan. O Rywinie juz nie wspomne bo on to powinien siedziec zapuszkowany bez gazet i telefonow. R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Brak odpowiedzi pana Michnika w poniedziałkow IP: *.pzl-wola.com.pl 10.03.03, 09:49 Do Ryszard: Problem polega nie na kolacji dwóch panów, a na oskarżeniu przez p.Michnika posła Lewandowskiego o podsłuchiwanie rozmów telefonicznych premiera Millera, czyli o przestępstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Oświadczenie posła Lewandowskiego w sprawie w IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 15:00 Dlaczego Pan Adam Michnik nieprzeprasza Posła Lewandowskiego.Panie Adamie czekamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś