Gość: T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:49 Czyli wychodzi na to, że każdy "negatywny" gest skierowany do czarnoskórego zawodnika to gest rasistowski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kane haha typowe IP: *.compower.pl 19.04.07, 18:10 nie mogę, oni są co raz bardziej żałośni, na takie zarzuty to można się w czoło popukać i co najwyżej pomyśleć, że pewnie coś jest na rzeczy. Teraz każda obelga wymierzona w czarnoskórego to równoczesna obraza całej rasy, Ci goście to mają wybujałe ego. Z drugiej strony to jakieś żałosne skarżypyty, pozerzy i płaczki. Pewnie też wychodzi, że jestem rasistą, ale cóż poradzić w sumie każdy który potrafi odróżnić czarne od białego jest na swój sposób rasistą choćby kochał wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziehczynka Re: haha typowe IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.04.07, 18:21 ubóstwiam Milana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Z czego się tak cieszysz? IP: 193.192.62.* 19.04.07, 19:01 Milan dał do zrozumienia że M'Bia śmierdzi - a ten miał prawo uznac, że to zachowanie rasistowskie. Tłumaczenie Barosa to jest dopiero beka: "daj mi przestrzeń do oddychania" - no weź mnie nie rozśmieszaj. Stadiony i boiska pełen sa przygłupów, prostych, niewykształconych chamów, którzy nie mają pojęcia co to znaczy dyskryminacja ze względu na kolor skóry, wyznanie czy orientacje seksualną. Wyplenić tego ścierwa za nic się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Z czego się tak cieszysz? IP: *.dsl.club-internet.fr 19.04.07, 19:05 to znaczy ze mozna tylko powiedziec ladnie pachniesz tylko inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasa Re: Z czego się tak cieszysz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:27 ty a może gościu po godzinie biegania faktycznie śmierdział , czyli co jak powiesz białemu że śmierdzi bo jest spocony jak świnia to ok, ale jak to samo powiesz czarnemu to rasizm ??? choć faktycznie tłumaczenie Barosa głupie, ale tłumaczy się on w ten sposób bo wie, że gdyby powiedział że M`bia faktycznie śmierdiał jak skunks to tylko zaogniło by sytuację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Milan Baros oskarżony o rasizm IP: *.as.kn.pl 19.04.07, 19:43 "Daj mi przestrzeń do oddychania" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA Co za tłumaczenie. Głupszego już się chyba nie dało wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbc Re: Milan Baros oskarżony o rasizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:01 a jak miał się tłumaczyć? a może miał powiedzieć prawdę, że gość śmierdział jak niedomyta małpa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purysta Re: Milan Baros oskarżony o rasizm IP: *.homerun.telia.com 19.04.07, 21:26 To chyba o polskie tłumaczenie chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roi Czarni smierdza IP: *.hrpc.uic.edu 19.04.07, 21:44 Nie wszyscy ale bardzo duzo Murzynow smaruje wlosy smierdzaca substancja chyba wazelina. Kapie od takiego goscia/laski na fotel w autobusie, trzeba uwarzac gdzie sie siada :) Murzyni smaruja sie tez jakas mascia bo maja sucha skore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak to biologia IP: *.nyc.res.rr.com 19.04.07, 21:52 pot czarnego czlowieka ma duza bardziej ohydna won dla bialego niz dla jego pobratymca, oczywiscie tak samo czarni sa bardziej wyczuleni na pot bialych, niektorzy twierdza ze to sugestia natury aby te rasy nie krzyzowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowy "A on się na mnie popatrzył rasistowsko. IP: 81.219.144.* 19.04.07, 22:40 Ciekawe kiedy usłyszymy o pierwszym takim "donosie". Zresztą, widziałem już nie raz takie rasistowskie spojrzenia, ale jak na razie ich adresaci nie robili z tego powodu afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Milan Baros oskarżony o rasizm IP: *.aster.pl 19.04.07, 22:48 a ja popieram barosa- o ile mial zamiar rasistowski. tak trzymaj, milan!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś