premier.z.krakowa 22.09.06, 19:40 Jak myslicie czy Tusk przewidział miejsce dla Jasia na nowych listach wyborczych. Coś mi sie wydaje że kilkudziesięciu posłów PO może się rozczarować. Trzeba partię na koalicje z SLD i SO przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
premier.z.krakowa twoje prawo 22.09.06, 19:42 bebe255 napisała: > piszesz glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: twoje prawo 22.09.06, 19:58 Gdybym byla wyborca PO , bylam , ale juz nie jestem - w Krakowie - nie glosowalabym na Jasia , w Trojmiescie - nie glosowalabym na Donka.Czy PO nie moze istniec bez tych nieudacznikow? Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: twoje prawo 22.09.06, 20:11 Czytając wypowiedzi PiSiorów na FK zastanawiam się do kogo te kacze głąby piszą.Poziom tych wypowiedzi jest tak pokrętny i naiwny,że czasami wydaje mi się,że mieszkam w ciemnogrodzie.Pisiorowe propagadziści zapomnieli,że ciemnogród siedzi w oborach,a nie przy komputerach. ---------------- Kaczyści kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: twoje prawo 22.09.06, 21:18 A niby gdzie dostrzegasz tę "nieudaczność"? Bo ja tego nie widzę. Są opozycją wobec przegranych (o "piczy kłak") wyborów. Zwycięscy - też o ten p* kłak triumfują, jakby zdobyli kosmos. Nie podoba mi się plan wyprowadzenia ludzi na ulice, ale poza tym...prowadzą mądrą i sensowną politykę partii opozycyjnej. I pewnie dlatego PiSuary dostają szału...nie mogą kogoś przeczołgać, a tak by chcieli. Rokitę z Tuskiem uważam za jednych z najbardziej inteligentnych i sensownych polityków, PO ma jeszcze paru takich. Wiem, że to boli, gdy popatrzeć na PiSdusiowo, które się wali i pewnie się ostatecznie zawali. A "genialni stratedzy" traktujący scenę polityczną jak planszę do gry w warcaby (nawet nie szachy) wylądują (zgodnie z przepowiednia L.Wałęsy) na śmietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Czy Rokita znajdzie sie w nowym sejmie? 22.09.06, 20:10 Czytając wypowiedzi PiSiorów na FK zastanawiam się do kogo te kacze głąby piszą.Poziom tych wypowiedzi jest tak pokrętny i naiwny,że czasami wydaje mi się,że mieszkam w ciemnogrodzie.Pisiorowe propagadziści zapomnieli,że ciemnogród siedzi w oborach,a nie przy komputerach. ---------------- Kaczyści kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czy Rokita znajdzie sie w nowym sejmie? 22.09.06, 20:11 premier.z.krakowa napisał: > Jak myslicie czy Tusk przewidział miejsce dla Jasia na nowych listach wyborczy > ch. Przewidział. Listek figowy potrzebny bardziej niż kiedykolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Czy Rokita znajdzie sie w nowym sejmie? 22.09.06, 21:00 Znajdzie sie, znajdzie. Nawet bedzie mial na listach tylu zwolennikow ilu tylko bedzie chcial ! Ilu bedzie chcial Grzegorz Schetyna. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy Rokita znajdzie sie w nowym sejmie? 22.09.06, 21:03 być może dzięki geniuszowi Kaczorka powstaną wreszcie w Polsce 2-3 partie Odpowiedz Link Zgłoś